Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bilancování III … – Ing. Vladimír Veselý

21. 2. 2012

A je to tu znova. Kupa stresujících a rozčilujících zpráv, které nás nutí se ozvat. Alespoň vykřičet svůj nesouhlas se způsobem, jakým s námi naši vládci zacházejí. Myšleno nejen u nás, ale v celém světě. Jak z nás ždímají peníze, aby měli nejen na své nezasloužené platy za to, jak nás „dřou jako koně“, aby měli na své války proti jejich terorismus vůči nám. Ať se na mne nikdo nezlobí, ale většina těch reforem vůči občanům působí spíše jako snaha vyburcovat nás k občanské neposlušnosti a použít to pak jako záminku k omezení našich práv nebo k redukci, či něčeho horšího pro počty občanů. Spolu s tím jistě ne laciným „sypáním popela“ na naše hlavy z nebes, ke kterým vláda mlčí, nebo je vydává za neškodné kondenzační stopy letadel, jež mají aktivitu občanů chemicky krotit jako brom v kávovinách na vojně. Snaží se zadupat občany do ohrady tvorů, určených k tahu a práci. Bez protestů vůči jejich „hospodářům“, i když jim budou stále zvedat „výši do žlabu“ a při ochabnutí sil je pošlou na jiné využití. Tak si to naši konšelé zřejmě představují a tak by se to jim líbilo. Mě by se ale nelíbilo hlásit se místo do důchodu v krematoriu, nebo i někde jinde…
Vláda, která byla (kabinetní politikou) zvolena a je námi placena, aby pracovala v náš prospěch, se nerozpakuje vydávat nás na pospas lichvářství bank, spekulacím podvodníků a jiným, občany soužícím společenským neduhům. Nevýhodné aktivity vlády v oblasti mezinárodní politiky, osobní dohody zainteresovaných ministrů i různé, léta trvající a neoplácené „vděčnosti“, které jsou spíše osobními záležitostmi politiků, nás vtahují do finančně náročných podpor aktivit jiných velmocí, které nás vyčerpávají nejen finančně, ale ohrožujících i samu bezpečnost státu. Jako ta válka v Afghánistánu, kterou sami charakterizují jako ještě dlouhodobou, takže ještě dlouho budeme našimi miliardami „vděčni“ Americe. Zeptejte se lidí, komu se to ještě líbí a kdo se jich vůbec ptal na souhlas! Nebo tu „na spadnutí“ válku proti Sýrii a návazně proti Íránu, aby se nemohli přiblížit nukleárnímu vyzbrojení, ale hlavně, aby se ropná těžba Íránu dostala pod kontrolu Ameriky. To je míchání se do politiky velmocí, od kterého nás odrazuje již staré české přísloví: „Nechoď, Vašku, s pány na led, pán uklouzne, ale nohu si zlomíš ty!“ Náš velký Václav to rád ignoroval a jeho dobří kamarádi s ním.  Zejména proto, aby bylo možné pokračovat v tradici turko-tatarských nájezdníků a Čingischánových hord na kohokoli a kamkoli, kde lze ještě něco ukrást.
Proto musíme zřejmě vyždímat z dosud žijících občanů vysokými daněmi, předraženými životními potřebami i novými absurdními daněmi, co se dá, jen aby měla vláda na rozhazování a provize z toho. Jak je to dlouho, co jsem psal, že bude zdaněna dešťová voda – a v Polsku prý už o tom uvažují (což beru jako vážně oznamovanou nadsázku). Nadsázkou ovšem není připravovaná „uhlíková daň“ z kouře topenišť a snad časem i z našich výdechů oxidu uhličitého. Také autům chtějí přitvrdit, aby platily ekologickou daň i ty do roku výroby 2006. Vládní limuzíny, Pandury a zplodiny z kulometních střel budou mít zajisté „imunitu“. Stejně tak asi „národní hosté“, tedy většinou bývalí vítězové v šestidenní válce, dnes zbraň už neudržící bojovníci jednoho nevelkého, ale bojechtivého národa, které by prý v případě válečného konfliktu u nich doma pozval náš kníže a ministr na (na své rozsáhlé pozemky jaksi pozapomněl), zajisté bez pověření a vědomí státu, ale na jeho, tedy naše náklady. Ti budou jíst a dýchat v rámci dobrých vztahů mezi oběma národy (nebo spíše jejich představiteli). Viz (www.czechfreepress.cz/války/izraelská-spartakiada-na-strahove.html).
Nás, kterých je prý příliš mnoho, že při zdevastovaném našem zemědělství nejsme soběstační, nenápadně poučují, jak je výhodné konzumovat třeba brouky, ba objevily se i články o kanibalismu a jeho rituálních podnětech. Včetně toho, jak chutná lidské nebo i dětské maso (http://www.national-geographic.cz/detail/proc-se-ji-lidske-maso-kanibalismus-je-rozsirenejsi-nez-byste-cekali-10181/.html). Pro mne, který mám občas výčitky i při konzumaci masa zvířat, je to otřesné. Ovšem ono válčení počasím i jiné bezohledné zásahy do přírodních procesů pro zisk může způsobit neúrodu a donutit lidstvo k návratu i k takovýmto praktikám. Inu, máme se na co těšit. Ví Bůh, v jakém časovém odstupu by k tomu mohlo dojít. Příroda sama se obvykle se svými potížemi vypořádá, síly člověka už ale nejsou proti ní tak zanedbatelné. Osobně moc nevěřím, že by v prosinci 2012 měl být předpověděný konec světa, člověk sám je ale už část, nebo celé lidstvo vyhubit schopen. Zejména, povedou-li nás politici, jako jsou někteří naši, a bude-li je u nás vést pospávající nejbohatší Čechorakušan, tak vstřícný k hybatelům světem, že pro to oni vynaloží jistě všechny své síly, zejména teď při přímé volbě.

19. 2. 2012
Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Böhme Čechorakušan

( Dr.Jiří Jaroš Nickelli, 9. 3. 2012 19:12)

Naprosto souhlasím s panem Ing. Veselým v otázce našeho dřímala - ministra zahraničí. My z legionářské a odbojářské obce ho nazýváme Chamberlainem druhým - pro jeho mnichovský podpis lupičského aktu, jež se nazývá souhlas s ulopením takzvaného Kosova - správně Kosova . Metohije. Historický název Kosova - Metohija je zřečtěné slovo, označující církevní državu, patřících pod ochridský patriarchát a následné pravoslavné správy. Již sám tento fakt dokládá nároky srbského národa na toto území. Proto jej přívrženci kosovské loupeně srbského území pečlivě zamlčují. Kosovo je dnes stát řídící se doktrinou aplikovaného "sudetismu". Tazvaná kosovská osvobozenecká armáda, ve skutečnosti trupy ilegáních vzbouřenců proti legitimní vládě Srbska ( či bývalé Jugoslavie) páchala řadu zločinů proti lidskosti,což zjistili i exponenti haagského tribunálu, jako například paní Carla da Ponte. Nyní vycházejí najevo různé doklady a dokuemnty o zločinech páchaných na Srbech příslušníky zločineckých tlup, podporovaných a vyzbrojovaných mezinárodním globalismem. Je zcela lhostejné,že oficiální předáci nového tzv.státu odmítají všechna tato fakta jako neprokázané lži. Zdá se,že se stále více vyjevuje opak. Zvláště doklady o loupení orgánů Srbů i srbských dětí vycházejí stále více najevo. V Evropě tu máme řádění, které si nezadá s nacistickým středověkem. Všichni slušní Čechové by již z těchto důvodů měli odmítat haebné přitakání našeho ministra zahraniční legalizaci nového státu, kterému Srbové právem říkají - "lažna država! - lžistát. Ostatně jak by takový akt nepodepsal náš čechorakušan, který se vlastně manifestně za žádného Čecha nepovažuje - cítí se totiž jako tzv. Böhme.

lže se jak v rozbitém Československu, tak patronských USA

(muller, 26. 2. 2012 14:08)

http://www.exopolitika.cz/news/lze-obamuv-bily-dum-o-mimozemskem-dukazu-/

a pak že neexistují Obamové a ufoni...
Ale co je ze všeho nejpřekvapivější je, že přes polovina těchto dotazovaných připustila, že něco pozorovala, co by se dalo nazvat UFO po celých Spojených státech až po Izrael a na této stránce popisují svá pozorování ve velkých podrobnostech.

"To nijak nepřekvapuje," říká Dr. Hein, který je také autorem "Opening Minds: Cesta do neobvyklých zkušeností, kruhy v obilí a rezonace," a "Planetární inteligence: 101 Snadný krok k energii, blaho a přirozený nadhled."

Podle Dr. Heinse, "Prohlášení Bílého domu bylo od nižšího úředníka (Phil Larson) učiněné na petici Obamových webových stránek, které se týkaly toho, zda vláda ví o mimozemšťanech" Jedna petice získala přes 6 000 podpisů a druhá přes 12 000. "Myslím, že toto prohlášení je v rozporu k důkazům, které byly za posledních 60 let soustředěny," dodává Hein.

„Průzkum veřejného mínění o UFO odhaluje, že mnoho Američanů věří, že Obamův Bílý dům lže, když říká, že vláda „nemá důkaz“ o tom, že mimozemšťané existují.“ Doplňuje Hein.


Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/lze-obamuv-bily-dum-o-mimozemskem-dukazu-/