Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hořké medicíny (63. část) - Ing. Antonín Bělohoubek

8. 3. 2011

„Desatero“ k poctivému a důkladnému přemýšlení:

1. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokraté se NEOBEJDOU bez zvůle, rozepsané do paragrafů!

2. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokraté se NEOBEJDOU bez SILNÉHO mrzačení života lidí poctivých, odvážných a statečných!

3. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokraté se NEOBEJDOU bez UMLČOVÁNÍ pronikavých myslitelů a poctivých buřičů!

4. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokraté se NEOBEJDOU bez bránění POCTIVÝM referendům o všech podstatných věcech!

5. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokratí se NEOBEJDOU bez SOUSTAVNÉHO křivení a ohlupování lehkověrných ubožáků!

6. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokraté se NEOBEJDOU bez ODMĚŇOVÁNÍ zločinců a šílenců mnohonásobných i funkcemi nejvyššími!

7. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokratí se NEOBEJDOU bez ignorování politické i nepolitické ZÁVAZNOSTI předraze zaplacené zásady: „Už nikdy ne jako ovce!“

8. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokraté se NEOBEJDOU bez politických prostitutů a prostitutek, politických kuplířů a kuplířek!

9. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokraté se NEOBEJDOU bez sprosté, ba přímo ZRŮDNÉ sebechvály!

10. ANI NELZE připomínat nadbytečně, že nejen nacisté a komunisté, ale také lžidemokraté se PRÁVEM pošklebují duševně i fyzicky neduživým odpůrcům proti nim!

 
Až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že domyslet a dotrpět se ke způsobilosti mluvit a psát stylem „Co věta, to rána palicí do zločinců a šílenců mnohonásobných!“, to STOJÍ za velikou námahu duševní i fyzickou! (Zemřel bych PŘEDČASNĚ, kdybych nevyslovil také tuto pravdu!)