Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šaríja? Ano, pro politiky! – Ing. Vladimír Veselý

8. 12. 2011

Šaríja je pro Evropany strašidlo ze záhrobí středověkého práva. Pro ženy bych jej používal jen velice omezeně, vždyť tím omezujeme i sami sebe! Zato těm, kteří se vstupem do politiky s nepřiměřenými platy i možnostmi zavázali dodržovat pravidla a etiku své práce, bych tímto způsobem, jako projev vůle lidu, trestal velice tvrdě. Mnozí z nich by si pak dobře rozmysleli, jak a v čí prospěch mají svou funkci provozovat. Vyřešilo by se tak i jejich odstoupení z funkce, protože by rozhořčení lidu za jejich činnost nepřežili. Je to trochu morbidní, ale za účinek se lze zaručit. A ti spravedliví by se toho bát nemuseli…

Mezilidské vztahy jsou po celém světě na nebývale nízké úrovni. Dílem ne právě ideálním genovým vybavením člověka jako takového, dílem z toho odvozeného jejich plánovitého zhoršování v zájmu jisté menšiny, toužící po ovládnutí a zotročení druhých. To už dostoupilo takové míry, že byl asi překročen kulminační bod možnosti návratu. O tom jsme (a zřejmě zbytečně) psali mnohokrát. Jistá skupina povahově i etnicky spřízněných lidí proniká svým jednáním jako rakovina mezilidskými vztahy. Rakovina, která zpočátku nebolí, ale naroste-li do dostatečné síly, zahubí svého hostitele. Svoji činnost překrývá rádoby lidumilnými cíli, nebo hrozbou jiných, mimozemských civilizací tak, aby odpoutala pozornost od skutečného záměru. Ten je jednoznačný – dodriblovat salámovou technikou práva přemnožených lidí do původně asi zamýšleného plánu jako inteligentní, výkonný, ale dostatečně podřízený druh sloužících, pro obsluhu a vytváření podmínek úzkému okruhu oligarchů, kteří touží žít v přepychu a blahobytu pašů, jak jej známe z pohádek nebo i našich reklam.

Vzhledem k pokročilosti tohoto záměru se jím ani moc neskrývají, snad abychom se tomu pak tolik nedivili a přijali to s pokorou. Jenže ta pokora se už ve východní části Asie a v Africe začíná bortit. Čína je natolik sebevědomá, že se chce stát další, a nikoli druhořadou, velmocí a na severu Afriky se rodí Africká unie, dlouho před Evropou utajovaná. Jako i Arabské jaro. Ať už jakkoli kontroverzní Kadáffí v Libyi, který díky ropnému bohatství své země se pustil dosti úspěšně do budování místně modifikovaného socialismu, tam nazývaného Velká libyjská arabská lidová socialistická džamáhírije, se nakonec přiblížil spíše ke komunismu. A dozvíme-li se, že tento „tyran“ dokázal ve své zemi vybudovat další div světa – umělou řeku z potrubí o průměru čtyři metry, dlouhou přes 4 000 km pro přívod vody ze saharského podzemního jezera do Tripolisu a okolí, která napájí nejen vodovody, ale i zavlažovací zařízení pro zúrodnění části pouště, pak se na celou věc začneme dívat poněkud jinak.

Občané Libye, s věkovým průměrem necelých 23 let, nemusí platit za vzdělání, bydlení a zdravotní péči, ale je tam vysoká nezaměstnanost, protože rodiče považují za potupné, kdyby jejich synové museli pracovat. Mnoho jich i ve třiceti letech žije proto z podpory. To je známý negativní důsledek vysoké životní úrovně a možnosti rozhodovat si o vlastních příjmech a povinnostech. I řadu dalších chyb udělal Kaddáfího režim, včetně oslabení vlastního obranného systému země a neodpustitelné chyby, která stála život i J. F. Kennedyho – zavedl vlastní měnu, podloženou zlatem. Vykoupil zahraniční firmy a snažil se o vytvoření silné Africké unie. To bylo největším ohrožením zisků neoficiální finanční unie světa a mohlo by při úspěchu podnítit následování celého světa. Proto nestačilo zveličování jeho chyb a Kaddáfí musel být zabit. Dlužno říci, že při tom NATO sehrálo nezastupitelnou úlohu. A že budoucnost Libye je v současné době velmi, velmi nejistá.

To vše je obraz i následek jednání politiků na celém světě, kteří po svém (často asistovaném) zvolení rádi zapomenou na to, čím jsou občanům povinni a slouží těm, kdo víc platí. Pro ty by ukamenování podle šaríi bylo snad dostatečným odstrašením od dnešní korupční politiky. Zajisté se i v Libyi dočkáme něčeho podobného, jako v Iráku. Uvidíme, jak se to bude „povstalcům“ teď líbit. Kamenovat NATO ale zajisté nebudou, na to je jich málo a budou proto muset zase „držet hubu a krok“. Třeba při tom přijdou na to, o co vlastně přišli.

 

 

6. 12. 2011

 

Ing. Vladimír Veselý


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Havel a Bratislava a Německo

(DIE WELT, 11. 12. 2011 18:15)

http://www.illuminati-news.com/00363.html

Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/hidden-hand-odhaluje-mimozemsky-faktor-pri-rizeni-zeme-iluminaty/


http://www.welt.de/politik/deutschland/article13734696/Haelt-der-Bundestag-Ufo-Akten-unter-Verschluss.html

Robert Fletcher, exopolitika Německo

Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/spolkovy-snem-nemecka-se-zabyva-ufo/

proč vlastně nebyla nikdy Rezoluce OSN 33/426 realizována německou legislativou. Jak víte, tato rezoluce zve členské státy k podstoupení zkoumání UFO na národní úrovni a informuje generálního tajemníka OSN o svých výsledcích.

Zástupce německého Spolkového sněmu pak přeposlal tuto vědeckou studii mně. A ta obsahovala několik zajímavých prvků:

První ze všeho, autoři použili exopolitický web jako zdroj (pro přesnost: www.exopolitics.com), aby z této rezoluce OSN citovali. (Věříte tomu?). Říkají také, že je velmi pravděpodobné, že Němci studovali UFO:

“Je tu skutečnost, že jak Velká Británie, tak Francie se zabývaly otázkami, zda existuje UFO či mimozemská forma života a dokonce publikovaly své úřední tajné spisy na internetu, což naznačuje, že německé úřady nebo ministerstva se také zabývaly touto otázkou …Přinejmenším o vojenský názor zde mohl být živý zájem při sledování zpráv o UFO, pozorování a jejich zkoumání.

Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/spolkovy-snem-nemecka-se-zabyva-ufo/

27.11.2011 13:36

INFORMAČNÍ ZBRANĚ OHROŽUJÍ DEMOKRACII I LIDSTVO

Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/informacni-zbrane-ohrozuji-demokracii-i-lidstvo/
http://www.exopolitika.cz/news/informacni-zbrane-ohrozuji-demokracii-i-lidstvo/

10.12.2011 17:51
BRATISLAVA: sny o mimozemšťanech Redakce: do redakce nám přišel zajímavý dopis ze Slovenska týkající se snů o UFO, rozhodli jsme se s vámi o něj podělit. Posledný čas mávam tiež často sny podobného charakteru.. (http://www.exopolitika.cz/news/sny-o-ufo/) Bývám v Bratislave....

http://cs.wikipedia.org/wiki/Iveta_Radi%C4%8Dov%C3%A1
http://spravy.pravda.sk/havel-na-pohode-podporil-kandidaturu-radicovej-frp-/sk_domace.asp?c=A080719_152012_sk_domace_P04
Více zde: http://www.exopolitika.cz/od-vas/

Re: Havel a Bratislava a Německo

(Muller, 27. 12. 2011 14:13)

Vážený autore původního článku
aneb
pane inženýre Veselý,

děkuji za tel. zmínku o "nijak nesouvisejícím komentáři..." prolétl jsem si to jako celek, jak to vidí každý čtenář na internetu, ať má jakkékoliv připojení.
Vytáčené - z muzea a nebo z nabídky "českých" telekomunikačních prodejců. Či lepší, bezdrátové pro lokální či dálkové užití... Myslím tím, zda si to čte někdo v kanceláři, doma při kafi či čaji či něčem ostřejším. Nebo na svém pracovišti na lodi, či v letadle, i když zde některým letadlům, těm modernějším pracovním strojům říkáme zde "postaru" UFO...
Můj názor je, že zde - na Vašem prostoru v SN do komunikace veřejnosti s autorem Svobodných novin vstoupili - obyčejní... Ano. Vidím to tak, hemží se to důkazy, výborným předvídám, jak z prognostického ústavu. Tedy - obyčejní - ufoni...
úterý 27. prosinec slovy - 2011 pár dnů před legrací starých Inků a Mayů, 2012 jako varování před Havlem (už není!!!!)... a LOUTKAŘI za Chartou77 , což analysoval v pozemské rovině pan Miroslav Dolejší, aniž uvažoval o kosmickém patru, těch tahačů za špagáty banánových politiků jejich republik Bananá...i United States of Bananas odněkud z mlhoviny Banánů a krokodýlů, zejména finančních!

pravda o poztadí iluminátů

(novinky exo a svět 2012, 11. 12. 2011 18:07)

http://www.exopolitika.cz/news/hidden-hand-odhaluje-mimozemsky-faktor-pri-rizeni-zeme-iluminaty/

Hidden Hand“ je sada otázek a odpovědí, které poskytla osoba, která sama sebe nazývá zasvěcencem Iluminátů a členů www.abovesecretforum.com, které byly nahrány v říjnu 2008. Tento zasvěcenec odpovídá na otázky upřímným a důsledným způsobem a prozrazuje cenné informace o tajných kontrolních mechanizmech používaných elitní skupinou, kterou nazývá „Rodina“. Poskytuje náhled, mezi kterým je i to, že vedení Rodiny je velmi spojeno s jistou skupinou mimozemských návštěvníků. Je-li to pravda, poskytuje „Hidden Hand“ mnoho odpovědí na to, jak je náš svět tajně řízen, jak s tím souvisí mimozemská otázka a co se asi stane na konci Mayského kalendáře 2012.

„Hidden Hand Dialogue“ je založen na předpokladu, že naši planetu řídí tajné elitní skupiny a že tak činí po tisíciletí. Tyto elitní skupiny jsou popisovány jako Ilumináti, Incunabula, Nephilim atd., a to v knihách jako jsou „Rule By Secrecy“, Gods of Eden“ a „The Biggest Secret“. Základní myšlenka je, že vybraná skupina rodin s odlišnými pokrevními liniemi soustředila moc a předává si ji z generace na generaci. Ve skutečnosti je to přesně tak, jak zasvěcenec (Hidden Hand) představuje sám sebe a jak popisuje skupinu, ke které náleží: („Hidden Hand“ – doslova schovaná ruka. Skrývání ruky je jeden ze znaků Iluminatů, jako např. u Napoleona - pozn. překl.)
„Jsme po generace členy vládnoucí rodinné pokrevní linie…Náš rodokmen může být vystopován zpět až do starověku. Od těch nejstarších dob vaší zaznamenané „historie“ a dále, naše Rodina „režírovala hru“ za scénou tím či oním způsobem.“
„Hidden Hand“ odhaluje několik základních pokrevních linií, které tvoří „Rodinu“:
„Existuje 13 základních nebo jádrových původních pokrevních linií. Přesto existuje mnoho dalších linií, které z nich pramení, tak jako řeky z oceánů. Představíte-li si 13 původních linií, jako hlavní barvu, kterou můžete smíchat, abyste vytvořili rozsáhlou paletu dalších barev, pak budete mít představu. Znovu, žádná konkurence, jen Rodina.“

„Hidden Hand“ popisuje strukturu vládnoucí pokrevní linii následovně:
„Ve velkém schématu věcí, není linie tak důležitá jako rod, rod není tak důležitý jako Rodina. Rodina je vším. Nezáleží na rodu nebo linii, my jsme jedna Rodina. Představte si tělo. Rod by zastupoval živý orgán nebo část těla uvnitř těla samého. Každá část má důležitou roli ve fungování celku a pro každého z nás, má "celek" nerozdělitelnou loajalitu. Jak říkám, mnoho linií (daleko více, než jste si vědomi), jedna rodina.“

Na příklad konkrétní pokrevní linie Rothschildů je součástí rodu, který v této globální Rodině kontroluje mezinárodní finance. „Hidden Hand“ říká, že ze 13 základních pokrevních linií pouze 3 mají původ na Zemi. Zbytek má mimozemský původ, tak zvaní padlí andělé nebo Nephilim, jak popisuje kniha Enocha. Jasně identifikuje, kde se mezi 13 pokrevními liniemi nalézá ta největší moc:
„Chci objasnit otázku pokrevní linie. Ty, které znáte, jsou pozemské linie. Ano, mají své místo v Rodině, ale skutečné linie s mocí nepocházejí z této planety.“
O dalším objasnění identity nejmocnějších pokrevních linií „Hidden Hand“ říká, že čerpají ze „skupinové duše“ nebo entity známé jako Lucifer:


„My potřebujeme vysoké procento negativní polarity, pokud máme dosáhnout negativní úrody. Jinými slovy, do značné míry musíme být soběstační, abychom mohli sklízet negativní výsledky. Právě proto se tak namáhavě snažíme být tak negativně polarizovaní, jak je to jen možné.“

Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/hidden-hand-odhaluje-mimozemsky-faktor-pri-rizeni-zeme-iluminaty/

Re: Arabské jaro a podzim a drancování Libye...

(autor, 13. 12. 2011 20:13)

Nějak jsem nepochopil, co chtěl "knihař" tímto blábolem "váženému mysliteli" objasnit o Kadáffím a jeho režimu. Kecat o mimozemšťanech dovede skutečně téměř každý. Nelze vyvrátit, že existují, ale dokazovat jejich existenci tím, že je někdo utajuje je nevěrohodné. Zatím nikdo neprokázal, že to nejsou jen strašáky místních chamtivců, abychom se báli.
Nakonec nikdo vlastně ani neví, kdo jsme my a proč jsme tady. Natož kdo jsou mimozemšťané, kteří si k nám z (nám známého) technického hlediska nemohou odskočit jako "víkendově na ryby". Leda, že by byli za bukem na Měsíci. Diskuze o tom ale přesahuje rozsah i odbornou úroveň novinového článku. V.

Arabské jaro a podzim a drancování Libye...

(Knihař, 12. 12. 2011 13:47)

Vážený mysliteli,
myslet se dneska nenosí, natož chodit s kůží na trh. Za to žvanění o trhu je v modě - a zejména od "bývalých komunistů", kdy ukradený majetek sedláků, živnostníků a malých továren za děsného řádění ukradli ve jménu... To známe. Raboval se při znárodňování i soukromý majetek, i osobní věci knížky i toaletní papír. Soudruhům se vše hodilo! Z této líhně darebáků, zlodějů a podvodníků se vylíhli nečistší "demokraté" vlastenci v Českoslovenku s jejich presidentem pravdy a lásky ČSSR, pak ČSFR. Když čsl. federaci rozkradli a rezeštvali tak už jen ČR.... Ve jménu EU a NATO. Totéž se děje v Líbyi. Jenže je tu další zákulisní hráč na kterého ukazuje řada pozorovatelů. UFO a jejich obsluhy, ufoni a pak agenti, snad roboti jako už Kalousek, či poloumírající, vždy věčný Václav Havel, (či vlastenec Klaus) který včera uprachl z přednášky u svatosti budhistů Dalalajlámy...
Nějací přispěvatelé z EXOPOLITIKY v komentářích zde udeřili hřebíček na hlavičku, že za podobnými parchanty musí být ještě větší lumpové od jiných slunečních soustav...
Např. tohle:
Kongresman vlastní místopřísežná prohlášení o UFO/ET
Jak přinesly zprávy ve ZlandCommunications (ZNN) v březnu 2011, kongresman Peter King, předseda sněmovního Výboru pro vnitřní bezpečnost, má již ve svém držení dostatečné informace národní bezpečnosti o záležitostech UFO/ET, k předložení petice do Bílého domu s více jak 25 000 podpisy.
Sedm notářsky ověřených dokumentů od bývalých vysokých důstojníků armády, které se týkají nezákonného narušení vzdušného prostoru nad jadernými instalacemi a výpadku odpalovacích mechanismů letounem neznámého původu bylo kongresmanovi posláno v prosinci 2010 deníkem ZNN. Tyto letouny – podle místopřísežných prohlášení velitelů odpalovacích základen – byly zodpovědné za vyřazení tuctu mezikontinentálních balistických raket.
ZlandCommunications (ZNN) si není vědom zda kongresman King nebo někdo z jeho zástupců podepsal mimozemskou petici do Bílého domu, nebo zda King učinil nějaký pokus upozornit na tyto dokumenty prezidenta, kongres nebo Výbor pro vnitřní bezpečnost, kterému předsedá. 17. prosince 2010 Kingova asistentka pro legislativu Michele Ingwersen řekla ZNN: „Obdrželi jsme vaše faxy a ukážeme je kongresmanovi Kingovi.“

To stojí za zmínku, protože Bílý dům vyhlásil proces otevřené vlády, což znamená, že jsou úředníci zavázáni plnit své vlastní procedury – dokud nenajdou další Machiavelliho způsob, jak s mimozemskou otázkou udělat krok stranou – tak jak to dělali po celou dobu 64 let.
ZlandCommunications News Network, 26.10. 2011


Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/wall-street-journal-odhaluje-vladni-mimozemskou-wall-of-secrecy-hradbu-zatajovani-/