Jdi na obsah Jdi na menu
 


Situace zralá pro slovo šéfredaktora? - Miroslav Müller

6. 4. 2011

 

Podivné opakování událostí (nyní po 19. 3. 2011 Africe a dříve 19. 3. 2003 v Iráku) ukazuje na stále stejný plán plánovačů. Máme s nimi z bývalého socialismu smutné zkušenosti – mít vše „německy“ nalajnované. A osvědčený jízdní řád neměnit… V sovětském provedení ještě novinku: plánovaný chaos a …. (neslušné slovo)…
Na stejný „jízdní řád“ událostí a názvů i subprogramů vojensko-politických veličin ukazuje naše paměť a pak také dobové noviny, rádio a televize a pak obecně shrnuté informační prameny, jako je WIKIPEDIE. Nabízím právě tento souhrn k hlubšímu zamyšlení, čeho jsme svědky v politice:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Válka_v_Iráku. Zde chci znova a znova upozornit na datum noci z 19. 3. k zahájení útoku! Tehdy 2003, nyní 2011! To prostě není náhoda! Natož slovník typu 1. 1. 1991–2003: Bezletové zóny – zakrývací fráze pro vzdušnou nadvládu s absolutním bombardováním, co se pánům „nebe“ nelíbí!
U toho nebe bych zůstal a užil slova Františka Weydy z Jihočeské akademie věd ČR – viz jeho
www.wwg.cz , kde k výstavě vědeckých fotografií dodává pro nás všechny závažná slova:

„…A výzkumy jsou čím dál náročnější (…), tempo se zrychluje. Bádám a bádám na svých vědeckých problémech, hledám, hodnotím, fotografuji pracovní snímky i snímky do publikací. Přesto si nemohu nevšímat krásy, která se objevuje prakticky všude v biologických objektech, především na mikroskopické úrovni. Kolik artefaktů, neslučujících se s řádným výzkumem, kolik struktur přímo nesouvisejících s mým projektem, je obdařeno nebývalou krásou tvarů a nezvyklých struktur. A tak tyto obrazy v rámci časových možností zaznamenávám… Myslím, že jsme na tom všichni výtvarně tvořící vědečtí autoři plus minus stejně. Potřebuji vnímat nejen objektivní realitu zachycovanou vědeckými prostředky, ale krásu a harmonii, která v přírodě (a potažmo ve strukturách vizualizovatelných mikroskopem) nepochybně existuje…

Tedy krása světa mikrosvěta, krystalů a biohmoty, atomových a subatomových struktur – řád. A v souhrnu, v makroměřítku určité struktury makrosvěta v pohledu planetárním, uspořádání sluneční soustavy a pak jejího okolí, naší Galaxie a vesmíru. V tomto našem světě politiky a věcí veřejných a zejména Věcí veřejných(!!!) však nehorázná sprostota a ubohost válek a ničení. Místo míru a řádu věcí. Je to samo sebou neb se sem dere nějaký antiprincip, biblický ďábel? Když prý bible je pohádka, co to je? Lze vykrystalovat v kádince blbost prostou? Či hulvátství, spojené s debilitou, ovšem opentlenou velkými slovy politiků, když na ulicích těchto dnů na demonstracích hlomozí postižení, postaru česky mrzáci, od narození, po nemocích a úrazech, dříve zejména válečných a do očí se jim smějí naši „politici“ že je budou kontrolovat, odebírat po dvacetikorunách příspěvků na ubohý život či živoření. Do očí se jim budou smát chartističtí Kocábové a Vondrové a podobní – smluvní garanti perestrojkových tajných dohod Východ – Západ o beztrestnosti komunistů – vrahů. Bachařů a katů. Nyní občanů a podnikatelů, demokratů, kteří si na seancích EU-elity nakradli jen asi ubohých 2/4 miliardy Kč za předražené ozvučení dříve komunistického pakulu a okolí (pakul, lidojem apd. – dříve Palác kultury u Nuselského mostu). Tehdy EUisty a finančníky také vozili zadarmo městskými autobusy apod. Mrzáky a nemocné však nyní budou stahovat také o poplatek do asi 200 Kč vlezného k doktorovi a plánované pětistovce za den v nemocnici, jako příspěvek na „stravné“. Toto bude oznámeno později, jak se proslýchá z dobře informovaných kruhů.

Toto není normální, všude se potichu se ve světě napůl tajně upozorňuje na ET, mimozemšťany, kteří si zde čistí planetu Zemi pro sebe a své pohůnky a šafáře. Ti prý mají přežít, jako kápové v koncentračních táborech. Ti byli nakonec také postříleni… Jak v anglických koncentračních táborech v búrské válce, tak jejich kopiích v SSSR a jeho táboru míru s předchůdci ve III. říši. Vidím to na slovo šéfredaktora, zda jako letitý publicista a novinář toto vidí také jako zcela pozemskou květenu ubohosti a sprostoty „made in vyvolené dějinné proudy“, či jde o něco externího, z vesmíru. Já to vidím jako výsledek práce mnoha posádek tisíců pozorování létající talířů a podobných vehiklů až po politiku Václavů Havla a Klause, kteří rozbili Československo a programově pokračují v devastaci obecné slušnosti, nyní podpořené exnovinářem a nyní podvodníkem, který nechal odhlasovat v parlamentu ČR zákaz projednání korupční aféry PROMOPRO a přepadení České televize – jako při cvičení US armády v Iráku. Tím myslím pana Radka Johna, šéfa Věcí veřejných, spojených s panem knížetem, pravou rukou pana V. Havla. Stále stejní hráči, stejné role a stejní diváci i stejní režiséři – cikáni vesmíru? A potáhneme do nicoty my, nebo oni? A navíc také válka v Jugoslávii a pak zvěrské bombardování civilistů, nemocnic, škol, obytných částí měst začalo ve skrytu 19. 3. a zjevně od 23.–25. 3. 1999. Vše s výše uvedeným pozadím!

24. 3. 2011

Miroslav Müller

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář