Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nebeští sprejeři podruhé… – Ing. Vladimír Veselý

7. 7. 2011

Je to pár dní, co jsem psal první díl tohoto článku a od té doby se toho mnoho nezměnilo. Loutkové divadlo naší vlády se vševědoucím Taťuldou a Hurvínkem stále hledá podle obvyklého, nebo snad dokonce domluveného plánu konsenzus, při kterém by vláda mohla pokračovat ve svém úsilí vládnout, třebaže to neumí. Však jí také nejde o vládu pro blaho lidu, ale o udržení svých korýtek, do kterých si shánějí krmení hlavně pro sebe. Obratnou kamufláží se jí podařilo zamést to důležité pod koberec, tedy poprask kolem Alexandra Vondry a knížete Schwarzenberga, který hrozil objasněním nekalých praktik kolem státních zakázek a obojetné politiky špičkových politiků vůči Americe. Vděčnosti nejspíše za to, jak snadno z nás udělali banánovou kolonii pro budoucí jednosvětovou vládu, v níž mají zřejmě slíbena místodržitelská křesla.

Podmínky, které jsou jim pro to vytvářeny pomocí chemtrails, aby se občané nebouřili a vazalská vláda zůstala v příznivém sestavení, jsem již popsal minule a jen jsem si ověřil jejich účinnost sám na sobě. Takový skok úbytku životního elánu a energie není normální ani při mém vysokém věku. A připočtu-li vliv lidmi poklidného přijetí únikového manévru pánů Vondry a Nečase do lékařské péče většinou občanů a mlčenlivý souhlas s jejich praktikami při výkonu jejich funkce, není to nic, co by podporovalo chuť do života. Stejně jako osvobozování obžalovaných podvodníků, navracení majetku německé šlechtě či církvím, které záměrně ekonomicky oslabuje občany státu a stále více rozděluje občany na bezprávné chudé a privilegované bohaté – ať ti už přišli k majetku jakýmkoli způsobem. To není ani zdaleka demokracie, to je ekonomická totalita kapitalismu.

Tak podobně to nazval Joseph G. Toman, Ph.D. ve své rozpracované knize 2020. Je to velmi fundovaná analýza posledních let s předpovědí budoucnosti, která se do jisté míry už naplňuje. Bohužel, autor knihu z jistých osobních důvodů nedokončil a dokončit nehodlá, ale i tak stojí za to si ji přečíst. Na internetu ji nenajdete, je ale s autorovým svolením překopírována do depozitáře na www.i-sn.cz. Jsou v ní myšlenky, o kterých jsem psal i já například v článcích „Jak dál s Ústavou“ a jiných na své stránce. Navíc různé statistiky a srovnání se západním světem. Jen ta předpověď jaderné války se (doufám!) nevyplní. Jsou pro to vyvinuty a vyzkoušeny „tiché zbraně“, které likvidují jen nežádoucí obyvatelstvo a potřebné hmotné statky ponechávají v použitelném stavu. Z tohoto hlediska lze mít za to, že třetí světová válka již probíhá na bázi bojování počasím, uměle vyvolanými přírodními katastrofami a možná i biologickými prostředky, kterými se neodvážil bojovat ani Hitler. Mnoho detailních informací o praktikách chemitrails je v třídílné zprávě Alberta Lambremonta Webre, experta právě na tento druh činnosti. Je hodně detailní, a proto dlouhá. Uvádím proto jen link na ně: http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/expert-chemtrails-are-global-covert-operation-for-total-control-detecting-ufos

Podobné souznění se prý objevilo také na ČT2 v pořadu „Biologické zbraně“, který jsem bohužel neviděl a na internetovém archívu jsem jej nenašel. Zejména prý v oblasti „Nebeského sprejování“, o kterém věřím, že je skutečné a že cestou přes nebe lze dopravovat dárky, vyskytující se jakoby „z nebe spadlé“. Jednak podle reakcí na sobě a svých známých, ale také podle běžících událostí, které by za normálních podmínek života společnosti nebyly myslitelné. Včetně nedostupnosti mnohých informací, které i když problesknou, nejsou nadále k dispozici. Není to jistě cenzura a svoboda slova určitě existuje. Je jen otázka, zda existuje také svoboda vět a obrazů, protože jedním slovem se toho mnoho nenadělá. Zejména o mimozemských záležitostech, volných nebo jinak výhodných energiích, či jinak lidstvu prospěšných vynálezech se toho člověk moc nedozví. O pokoutných obchodech a tajích vládní politiky už vůbec ne. Jen, že to i ono podraží a na co si zase připlatíme. A co sleví na hodnotu, při níž ještě obchodníci vydělají, abychom viděli, o co nás normálně okrádají. Nebo vítězné zlevnění benzinu o 18 haléřů na litr, když ropa na světovém trhu zlevnila až o 35 %.

Pár rozumných lidí, kteří by možná věděli, jak vést společnost k prosperitě a spokojenosti většiny by se asi našlo. Problémem je, že tato cesta je poněkud obtížnější, než přiživování se na práci jiných a není tak populární, jako úspěchy bezohledného kapitalismu. Běžný člověk se nerad podřizuje věcem prospěšným, ale náročným na vytváření a spoluúčast při hledání optimální cesty. Zejména když mu někdo nabízí zdánlivě snazší cestu, nevyžadující nutnost přemýšlení a rozhodování. Tedy až na tu menšinu, která ráda organizuje život jiným, zpravidla však tak, aby na ně hodně zbylo. A to jsou miliony až miliardy, které ovšem zaplatíme my. S hrůzou proto očekávám, jaký další pogrom na nás tato vláda vymyslí. Snad daně z dešťové vody či z relativně čistšího vzduchu v lesích. Nebo z nechtěného odběru a konzumace chemtrails, které na nás padají. Vždyť je to pro naše dobro, tak ať za to lidé platí!

Proto: Řežte nás hlouběji a vyšší daně! A vyšší provize! Občané to nějak ustojí. Jsou tu přece pro dobro a pro potřeby vlády, a ne naopak!

6. 7. 2011

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zkuste překlad www.exopolitika.cz

(Dana Rašínová, 8. 7. 2011 23:39)

http://www.exopolitika.cz/news/chemtrails-jsou-pry-globalni-skrytou-operaci-pro-totalni-kontrolu/

Re: Zkuste překlad www.exopolitika.cz

(von Aldebaran, 9. 7. 2011 21:26)

http://www.volny.cz/ingvesely/Kniha%202020.pdf

Není kniha jako kniha, ale pokud různé knihy od různých autorů naráží na to samé, budou mít autoři pravdu!

Čtěte, než kniha zmizí z trhu a internetu! V tržní společnosti, může někdo trhnout...
von A.

verifikovat, verifikovat... (3)

(Muller, 8. 7. 2011 18:29)

Zdravím, přeji hezké počtení a klidné přemýšlení nad fakty:
ISBN- 978-80-86761-97-8, MICHAELS VERLAG, AMMERGAUER STR. 80, D-86 971 PEITING, Léta Páně 2008...
česky: Dialog - Léta Páně 2009 - Graczyna Fosarová - Franz Bludorf
Bez gravitace a neviditelní - originál německy: Nicht existent

jen pro povolané tajná studie DI 55 o UFO - Tento dokument je majetkem vlády Jejího Veličenstva Britské královny a byl vyhotoven pouze pro informaci osob, které o skutečnostech, jež v něm jsou obsaženy, potřebují vědět v rámci svých služebních povinností. Každý, kdo tento dokument najde by jej měl odevzdat na policejní stanici za účelem jeho navrácení ministrerstvu obrany a oznámit, kdy a kde ho nalezl. Neoprávněné držení nebo zničení tohoto dokumentu je porušením zákona o úředním tajemství z roku 1911 v pozdějším znění. (Pokud je dokument předán osobám, které nejsou v úředním poměru, jde o předání v osobní rovině a příjemce , jemuž je předán v dobré víře, za něj nese osobní odpovědnost ve smyslu výše uvedeného zákona. Musí zajistit, že dokument nebude poškozen nebo zničen a nebudou k němu mít přístup nepovolané osoby).
aneb
po bvelkých tahanicích na jaře 2006 byla odtwajněna studie Defence Intelligence Staff, oddělení 55, zkr. DI-55..

více absolventi fyziky a astrofyziky Grazcyna Forsar, Franz Bludorr - matematika a fyzika, Berlín, www.fosar-bludorf.com
http://www.fosar-bludorf.com/links.htm
pro slovansky orientované v bratrské polštině
http://www.npn.org.pl/
http://www.swpc.noaa.gov/SWN/
http://spaceflight.nasa.gov/home/index.html
http://apod.nasa.gov/apod/astropix.html

atd. fakta jsou fakta - děkuji!

Re: verifikovat, verifikovat... (4)

(Muller, 8. 7. 2011 18:58)

http://www.linkedin.com/in/jtoman

178504 - Zvědavec diskuze
www.zvedavec.org/nazory_2941.htm?PHPSESSID... - ArchivNapsal Joseph G.Toman,Ph.D Original Sectret Files Publication Preliminary Version 0.1 www.New2020.com – TomanJoseph@gmail.com ...

verifikovat, verifikovat... (2)

(Muller, 8. 7. 2011 18:08)

View ExopoliticsTV interview with Clifford E. Carnicom

Examiner readers can view the exclusive March 1, 2011 interview with Clifford E. Carnicom and Alfred Lambremont Webre embedded in the article above or at the URL below:

http://www.youtube.com/watch?v=cTVpsmBNvL8

Seven weapons applications of sprayed aerosols

In the ExopoliticsTV interview, Mr. Carnicom details seven weapons applications of the covert global sprayed aerosols program that are being used to carry out over-all the goal of “absolute control” over the global human population.

These seven weapons applications of the sprayed aerosols are:

1. Biological operations, including the use of apparent bio-warfare, such as Morgellons disease, in the sprayed aerosols, constituting war crimes, crimes against humanity, and genocide under the Rome Statute of the International Criminal Court and the Geneva conventions.

2. Military Operations, such as advanced radar applications, anti-missile Star Wars applications.

3. Electromagnetic Operations, including HAARP directed energy scalar weapons and mind control weapons applications, constituting war crimes, crimes against humanity, and genocide under the Rome Statute of the International Criminal Court and the Geneva conventions.

4. Environmental modification and weather wars. Mr. Carnicom stated he has concluded that the covert aerosol-spraying program has transformed the atmosphere of the planet into plasma capable of sustaining weaponized applications since its acceleration in 1999. This constitutes a violation of the 1978 Treaty against Modification of the Environment.

5. Geophysical operations, including tectonic (earthquake) warfare, constituting war crimes, crimes against humanity, and genocide under the Rome Statute of the International Criminal Court and the Geneva conventions.

6. An advanced surveillance system capable of covert surveillance of the entire human population.

7. Detection of exotic propulsion systems, including detection of off-planet or interdimensional UFOs.

State of the impact of the aerosol program: 1999-2011

In a January 10, 2011 report on the state of the covert worldwide aerosol-spraying program (Chemtrails), Mr. Carnicom reports,



Continue reading on Examiner.com Expert: Chemtrails are global covert operation for total control, detecting UFOs - Seattle exopolitics | Examiner.com http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/expert-chemtrails-are-global-covert-operation-for-total-control-detecting-ufos#ixzz1RWw8apoS

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/expert-chemtrails-are-global-covert-operation-for-total-control-detecting-ufos

atd.

dále z jiného pramene:

Děkuji, nebát se nekrást razil už T.G.Masaryk!

verifikovat, verifikovat... (1)

(Muller, 8. 7. 2011 18:06)

Expert: Chemtrails are global covert operation for total control, detecting UFOs Add a comment Alfred Lambremont Webre, Seattle Exopolitics Examiner February 28, 2011 - Like this?
Continue reading on Examiner.com Expert: Chemtrails are global covert operation for total control, detecting UFOs - Seattle exopolitics | Examiner.com http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/expert-chemtrails-are-global-covert-operation-for-total-control-detecting-ufos#ixzz1RWv9FuO3


NOTE: This is Part 1 of a 3-part article on the war crimes, crimes against humanity, and genocide now talking place as a result of the covert global operation of spraying aerosols into the Earth’s atmosphere, also known as “chemtrails”.

Read Part 2:

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/chemtrails-are-global-covert-operation-for-total-control-detecting-ufos-part-2

Part 3:

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/chemtrails-are-global-covert-operation-for-total-control-detecting-ufos-part-3

Clifford E. Carnicom, an acknowledged expert since 1999 on the global covert spraying of aerosols into the atmosphere operation (also known as “Chemtrails”), stated in an exclusive ExopoliticsTV interview with Alfred Lambremont Webre released March 1, 2011 that the covert aerosol-spraying operation had transformed the Earth’s atmosphere into a plasma for carrying out weaponized applications such as bio-warfare (including Morgellons disease), electromagnetic operations such as HAARP, weather warfare, tectonic (earthquake) warfare, mind control, advanced surveillance technology, and detection of advanced propulsion technology including UFOs.



Continue reading on Examiner.com Expert: Chemtrails are global covert operation for total control, detecting UFOs - Seattle exopolitics | Examiner.com http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/expert-chemtrails-are-global-covert-operation-for-total-control-detecting-ufos#ixzz1RWvv8u85