Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z blogu Eduarda Seiberta

14. 9. 2012

Co to smrdí?

(úterý 5. červen 2012, 03:35)

Celý systém parlamentních politických stran nám zasmrádl. Stejně jako za komančů: něco jiného se vydává veřejnosti k uvěření, něco jiného se říká doma a hlavně v partajních kuloárech. Stranické programy jsou jen podvod na lidi, po volbách je vždy vše jinak, lež je nástroj pro sdělování pravdy strany. Počínaje dole, tím hůř nahoře.

Primárky např. v ODS probíhají tak, že se nejprve zvolí navržení a diskuse je na závěr. Pokud se dostane na volitelné místo náhodou „nevhodný kandidát“, rozuměj samostatně myslící, je nadřízeným článkem odsunut. V parlamentu drží poslanci oproti ústavě linii dle názoru vedení strany, hlasují podle názoru tu Nečase, tu Bendy, tu dalších  „vyvolených“, kteří jsou napojeni na podnikatele, firmy. Když poslanec náhodou objeví vlastní rozum, nedostává obročí – např. členství v dozorčích radách a není příště na kandidátce. Napojení politiků na Policii a SZ už dávno není tajemstvím. Na naši starostku, která podepsala ručení bez souhlasu zastupitelstva, osm měsíců vymýšlelo SZ obhajobu, jiní starostové za to seděli. Můj návrh v zastupitelstvu vrátit v r. 2000 ukradený pomník městem sedlákovi nebyl v zápise zveřejněn, aby si ho občané nemohli přečíst; byl přiložen jako neveřejná příloha. Odsouhlasený návrh zastupitelstvem města vysvětlit zahraniční třídenní cestu 2 úředníků, spjatých s ODS (mzda hrazena městem), tajemník rozešle zastupitelům mailem, jen aby se o tom veřejně nejednalo. A o tom je současná politika – od malých podvůdků spějeme k větším a velkým, i velikým, až převelikým.

Proč mají šlapkové, hlídající dopravu, namontovány kamery, aby nevzali tisícovku či Masaryka úplatku, to ví každý. Každý dnes ví, jak se na PC dá z fotky Paroubka udělat KG nebo obráceně, jak se dá nazpívat věrně i populární zpěvák. Kdo sleduje politiku, pamatuje účelové zadržení Sládka při volbě Havla, nedávnou rehabilitaci Věry Jourové, odsouzení Nováka za 40 mega úplatek k podmínce a 5 mil. pokuty – tedy 12,5 % úhradě daně z příjmů (!!!). Kolik vy platíte daň z příjmu? Kmotři, šibalové, řídící politiky, ty najdete vyfocené na internetu na kliknutí, ale tady policie – nic. Odklonění Kocourka v přímém přenosu TV, Grosse, Zgarbu, Fencla, Pallase, Paroubka, Řebíčka, Drobila, Dalíka, Béma s Janouškem, Bendla, Romana, Oulického, Hrbatu, Cabrnocha, Ouzkého, Hušáka, Bessera, Kalouska, Filipa, Klausovo pero, ale i jeho byty, Fišerův podíl na Diag Human, MUS, IZIP, tunely Klause i Blanka a už nemám chuť vypisovat ty Péti a Mazánky, kterých se týkají zlodějiny různého, většinou hrůzného kalibru. Oni ti poslanci jsou čím dál dražší: za zvednutí ruky už chtějí dokonce 2 mega! V neposlední řadě nedávné provalení zneužívání EU dotací, spojené s podnikateli ODS, kvůli kterým byl Nečas na koberečku u Barrosa.

A teď ta servilní masáž všemožných medií (utajujících protesty občanů), doslova mediální lynč, týkající se hrozné korupce Dr. Ratha. Proti tomu nedávné hrozivé preference socanů, úloha Kubiceho zprávy při minulých volbách, teď úloha Němcové (ODS) před zadržením, výroky Nečase popírající selhání systému, radost Klause. Ony komentáře prezidenta i premiéra mne nepřekvapují, nemohou říkat ani nic jiného, natož pravdu, kterou znají stejně tak dobře, jako ji tuší všichni, kteří politiku u nás sledují. Pokud by ale policie a SZ šetřily miliardy, tak nebudu mít o nezávislosti policie a státního zastupitelství pochybnosti.

Ale krabice, která mohla být podstrčena, všemožné „důkazy“ včetně samopalu, přitom práce na Buštěhradu prý nebyly ještě hrazeny, tím méně z peněz EU. Nebudu se tu zabývat tím, co bylo tisíci lidmi popsáno a co jsem okolo toho četl. Jen mi to hodně smrdí. Ratha nemiluju, jen vím, za co a jak byl zavřen občanský aktivista Fiala. Vím, jak se zasebevraždil 17 ranami nožem a nakonec oběsil Matoušek, také jak rok seděl naprosto protiprávně Hučín atd. Umím si představit, co vše dokáže tento neprávní stát, jeho politici, policie, SZ a soudy! Už byl dokonce i otištěn článek Cimického, že vysoce postavení mohou ve stresu spáchat sebevraždu!

Zítra bude sněmovna neprodyšně uzavřena. Doufám, že budou přistaveny antony a že příslušní přítomní poslanci a ministři Rathem označení, napříč politickými stranami, budou rovnou odsud odvezeni na Pankrác. Jen doufám, že on bude mít neprůstřelnou vestu, aby ho větší zloději ze strachu, že je práskne, nezastřelili. Oni tam budou totiž zítra také velcí zločinci vydávat drzého zločince. Jistěže nejsou všichni poslanci zločinci, ale nejen LIDEM jde proti lidem. Nepochybuji o tom, že kauza Rath poslouží k utužení stranické kázně – co kdyby na mne taky nasadili takovou mašinérii – a že bude vydán. Ať bude zítra divadlo jakékoli, tajné (to vám nepomůže), či veřejné, všichni dobře vědí, že Rath byl zakázková práce. A všichni rozumní už dobře chápou, že tady neselhal jednotlivec, ale nedemokratický, manipulovaný systém vlády!

Nechceme žít s dluhy, které nám vyrábíte vy, vládo, parlamente! Nechceme už dál beztrestně nechat stát rozkrádat skupinou vyvolených všehoschopných i neschopných gaunerů! Nechceme už dál žít ve státě, kde je morálka sprosté slovo! 

Ne, vládo a svazáku Nečasi, nevěřím vám! Lžete nám, odstupte!

4. 6. 2012

Eduard Seibert

(http://seibert.bigbloger.lidovky.cz/c/272014/Co-to-smrdi.html)

 

***

Vraťte stát občanům!

(pondělí 6. srpen 2012, 01:21) 

Proč vzdělání? Když se dítko nedostalo na gympl, tak šlo na strojárnu, stavárnu nebo zdravotku. Hlavně ať máš maturitu. Dnes už je to jen o tom, mít titul. Dá se i koupit. Učňovské školství je v troskách, popelka.

Jako stavař se, myslím, dobře orientuji v tomto oboru. Tedy: přestože budete mít pravdu v tvrzení, že tehdy byl stavař každý, protože téměř každý něco postavil: garáž, domek, chatu, byt, či opravil chalupu.

Velké stavby socialismu většinou řídili ti, kteří stavařině rozuměli, pro mnohé byla také koníčkem. A výhoda této práce?  Nemuseli jste se tu mnoho starat o stranickou politiku. Ono pracovat s lidmi a šlapat bláto se „soudruhům inteligentům“ mnoho nechtělo. Za dobu mé praxe jsem měl na stavbách asi 12 praktikantů z VŠ, ale jen dva z nich se hodili k řízení stavby a kupodivu se tím živí dodnes. Ti další pak seděli v kancelářích na podniku a tady už byla „angažovanost“ nutná, tady už byl o místa boj. Proto mnozí vlezli do partaje, neb se za ní lépe schovala jejich neschopnost, těžko se potom vyhazovali. Protože jim chyběly zkušenosti, jejich mnohdy nesmyslné nápady se korigovaly na stavbách. Třeba úplnou změnu založení potrubního mostu přes Labe v Pardubicích jsem dohodl s partnery a nakreslil na jednom výkresu. To bylo v r. 1972…

Po r. 1989 se většina hochů ze stavby dala do podnikání, dobří řemeslníci se stali OSVČ a od rána do večera měli starost o prosté uživení se. Běda, když nedostali zakázku, nebo jindy zase zaplaceno – dluhy, nervy a starosti jim mnoho neumožňovaly se starat o víc než o svoji obživu, navíc případně udržení svých zaměstnanců. Úředníci „ze štábu“ podniku se nacpali do všemožných „potřebných“ institucí, od bezpečnosti práce, přes státní správu, různé „nejdůležitější“ instituce ke stavařině se vyjadřující, až po profesní komoru, kde tak, jak byli zvyklí, prosazují důležitost a nepostradatelnost svých abtajlunků, funkcí, a vymýšlejí zákony a opatření jejich posty jim zajišťující. Jejich počty a důležitost ale neustále narůstá. Proto se za dobu od r. 1989 stal stavební zákon nafouklou snůškou všemožných „nutných“ vyjádření ad absurdum, které stavebníkovi stavbu zbytečně a ohromně prodražují a navíc – je záštitou byrokratických molochů k zaměstnávání těch převážně zbytečných. Ano, za současný stavební zákon se skrylo umělé zaměstnávání nic nevyrábějících.

Ti chytřejší neumětelové, většinou vrcholně postavení, s informacemi a konexemi, kteří mnohdy zprivatizovali a pak vytunelovali bývalé státní podniky, tedy ti, co většinou nikdy nepostavili víc než svého pinďoura, ti založili všemožné firmy třeba o pěti deseti zaměstnancích a hle! Vyhrávají díky konexím s bývalými soudruhy kolegy ve státní správě, samosprávě a samozřejmě mnohdy jimi podporovanými nastrčenými politiky veřejné zakázky, postavené podmínkami pro ně, mají mnohamilionové obraty a pak těžce profitují na mnoha drobných podnikatelích a řemeslnících, kteří stavby realizují. A samozřejmě oni jsou potom těmi partnery hochům z vyšší společnosti okresní, krajské úrovně, či podpláceným úředníkům na ministerstvech, poslancům či senátorům (že Přemku?), ať se jejich firmy jmenují BAK, nebo SYNER, příběhy jsou to podobné, jako si je podobné české tunelování.  

A nepochybuji, že v jiných odvětvích je tomu jinak, pokud tedy nebylo za provize celé rozprodáno a pak zahraničními majiteli téměř zlikvidováno – jako např. porcelánky na západě Čech, cukrovary, bramborárny, atd. Bez ohledu na místní potřeby, bez ohledu na obyvatele státu. Teď se útočí na drobné vinaře, opakují se stejné principy i důvody, tedy monopolisticko-globalizační snahy.

Kdysi vadila na hlavní křižovatce v Pardubicích soudruhům budova hotelu Veselka. Hlavně proto, že byla připomínkou západního odboje a místa, kde se scházeli před očima gestapa parašutisti z Anglie. Nejprve poblíž, šikmo naproti, postavili „moderní“ Corso, pak Veselku navrtali a obložili balíky. Večer před odstřelem jsme stáli na ulici a s úžasem pozorovali průvody švábů, kteří putovali od Veselky ke Corsu. Stejně tak po r. 1991 soudružky a soudruzi při zrušení OÚNZ putovali do zdravotních pojišťoven, ten soudružsko-zlodějský duch v nich přežívá dodnes. Proč to tvrdím? Jistě ne bezdůvodně.

Vloni jsem jednu zaměstnankyni VZP hledal v Liberci v několikapatrovém skleněném paláci VZP, ona prý už sedí jinde. Hledal jsem a našel jsem ji nedaleko – v dalším pětipatrovém domě, který VZP pro úředníky právě rekonstruovala jistě za mnoho milionů, s mnoha kancelářemi v každém patře! A to se děje teď, kdy Heger zvyšuje poplatky, Drábek odírá zdravotně postižené a „protikorupční vláda rozpočtové odpovědnosti“ šetří na všech, jen na sobě a svých souputnících v parlamentu ne. To je odporná provokace zločinného spolčení politiků s úředníky ve VZP – divím se Libereckým, že na to nepoukáží, nebo to nevědí???

Uvedl jsem jen minipříklady, proč také náš stát není Švýcarsko. Proč jsem přesvědčen, že náš státní bordel, řízený stranami, nenapraví jejich výměna při volbách. Musí se změnit nefungující systém zastupitelské demokracie pod taktovkou vedoucí úlohy politických stran. Parlamentní politické strany jsou nereformovatelné mafie, které si privatizovaly demokracii: pro občana je jednou za 4 roky. Občané mají právo nejen volit, ale také být voleni a je na nich – vrátit demokracii její význam. Bez prostřednictví stran – ať si žijí strany za své, stejně jako občan. Občané si musí vynutit právo postavit se, narovnat hřbet a říct: Ano, tuto obec, toto město, chci já spravovat, k jeho prospěchu. Občané musí dostat možnost vybrat mezi těmi, kteří o to stoj, a možnost v případě selhání je vyměnit. Ne vybírat jen mezi stranami, které mají občany jako kořist k odírání, jak je tomu dosud. Jinak se u nás nic nezmění. 80 procent občanů tuto vládu nechce, ona to však nechce slyšet. Ke změně systému správy státu musí občané politiky donutit, tedy i ke změně ústavy a volebních zákonů. Proto už se začaly občanské iniciativy spojovat a politici to brzy pocítí. Ani jejich média uvědomění občanů už nepotlačí.

5. 8. 2012

Eduard Seibert

(http://seibert.bigbloger.lidovky.cz/c/282195/Vratte-stat-obcanum.html)

 

***

Změna klepe na dveře!  

 (pondělí 27. srpen 2012, 01:43)

Zase se blíží volby. Tedy: kdyby tady mohly volby něco změnit, dávno by je zakázali! Jak pravdivé stále je to heslo! I dnes je sem tam vidět nasprejované na zdi…!

Prvně jsem ho viděl napsané někdy okolo roku 1977 na zdi u Galanty v Pardubicích. Proč je to heslo opět aktuální? Opravdu se u nás nic nezměnilo? Co nám tolik vadí na našem současném státu? Zkusili jste si zlo pojmenovat?

Zkusím krátce a výstižně odpovědět – nefunkční demokratický systém! Příklad: Zastupitelstvo města rozhodne – a není odvolání, opravný prostředek. Stejně jako za totáče pokračuje politická nadřazenost stran, vedoucí úloha té jedné není formálně v ústavě, zůstala jen zmínka o prostřednictví politických stran, ale vedoucí úloha dnes parlamentních stran, zajištěná fakticky prostřednictvím volebních zákonů, přetrvala v systému vedení státu. A to jejich prostřednictvím tu vznikla nová, ekonomická totalita.

Volení zástupci občanů prostřednictvím stran, ze kterých se staly za dvacet let mafiánské spolky, chovající se mnohdy, jak by dostaly stát v plen, stanou se okamžikem zvolení nadrovnoprávní – a nejsou odvolatelní! Za čtyři roky své moci nehledají vždy prospěch pro voliče, kteří se po volbách stanou bezejmennou a neadresnou množinou občanů a hlavně nemají žádný vliv na jejich počínání, ale příliš často jen ve prospěch svůj a své strany. Moc monopolu kapitálu se jejich prostřednictvím jako rakovina rozbujela ve státní správě i samosprávě, ovládla i moc výkonnou a soudní. A spolu s přetrvávajícím duchem vedoucí úlohy těchto nadrovnoprávných stran se zase role služby občanům státu dostala na okraj jejich zájmu. To není demokracie, ale jen vláda oligarchie!

Pohrdání vládnoucích občany v současné době přerostlo míru slušnosti. Arogance vlády v čele se svazákem Nečasem, vládnoucí za pomoci LIDEM proti lidem, je dnes už i předmětem kritiky z vlastních řad. A nejsou to dnes už jen církevní restituce, které jsou předmětem odporu občanů, neřešené zlodějiny a předstírání reforem. Je to ten způsob nadřazenosti a neomylnosti, s jakým si dovolují naprosto ignorovat názory dnes už mnoha občanských aktivit, neparlamentních politických stran.

Pokud ale chceme MY, občané, aby došlo ke změně, musíme se sami jako demokrati chovat a zejména vědět, jakou to demokracii chceme. Ukázat a pojmenovat to, co nám vadí a také navrhnout i prosadit nápravu stavu. Bez ohledu na názory všemožných obhájců současného stavu, mnohdy z jeho „výdobytků“ těžících, v úkrytu za tituly a sinekurami systémem jim udělených. Demokracie není vláda nadrovnoprávných VyVolených, spjatých v drancování kořisti jim v léno dané volbami, ale správa společného majetku, nebojím se říci se sociálním aspektem,  ku prospěchu občanů společného státu. Co tu také přetrvalo? Stejně jako za reálsocialismu nejsou volbami u nás do čela správy obcí, krajů i státu dosazeni ti odborně a morálně erudovaní, ale namnoze jen demagogičtí straníci, hájící jen zájmy svých nepočetných stranických a ekonomických skupin. Ani komická role ministryně obrany nikomu z nich nepřipadla nenormální, dokonce snad ani jí řízeným generálům. Politiky kryté zlodějiny…

Ale už dávno jsou propracovány návrhy systémů možných změn, bohužel média, hrající stejnou hru se stranami, jim nedají žádný prostor k publikaci: ona mají také profit ze současného marasmu. Proto se také už na mnoha místech republiky objevují protestní nápisy na veřejných prostranstvích, na zem psané vápnem. Média nepotlačují jen propracované návrhy systémových změn, ale už i jen názory např. skupiny iniciativních občanů Skutečná demokracie, vybízející ke změně myšlení! Odpůrci a nositelé myšlenek jsou perzekvováni i zavíráni  za názor! Jako příklad cílené manipulace lze označit Moravcovy předvolební pořady v ČT, kdy už nejen výběrem stran, ale i přihláškou občanů do pořadu manipuluje ČT názory tisíců posluchačů. A nemusím příliš zdůrazňovat, že veřejnoprávní TV platíme my, občané!

A proto je nutné pojmenovat opět zlo – a změnit. Jak? Je mnoho iniciativních skupin občanů, které můžete podpořit činem, příspěvkem. Už mnoho jich chápe, že parlamentní strany jsou nereformovatelné, obludné nástroje ovládání většiny menšinou prospěchářů. Stejně tak tomu bylo za bolševika. Proč jen asi vyhrávají komunální volby Nezávislí? V čem spočívá možná změna systému?  Ve volbě občanů občany, ne ovčany. Ale to se ti ovčani musí stát občany, musí se sami zajímat o možnosti prosazení změny systému vlády. Jistěže lze starostu, hejtmana, ale i soudce, SZ, policejního ředitele a zcela jistě i poslance volit přímo, nezávisle na jeho členství v politické straně. Potom ale musí být nejen zvoleni, ale také musí tu být možnost je odvolat!

Nelze jen věřit, že vláda do švestek padne, že to za nás někdo zařídí! Každý z vás může dát najevo, že tato vláda korupce není jeho, a najít si k tomu způsob…

Už vůbec to nejmenší, co může udělat každý, je – jít k volbám a nevolit zástupce stran, které nás tu 22 let oblbují, okrádají, zadlužují a které nám lžou! Tedy všech parlamentních stran! Nic nového netvrdím, když zopakuji, že kapři si sami rybník nevypustí. O změnu nefunkčního systému se musí zasadit občané sami!!!

26. 8. 2012

Eduard Seibert

(http://seibert.bigbloger.lidovky.cz/c/284870/Zmena-klepe-na-dvere.html)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Podobné závěry má i pan Toman: ČR - kryptofašistický policejní stát

(Müller, 16. 9. 2012 17:54)

http://www.dekujemeodejdete.cz/
Slova Josefa Tomana, konspiračního teoretika:



Přes 20 let nám lhali, že budují demokracii. Budovali kryptofašistický policejní stát. Vybudovali z nás kolonii. Aby jim to prošlo, odhlasovali si doživotní imunitu. Vyšší než kdekoli ve světě. 100% nelegální. 20 let podvodů na našem národě, za tichého souhlasu katolické církve a německý tisk jim k tomu tleskal! Teď najednou všichni ti, kteří korupci zavedli, dělají, že proti ní bojují! Je čas jim říci dost!


Informace uvedené v tomto webu jsou autorovy osobní názory či emoce a neztotožňují se s oficinálními názory či pohledem. Pravda je relativní. Co zde autor uvádí, je jak on, konspirační teoretik, vidí či viděl emocionálně v době psaní situaci a svět. Netvrdí, že svět, situace, atd. takové skutečně jsou. Dále, nepovažuje žádné politiky či jiné polistopadové prominenty za prasata, škodnou, pijavice, zloděje, mafiány, břečku, atd., ani si nemyslí, že např. chrochtají u koryta, apod. Berte jakákoli slova v tomto směru, použil-li je kdy, za emocionální umělecké literární vyjádření konspiračního teoretika, ne jak věci racionálně vidí či jaké skutečně jsou. Web zachycuje emocionální pohled autora v době, kdy jej tvořil. Tyto své emoce zde chtěl prezentovat a prezentoval co nejpřesněji, nechtěl je jakkoli měnit a tudíž zkreslovat. Jeho pohled na situaci v zemi je blízký a pochopitelný mnohým obyčejným lidem, i když většina z nich se v tomto neprávním státě, své názory bojí vyslovit. Autor chápe, že elity na sebe mají jiný názor. Web dosud není dokončen či opraven a bude postupně dokončován a upřesňován, proto mohl či může obsahovat a obsahuje nesprávné výrazy, popisy lidí a situaci, atd., za něž se autor omlouvá. Nejnovější verze webu je vždy ta nejsprávnější a jestli se v předešlé verzi psalo něco jiného, autor se za to omlouvá, ale je na to sám a opravuje chyby, nepřesnosti, nesprávná či nepravdivá vyjádření jak rychle jen dokáže. Berte vše co je na těchto stránkách uvedeno, až do odvolání, kdy bude web dokončen, jako podezření a ověřte si fakta. Email s dotazy nebo komentáře k tomuto webovému serveru zašlete na adresu TomanJoseph@gmail.com.


Copyright © 1989-2012 www.DekujemeOdejdete.cz. Naposledy změněno: 09. 09. 2012

2): Podobné závěry má i pan Toman: ČR - kryptofašistický policejní stát

(Müller, 16. 9. 2012 17:57)

Co by udělali Američané, kdyby jim po 20 let ničili jejich vlast?

Jak by reagovali Američané, kdyby jim ničili Ameriku takovým způsobem, jak naše vlády zničily náš stát? Desetiletí jsem žil v USA. Americkou mentalitu znám velice dobře. Přesto berte co zde uvádím pouze jako mé domněnky. V žádném případě nepropaguji násilí, jen uvádím, jak si myslím, že by reagovali lidé, kteří žijí v demokratickém státě, který se po generace řídí demokratickými principy. Na rozdíl od našeho zkorumpovaného, spíše kryptofašistického státu, který demokratickými principy spíše pohrdá. Posledních 10 let žiji v ČR a netvrdím, že o Americe ani o ČR vím vše. Proto prosím berte co zde uvádím pouze jako domněnky konspiračního teoretika.



Kdyby v USA najednou skočila ceny vody 100x nahoru, jako se stalo po revoluci u nás, jak by na to lidi reagovali?

V USA by to možné nikdy nebylo. Ti co by byli u vlády by navždy skončili. Co by předcházelo by byly ohromné demonstrace. Prezident, který má v USA stejné pravomoci jako u nás premiér, by byl sesazen. Vláda by skončila. Již by jejich stranu nikdy nikdo nevolil. Cena vody, elektřiny, atd. je v USA striktně regulovaná. Ani méně inteligentní američtí prezidenti jako Reagan či Bushové, kteří byli pro tržní ekonomiku, by netvrdili, že trh vše vyřeší.



Jak by lidé reagovali na to, kdyby jim po 20 let ničili zem jak to dělaly a dělají naše vlády? Jak by reagovali na to, kdyby si politici odhlasovali doživotní imunitu, kdyby soudci měli neoficiální imunitu jako u nás? Jak by reagovali na to, kdyby jim do země naemigrovalo 10% obyvatelstva, které jiné státy nechtějí a které by přebíralo Američanům práci? Jak by Američané reagovali na to, kdyby je ve válce okupovalo Německo, vyvraždili by 2% jejich obyvatel a vláda by se potom Němcům omlouvala, za to, že Američané za odplatu po válce Němce z USA vykopli a a 0,01% by z nich přitom zabili? Jak by Američané reagovali na to, kdyby po válce demokratická vláda zabavila majetek zrádcům a půl století později by přišla nová "demokratická" vláda, která by majetek kdysi zrádcům vracela, protože je již za zrádce nepovažuje? Jak by se Američané dívali na to, že by někde dlužili pár dolarů a najednou by se objevil exekutor a sebral jim majetek za 10.000 dolarů?

To by byla revoluce. Revoluce, na které ba se podíleli všichni lidé, armáda, policie, FBI, CIA, všichni. Všichni vládní činitelé by byli postříleni, pozabíjeni, jejich rodiny by utíkaly ze země a byly by přitom vražděné.

Jak na to: viz připravovaný kurs SEBEOBRANY!

pan Seibert jen naznačil, co chystají viz začátek září 2012:

(Müller, 15. 9. 2012 18:29)

Žijeme konečně v době (září 2012), kterou hezky popisuje pan seibert i kterou předvídaly staré vtipy - můžeme už chodit na červenou a svobodně pojídat muchomůrky a zapíjet to kolkovaným alhoholem, jedině pravým, kdy z provizí všimného se živí celé ministertvo paní Peak, aby nikdo nic neviděl - a kdo vidí, napije se s požehnáním úřadů (nechceš - musíš!) a pak už nic nevidí, nebo mu vláda boje s korupcí zajistí osobní setkání s převozníkem Cháronem.... A realita předpisů - hle jak to šlo týden po týdnu a nyní den po dni:
http://www.bezpecnostpotravin.cz/ministr-zdravotnictvi-predlozil-materialy-ke-krizovemu-reseni-otrav-metylalkoholem.aspx
Ministr zdravotnictví předložil materiály ke krizovému řešení otrav metylalkoholem
Vydáno: 12.9.2012
Tisk článku
Autor: Ministertsvo zdravotnictví
Materiály ke krizovému řešení případů otrav metylalkoholem.

Ministerstvo zdravotnictví zveřejňuje rovněž informace o všech opatřeních, která již byla učiněna i o dalších krocích, které v rámci svých kompetencí ještě může učinit.

Ministr zdravotnictví předložil na dnešním zasedání vlády v souvislosti s krizovým řešením případů otrav metylalkoholem následující materiály:

Postup orgánů ochrany veřejného zdraví v případu otrav metanolem

Informace o činnostech FN, ZZS, Toxikologického informačního střediska a dalších zdravotnických zařízeních při MU/KS

Informace o mezinárodní spolupráci při řešení mimořádné situace

Doporučení Toxikologického informačního centra pro laiky

Doporučení Toxikologického informačního centra pro lékaře

Možnosti omezení prodeje tvrdého alkoholu (pouze v případě dalšího růstu výskytu otrav)

Připravovaná zákonná úprava prodeje tvrdého alkoholu na tržištích

Příkaz, kterým byly vyzvány krajské hygienické stanice ke zvýšení intenzity kontrol
Varování Ministerstva zdravotnictví ČR
Zdroj: Ministerstvo zdravotnictví ČR
http://www.bezpecnostpotravin.cz/ministr-zdravotnictvi-predlozil-materialy-ke-krizovemu-reseni-otrav-metylalkoholem.aspx

Re2): pan Seibert jen naznačil, co chystají viz začátek září 2012:

(Müller, 15. 9. 2012 18:42)

Nejprve jsou všichni občané ČR úředně ohlupováni, že jde jen o pár lahví alkoholu bez kolků, i když všichni odborníci ví, jak to vypadá na trhu výroby a distribuce lihu s výpalným v ČR i EU ... Vše je podobné jako ve vedení obcí i státu ČR: výsměch občanům, do očí bijící korupce ovšem pod hesly "boje s korupcí" (kdo víc dá - do kasy na boj s korupcí? - to je to oč tu běží by mohl říci Shakesperare) a po hysterii, že vše s kolky je OK - už k výročí připomínky úmrtí TGM - máme jistotu, že je vše jinak:
nic není OK! - viz fakta:
http://www.mzcr.cz/dokumenty/mimoradne-opatreni-vyhlasene-ministerstvem-zdravotnictvi-dne-14-9-2012-pod-cj-_6766_1.html

Mimořádné opatření vyhlášené Ministerstvem zdravotnictví dne 14.9.2012 pod Čj.: MZDR 32317/2012, k ochraně zdraví fyzických osob, bezprostředně ohrožených nebezpečnými a z nebezpečnosti podezřelými lihovinami

Svobodné noviny ani v poznámkách a ani v převzatých textech nelžou. Vadí metanol ufonům ? bych mohl žertovat. ale se smrtí spoluobčanů se nežertuje, jen vláda a její "boží" bojovníci s korupcí a s ohledem na rozpočtovou šetrnost a škrty vás milá vřejnosti brzo škrtou také....
http://www.mzcr.cz/dokumenty/mimoradne-opatreni-vyhlasene-ministerstvem-zdravotnictvi-dne-14-9-2012-pod-cj-_6766_1.html
aneb o PROHIBICI a proč asi?

Re3): pan Seibert jen naznačil, co chystají viz začátek září 2012:

(Müller, 15. 9. 2012 18:54)

http://www.mzcr.cz/dokumenty/mimoradne-opatreni-vyhlasene-ministerstvem-zdravotnictvi-dne-14-9-2012-pod-cj-_6766_1.html

Případy otrav metylalkoholem v Česku
http://zpravy.idnes.cz/otravy-metylalkoholem-07k-/domaci.aspx?klic=64183
Obviněných kvůli jedovaté kořalce jsou dvě desítky. Přibylo i nemocných
Sledujeme on-line 15.9.2012 10:56, aktualizováno 17:31
Už devatenáct lidí je obviněných v souvislosti s otráveným alkoholem. Za poslední hodiny... celý článek
Stůl štamgastů ve Staré hospodě
KOMENTÁŘ: Hospody budou krachovat nezávisle na prohibici
15.9.2012 17:22
Zákaz prodeje lihovin dopadá těžce na výrobce alkoholu i lidi zvyklé popíjet kořalky, příjmy... celý článek
Whiskey pod mikroskopem (přibližně tisíckrát zvětšený zkrystalizovaný nápoj)
OBRAZEM: Když nemůžete pít, aspoň se podívejte. Tvrdý alkohol zblízka
15.9.2012 16:25
Mikroskop ukazuje alkoholové nápoje tak, jak jste je dosud neviděli. Vědci z Floridské státní... celý článek

http://www.lidovky.cz/v-cesku-zabiji-alkohol-hlavni-hygienik-vit-ma-uz-pul-roku-volno-pvk-/ln_domov.asp?c=A120912_192835_ln_domov_spa
V Česku zabíjí alkohol, hlavní hygienik Vít má už půl roku volno
Doporučujeme 14. září 2012 7:00
PRAHA - Kvůli neustálým odkladům ministra zdravotnictví Leoše Hegera (TOP 09) se Česko dostalo do nevítané situace. Už přes týden umírají lidé na otravu metanolem, avšak hlavní hygienik nepracuje. Michael Vít si totiž už půl roku vybírá neplacené volno.

Víta vyšetřuje policie kvůli podezření, že zmanipuloval zakázku na poradenství. V polovině března proto po tlaku politiků, včetně ministra zdravotnictví, odešel na neplacenou dovolenou. Premiér Petr Nečas tehdy tvrdil, že pokud Vít na funkci sám brzy nerezignuje, bude odvolán. Uběhlo však už bezmála šest měsíců a situace je stále stejná - hlavní hygienik je 'mimo službu'.
atd.
tak stále dokola ke stovkám smutných faktů o realitě ČR