Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ekoteroristické kůrovcové bratrstvo – Bc. Jan Kopal

23. 8. 2011

Slovo „aktivista“ začínám vnímat silně pejorativně a každého, kdo je tak titulovám, vnímám a priori jako krajně nedůvěryhodný subjekt. Nejinak je tomu i u tzv. ekologických aktivistů, povalujících se v těchto dnech na Šumavě či v blízkosti ministerstva životního prostředí. V časech mého mládí byl ekolog člověk zajímající se o přírodu, mající k ní kladný vztah a zabývající se činnostmi jako je sbírání odpadků v lesích či sázení stromků. Velice sympatické ekologické hnutí se jmenovalo Brontosaurus. To je ovšem dávná minulost.

Dnes ekologičtí aktivisté po vzoru jehovistů obtěžují procházející v metru a žebrají o peníze určené k financování ekoteroristických okupačních protestů. Když se za nimi náhodou vypraví zvídavý novinář, zjistí, že řada z nich řve a vykřikuje cosi nesrozumitelného o Šumavě, a přitom tam nikdy nebyli a u některých vážně pochybuji o tom, že vůbec tuší, kde se nějaká Šumava nachází. O moc lépe na tom nejsou ani jejich mluvčí na demonstracích a prostestech. Dát dohromady holou, srozumitelnou větu je pro ně výkon nadlidský! Jako štít a argument využívají, že za nimi stojí „vědci“. Paušalizovat jednotný názor vědy – to nám 40 let už předváděli jejich komunistické vzory. A kdo jsou oni vědci ve službách ekoteroristů? Katedroví socialisté a anarchisté. O lidech s jinými názory a postoji se taktně mlčí.

Není náhodou, že se na podobných setkáních vyskytují i zkrachovalé existence typu Ondřeje Slačálka, Martina Bursíka či Ondřeje Lišky. I zde platí heslo: SVŮJ K SVÉMU! Jejich činnost prospívá „zelené“ politické sektě či jiným levičáckým spolkům pochybné hodnoty i ideového zakotvení. Také se z 99,9 % nejedná o ekology, ale o ekologisty. Na ekologických otázkách a problémech parazitují. V tom se podobají kůrovci, jehož zájmy nyní sveřepě hájí. Předstírají, že jim jde o dialog a o přírodu. Ve skutečnosti jim jde o rozvrat, teror a nepořádek.

Bc. Jan Kopal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář