Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kybernetický sršeň a RUR tabu - Charta „Proti otrokářům“ 2012

6. 2. 2012

Nedávno proběhla tiskem zpráva, že miniaturizace elektronických zbraní postoupila tak daleko, že lze vyrobit letadélko velikosti sršně, které je vybaveno umělou inteligencí tak pokročilou, že dokáže samo nalézt zadaný cíl a zneškodnit jej. Pro normálního člověka je představa takového pokroku vzdálená, asi jako byla před lety nepředstavitelná, dnes běžná existence mobilu s možností zavolat si kdekoli, kdykoli a kohokoli přístrojem, který lze schovat do dlaně. Ne tak pro vojáky a jejich špičkový vývoj zbraní, pro jejichž získání jsou ochotni se spojit i s malými, šedými mimozemšťany a obětovat při tom pár lidí, které si prý nakládají do peroxidu vodíku jako potravu. Poněkud při tom zapomínají, že autor slova „robot“ Karel Čapek vymyslel nejen ty stroje a jejich název, ale i nutná pravidla pro jejich soužití s lidmi – že robot nesmí v žádném případě poškozovat člověka.
Odplata na sebe nenechala dlouho čekat. Přátelští mimozemšťané, Plejáďané, pohybující se mezi námi i těmi vojáky a mající tak k těmto technologiím přístup, zase jednou zapracovali za nás a v náš prospěch. Zkonstruovali doplněk tohoto smrtícího robota tak, aby ono tabu plnil, ale tak, že nebude likvidovat ty, na něž jejich konstruktéři poukáží, ale takové, kteří lidem zakázaným způsobem škodí. Dokonce si takové škůdce dovedou sami vyhledat. Lidský mozek, jak známo, je provozován pomocí elektrických impulsů a vln, které lze zachytit i do větší vzdálenosti vhodným přijímačem a vyhodnotit. Ten naši přátelé mají, včetně těch sršňů a zařízení k jejich ovládání. Zjistí-li, že naši politici se zabývají myšlenkami na poškozování nás, občanů, mohou nám od nich nezištně pomoci. Dokonce dokáží sbírat názory nás ostatních na ně a použít je při výběrů svých cílů.
Funkce prodejného politika se tak stává životu nebezpečnou. Proto se asi tak snaží vybudovat si kryty, kam by utekli před spravedlností. Před tak malými, ale nebezpečnými kybernetickými sršni, kteří proniknou snadno i do těchto prostor a dokáží své objekty identifikovat podle mozkových proudů, se však neubrání. Nehledě na to, že oni stejně nebudou do prostor jejich současných vládců vpuštěni a budou jako mouřeníni, kteří po splnění úkolu jsou již nepotřební, ponecháni s ostatními lidmi svému osudu. Jejich konec tak může být dosti drastický, protože lidé, prohlédnuvší konečně, kam nás dovedli, si mohou na nich vylít svůj vztek. A soudce Lynch je neúprosný.
Popsaný „Super kybersršeň“ je iniciativa našich přátelských mimozemšťanů, kteří se starají o klid v celé galaxii a již jsme si popravdě příliš nezasloužili. Naši rádoby vládcové světa už ale škodí tak, že by svou chamtivostí a atomovými hračičkami mohli ten mír ohrozit. Snad se podaří je včas zpacifikovat. Držme našim přátelům alespoň palce!
 
28. 1. 2012
                                                                                                Charta „Proti otrokářům“ 2012

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Chartě proti otrokářům 2012

(Muller, 16. 2. 2012 14:24)

Víme, že velká část UFO jsou obyčejné elektromobilní vehikly. Prostě jsou stejně elektrické jako obyčejné pražské tramvaje od Křižíka, či jeho Bechyňka Tábor - Bechyně nebo v Praze zrušené trolejbusy...

Ovšem žádný svědek UFO nepopisuje kladky, pantografy a nějaké šńůry pro nabíječky akumulátorů...

Budu se věnovat elektromobilitě více, podívejte jak se to dělá, s tyristorovými měniči trochu vyšších frekvencí v pásmech od 10 na 22 až 43 či 44 Hz či dokonce za "Planckovým kmitočtem"...

hezký popis, trochu laický stojí za za zaznamenání:

http://www.exopolitika.cz/news/uvnitr-vesmirne-lodi/