Jdi na obsah Jdi na menu
 


Václav ČERNÝ zemřel před 25 lety – Ing. Antonín Bělohoubek

3. 9. 2012

vaclav-cerny.jpgBylo to 2. 7. 1987. Pro lidi OPRAVDU rozumné a mravné jeho naléhavé rady a výzvy ŽIJÍ – a tím pro ně JAKOBY žije také on!

A) OPAKOVANĚ mu sděluji, že prožívám smutky AŽ OCHROMUJÍCÍ a že je DOBŘE, když on už nevidí:

1. jak pronárod špinavých a hloupých čecháčků ZRAZUJE to, k čemu se poctivě domyslel a dotrpěl, že OPRAVDU rozumná a mravná byla, jsou a budou jen POCTIVÁ referenda o všech podstatných věcech;

2. jak ze SKORO VŠECH nádherných dětí dodnes vyrůstají politicky i nepoliticky špinaví a hloupí PODLIDÉ, tj. netvoři sprostě vychytralí, sprostě přikrčení a sprostě prodejní, SMIŘUJÍCÍ SE s bujením pustošivých zvráceností a zlotřilostí, a to NEJEN ve smrdutém čecháčkovském žabinci;

3. jak je naše planeta napořád PLNÁ otroků a otrokyň špinavce a hlupáka v sobě, zrazujících politickou i nepolitickou ZÁVAZNOST předraze zaplacené zásady „Už nikdy ne jako ovce!“, jak je napořád velikým BLÁZINCEM v obou zmíněných ohledech!

B) OPAKOVANĚ mu sděluji také to, že jsem VRCHOVATĚ naplnil očekávání, která do mě vkládal, když jsem se domyslel a dotrpěl také ke TŘEM MILIONŮM „půlknih“ o pravdách KLÍČOVÝCH pro život jednotlivce i celé společnosti. Není to vina a hanba MOJE, ale mých současníků, když ony texty DODNES zůstávají jen v počítačové podobě!

C) OPAKOVANĚ mu sděluji také to, že v ohledu duševním jsem NEPROHRÁL, když i v 75. roce svého života BURÁCÍM proti pokračování zvráceností a zlotřilostí politických i nepolitických. Není to vina a hanba MOJE, ale mých současníků, když jsem byl ZAHNÁN do ústraní, mlčení a nouze!

Ing. Antonín Bělohoubek