Jdi na obsah Jdi na menu
 


Klíčové datum moderních dějin USA: 7. či 8. listopad? – Miroslav Müller

15. 12. 2011

Vytvořit smysluplný titulek, v němž jednou větou, pokud možno holou, shrnete obsah článku, je dost těžké. Ale jde to! Mistrem byla někdejší Večerní Praha za 50 haléřů i její pověstný kolportér v podchodu na Václavském náměstí. Jeho výkřiky typu „Myla okna sekerou“ hodně nahlas a pak se šeptaným dovětkem: „Byla pak vyznamenána ke Dni žen“ (= MDŽ) jsou dávnou minulostí.

Odmlčel jsem se na stránkách Svobodných novin proto, abych se věnoval sportu, „terénní reportáži“ à la Egon Erwin Kisch, zuřivý reportér. Ten ostatně začal za Rakouska-Uherska a jako pozdější komunista byl svými soudruhy uštván krátce po jejich „Vítězném únoru“ 1948 k smrti. To já jsem vsadil na moderní technologie a zejména elektřinu a připravil rozsáhlou reportáž, v níž podám veřejnosti „zprávu o stavu unie nejen mezi daty 7. listopadem a prosincem“ z pohledu historického kalendáře.

Kde mám kvalifikaci?

Jsem „zuřivým posluchačem někdejšího Rádia Svobodná Evropa“, kdy jsem si uměl naladit poslech z řevu rušiček tak, aby to bylo alespoň trochu srozumitelné, a to někdy od roku 1960. Moji hodní rodiče mě jen napomenuli: „Ne tak nahlas!“ A jsem pamětník. Na cestě do postele ke krátkému odpočinku po pracovní době, „někdy odpoledne krásného podzimu“ (na rok si už nevzpomenu a za pár let už ani na to, kam jsem dal brejle…) – to jedinečné ticho od rušiček. A pak zpráva z Mnichova: „Čsl. režim přestal úředně rušit“ (prý až asi nemá peníze na provoz rušiček, jak zněl jízlivý komentář). Bral jsem vždy zprávy ze světa USA, a to jak veřejných publicistů, tak i předpokládaných tajných služeb, kterými nás strašili tuzemští komunisté, kteří viděli všude agenty CIA, za jedinečně pravdivé a správné.

Prostě: co řekla Amerika (tedy USA), je svaté!

Do 17. listopadu 1989 to platilo. Pak jsme se nestačili divit. Petr Cibulka o něco později publikoval, jak pan poradce premiéra L. Adamce, soudruh M. Čalfa dostal kufřík s mnoha miliony dolarů a diamantové jehlice do kravaty jako vyznamenání od CIA. Cibulka to musí vědět – jako vydavatel seznamů StB…

Kde je pravda? Kro má pravdu v chaosu dezinformací a polopravd?

Z údivu normální lidi vyvedl zatím jen Miroslav Dolejší a jeho Analýza 17. 11. 1989, vycházející postupně od prázdnin roku 1990… A pak v řadě knižních vydání, z nichž Cibulkovo vydání s komentářem Dr. Miroslava Sládka, datované k 29. 12. 1990, s inverzním obrazem bílého Havla na černém pozadí, chápavým lidem napovědělo víc.

Svět je okupován spolupracujícími tajnými službami. CIA a KGB utvořily něco jako milostný propletenec, jakýsi symbiont. Svět je skutečně hodně odlišný, než nám malují zkorumpovaní publicisté figurující na výplatních listinách obou tajných služeb. Všechno je jinak… Ale jak?

Znovu a znovu si opakujme, jak věci jsou!

Jak může obyčejný člověk pochopit, pokud není debilní či zbabělý připo…, jenž by za 30 stříbrných prodal vlastní mámu a za předvolební sliby volí stále stejné politiky, kteří mu jednou za čtyři roky něco slíbí nebo mu dají předvolební pytlík bonbonů se stejným obsahem: jednou v obalu s logem ČSSD či ODS, nebo „alternativ“ zelených, kteří pak v koalici oněmí, či nějakou tužku nebo přívěsek na klíče s logem jeho oblíbené strany. Často zůstávají stejní lidé, jako MUDr. Rath, dříve ODS, nyní veledemokrat – sociální.

Realita?

Debilní nechme debilním a obraťme se na inteligentní. Těm na křižovatce, kteří věří politikům a stále volí ty samé, to další také není určeno. Obracím se jen znovu a znovu na myslící jedince. Na ty, kteří znají fakta a nebojí se jich, jsou schopni tato fakta vzít a složit je k pravděpodobně možnému průběhu událostí, dost odlišnému, než plní stránky dějepisů, úvodníků provládních novin a plné police knih. Takových, v nichž už dávno CIA a KGB publikovaly, že velkou část svých rozpočtů (snad prý okolo 1/3!) nedávají na letadla, kulomety, rakety a atomové hlavice, ale na prodejné žurnalisty a podvodné pisálky, velebící tajné informátory, kteří objasňují, co je prý realita a pravda. I když obyčejná pravda leží na každé ulici. Stačí se jen sehnout, ohnout se, a za odříkání starého českého říkadla na ulici ležící pošpiněnou pravdu sebrat. Jaké říkadlo že to potřebujeme? Staré české: „Má milá lenost, dej se mi přemoct…!“ Tedy: že myslet je práce, dřina!

Většina imbecilů si pracovitost vykládá tak, že musí jako úderníci plnit normy. Když normou je kopání do myslitelů, tak si musí také kopnout… To byl princip padesátých let, které tehdejší mocní lumpové dnes natřeli bláboly typu „Zákona o III. odboji“ a tehdejší rudé je dnes jen modré, ale podstata zůstala stejná.

Mám rád důkazy: tedy bolševičtí pohůnci, nyní demokraté, začali znovu masově kopat a nebo alespoň „být zhnuseni“ dílem Miroslava Dolejšího „Analýza 17. 11. 1989“. Tož absolutní shrnutí v jedné větě, pokud možno holé: (Tehdy) velmoci se dohodly (o beztrestnosti, zejména „bývalých“ mocných)…

A co dál?

Historie 7. prosince 1941, kdy americké tajné služby rozluštily německou a japonskou tajnou vojenskou korespondenci díky rozvoji a vývoji počítačů, tehdy zvaných „samočinné počítače“, kam patřila i německá „mechanická“ Enigma i děrnoštítkové „kancelářské stroje“ IBM a svět telegrafu, teletextu a dálnopisu… Svět kryptografie, šifrantů a dešifrantů. Nyní víme, že tajné služby si zčásti čtou své nejtajnější korespondence… Stejně jako dnes, kdy prý nějaké heslo či PIN ctěnou veřejnost uchrání před špicly, jako třeba výborný „český“ systém Všeobecné zdravotní pojišťovny IZIP… To je něco jako ENIGMA, ale už za stovky miliard českých korun, ovšem úrovně ochrany jako blázinec v Bohnicích. A kdo tomu nevěří, šup do Bohnic. Tedy: tajné služby USA tehdy rozluštily nejtajnější japonskou vojenskou korespondenci, kterou potvrdili špioni, jako byl pro Stalina pracující legendární německý novinář Dr. Sorge, či pak i obyčejní vojenští průzkumníci. Japonská vojska v nejhlubším utajení napadla Perlový přístav 7. 12. 1941… F. D. Roosevelt, velký židovský dobrodinec a již třikrát zvolený prezident USA, mohl začít se zapojením USA do světové války, tehdy již 2. světové… Jak snadné, když se ví, kdo, kdy, kde, jak a proč… Ale série těchto otázek není pro imbecily! Tedy: zejména správných: ODPOVĚDÍ!

Pro imbecily jsou vhodné večerníčky, pohádky a pohádkové vložky o zvířátkách ve zprávách. Dne 7. 12. 2011 například jak v poledne odvysílala Česká televize reportáž z okolí dálnice D1 u Humpolce, kde ve sněhu tam už ležícím pobíhá klokan… Jak zajímavá zpráva!

Nechme svět imbecilů imbecilům a ptejme se, co se děje doopravdy a kde vidím tu nejdůležitější zprávu za desítky let informací v USA?

Tedy: 7. či vlastně 8. listopadu (díky posunu v časových pásmech) letošního roku, 2011, oznámila vláda USA, a to cestou úřední zprávy z Bílého domu, že roky zpracovávala podle zákonů zajišťujících právo na informace odpověď na otázku amerických občanů-ufologů: „Zatajuje vláda USA nějaké materiály o výskytu UFO a ufonů, či dokonce o smlouvách s nimi?“ Vláda podle zákona o právu na informace jasně sdělila základní ufonskou pravdu: „Žádná UFO neexistují, žádní ufoni nejsou, neexistují, natož nějaké smlouvy s nimi!“ End!

(Tehdy) velmoci se dohodly…

Happy end!

***

Konec dějin? (Pokračování příště…?) Ó ne!!!

Imbecilnosti nechme imbecilům, blbečkům zábavu v hlavních zprávách (www.ct24.cz, 12:00, 7. 12. 2011) o klokanech nedaleko Humpolce, kde je Hliník a pan „doktor“, představovaný hercem R. Hrušínským, se kochá na cestách mezi Humpolcem a krematoriem v Pelhřimově, ve vesničce mé střediskové, hraný cimrmany a jejich kamarády, za dob „hlubokého“ socialismu, kdy měli „zaracha“ a nemohli prý hrát. To je jako s těmi ufony v USA. Všichni je vidí, ale platí úřední výklad, že řada herců okolo Charty 77 a Václava Havla nesměla hrát. A máme je tady dodnes na hezkých a humorných filmech, ale tedy i dokumentech. O co tehdy šlo a jakou s námi tajné služby Východu a Západu ve jménu sjednocování, čichcete-li okupace světa, sehráli komedii jako pro imbecilní veřejnost, rozlouskl právě Miroslav Dolejší v „Analýze 17. 11. 1989“.

A ufoni?

Naštěstí svědecká literatura je rozsáhlá. Nyní bych uvolnil z ohromného množství materiálu o působení ufonů v „české“ energetice, které jsem nasbíral letos o prázdninách se závěrkou na Mikuláše (osobně) 5. 12. 2011 v ČEZ na ředitelství v Praze 4, Duhové ulici (nomen omen!), kde mě chtěl vyvést „sekuriťák“ za to, že jsem hrubý a sprostý, protože jsem chtěl vyjádření tikového mluvčího ČEZu k otázce „Jak podporujete elektromobilitu?“ A ufoni? Více příště.

7. 12. 2011

Miroslav Müller

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nebyli - nejsou a nebudou! Kdo? aneb Libor Čermák o Kounovu!

(Muller, 27. 12. 2011 14:42)


Libor Čermák pondělí 12. září 2011 06:39
http://liborcermak.blog.idnes.cz/c/209808/Existuji-nejake-stopy-po-predeslych-technickych-civilizacich.html

Ale já vím o obdobné podivuhodnosti, která se nalézá i u nás v ČR. Pokud vystoupíte z vlaku na nádraží v Mutějovicích (na Rakovnicku) a dáte se do stoupání na přilehlý kopec, budete do jeho svislého svahu stoupat asi kilometr. Ovšem až vystoupáte úplně na vrchol, zjistíte, že je tam obrovská náhorní plošina, jež také působí přímo nepřirozeně. Tato rovina je tak rozsáhlá, že je zde dokonce lán pole, kde se pěstuje obilí. Toto pole je dlouhé asi kilometr a je to zde rovné, jak kdyby tu mělo být letiště. Až projdete pole, narazíte na lesík, jenž se pořád rozprostírá na oné rovině. A stejně jako u Palpy, kde jsou na tom vrcholu linie, tedy památky na dávné civilizace, tak zde se také nalézá také něco hodně zajímavého. Šestnáct kamenných řad, které známé pod názvem „Kounovské kamenné řady“. O nich jsem se na svém blogu zmiňoval v článku „Kde leží český Carnac?“ A v dalších článcích „Máme linii svatého Michaela také v Čechách? „ a „Ptáci nebo letadla?“ jsem se zmínil o tom, že tato lokalita je v přímé geometrické souvislosti s dalšími dávnými památkami v Čechách. Jen pro dokreslení situace přidávám též mapu tohoto vrcholu, kde je podle hustých vrstevnic vidět, jak zde jsou strmé svahy, které najednou zcela nepřirozeně přecházejí v rozsáhlou náhorní rovinu. Samotné Kounovské řady se nalézají zhruba uprostřed roviny a severně od nich se na dalším výběžku nalézá i pravěké hradiště „Malé Hradisko“. Proto se domnívám, že tato lokalita má s Plapou hodně společného. Pokud by se má hypotéza potvrdila, tak zde muselo být dokonce odstraněno mnohem víc zeminy než tam v Andách.
Možná si teď říkáte, že tato moje hypotéza až moc fantazijní. Možná. Ale já si myslím, že pokud bychom měli nalézt indicie o tom, že naše civilizace není na naší planetě první svého druhu, tak že by takovéto pátrání mělo být tím správným ukazatelem.

Zdroje: wikipedie, odkazy uvedené v článku,

Krulcová J.:Marcahuasi: trůn Bohů, Enigma, č. 9. ročník 2011, RF HOBBY, Praha

http://www.youtube.com/embed/-gZOqHkuK4Q

Fotografie: Wikipedie, www.mapy.cz, Erich von Däniken

Kounovem příchod na Kamenné řady je nejlepší z Domoušic od kostela starou cestou na Rovina aneb 2012 v Domoušicích a Kounově nově!

Díky pane Libore Čermáku, že dodáváte zcela klidně a vytrvale kvlaitní důkazní materil ljako UFO a ufoni nikdy nebyli, nejsou a nebou natož v Kounově a okolí!

Muller pro Muzeum kamenných řad v Kounově - když se chce tak to jde, a díky paní starostce a radním Kounova díky Svobodným novinám, že dávají prostor, jak je to doopravdy v rozbitém ČESKOSLOVENSKU- které už není, ani jeho 2. TGM, který ČESKOSLOVENSKO vytvořil, ne rozbil aq davy mu pod vlivem škodolibých ufonů nezaplavují Václavské náměstí desítkami metrů čtverečních svíček... Pak že ufoni nejsou, kdo normální by šel zapálit svíčku antikomunistům na Václavské náměstí a ne na čestné pohřebiště popravených umučených komunistickým režimem . Tedy do Ďáblic a hřbitov v Motole. Tam moc svíček není, Zlí, škodolibí, negativní ufoni pracují . i když úředně - mnou anoncovaným výnosem vlády USA nejsou. A přece se točí...

Život v Matrixu

(J.Dolejší, 24. 12. 2011 12:12)

Žijeme ve virtuální realitě, pane Müllere, proto už také vůbec nic nikam nepíši. V tomto stavu je totiž všechno pravda a zároveň i nepravda. Kdo nahlédne podstatu věcí a dějů? Matrix je dokonale organizován, ale i on podléhá nadřazeným zákonům, na něž je snad spoleh, - možná, že ale také ne - kdo ví?! Nejděsivější je záplava zpitomnělých ovcí, které ovšem z pořadu pana Krause "Uvolněte se, prosím!", získají všechny potřebné informace o světě i o sobě. Jsou všude! Jedinou naději je klokan Kilián, který údajně nikdy nebyl u KGB a proto také stále nekontrolovaně uniká!

To jsem tedy nevěděl!

(jp11@seznam.cz (Jan Pospíšil), 20. 12. 2011 10:27)

Teda pane Müllere tahle informace mě ve vašem textu opravdu šokovala:
"M. Čalfa dostal kufřík s mnoha miliony dolarů a diamantové jehlice do kravaty jako vyznamenání od CIA."
nepopírám, že je to pravda akorát nevim do jaké míry věřit ještě dnes panu Cibulkovi - když některé jeho texty a oznámení vypadají opravdu paranoidně, viz jedna perlička kterou Vám ukáži osobně až se zase sejdem a kterou mě před lety zaslali členové DKMC. (Tehdy jsem o duševním zdraví pana Cibulky začal pochybovat), ale před tím jsem jeho práci měl v respektu...

nová literatura pod stromeček k Ježíšku 2011!

(Muller, 18. 12. 2011 7:05)

http://eon.energieplus.cz/alternativni-energie/elektromobilita-ekologicka-doprava
vše také vytištěno se sliby a nabídkami na křídovém papíře - vzorky v redakci

teorie:
http://eon.energieplus.cz/files/eon_brozura_elektromobilita_nahled.pdf

a praxe: 13.10. 2011 12:46 Přílohy:
stížnost na hrubé chování pracovníků EON
ombudsman (ombudsman@eon.cz) Komu:svobodné noviny Kopie Datum:13.10. 2011 12:46 Velikost:6 kBS Příchozí Zobrazit zprávu jako text
--------------------------------------------------------------------------------
Vážený pane Müllere,
vše jsem přešetřil na místě, jak s pracovníky poradenského centra, tak s pracovníky na recepci. Jako výsledek Vám dám jednu velmi dobře míněnou radu: nepokoušejte se opakovat své extempore, protože naši kolegové mají pokyn zavolat městskou i státní policii.
S pozdravem/with kind regards,
Tomáš Kubín
Ombudsman E.ON Česká republika
ombudsman@eon.cz

E.ON Česká republika, s.r.o.
F.A.Gerstnera 2151/6
CZ-370 49 České Budějovice
www.eon.cz
--------------------------------------------------------------------------------------
O co, že tehdy šlo v září a říjnu 2011, že se musí volat Policie ČR? Více v mých dalších pokračováních ve SN - ve zde slíbeném seriálu "ala zuřivý reportér" - na vlastní oči či hodně, ale opravdu hodně černé ovce - nejen v EONu..." V přímé reportáži o velkých zvířatech - lotrech všeho schopných - jak si z vás všech dělají legraci jako v případu Mostecké uhelné etc. - nyní případ EON ČR... jako zde v případu "EON a elektromobilita !!!" Budou nakonec za tím ufoni nebo jenom tuzemští darebáci z nedaleké "Galaxie podvodníků a lhářů"?

Hezké čtení - pokračování příště - dá li Hospodin...
P.S.: (A zvu vás jako veřejnost do EONu České Budějovice i jinde - a v ČR chtějte to, co je na papíře či na internetu. A pokud budou po té volat Policii ČR, co že si to dovolujete a ta forma - chtít to co slibují.... - napište své zkušenosti s podvodníky a arcilotry - zde případ EON - i do Svobodných novin). - Nic však nemusíte, jen se bojte, arcilumpové pak mohou vše... Vše už jsem absolvoval a Policie ČR má nyní v podobě MV ČR v čele Chartistu J. Kubiceho... S čímpak přijde CHARTA 77 a její kandidát na presidenta J.E. jasnost nejasnější, náš nejzářivější a nejosvícenější v hodně zednářské zástěře - kníže - nyní z TOP 09 a jako ministr zahraničí ČR úřední kontakt pro zahraničí blízké i hodně vzdálené ???
Praha 18.12.2011

Re: nová literatura pod stromeček k Ježíšku 2011!

(jp11@seznam.cz (Jan Pospíšil), 20. 12. 2011 10:12)

E.ON dokáže bít velmi zábavný, že jsou tam na vedoucích postech staré bolševické struktury - dnes velmi významní páni kapitalisté - o tom není pochyb! Jednoho z těch pánů znám osobně - jeho vlastní podřízení na něj den co den nadávají, ale co naplat když si jinde neotevřou pusu...

pěkné

(Dana Rašínová, 18. 12. 2011 10:14)

ano, tajné služby a zatajování informací o mimozemšťanech i pokrokových technologiích souvisí