Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z vyprávění klokana Vendelína… – Miroslav Müller

21. 12. 2011

Magie přítomných událostí v předvečer „konce světa 2012“

Staroegyptská magie a skrytá pravda. Edgar Alan Poe, jako básník, filozof a jeden z prvních autorů nového žánru detektivky i ctitel hororů, popsal nejúčinnější způsob ukrývání největších tajemství. Princip spočívá v tom, že pokud chcete skrýt něco obzvlášť důkladně a chytře, musí to být vystaveno všem na očích. Díky psychologickému jevu tzv. provozní slepoty to už pak v podstatě nikdo „nežádoucí“ neuvidí. Jen když se podívá na věci „novýma očima“, tedy novým způsobem. To je dar vynálezců, často korunujících svou práci na patentových úřadech a pak ve frontách na žebračenky, když je okradou o peníze z vynálezů kšeftaři.

Je zajímavé, že mezi lidmi peněz a kšeftů jsou velmi často Židé. Prostě to geneticky „umí“. To není nic proti ničemu. Ovšem peníze plodí peníze, a tak rostou zbohatlíci. Ti si vychovají děti, které nemají už ponětí o dřině prvních generací…

Jak vypadala první generace?

V Sixtinské kapli máme dobové vysvětlení: vousatý stařec podává ruku mladíkovi – Adamovi. Tak prý začal život – dle Bible. Ale víme, díky literárním historikům, že ji autoři Bible opsali a předělali! Nejvíce opisovali od starých Egypťanů… Je tu „moderní“ historický spor, starý asi 7000 let, silně se zostřující asi polovinu let, tj. 3500 let. Podle Bible přistál na hoře [Sinaj] výsadek Hospodina, který v mraku kouře, ohně (a smradu z ohně a požárů) z hořícího křoví diktoval skrze reprobedny (či tak nějak) „Boží zákony“, Desatero a další „moudra“… Kdo tomu věří, věř!

Co k tomu je nového z pohledu prosince 2011, v předvečer konce světa, dle mayských proroctví k roku 2012?

Musíme mít v ruce fakta a jen fakta. Výklad ať si zajistí každý sám výběrem z předložených sérií faktů různých autorů.

Teď, v prosinci 2011, máme jedinečnou příležitost spatřit poklady ruských carů z Kremlu a vidět moderní historii a vše, co bylo zničeno či mělo být zničeno podle prognózy Sionských protokolů – dle moderní verze prý podvrhu carské ochranky – a co velmi vadilo Židům okolo Lenina a Trockého! Co jim vadilo, můžete díky laskavosti současného Ruska, vlády v čele s premiérem Putinem, někdejším a snad budoucím prezidentem Ruska, a současného prezidenta Ruska Dmitrije Medveděva, vidět na Pražském hradě na vlastní oči. K tomu není zapotřebí složitý výklad než krátké popisky, co to má být… Více v knihách von Dänikena!

Co je podstatné k pochopení reality přítomnosti a zejména roku 2012, je i v knize Edwarda E. Malkowského „Před nástupem faraonů“ (2005, Volvox Globator, česky 2007), kde předkládám k zamyšlení originální text a v „pokračování příště“ jej doplním, zejména ve výkladu budoucích „nových událostí“ okolo aktuální politiky Izraele, tak dobře popsané v Analýze 17. 11. 1989 Miroslava Dolejšího (nyní v prognóze 22 let dopředu).

***

Tyto informace vám přináší časopis Kraus!

Život tropí hlouposti. To už tu bylo. Po zprávách se v Českém rozhlasu nyní ozývá panem Janem Krausem čtené prohlášení, že „tyto informace vám přináší časopis Kraus“.

Je to asi týden, kdy manželka Jana Krause přiznala na titulní stránce novin: „Připadám si jako mimozemšťan.“ Myslela tím, že asi není…

Je hloupé, že také v televizi zatím nečte Jan Kraus toto své reklamní prohlášení. Například by to mohl vylepšit: „Pánové prezidenti Ruska a ČR otvírají výstavu carských pokladů na Pražském hradě.“ A do toho Jan Kraus: „Tyto poklady vám přináší časopis Kraus…“ Filmový střih: „Klokan Vendelín ucpal dálnici D1 na 91. kilometru u Humpolce. Řidiči nevěřili svým očím a mysleli, že ty závěje na nesjízdné dálnici, prohrnované osamělým zoufalcem (klokanem), uprchlíkem z Austrálie, jsou jen pouštní australská fata morgana. Více v časopisu Kraus…“ Plaťte na konto JAN KRAUS, číslo účtu: XYZ…

A je něco, co není v časopise Kraus? Určitě. Otec Jana Krause byl zholocaustován v Osvětimi, jak natočil celovečerní filmový dokument významný český režisér Martin Vadas. Tam pamětník holocaustu, otec Jana Krause, ukazuje přímo v Osvětimi panu Vadasovi na kameru, jak byl uvržen do transportu do nacistického koncentračního tábora Osvětim a tam se dostal do údržbářské dílny. Do té doby jiný arcisrandista, nedávno zesnulý židovský aktivista, dříve aktivní čsl. arcikomunista za dob vlády Slánského mordovací party, vedené soudruhem Reicinem, s jeho kolegy, také oběťmi nacistického holocausttu, tedy pověstný recesista Arnošt Lustig nás obveseloval v „naší“ televizi tím, jak nacisté vařili polévku ze Židů v Osvětimi…

Jan Kraus se potatil, polévky posilňují (více v časopise Kraus). Pomáhal řídit slavnou televizní stávku proti Hodačovi a nyní bývalé europoslankyni a národovkyni paní Bobo – v tajné konspiraci. Jak Českou televizi, tedy budovy a inventář a zejména archivy a autorská práva, převést na kamaráda, také ze zholocaustované části naší společnosti, původně ruského Žida Vladimíra Železného, který tehdy zrovna o televizi přišel. Ne, nepřizpůsobiví mu neukradli televizní přístroj z bytu či chaty. Ó, to ne…

Pan Vladimír Železný o televizi NOVA přišel, jak je z polistopadové historie známo. TV NOVA založil, také mimo jiné se zholocaustovaným Fedorem Gálem, sídlícím dlouho v kanceláři v pražské Lucerně, v nájmu u pana Václava Havla. Pan Havel je také židovského původu a také byl za války zholocaustován a dotáhl to dokonce na prezidenta ČSSR. Pak i na prezidenta ČSFR. A také na prezidenta ČR! Světe, div se!

Prostě to vše vám přináší Jan Kraus…

***

SENTINEL a Izrael

Ve zprávách letmo proletělo „do pryč“ z mlhavých dálav války za mír a demokracii v Afghánistánu a okolí, nyní s centrem ve starověké Persii či současném Íránu, Islámské íránské republice, že prý sestřelily revoluční gardy či kdovíkdo nějaký bezpilotní letoun z majetku vlády USA. Tolik zprávy.

Mezitím proběhly médii podivné obrázky městské skládky někde u Nového Yorku či tam někde, kde z popelářských aut se sypou nekonečné hromady zejména papírů a zbytků potravin a různého harampádí, předtím označeného cenovkami a popiskami, že jde o další světový nej… Za pár dní se podobný nej… nej… přesune přes americké popeláře na nej…, tedy americkou skládku svinstva. Tam sypou popel z hrdinů US armády z bojů v Afghánistánu i Iráku.

Tak ze světa svinstva přišlo, že zlí Íránci sestřelili pověstné, supertajné americké bezpilotní letouny či snad jen jeden. Později od odborníků zaznělo i jeho kódové jméno: SENTINEL. Zůstaňme u něj.

Představoval jsem si, že ve skutečnosti íránská TV má ukázat hromadu ohořelých trosek letadla, jako kdysi Chruščov na 1. máje 1960 si dal k nohám na prvomájové tribuně pod hradbami Kremlu sestřelit U2 s pilotem Powersem, který se odmítl nakrmit kyanidem a radši se dal vyměnit za jiné špiony, tehdy sovětské. Prostě: SSSR, představovaný tehdy Chruščovem, ukázal, že výšky letu mezi 10-30 km zvládnou ruské rakety snadno. A s centimetrovou přesností se trefí navíc do rychlého letadla, když se chce… Tehdy nastal velký technologický zlom a ústup Západu v mocenském střetu s komunismem.

V té době odstartoval nový systém boje s komunisty: ozbrojením islámců v okrajových částech SSSR a jeho zájmových oblastech. Sestřelení Powerse vytvořilo fantom bin Ládina, arabského hrdiny v boji s komunismem a vojsky SSSR, kdy zejména přenosné rakety, tolik podobné starým panzerfaustům „made in Germany“, slavily nespočetné úspěchy. Malé rakety, odpalované hrdinnými islámskými bojovníky za mír a demokracii pod vedením bin Ládina, vyčistily nebe nad Afghánistánem od sovětských letadel a zejména pancéřovaných bitevních vrtulníků SSSR. Afghánští cikáni, pardon afgánští nepřizpůsobiví, mohli pak odnášet do US sběrem starého železa a barevných kovů v Pákistánu sestřelený šrot, který posloužil a o něco později jako surovina pro internacionální pomoc aliance NATO v Afghánistánu ve válce proti zločinným teroristům, vedených strůjcem 11. září 2001, zlým arcilotrem a výkvětem všeho terorismu, nějakým bin Ládinem, v hodnosti plukovníka US armády… Zabil jej prý arcidemokrat, černošský aktivista a demokrat JUDr. Obama, bytem v Bílém domě, a to léta Páně 2011, za opětovné pomoci bezpilotních letounů, zajišťujících v Pákistánu výsadkové komando US armády…

Bezpilotní letouny US armády se staly pravou odvetnou zbraní, nad níž by Adolf Hitler blednul závistí: „US Wehrmacht“ à la Trockého „Rudá armáda“ neblahé paměti si vybrala cíl a z výšky jej postřílela. Bezpilotní letouny, nezranitelné, vraždící ruka z nebes: Létající kat! Neviditelné, pravý Stealth, tak pravý jako vtíravá reklama na pravý Rauch, jak ji známe z „české“ TV. „Pravý“ Rauch, opak neviditelných, ba velmi viditelný, aby zakryl informační díru ve světě informací. Jen ne studium, informace, stačí si dát hlt limonády a každý blbec se stane hltem obdoby „Kolalokovy limodády“ nejen herojem či supermanem, kde pan Schwarzenegger je proti tomu ubohý žabař, a navíc jsme ve světě obchodu. Trhu. Kšeftu. A kšeftařů, trhovců. Prý ekonomů, vědy věd podle pana Klause a jemu podobných…

Svět kšeftu, půjček a škrtů nás zcela bezpečně vede do světa Bible a židovství. Tedy i do světa Izraele… Nejnovější zpráva Českého rozhlasu z 9. prosince 2011 od zpravodaje Českého rozhlasu na Středním východě Břetislava Turečka z Izraele byla krátká: „Íránští vojáci ovládli rádiové řízení, tedy moderní počítačové systémy (obdoby našeho OPENCARD či IZIP a podobně), a pohodlně americký tajný, NEVIDITELNÝ skvost pod kódovým označením SENTINEL si dovedli na své letiště. Aby pak pózoval pro světové TV, jak mu to sluší…“ Prostě hezké, moderní letadlo.

Izrael je vždy na špici. Židé, prošlí řadou těžkých zkoušek, kdy jejich souvěrecké společenství financovalo vždy boj všech proti všem, aby mohli prodávat zbraně a informace oběma stranám a pak jim půjčovat, vědí, že pravda je to nejcennější na světě.

Izrael buď mlčí, maličko mlží, nebo mluví pravdu!

Láska k pravdě prastarého izraelského společenství, které stojí na Bibli, Talmudu i širokých, starých literaturách přes Protokoly sionských mudrců i Mein Kampf (Adolf Hitler byl židovského původu, jak ukázaly nedávné analýzy DNA jeho asi 40 žijících příbuzných), přes bolševické sebrané spisy a genocidu ruské společnosti (asi 150 milionů povražděných) skrze vraždící hordy Trockého, u nás zastoupené řáděním Slánského a Reicina, si uvědomil, že vraždícím Židům a podvodníkům židovského původu je třeba zmenšit půdu jejich působení i veřejnou činnost.

Stát Izrael se například vydal po stopách židovského „nacisty“ Adolfa Eichmanna a po výslechu u izraelského soudu jej nechal popravit – po napsání pamětí, které jsou nyní dostupné. Bajky o holocaustu, způsobeném zlými „nacisty“, jsou jen „stealth politický dým“ nad holou historickou pravdou: židovští financiéři financovali skrze politiky nejen boj různých států proti sobě, jako rozbití c. k. Rakouska s celou historií 1. světové války a pro nás až po vznik Československa, ale také skrze židovské pohůnky, jako je dílna absurdního politika Václava Havla, jeho rozbití ČSR k 1. 1. 1993…

Izrael ale dává naději: nechal až v těchto dnech zavřít prezidenta Izraele Kacava. Izrael – náš vzor…?

***

Politická magie v Praze dne 7. a 8. prosince 2011

Jsme zahlceni reklamou, nicotnými informacemi, bulvárními hloupostmi typu „kdo s kým a za kolik“ a vůbec nafouklými nicotnostmi, vydávanými za epochální událost. Sem patří i prolhaný humbuk okolo Charty 77 (nyní oživený Pavlem Kosatíkem) a zejména Václava Havla. Pištec na klarinet, kdysi coby americký prezident, když se zrovna netěšil s Monikou L., vychvaloval Václava Havla. Clintonovi pochlebníci, společně s dcerou prvorepublikového úředníka J. Korbela Marií, kupodivu pozdější ministryní zahraničí USA, udělali svým výrokem o Havlovi, „že nám ho závidí celý vesmír“, radost asi jen ufonům. Podle zkušenosti jen těm hodně negativním, opravdu, ale opravdu slušným lidem hodně škodlivým… I škrty a půjčkami. Ale přesně už jeden měsíc a zcela úředně od vlády USA víme, že žádná UFO nikdy nebyla a vůbec nejsou, jakož i jeho piloti a pasažéři, ufoni, a nějaké smlouvy s nimi a vládou USA. Nic takového prostě neexistuje! Kdo nám teď bude závidět pana Václava Havla?

Naštěstí kolegyně v potěšení pana Clintona a jeho zákonitá manželka se v těchto dnech opět (z role ministryně zahraničí jako kdysi paní Marie K.) ozvala, že Rusové musí povstat a negovat výsledky voleb těchto dnů. Už 8. 12. 2011 informují média o výzvě Václava Havla v roli Lenina: svrhnout vládu v Rusku a vytvořit tam vládu Charty 77 a Václava Havla a jeho kolegů… Jak paní Clintonová pískne, tak Havel tančí. Situaci už dávno popsal Karel Kryl v písni „Krysař“… Ostatně Havlem překvapený Karel Kryl věnoval hodně písní a básní právě Václavu Havlovi, abychom věděli, jak nový car, druhý Lenin Clintonových, to v Evropě roztočí…

Svět tíhne k normálnosti a obyčejní lidé mají opět plné zuby podvodníků v politice – žvanilů, vrahů a zlodějů. Magická Praha od 8. 12. 2011 dostala z tajemného Ruska královský, spíše však císařský či originálně ruský carský dar. Výstavu carských pokladů na Pražském hradě. Je fantastické, že kulturní svátek otevřel osobně ruský prezident D. Medveděv u příležitosti své pracovní návštěvy v Praze.

Spojit svět moderních technologií s oboustranně výhodným obchodem s Ruskem a hledat nová technologická řešení pro budoucí jaderné elektrárny, jako je plánovaná dostavba jaderné elektrárny v Temelíně, a opakovaně připomenout tragický osud Ruska a jeho carů: nakonec podle a zbaběle zavražděných bolševiky na příkaz Lenina v létě 1918, kdy židovské komando pod řízením Trockého se pomstilo carově rodině. Carská ochranka ostatně předvídala ve svém „pamfletu“ (podvrženém ochrankou pod názvem Protokoly sionských mudrců – viz www – aktualizovat Googlem či podobně) podporu Lenina, zločinného komunistického režimu a nakonec i popravu šéfa carské ochranky i samotného cara…

A nyní ze stejné dějinné žumpy je nám nabízen dvojicí Havel-Clintonová nový díl pokračování odporného podvrhu „carské ochranky“: svrhnout k 8. 12. 2011 či později vládu Ruska, jak fantazíruje v ruských novinách Václav Havel… Mystický kruh dějin se spojil. Z Hrádečku se šíří podobná moudra úrovně jako od magora Magora, nedávno zesnulého pana Jirouse, ač clintonovci úředně cestou vlády USA vzkázali 8. 11. 2011, že žádná UFO a ufoni, natož mezivládní dohody s nimi, nejsou a nikdy nebyly, vidíme, jak v přímém přenosu Václav Havel a kolegyně Moniky L., nyní ministryně zahraničí USA, té vlády, která popírá vše o UFO a ufonech, právě v režii těch nejhorších hvězdných lumpů s hvězdami a trestaneckými pruhy, předělává opět světové dějiny podle starých Leninových not, už dávno hraných Trockým-Bronštejnem…

Z této logické linky vidíme, maje na paměti nejpodstatnější shrnutí z 33 Dänikenových knih a mnoha na ně navazujících autorů, že skuteční tvůrci podivného díla Protokoly sionských mudrců nebudou daleko od spolupracovníků a předchůdců, určitě šéfů pana Trockého-Bronštejna!

V moderních dějinách, jak nás učí Bible, hrozný bůh Izraele, nejspíše asi tak ve skutečnosti podobný uprchlému klokanu Vendelínovi od Humpolce, který umí několika desítkám policistů i myslivců se psy zmizet beze stopy jako pára nad hrncem: v páře, umělém dýmu, z reproduktorů hřměly „boží“ příkazy na společníky Mojžíše. Bůh hrozný, tedy skutečné podoby jako klokan Vendelín od Humpolce, s obrovskou zlodějskou kapsou pro budoucí tržní škrty a politiku půjček a rozpočtové odpovědnosti, která škrtá cokoliv tradičního, lidského, kulturního… Dost biblické historie z dávných dob, které živě zachycuje Bible na věčné časy, a navíc jako životní kánon pro stovky generací pozemšťanů, kteří se mají chovat, ověšeni střapci v duchu 613 závazných přikázání a životních předpisů, obřízkou počínaje…

Pravý opak přivezl do Prahy 7. a 8. 12. 2011 ruský prezident Medveděv. Zejména jasný důkaz toho, že krvavé fantazie Leninovy, že lze vyvraždit nepohodlný ruský národ, nemilující své židovské lichváře, někdejší nutitelé do půjček a zadlužování a prodejci mizerného alkoholu i kdejakého šmejdu, opiem počínaje… Ale to už jsem zdůraznil anoncováním otevření zmíněné výstavy na Pražském hradě.

Zde chci znovu shrnout, jak magická Praha, zvelebená Lucemburkem Václavem alias Karlem IV., Otcem (lucemburské!) vlasti, někdejším králem České země a císařem Svaté říše římské, během několika hodin nastavila magické zrcadlo Havlovým nesmyslům, naschválům, a ukázala na skutečné Havlovy šéfy: světovou židovskou lobby, nyní polarizovanou do tří hlavních proudů (ruských, amerických a izraelských Židů), diktátorů světa ekonomiky a kšeftu, financiérů politiky a loutkovodičů „loutkových“ vlád všech odstínů a kalibrů!

Z Bible víme, a to je svaté, jak v oblacích kouře a smradu z požárů hořících keřů mluvil Hospodin k Mojžíšovi a jeho lidu. Z hlavních poledních zpráv 7. 12. 2011 na ČT, přesně do 1 měsíce od úředního výnosu, že UFO a ufoni neexistují, se dozvídáme, že na 91. kilometru dálnice D1 u Humpolce pobíhá klokan Vendelín, který je chvíli vidět a chvíli zase mizí beze stopy. Tedy: že se tam hraje asi další Havlova absurdní hra: na osudech obyčejného exotického klokana, chovaného na farmě, se objevuje nějaký ufonský biorobot v klonované podobě klokana Vendelína. Ten bude připomínat, že UFO a ufoni nejsou a že Havla nám závidí celý vesmír…

*** 

Tajemství Mayů o budoucích událostech roku 2012 rozluštěno?

(aneb: Na Den lidských práv 10. 12. 2011 tajemství přiváží J. S. dalajlama na pozvání Václava Havla!)

Znáte ten povzdech: „Srandičky, srandičky, ale práce žádná…“ To není postava tety Kateřiny ze Saturnina od Zdeňka Jirotky, ale pořekadlo mých babiček. To se psalo ještě c. k. Rakousko, poměry byly normální, vlaky jezdily načas, koleje i vlaky patřily do jedné organizace, nádražní budovy nebyly pomalovány „ufonskými klikyháky“, prý „uměleckými grafiti“, cikáni tehdy masově vraždili a kradli tak maximálně slepice. Jak máme doloženo krásnou češtinou, písemně, tak i později zfilmováno v novelách od komunisty, lékaře a statečného odbojáře proti nacistické okupaci Německem, Němci popraveného Vladislava Vančury.

Není Vančura jako Vančura. Další člen rodiny Vančurů se stal významným členem Charty 77 z blízkosti Václava Havla. Poznal jsem jeho rodinu jako spolužák jeho dětí. Školní přátelství, žádné vanutí Šrámkova „Stříbrného větru“… Tehdy to plně platilo (to úvodní): „Srandičky, srandičky, ale práce žádná…!“

Potrefení, nechť si to přeberou. Ona to doba nebyla zrovna moc legrační.

Ovšem Milo Komínek a další mnozí političtí vězni raných padesátých let dostávali psotník při čtení Dopisů Olze, kdy Václav Havel, arcidisident a vlastně „jediná světový obhájce lidských práv ve zdejších končinách“ (prý!) si poroučel určité druhy kuřiva či kávy a různých přilepšení v kriminále. Oni to měli těžší…

Mne osobně demokraticky zmlátila a zmrzačila demokratická Policie ČR krátce po Hromnicích 1995, ve stejný den, kdy zcela „demokraticky“ ohnuli polepšení bolševici, esenbáci, nyní už „demokraté“ v uniformách Policie ČR dveře služebního Žiguli (psal se opravdu rok 1995!) o jimi zatčeného bratra Pavla Wonky – Jiřího Wonku. Ten měl tu drzost, že chtěl vyšetřit události umučení a zabití svého bratra Pavla Wonky. Ten měl zase tu drzost, že za Husáka, v době „bojů V. Havla a jeho Charty 77“ chtěl na volební kandidátku! Bez členství v KSČ nebo StB – jako někdo…

Václava Havla nikdy osud Pavla Wonky moc nezajímal, spíše vyšší filozofie a s ní spojené humanitární bombardování, přesun celé StB a vojska komunistů do NATO a rozbití Československa ve jménu připojení se k EU. A k něčemu dalšímu! K jakému spolku?

Výbornou práci, žádné „Srandičky, srandičky, ale práce žádná…!“, odvedl Miroslav Dolejší ve své Analýze 17. 1. 1989, kterou byl pan Václav Havel zhnusen, a objasnil podstatu spolků Václava Havla.

Čím byl pak tak zhnusen Václav Havel? Ale jen zveřejněním, že politické změny ve východní Evropě daly tajné služby zahrát hercům, „zaláskovaným“ často závazky ke komunistické tajné policii, rozumějme: agenti, herci, dramatici – udavači a bojovníci za lidská práva. Více viz: desítky kilogramů rozsáhlých spisů pana Petra Cibulky a rozsáhlý archiv Necenzurovaných novin. Dal jsem si velkou práci, žádné srandičky…, to číst atd. Roky…

Předkládám u příležitosti návštěvy J. S. dalajlamy z těchto a dostupných materiálů o Tibetu a jeho kultuře jen tolik: I v roce 2012 bude V. Havel rozbíjet svět, jako rozbil někdejší Československo, a na všechny se vykašle jako na Pavla Wonku.

***

Vendelín a vaše úspory

Řada známých mně vytkla, že někdy se v rámci poctivého vysvětlení složitých událostí v pozadí „běžných“ denních dějů, které plní novinové zprávy a TV „reklamu na zprávy“, píši příliš obsáhle. Že vše je moc dlouhé.

Zde bych to chtěl napravit. Inspirovala mne k tomu opravdu fantastická shoda událostí, ze zákulisí inspirovaná určitě hvězdnými režiséry, kteří se mezi sebou rvou jako koně.

I v Bibli máme anděly a padlé anděly a označení jedněch nebešťanů druhými za ďábly… Díky mnoha pozorovatelům víme, že existují UFO – v nich a také mimo ne! Ufoni. A že zde máme vlády, které rády vládnou. Že se některé vlády dohodly s ufony, aby nám pak sehrály různá absurdní a zejména „sametová“ dramata. Více von Däniken a čerstvě oceněný Niederleho cenou RNDr. Jiří Grygar, PT (za jménem)… A znalec UFO a ufonů Ing. Marcel GRÜN z Planetária.

Tedy ufoni, ač prý úředně od 7. 11. 2011 dle vlády USA nejsou, řídí zde, na planetě ZEMI, zákulisí politiky a mají velmi velký smysl pro legraci a absurdno. Domnívám se, že paralelně k prezidentské návštěvě D. Medveděva zinscenovali v ČR lov na klokana Vendelína v zasněženém okolí Humpolce a zejména na dálnici D1. Nic většího než humbuk na dálnici Praha-Brno to nemůže být… (Na počest pana Hliníka, co se odstěhoval do Humpolce?)

Vendelín, prý uprchlý klokan z Austrálie, podle mých zkoumání určitě dvojník (asi ze souhvězdí ORION) à la Louis de Funès v jeho fantastické, humorné vizi „Četníci a mimozemšťané“, bude ufonský (bio)robot, živá socha – kopie chudinky klokana Vendelína.

Je jisté, že klíčovým okamžikem absurdní frašky je vyhlášení (8. 11. 2011) války Rusku Václavem Havlem v duchu samotného Napoleona a Adolfa Hitlera a slovenských národovců (pro zapomnětlivé: Slovenský štát už vyhlásil válku jak Rusku, tak i USA…) právě při návštěvě ruského prezidenta Medveděva v Praze dne 7. a 8. 11. 2011. Zde se hraje i o stovky miliard US dolarů a o dostavbu Temelína a další stavby jaderných elektráren, nahrazujících v Německu rušené jaderné elektrárny. Bude na kolena sražené Německo v příštích letech už jen foukat do větrníků a třít si liščí ocas… Aby se zahřáli po kolena ve sněhu, v nastávajícím oteplení z CO2…

K tomu ufoni na počest Václava Havla nyní hrají na naše úspory: kurzy koruny skáčou jako klokan, pak vidíte zácpy na dálnici a pak už nic. Úspory zmizely beze stopy. Jako Vendelín od Humpolce, kam se odstěhoval Hliník – všichni od Járy Cimrmana a herců-cimrmanů od Václava Havla z Prahy a jeho šéfů z Orionu…

9. 11. 2011

Miroslav Müller

***

Poznámka redakce: V souvislosti s právě projednávanou přímou volbou prezidenta republiky navrhujeme jako jednoho z kandidátů – veřejností velmi oblíbeného klokana Vendelína. A aby byl „in“ (v rámci té správné genderové politiky, kterou nám ordinují z EU), mohl by si přibrat jako svou nejbližší spolupracovnici gorilku Moju!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Klokan Vendelín si získal mé srdce

(J.Dolejší, 24. 12. 2011 11:10)

V předvánočním čase obludné Veškrnovsko-Havlovské megaprči a orgií zblbnutých ovcí si Vendelín naprosto získal mé sympatie. Je to fenomén ušlechtilý, jemuž pan Müller dokonale porozuměl, pochopil jeho záměr zdůraznit nepolapitelným únikem právě v těchto dnech již téměř dokonané vítězství Pravdy a Lásky ve světovém průšvihu I. kategorie. Vážím si Vendelína a pevně věřím, že žádný Kraus ho nikdy nepřekoná! Tož krásný zimní Slunovrat!!!

Re: Klokan Vendelín si získal mé srdce - Vendelin for President!

(Muller, 25. 12. 2011 13:02)

Děkuji, ano! Vendelin for President!

Vendo, Vendelíne - jsi nesmrtelný! Ano: Lenin i Venda / Vendelín jsou nesmrtelní!

Pravda a láska zvítězí, i kdyby na chleba nebylo! Jejich Pravda tu léta vycházela i Rudé právo...

Jenže Slunce se vrací, zítra zase bude svítit - zatím (prý!!!) z a d a r m o... a ne nadarmo.