Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstřel z pravdoláskařské Aurory – Bc. Jan Kopal

23. 8. 2011

Homosexualistické křepčení a rej ustaly, ale jistý nepříjemný odér zůstává dále přítomen. Havlistické kruhy se zase jednou pěkně odkopaly. Jasně se ukázalo, že duhová internacionála se nachází v jejich službách, je jedním z jejich ideových křídel a představuje i vlivnou složku k mediální masáži a výplachu mozků. Vzpomeňme jen na aféru se zneužíváním vojáků u Hradní stráže v éře Vy-víte-koho.

Jako pověstný výstřel z pravdoláskařské Aurory působily zákeřné útoky na Václava Klause a další s ním spřízněné politiky a osobnosti. Ne náhodou tím, kdo povel k útoku na Zimní palác, byl novinářský nádeník a věrný havlisticko-bakalovský slouha Jindřich Šídlo, ne náhodou trpící stejnou vadou řeči jako jeho guru. Tento rádoby analytik volal do zbraně proti Hradu a všem národním konzervativcům. Své provolání zakončil příznačnými slovy: „Václava Klause se bát nemusíme. V nastupujícím klausismu vidím důvod k obavám čím dál víc.“ (Hospodářské noviny: Hrdinové národní fronty, 9. 8. 2011, s. 10) V zájmu této země doufám, že se tento bystrý chlapec nemýlí.

Havlistickému žoldákovi Šídlovi vzápětí ve stejných novinách o den později přizvukoval Petr Fischer z kulturní redakce ČT (další pravdoláskařské hnízdo). Ten už přímo hovořil o zbabělých Kréťanech (idiotech) z Hradu. Je vidět, že jsou to opět oni, kdo stupňují společenské napětí a hodlají směřovat k otevřené konfrontaci. Zapomíná ovšem na staré osvědčené české úsloví, že na hrubý pytel platí hrubá záplata. Proto je nezbytné k havlistům a jejich přisluhovačům přistupovat stejným způsobem a nekompromisně s nimi jednou pro vždy zúčtovat. Jejich panování a vliv je shodný snad jen s Emanuelem Moravcem či Klementem Gottwaldem a jeho sebrankou. Tupit a hanět prezidenta, k tomu nelze nečinně přihlížet.

Bc. Jan Kopal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bruselské duhové klišé temnoty.

(Judita, 1. 11. 2011 7:14)

Tak je jasné,že lidé dříve netušili jaké společný jedovatý kořen má svobodné zednářství s komunismem. Tak i mnozí převlékli své rudé kabátky za duhové. Hrají přece všemi barvami a lépe ukrývají socialistickou utopii pod Bruselské klišé temnoty.