Jdi na obsah Jdi na menu
 


Divide ET impera! - Miroslav Müller

9. 11. 2010

Jako veřejnost máme obrovskou výhodu: stav poznání k dnešnímu dni. Zdůrazním absolutní banalitu, že slova „dnešnímu dni“ stále platí, ale za „automaticky“ akceptované podmínky neustálého plynutí času. Fyzika mluví spíše o prostoročasu, jako průsečíku trojrozměrného prostoru, místa (adresy souřadnic) a času. Prostě banalita a proč ji vůbec zmiňovat? Jako lidé, lidstvo, máme neuvěřitelné množství knih, časopisů a brožur i novin, včetně odborných prací, od diplomových až po vědecké. Tedy: od oblasti zcela veřejné přes méně dostupnou, důvěrnou, až po tajné. Kdy jejich obsah je zveřejňován spíše jen po válečných porážkách, jako byla 2. světová válka či bitva – „sametový ústup“ v letech 1989-1992 ve „studené válce“.

V současné době narůstá pozoruhodné dílo z exilu Dr. Ing. Bohumila Koblihy, jak tisíce článků, tak několik knih. Zejména kniha Konec věku příběhů je významná, nadčasová. Odvážně shrnuje lidské dějiny a jejich odraz ve svatých knihách a náboženství mnoha kultur a navrhuje, co s tím. Vše ke stavu poznání k roku 2009.

Dne 4. 4. 2010 napsal Dr. Ing. B. Kobliha svůj článek „Divide et impera! – Rozděluj a panuj!“ jako varování před rozdělováním. Jak politickými stranami, tak náboženstvími. Uzavírá: „Je udivující, že přes klasické vzdělání a naše historií shromážděné vědomosti jsme náchylni se podrobovat všem těm uměle udržovaným rozdílům a nechat se jimi manipulovat.“ (Viz Svobodné noviny, č. 2/2010, duben-červen)

Ve stejném čísle je vedle recenze „Jak zařadit dílo Konec věku příběhů?“ moje úvaha „Co mají společného Číhošť (1949–1950) a Smolensk (10. 4. 2010)?“ na podkladě zvláštního vysílání České televize na kanále ČT 24 s přihlédnutím k publikovaným nejzávažnějším faktům, pro které není rozumné vysvětlení. Že přes vzdělání a znalosti jsme citoví. Odmítáme rozum, logiku, podléháme uměle udržovaným rozdílům – cituji Dr. B. Koblihu.

Dne 25. 5. 2010 byla večer ve 20.00 hodin odvysílána banální zpráva: amatérský astronom dokumentuje podivné letadlo na oběžné dráze 400 km vysoko. Novináři a publicisté a zejména propagandisté firmy „Vše je OK! Vše máme pod kontrolou!“ ihned přiřadili obecnou úvahu, že možná jde o utajovaný US raketoplán X-37 a jeho varianty. Jenže pokud je známo ze seriózní dokumentace, tak studenti jedné státní univerzity USA jako odborné závěrečné dílo jen postavili tuším 12 metrů dlouhý překližkový model a na podvalníku s ním objíždějí Spojené státy americké na přehlídkách tvořivosti mládeže. Není známo, že by překližkový model pro výstavy, jen vodovzdorný kvůli převážení v dešti, létal. Natož do vesmíru. Ještě méně je známo, že by USA oznámily odstartování letu originálu tohoto kosmického letadla. Ani o Číně či Rusku to není známo.

Kolega, kterého jsem po zprávách volal, mně potvrdil, že se na televizi nedíval, ale že ví, že projekt USA existuje, ale že není známo ohlášení startu do vesmíru. A že přece je tak snadné nasměrovat velké veřejné, třeba akademické dalekohledy ze Země a letadlo nafilmovat s patřičným zvětšením…

Dodal jsem jen, že pokud bude pilot za oknem „žrát“ trávu, určitě jde o raketoplán Severní Koreje, neboť podle zpráv víme, že tam lidé „žerou trávu“… Z hladu samozřejmě! Ale vážně.

Dr. Kobliha ani další nepíší o UFO a ET, natož ve spojení, kde ET jsou piloty a posádkou. A přece by stačil dobrý, silný dalekohled, jak kontroval chytrý kolega, a viděli bychom určitě oknem dovnitř na posádku. Sci-fi? Ne. Logika.

Něco je nám utajováno. Prezident Obama ruší finance pro NASA a končí letitý program raketoplánů. Shodou okolností přistává dnes, 26. 5. 2010, poslední! A my máme věřit, že je tu ve zprávách tajný projekt ve vesmíru…? Budiž. Pokud poletí druhý stroj, s čerstvou trávou pro pilota, je záhada rozluštěna: jde o severokorejskou vesmírnou flotilu. Pak by měla za oknem být asi i kráva, co mléko dává. Hold hlad je hlad! Jenže tisíce let zkušeností říkají, že lidé i zvířata, tedy i kráva, potravu nejen přijímají, ale i vydávají…

Ano, mám důkaz pro tuto realitu: Na den a měsíc přesně, 26. 4. 2010, TV NOVA odvysílala pád hořícího tělesa na pláž v Izraeli, kde těleso podobné trusu hořelo, dokonce i pod vodou. Tolik moje úvaha přijmout úřední vysvětlení a propagandu, počínaje dokonce důvěryhodnými zprávami, že v Severní Koreji je had a lidé „žerou trávu“ z hladu, ač tento stát má jaderné elektrárny, atomové bomby, rakety a třetí největší armádu na světě po Číně a USA (!), prostě nesedí.

Čekám, že mně někdo znalý, akademicky vzdělaný a z oboru NASA a spol., jako pan Ing. Karel Pacner či pověstný akademik České akademie věd Dr. A. Vítek či alespoň celý klub Sisyfos s předsedou či předákem Dr. Jiřím Grygarem, ubezpečí, že už natočili velký dalekohled, třeba v Ondřejově či jinde, a my jako veřejnost se můžeme jít podívat na nový raketoplán s výsostnými znaky USA či NASA. Či alespoň nějaké soukromé firmy, jako British Petroleum, které nemá čas po sobě uklízet nepořádek při těžbě ropy, protože řeší větší věci. Vozí si šéfy do vesmíru na dovolenou. Či politiky.

Tedy akademici mohou vystoupit s fakty, nikoli řečmi! Úvahami. Jednu nabízím, nejsa akademik: držme se zde vyřčeného! Klíčem je čas, časové uspořádání! Narážím na své pozorování z přelomu 25./26. 4. 2003, dostatečně známé v mém okruhu. Pak případ bolidu Čejč, oficiálně HODONÍN, přesně z půlnoci 4./5. 2007 – našeho času. Případ je znám osobně Dr. Koblihovi, který byl aktuálně informován v těch dnech L. P. 2007. Pak vypíchněme případ 26. 4. 2010 i v Izraeli, na pláži u moře hořící látku podoby trusu, snad od krávy… Podle naší fyziky, chemie a biologie pravý, čerstvý, mokrý kravský trus nejen nehoří a už vůbec ne pod vodou! Tedy rozumnější je, pokud akademici nepřijdou s normálním vysvětlením, že USA křičí, že nemají peníze na kosmický výzkum a pouští si tajně nová kosmická letadla – opakuji: nechť je to nezávisle doloženo! – je, že zde máme obyčejné UFO. Podobné tomu, co jsem r. 2003 popsal.

Tehdy šlo o podivný širokokřídlý stroj, spíše s vlastnostmi typickými pro létající talíře. To ze zpráv 25. 5. 2010 je jasně rychlý, bojový stroj, s uzoučkými křidélky do vzduchu, kde letová rychlost je někam ke 30 000 km/hod. Jak neshořet, ukazuje problematika nehody nebohého 1. izraelského kosmonauta z 1. 2. 2003. Pokud je pravdou pozorování posádky onoho tragického letu, že 1. den ba orbitální dráze (17. 1. 2003) narazilo do raketoplánu podivné kulovité těleso a poškodilo jej, šlo by možná i o úmysl. Izrael (a tedy i USA) by měl ve vesmíru nepřítele!

Byli jsme jako veřejnost ubezpečováni, že tehdy se odloupla pěna z nádrží při startu a rozbila raketoplán. Jenže to bylo při letu ve vzduchu a rozdílová rychlost téměř nehmotné izolační pěny byla blízká nule od míst uvolnění do místa úderu do trupu, pokud se to vůbec stalo. Neboť raketoplán je na špici soupravy u rakety a obrovské nádrže dole a vše padá jako rej jisker za dnes už zapomenutými parními lokomotivami.

Já jsem alespoň neviděl jet parní rychlík, kde by jiskry, podobné hustotou (rovnající se γ) izolační pěně z vyprávěnek mudrců NASA a spol. letěly dopředu, proti směru jízdy vlaku. Já jsem vždy viděl ohnivý chvost mířit podle zákonů fyziky: dozadu. Za vlakem. Ne dopředu.

Vraťme se ke sdělení publikovanému amatérským astronomem a odvysílanému ve Zprávách. Mějme radost tedy, že USA jsou tak daleko a že vše utajují. Rusko a Čínu jsme vyloučili, jakož i ostatní. U kosmického vojska Severní Koreje jsme odhalili jeho slabinu v zásobování čerstvou trávou – vadne druhý den. Logika platí. Zbývá tedy: UFO. A vyřčené na toto téma výše, jako v mé úvaze o smolenském neštěstí ze 12. 4. 2010.

Pokud jde skutečně o souboj dvou ET civilizací, tak je tu máme hezky v TV zprávách 25. 5. 2010 do týdne od vyjití Svobodných novin 20. 5. 2010 na toto UFO a ET téma… Pak by Divide et impera! mělo hlubší rozměr: Divide ET impera!

Lidské kultury, pozemské, by byly projekcí – výtvorem odlišných kultur, ET civilizací z vesmíru, a rozdíly by byly těžko překonatelné. Jen čas ukáže, zda planě spekuluji či na základě již citovaného souhrnu mnoha děl shrnutých i v Analýze 17. 11. 1989 Miroslava Dolejšího a FBI 1995 zavražděného Miltona Williama Coopera za vydání jeho knihy z 23. 5. 1989: že vládní kruhy USA se smluvně zavázaly s ET, mimozemšťany. A na závěr: na počítačové animace, zejména typu, že pozorovaný raketoplán má výsostné znaky izraelské armády, nevěřím! Věřím jen faktům: v čase. Ve vývoji poznání.

***

Vývoj našeho poznání se velmi zrychluje. V době vrcholící předvolební vřavy parlamentních voleb 2010 zde upozorňuji na záhadu neznámého kosmického letadla se závěrem, že nevěřím tomu, že jde o raketoplán čtvrté největší armády planety Země. Již ve středu 2. 6. 2010 více objasňuje o vztahu mimozemšťanů a Izraele lékař a obecně známý politik. Předseda Senátu Parlamentu České republiky MUDr. Přemysl Sobotka na své návštěvě Izraele jako mateřské „země“ obhajoval ve slušné společnosti neobhajitelné. Dne 31. 5. 2010 provedla čtvrtá největší armáda planety Země pirátský útok na 6 humanitárních plavidel pod tureckou vlajkou v mezinárodních vodách a tím proti mezinárodnímu právu i ženevským konvencím. Izraelská námořní pěchota v době typické pro zatýkání Gestapem i NKVD (KGB), tedy i StB, po 4.00 hod. ráno, z vrtulníků lodi přepadla, část posádky postřílela ze samopalů, zbytek zmlátila a odvlekla do izraelských přístavů do vězení. Náklad uloupila…

V době vyjádření lékaře MUDr. Přemysla Sobotky, že je vše O. K., že šlo o ozbrojenou provokaci proti Izraeli, která byla zlikvidována, podlehl stejnému mentálnímu mechanismu anglický taxikář. Ten v záchvatu, že je vše O. K., postřílel 12 poddaných Jejího Veličenstva Alžběty II., královny Velké Británie, sousedů Dr. B. Koblihy.

Co se děje? K 1. 6. 2010 předalo Rusko kopie záznamů letových zapisovačů Polsku a to je nechalo přepsat na internetové stránky polské vlády. Dvanáctkrát byla posádka varována před zhoršením meteorologických podmínek. Jaké varování máme my?

Vrátím se k Miltonu Williamu Cooperovi, který zdědil po rodičích práci v tajných službách USA. Při službě v námořnictvu i letectvu USA několikrát pozoroval UFO a později jako zpravodajec četl tajné dokumenty o smlouvách USA s ET.

Co je známo oficiálně z tajnějších zákoutí politiky USA? Pomozte si dost přehledným shrnutím z roku 2008, vydaným ve Štrasburku a Bruselu prof. Oskarem Krejčím z okruhu bývalé vlády ČSSR a jejích tajných služeb. Vyšlo mimo jiné jako text „Kořeny radaru“ (čerpám z internetu), který osvětluje varování M. W. Coopera. Mimo rámec Krejčího „Kořenů“ je nutné shrnout moderní dějiny Německa. Německé útoky na Rusko v listopadu 1941 u Moskvy zastavil mráz. Totéž roku 1942 u Stalingradu. Z archivů je známo, že po bitvě u Stalingradu (1942/43) J. V. Stalin, ač vítězil, uvažoval o separátním míru s A. Hitlerem. Určitě část německé generality by přijala z pohledu záchrany Německa příměří či mír, ale zatím je známo velmi málo faktů.

Bývalý ministr vnitra Ruska Anatolij Kulikov v těchto dnech publikoval zjištění historiků, že J. V. Stalin mařil, zakázal atentáty na A. Hitlera! Tisková agentura Ruska RIA Novosti cituje Kulikova: „Ale v roce 1943 Stalin nečekaně rozhodl akci (rozuměj: atentát na Hitlera) nepodniknout, protože se bál, že po Hitlerově smrti jeho okolí uzavře mír s Británií a USA bez ruské účasti. Taková jednání se skutečně vedla.“

I z čsl. prozápadních pramenů víme, že OSS ve Švýcarsku vedla tato jednání, s hlavním cílem oslabit Velkou Británii. Součástí těchto akcí bylo vedení války s Německem v Africe a na Balkáně, zejména případ Řecka a Itálie. Pak nezničení průmyslových oblastí Německa po 6. 6. 1944 a iniciování vzpoury vojáků, vrcholící atentátem na Hitlera 20. 7. 1944. A závěrečnou vzpourou maršála Göringa a H. Himmlera v závěru války v dubnu 1945. Byl očekáván dohodnutý scénář: německá vojska se stáhnou na západ, odkud s novými spojenci pod vedením USA napadnou do konce června či počátkem července 1945 SSSR. Plán byl vyzrazen a 2. 7. 1945 odvolán. Historici spekulují, že první atomový výbuch USA 16. 7. 1945 Stalina a SSSR nejen nezastrašil, ale nechal klidným či jej rozesmál. Co se mezitím doopravdy stalo?

Klíčem jsou paměti bývalého šéfa německé tajné služby BND Reinharda Gehlena, kde konstatuje jako znalec problematiky špionů, vyzvědačství a tajných služeb, že vlivní špioni a politici Třetí říše se rozprchli: do Izraele! Pomohli vybudovat MOSSAD a 4. největší armádu na planetě Zemi. Zbytek odešel do SSSR a přes pozdější NDR ovlivňovali i čsl. problematiku. Němečtí vlastenci odešli dle Gehlena do služeb USA, aby mohli zčásti zůstat doma, v západním Německu. Z pamětí šéfa tajné služby NDR víme o založení tajné služby NDR toto: sovětský generál umravňuje onoho špiona slovy: „Mischo, domů, do Izraele, nepůjdeš, budeš pracovat v naší zóně Německa!“

A USA? V březnu 1947 je vyhlášena Trumanova doktrína. Zejména jako podpora Řecka, Turecka a Jugoslávie. Po Trumanově vítězství v prezidentských volbách 1948 začalo bouřlivé období uzavírání smluv! O vzájemné vojenské pomoci. Rusko-americký útok proti Velké Británii vrcholí ztrátou britské kolonie Palestiny, kdy vzniká 13./14. 5. 1948 Stát Izrael, rozpadá se britská koloniální říše a vzniká „socialistický tábor“. V dubnu 1949 je vytvořeno NATO − pro oblast Atlantiku. Září 1951 znamená dohodu ANZUS: Austrálie, Nový Zéland a USA. V září 1954 SEATO propojuje ANZUS a Francii a Velkou Británii se státy jihovýchodní Asie. Bagdádská akt, později jako CENTO v únoru 1955 spojuje USA, Velkou Británii s Irákem, Tureckem, Pákistánem a Íránem. Dne 14. 5. 1955 (sic!), na den výročí vzniku Izraele (!), vzniká zde neblaze známá Varšavská smlouva. Dále je z historie známo velké množství bilaterálních smluv USA s mnoha státy.

M. W. Cooper upozorňuje na supertajné smlouvy i s ET, mimozemšťany, ve stejném duchu! Porážkou této expanze USA a Izraele je Korea a Vietnam. Proto mé vtipkování, jak by měla vypadat vesmírná letadla Koreje. Korejská auta a elektronika se vyrábí už na území ČR místo čsl. původních aut a elektroniky. To moc k smíchu není…

Kde souhlasí sdělení M. W. Coopera s dalšími poznatky o politice USA? Tedy zejména globálního Izraele? Politika USA byla postavena na doktríně „zadržování komunismu“. Jenže po pádu SSSR (1991-1993) a tím Varšavské smlouvy nedošlo k rozpuštění NATO a dalších paktů a ke zlepšení života populace planety Země. Naopak! M. W. Cooper cituje řadu obecně známých politiků USA, kromě generality, která později se dělí do dvou bloků prosazování tvrdé i měkké moci, pomocí kulturní a ekonomické převahy. „Zadržování komunismu“ přešlo v bipolární uspořádání světa. Elita USA se soustředila i ve dvou mocných uskupeních okolo Trilaterální komise (Bilderbergové) a CPD – Výboru pro současné nebezpečí. Trilaterála je navázána na CFR (Council on Foreign Relations), spojená se jmény D. Rockefelera a Z. Brezinského s ideou spolupráce Evropy (zejména západní), Japonska a USA. S válkou, vedenou makroekonomikou spíše než vojáky. „Nové“ CPD (1972) pokračuje na starém CPD (1945-1948), na základě směrnice USA: NSC-68 výstavba ozbrojených sil USA a „zadržování komunismu“. Je to politika administrativy prezidenta D. Eisenhowera. Nově za prezidenta G. Forda. Tehdy začaly tyto kruhy útoky na CIA. Ředitel CIA William Colby tento útok odrazil.V listopadu 1975 se odehrál „halloweenský masakr“, kdy G. Ford vyměnil řadu ministrů a vládních úředníků. Šéfem CIA se stal G. Bush starší, obranu řídil Donald Rumsfeld a šéfem kanceláře se stal Dick Cheney. G. Bush, nový šéf CIA, zřídil skupinu 16 expertů, stojících mimo CIA, k provedení nezávislé analýzy: 1. skupina řešila protivzdušnou obranu SSSR; 2. skupina přesnost raket SSSR; 3. skupina měla na starosti strategii a cíle SSSR. Třetí skupině se říkalo „tým B“; „tým A“ byla CIA. Ze 7 členů „týmu B“ byli 4 z CPD: Paul Nitze, autor dokumentu NSC-68, náměstek ministra obrany z let 1967-69 Foy Kohler, William van Cleave, Richard Pipes. Pipes jako sovětolog z Harvard University byl v čele „týmu B“. Poradcem byl i Paul Wolfowitz.

Obsahem studie „týmu B“ byly sovětské ekonomické možnosti z pohledu výdajů na zbrojení, pozemních i ponorkových mezikontinentálních raket, civilní obrany, strategických bombardérů, protidružicových systémů, protiponorkových a protiraketových systémů. Celkem 33 lidí z CPD v roce 1981 nastoupilo do Reaganovy administrativy. V březnu 1983 oficiálně vyhlásil prezident Reagan program Strategické obranné iniciativy (SDI – Strategic Defense Initiative).

New Age, nový světový řád, byl vyhlášen prezidentem G. Bushem starším 11. 9. 1990 (proto datum 11. 9. 2001 – New York) při projevu v Kongresu. Tedy projekt jediné supervelmoci pochází z roku 1992. Jedná se o 46 stran tajného dokumentu Řízení obranného plánování na fiskální léta 1994-1999, DPG – Defense Planning Guidance, zpracovaný I. Lewis Libbym, Paulem Wolfowitzem, mj. šéfem Světové banky, Zalmay Khalilzadem. Se základním požadavkem: roztáhnout NATO do středovýchodní Evropy; vést válku proti Iráku a Koreji; držet v područí Japonsko a Německo, zejména bez armád schopných boje.

V roce 2000 zvítězil ve volbách G. Bush mladší a nastal nový rozvoj CPD. Hlavní ideou, přeměněnou ve směrnice jako Strategie národní bezpečnosti USA ze září 2002 a nově 2006 „identifikovat a ničit hrozby dříve, než dosáhnou našich hranic“. Sem patří i politika A. Vondry a K. Schwarzenberka, účastníků trilaterály 2005, dříve Charta 77, nyní TOP 09 a ODS.

Vraťme se k ET. Všechna tato jména jsou dle knihy M. W. Coopera, vydané k 23. 5. 1989, spojena s dokumenty o smlouvách s ET, mimozemšťany. Navíc s těmi, kteří pomáhali i Hitlerovu Německu a nyní Izraeli. V ČSR Slánskému a Reicinovi. Položme si k verifikaci výše uvedeného zásadní otázku: jde o náhody?

Německo porazilo v SSSR počasí + odhodlanost domorodců, vlastenců. Nástup Gottwaldova režimu usnadnilo obrovské poválečné sucho! Období po roce 1989, zejména po rozbití Československa v r. 1992, provází klimatická změna: děsivá horka, teplé zimy, pak holomrazy i zimy s nadprůměrným množstvím sněhu, např. ta poslední z let 2009/2010. Pak děsivé přívalové srážky, až vlny 100 či 500 a snad i „tisíciletých“ povodní r. 1997, 2002 až po současnou předvolební kampaň přírody, povodněmi na Moravě v květnu 2010 a při povolebním vyjednávání, změna v červnu 2010. Povodně ničí Slovensko, kde probíhá také předvolební kampaň, Podkarpatskou Rus, ­Maďarsko, které politicky vře, Polsko, postižené smolenskou tragédií. Poláci hlásí ve Varšavě 150letou vodu.

Dodejme na okraj, že léto 1939 bylo mimořádně suché a teplé a německá vojska projela bezproblémově polskými bažinami. Hitlerovi stále přálo teplé a suché počasí. Až po zde již zmíněnou událost u Moskvy 1941 a později u Stalingradu 1942.

Zatím shrnuji: ač různí sisyfovci tvrdí, že tu nikdo není, ET neexistují, a pokud ano, tak jen ve sci-fi, podívejme se i na počasí a jeho vliv na politiku a válku. Sem patří i událost z 20. 4. 2010, ropná havárie v Mexickém zálivu. Sem patří od 21. 3. do 21. 5. 2010 soptění islandské sopky, které se stalo záminkou k ignorování smutečního rozloučení předáků USA s jejich spojencem L. Kaczyńským. A právě studie prof. Oskara Krejčího „Kořeny radaru“, ze které jsem volně citoval, výborně doplňuje M. W. Coopera z 23. 5. 1989. Tomu dal za pravdu na Islandu Ronald Reagan při vtipkování o ET, mimozemšťanech, ke Gorbačovovi: zda by „Rusové“ ukončili „studenou válku“ s USA a spojili se proti nové hrozbě: vlivu ET, mimozemšťanů. Vtip? Vtipkování?

Vykoukněte z okna, podívejte se na dům. Na zahradu a okolí. Zda máte ještě střechu na domě, nemáte vodu ve sklepě či v přízemí, zda na teploměru za oknem není plus či minus 40 či 45 stupňů Celsia či zda se netřese při zemětřesení či jej neoderval vichr. Někde i s domy jako v USA. V lednici máte asi novinku: ryby v oleji – ropném. Chleba a brambory se sopečným popelem. A politiky s koalici s …? Také s ET?

Důkazy k předchozím tvrzením z pohledu 4. 6. 2010 dal jako první mezi prvními (?) prof. Ing. Václav Klaus, který v 10:07 pražského času pověřil PT P. Nečase (ač nevyhrál volby!) vedením jednání o vládní koalici s cílem ustavení nové vlády ČR po parlamentních volbách 2010. Může jít tato vláda mimo výše uvedené směry světové politiky? Bude projekcí vůle a manipulací ET, kteří podle režimních vědců nejsou? Co tedy je?

Akademik Václav, ne Klaus, ale Hořejší, dne 4. 6. 2010 v pořadu ČT24 (www.ct24.cz) Milenium zmínil automaticky v odpovědích a úvahách na téma „umělý život“: 20. 5. 2010 ohlášený vznik umělé živé buňky v USA, že náš život, replikující DNA, česky DNK (zejména pro čtenáře díla MUDr. L. Součka) je starší než 7 miliard let. Dodejme pro nevěřící „ďaury“ atd., že geologické stáří planety Země je asi 4,67 +/-0,05 miliard let. Či podobné číslo. Ale to je stáří života „pozemského“, skoro dvakrát více než sama planeta Země!

A nová potvrzení mých tvrzení o pozadí Číhoště až dodnes uvádí nezávisle s datem publikace 29. 3. 2010 hebrejsky, politik, spisovatel a myslitel, bývalý poslanec Knessetu Státu Izrael PT Uri Avnery, v českém překladu již 3. 6. 2010.- V textu „Izraelci řídí USA“ uvádí: „(1947 – moje poznámka) Harry Truman byl v kritické situaci. Mnozí soudili, že bude bez okolků poražen. (A tedy politika smluv, včetně ET! – moje poznámka) Zoufale potřeboval peníze. Několik bohatých Židů zadolovalo ve svých kapsách a Trumana, který vyhrál o potah na svých zubech, zachránilo. Všichni Trumanovi političtí a vojenští poradci radili, aby nezávislost Izraele nepodpořil. Truman však nový stát uznal (alespoň de facto) okamžitě poté, co se ustavil… O něco dále: Prezident Dwight Eisenhower, bývalý nejvyšší spojenecký velitel, si byl svým volebním vítězstvím zcela jistý. Tudíž židovskou lobby ignoroval a se svým sovětským kolegou předložil Izraeli ultimátum. (1956, kdy Izrael společně s Francií napadl Sinaj, tedy Egypt – moje poznámka) Rozsáhlejší Avneryho text pod názvem „USA-Izrael aneb Jeden den v listopadu“ je na internetu. Pro dokumentaci výše tvrzeného přidejme ještě další varování Avneryho: „Podle této předpovědi, v tomto jednom roce, od konce roku 2010 do konce roku 2011 (před listopadem 2012, kdy vyprší Obamův první termín – text U. A.) bude sehráno konečné jednání tohoto dramatu.“ Tedy: „AIPAC – Sdružení amerických Židů, již ukázal, že může mít na volební výsledky veliký vliv. Nejen v USA. Rozhodne-li se lobby, že svrhne člena Kongresu, je to konec jeho politického života. Když lobby soustředí svou finanční a politickou moc na určitý bod, je téměř neporazitelná.“ Dodejme: ani slovo nepravdy! Natož v ČSR, ČR i na Slovensku. Navíc ukazuje na organizátora vraha (FBI), který 1995 nechal zastřelit velmi nepohodlného myslitele a publicistu M. W. Coopera. PT Uri Avnery jako blízký izraelské armádě a tajným službám, navíc potvrzuje perfektně Analýzu 17. 11. 1989 Miroslava Dolejšího.

Spojme znovu a znovu obě knihy na realitě k 31. 5. – 3. 6. 2010, kde již jsme citovali předsedu Senátu ČR MUDr. P. Sobotku. Dejme také slovo organizátorce humanitární pomoci Palestině Gretě Berlin: „Toto je den hanby Státu Izrael, den znepokojení, v němž zjišťujeme, že naše budoucnost byla svěřena skupině lidí milujících spoušť zbraní bez jakékoliv odpovědnosti. Tento den je dnem hanby, zběsilosti a neomezené stupidity, dnem, kdy se vláda Izraele (tedy i AIPAC . moje poznámka) rozhodla očernit jméno země ve světě, dodávajíc přesvědčiví svědectví o agresivitě a brutalitě a o jeho již špatné mezinárodní podobě a odrazujíc a distancujíc se od několika zbývajících přátel.“ Zde doplňme jen upozornění z doby po r. 1948, z doby Číhoště a tragických politických procesů, jako s Dr. Miladou Horákovou: krvavé mučení, násilí, justiční teror a vraždy Slánského a Reicinovy skupiny v KSČ, izraelské lobby (tedy i AIPAC . moje poznámka) současným prohlášením badatele z těchto dnů z okolí Ústavu pro zkoumání totalitních režimů, že kdyby měl plnou moc Gottwald (komunista-katolík, na jehož počest církev 14. 6. 1948 sloužila ve sv. Vítu Te Deum pro prezidenta ČSR – moje poznámka) nebyly by rozsudky smrti tak početné a chování čsl. policie a justice by bylo civilizovanější.

Dne 2. 6. 2010 poděkoval izraelský ministr obrany Ehud Barak vojákům z komand (tedy dědicům nacistických tajných služeb – viz paměti gen Gehlena, bývalého šéfa BND) v izraelském Atlitu: „Zabránili jste flotile (mysleme na zprávu amatérského astronoma z 25. 5. 2010!) dostat se do Gazy. Nesmíme zapomínat na to, že nejsme Severní Amerika ani západní Evropa. Žijeme na Blízkém východě, na místě, kde se slabým není slitování a kde ti, kteří se nebrání, nedostanou druhou šanci…“ Ano, takto mluví ministr, který ví! Ale co? Ale přece jen to, co už víte i vy. To, co je i v tomto textu!

Shrnul jsem zde řadu důvodů k pochybnostem, proč pozorované kosmické letadlo (viz krátký záznam odvysílaný ve zprávách 25. 5. 2010) není izraelské armády. Patří spíše k technologiím viděným v souvislosti s výrobou Třetí říše na konci druhé světové války, tedy v letech 1943-45, zejména s technikou podzemních továren. Je jich mnoho. Zůstaňme u „domácí“ záhady dolu-továrny Richard v Litoměřicích. V současné době je úložištěm jaderného odpadu z dob ČSR až dodnes.

Záhada, která ukazuje na mimozemské technologie od r. 1944 do r. 1945 i v Richardu, je i nález mohutných vrstev popela, učiněný 17. 1. 1958 bagristou Václavem Svobodou. Při zemních pracích přeložky železnice na úpatí Radobýlu pod mnoha metry zeminy byl objeven naráz vysypaný popel asi ze 3-5000 lidí, spálených opět naráz v polovině března 1945. Antropologové v 60. letech 20. století určili, že šlo o dělníky, Francouze a další národy Evropy, ne o Židy z blízkého Terezína. Pracovníci byli vedeni v soupisech koncentračního tábora Flossenburg, komando Richard! Spálit je nebylo možné. Krematorium Litoměřice mělo kapacitu maximálně 30 osob denně. Záhad je více. Navíc do továrny v podzemí vedly z Labe roury vodovodu o průměru 80 cm, stejnými byla v tu dobu vodou zásobována milionová Praha! Do dubna 1944 mělo komando Richard 20 vězňů, v květnu (!) 1944 dorazilo asi 30 vedoucích SS a v továrně pak pracovalo skutečně 4000 vězňů z koncentračního tábora Lobositz II s kapacitou 7000 vězňů. Na 36 km délky podzemních prostor, kde výrobní haly měly k 31. 3. 1945 celkem 60 000 metrů čtverečních, tj. 6 km délky při 10 metrech šířky…

Zásadní záhadou je elektrárna a kotelna. V podstatě „nic“, jak vyplývá z účetních knih. Továrna měla „zvláštní“ zdroj elektrické energie. Vše předběhlo svou dobu. Mimozemšťané, ET, a jejich otroci v podzemních továrnách? V koalici s Němci? A ještě maličko záhad: šéf SS Ing. Volk, vedoucí projektu Richard, končí 1. 5. 1945 a už 9. 5. 1945 s důstojníky Stalinovy Rudé armády si vyzvedává kufr dokumentace a odjíždí do SSSR! SSSR pak rabuje zařízení továren. Známe jméno majora Šeldžučenko, který 9. 5. 19454 převzal objekt Richard za SSSR. I z Richardu si Stalin určitě odvezl jaderné technologie a mohl se už 2. 7. 1945 a zejména po 16. 7. 1945, dni výbuchu první jaderné pumy USA smát? Ehud Barak jistě tuto historii zná. Určitě ví, že „poradci“ Ing. Volka z SS a NKVD, komando „B5 Richard“ nemají rádi božské tajemníky z nebes, stojící za Izraelem, vše ET, mimozemského původu i současného bydliště. Vraťte se k pozorování amatérského astronoma z 25. 5. 2010 do archivu zpráv a přemýšlejte. A čtěte!

5. 6. 2010

Miroslav Müller

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

UFO Záře - klub založila StB v ČSSR!

(iXy, 19. 1. 2011 12:01)

Autor otevírá počátky utajování působení nezemských, mimozemských entit dohodnutými smluvně s vojáky, tajnými službami a P O L I T I K Y. Velmi smutný důkaz je téměř 20ti leté působení "UFO" týmu pana Šišky, pracovníka rozvědky ČSSR podle seznamů pracovníků, důstojníků StB. Žádný ubohý agent...

Od poloviny 80.tých let, kdy založili v tajnosti síť pozorovatelů UFO a ET po převratu 1989 za krytím nejapnou kašpařinou Chartou 77 a režimem Václava Havla ovlivňovali ufologickou scénu knihami a klubovou činností, kterou jde shrnout takto: UFO jsou i nejsou, taktéž ET. Nahlašte nám svůj případ: nacionále, zejména číslo telefonu a bot a přidejte otisky prstů. A chcete-li se dožít důchodu, zapomeňte na UFO nebo vás něco přejede nebo vás škrtnou. Či vyškrtnou - ze seznamu živých. Nebo alespoň udělají z vás úředního blázna.
Více věstník klubu Sisyfos 2009, jak prý Exopolitika odhalila v hnutí o UFO stbáka a končí. Ne exopolitika, ale estébaci - i v Sisyfovi.Více v předmluvě včera vyšlé knihy prof. Josip Kleczek Nová věda bioastronomie o životě ve vesmíru! za pouhých 389,-Kč na 298 stranách - u vašeho knihkupce mání - s předmluvou Sifyfa z povolání dr.J.Grygara - jak on to už vždy říkal...!!!(Praha srpen 2010):
"Zároveň se Kleczkovo Magnum Opus stává inspirací pro úvahy nad postavením člověka ve ve vesmíru i nad smyslem jeho existence."

Autor má pravdu, vše se utajuje a obecně známé "vědecké veličiny" lžou, bojíc se různých Šišků a jejich protějšků Sisku a šašků z Mosadu a CIA I modernizované KGB.

19.01.2011 iXy