Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rusové, vzdejte se…! – Euring. Dr. Bohumil Kobliha

28. 1. 2015

Od jara roku 2014 se nezastavily útoky Západu proti Ruské federaci (dále RF). Ať už jsou to slovní tirády v podpoře pro utlačené Vzbouřené Pusinky, Putinem zneuznané hochy, či ony vyjádřené hospodářskými sankcemi.

Právě ty došly tak daleko, že francouzský prezident Hollande žádal v prvním týdnu ledna 2015, aby pan Obama upustil od dalších sankcí proti RF. Čtyřicátý čtvrtý prezident USA totiž pozapomněl, že Rusko je obrovským odbytištěm zbytného EU produktu, jako je právě výroba kosmetického průmyslu francouzského atd.

Program soběstačnosti a nezávislosti Ruské federace na dodávkách Západu, vyhlášený Vladimírem Putinem při zasedání Dumy 4. 12. 2014, začíná hlodat do plánů odbytu výroby a očekávaných zisků přátel USA. Kdyby jenom to…

Už dříve Ruská federace projektovala sladit dodávky ruské nafty a zemního plynu do západní Evropy s rostoucí potřebou. Plánovala další zásobovací sítě a nyní připravuje tzv. Potrubí jižního proudu (South Stream Pipeline). Projekt ovšem dráždí vyznavačku Čtvrtého Reichu paní Merkelovou, poněvadž s rostoucími RF dodávkami EU ztrácí ekonomickou váhu a vliv. Od minulého sezení G20 v Brisbane se snaží Putina vykolejit a zároveň proti němu buduje koalici, založenou na plynu slov. Ovšem právě Evropskou unií připravované „kvantitativní ulehčení“ (tištění nekrytých bankovek) dokládá její sílu. I když straníci paní Merkelové v intencích „Deutschland, Deutschland über Alles…“ už zcela nepokrytě vytrubují, že tato dáma nemá alternativu, leč vést odboj proti RF. A tak se dočítáme v posledních větách dvoustránkové snůšky The Sunday Times z 30. 11. 2014 (str. 36-37) „Putin anti-gay…“, že paní Merkelová je „neoddiskutovatelně vůdcem k jednání s Ruskem, které se stává  hrozbou Evropě“ !?! The Sunday Times z 30. 11. 2014 také neopomenuly připomenout, jak RF „svazuje“ hospodářsky země Evropy na základě svých půjček!!! Hrozí se, že jen do Bulharska RF investovala sedm miliard £ pro rafinérii Lukoil a že Bulharsko bude napojeno na „South Stream Pipeline“. Jakoby RF měla zakázáno s kýmkoliv obchodovat… Nebo jen s panským dovolením USA či NATO!?! Srbsko rovněž podporuje projekt RF „South Stream“ a – nastojte! – nedávno mělo manévry, spojené s vojenskými silami RF. Vojenské manévry patrně smí dělat jen NATO se svými (US) vazalskými státy, včetně těch, co hraničí s RF. Rusko poskytuje technickou asistenci i Maďarsku ve výši osmi miliard £ pro výstavbu nukleární elektrárny PAKS. Pro Slovenskou republiku je RF klíčovým investorem v jejich energetickém sektoru. Podobné investice se odvážila RF rozjet také v Rakousku, Itálii a Francii. To jsou ty pí Merkelové hrozby Ruska Evropě!

Paní Merkelová jako „neoddiskutovatelný vůdce Evropy“ proti Putinovi to nemá jednoduché, i když je podporována svazkem Rothschildlandu (Izrael, USA, GB). Bojí-li se někdo vyslovit/oslovit Izrael, tedy připomeňme, že pro něj staví Německo bitevní lodě. Zde obchodu nevadí, že byl holocaust…

Také tištění dalších „zelených žabích kůží“ USA paní Janičky Yellen proti dvojhlavému orlu zlatých pětirublovek nemá zítra šanci, a tak nezbývá než jen veliká Merkelská výzva:

„Rusové, vzdejte se – nebo prohrajem…!“

Londýn, 9. ledna 2015

Euring. Dr. Bohumil Kobliha

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gedanken und Gespräche über zukünftige Aufgaben der Umweltpolitik

(vyznavačka A. Dorothea Merkel, 28. 1. 2015 22:26)

Židé žijí všude co národ cizí, u nás co nejcizejší. Vědomí cizosti té není jen u nás, kde má ráz již hotového národního nepřátelství, nýbrž všude. Výtečný jeden pozorovatel německý praví: "Němec může se státi spíše Židem než Žid Němcem. Někdy zdá se, že jednotlivec ztrácí ráz, avšak již syn vrací se zas k prototypům Starého zákona. Dejme mu řasné roucho a sandály a podnes ihned nejpřirozenější stafáží krajin palestinských. Gustav Doré potřebuje vzít ke své ilustrované bibli jen kteroukoli z hezčích židovek a dát jí, sestupující k pramenu Siloah, starožitnou nádobu na hlavu, aby již dobře archaisoval a charakterisoval. Jazyka svého národního nezná, ale jazyky naše mluví a píše pořád co cizí, kterým se nedávno a to dost špatně naučil. "Po židovsku" mluvit, výraz ten znají ve všech jazycích a všude přibírají jazykovou tu zvláštnost do svého písemnictví co působivý moment nižší komiky. Německá literatura má několikasvazkové spisy, naplněné samými "židovskými deklamacemi", naše literatura je chudá a dobrácká jako náš národ, obmezuje se v komice té na jedinou národní píseň a její refrain: "Já vám budu phovím, budethe se dhivím " atd. A jejich duševní součinnost s námi, kterou by byli snad vystoupili mimo pouhý svůj kruh národní? Neznáme ji, známe ve vědě židy jen poloveličiny. Jich Spinoza vyrostl z thalmudu, jich "druhý" a "třetí Mojžíš" (Maimonides, Mendelsohn) jsou právě taktéž jejich "Mojžíši". Mimo lékařskou byla jich věda celé tisíciletí jen spekulativní a obmezovala se na spekulaci mystickou, kabbalistickou atd. Tím nechci říci, že by nyní jim scházelo nadání vědecké, že by jim kdy bylo scházelo, ale dříve měli obtíže, pozděj se jim jiné více líbilo. Žid se stal historickým rozvojem mužem lehkého výdělku. Rolníkem není k vůli svého thalmudu; kdekoliv směl zakoupit se, zařídil hned "obchod v pozemcích". Řemeslníkem není, nemáť z práce samé radost. Je jen obchodníkem, často velmi lehkomyslným vydělkářem
- A tak se dočítáme v posledních větách dvoustránkové snůšky The Sunday Times z 30. 11. 2014 (str. 36-37)

von Bismarck - Rusko může být oslabeno pouze oddělením Ukrajiny...

( der Umweltpolitik, 29. 1. 2015 8:28)

Německému kancléři Ottovi von Bismarckovi jsou připisována slova: "Rusko může být oslabeno pouze oddělením Ukrajiny... Je nezbytné ji nejen odtrhnout, ale postavit Ukrajinu proti Rusku a sledovat, jak bratr vraždí bratra. K tomu je potřeba pouze najít a vychovat zrádce v národních elitách a jejich prostřednictvím změnit vědomí národa tak, aby podvědomě nenáviděl všechno ruské i svůj lid. Všechno ostatní je pouze otázkou času."

Lidská práva a vojenský obchod - unie Rothschildlandu (Izrael, USA, GB) a Ruska?

(Josef Kopecký , 28. 1. 2015 20:15)

Dosavadní kariéra: pracant nešika, student nemotora, řidič auta většího než malé, prodavač kurníků a králíkáren, (m)učitel na gymnáziu,...
nebojte se napsat: josef.kopecky@rozhlas.cz Josef Kopecký - kolega:
Receptem má být mimo jiné spolupráce při ochraně hranic a vypracování jednotných právních norem pro migraci mezi EU, USA, Ruskem a Izraelem. Pomoci v boji s extremismem mají i cestovní omezení a další kroky včetně spolupráce tajných služeb EU, USA, Ruska a Izraele - argumentuje:
2. 1. 2015 Petra Šťastná:
Diplomatické vztahy s Izraelem nabírají na obrátkách. Prezident Zeman, ministr zahraničí Zaorálek, premiér Sobotka i další členové vlády se nedávno vypravili do Izraele (šlo o různé delegace v různých termínech, včetně „soukromé návštěvy“ několika poslanců v době bombardování Gazy) a přesvědčovali tamní politiky o klíčovém spojenectví obou zemí. Kromě jiného se má rozšiřovat policejní a armádní spolupráce. Stojí za již tradičně nadstandardními vztahy mezi Českou republikou a Izraelem nové výhody, anebo jen přirozeně pokračujeme v pětadvacet let staré zahraniční politice orientované na Spojené státy, a tudíž i v podpoře Izraele? A jakou politiku bychom měli v rámci Evropské unie vůči Izraeli zastávat?

Lidská práva a vojenský obchod
Nejprve se podívejme, jak se vojenská spolupráce s Izraelem dotkne našeho slibu zastávat lidská práva. K jejich dodržování se ostatně zavázali i premiéři obou států, Sobotka a Netanjahu, ve společném prohlášení vydaném u příležitosti listopadového zasedání vlád v Izraeli. Píše se v něm: „Obě vlády znovu prohlašují, že pevným základem jejich partnerství jsou společné hodnoty demokracie, svobody a vlády práva. Potvrzují svůj závazek k prosazování lidských práv a boji vůči všem formám netolerance, včetně antisemitismu, rasové diskriminace a xenofobie.“ Ruku v ruce s touto deklarací však dodávají: „Vlády uznávají, že spolupráce v oblasti bezpečnosti a obrany je klíčovou oblastí česko-izraelských vztahů.“ Tato spolupráce ovšem nepředstavuje v historii vztahů obou zemí nic nového – již ministr obrany Barták za Fišerovy úřednické vlády podepsal v roce 2009 memorandum o vojenské spolupráci a povýšil tak vztahy „obranných“ složek Izraele a České republiky „na novou úroveň“. „Memorandum vytváří rámec pro sdílení informací z bezpečnostní oblasti, spolupráci na zbrojních výzkumných projektech i výcvik jednotek obou armád na území druhého státu,“ psalo se tehdy v médiích.
Rothschildland - je větší!

David Crowley nalezen mrtev - film Grey State - žije!

(Svobodne noviny, 28. 1. 2015 20:28)

Režisér nezávislého filmu o NWO David Crowley nalezen mrtev
Bojovník, snílek, vizionář. Setkal jsem se s ním v r. 2012 v Tampě, když začínal propagovat svůj nový projekt, film Gray State (Šedý stát). Měl vizi, že natočí film hollywoodské kvality, v němž odhalí tyranii a destrukci policejního státu v kinech po celé zemi. O dva roky později už se dílo rýsovalo. Trailer filmu měl skoro milión shlédnutí. Na film byl shromážděn počáteční fond 61 000 dolarů . Vedlejší dokument o tom, jak blízko je Amerika k vlastnímu Šedému státu, byl téměř dokončen, a dláždil cestu hlavnímu dílu.

Podle policie to byla zřejmě „vražda a sebevražda“, po níž byl nalezen on, jeho žena a malá dcerka mrtvi ve svém domě v Apple Valley, MN. Policie neřekla, jak dlouho byli mrtvi, ale jejich soused, který objevil těla, řekl, že tam museli ležet již před vánocemi, protože ani nevzali dovnitř vánoční balíky… Vyvstávají mnohé otázky. Policie údajně vyšetřuje vraždu jako podezřelou . Vztah s něčím se nerovná příčině, a fakt, že pracoval na úspěšném filmu odhalujícím policejní stát, neznamená, že byl kvůli tomu zavražděn. Ale možná to tak mohlo být. Jak stojí na facebookové stránce filmu Grey State, tým si není jist ohledně budoucnosti projektu .

Tento film, který mohl potenciálně oslovit milióny jasným poselstvím o nebezpečí policejního státu v dnešní době, je nyní ohrožen. A je čas, abychom my, které tato myšlenka znepokojuje, udělali více než jenom mluvili. Nejprve si připomeňme a uctěme život, který vedl, a hnutí, kterému dal zrod. A pak pomozme jeho týmu, aby film Šedý stát realizoval, a aby se naší realitou nestal skutečný šedý stát. Publikováno 28.1.2015
http://www.graystatemovie.com/
Obsah filmu Grey State
Svět se potýká s válečnou vřavou, geologickou katastrofou a ekonomickým kolapsem, avšak Američané jsou nadále ponořeni do iluze bezpečí a imunity. Jejich práva jsou prodávána za bezpečnosti, a federální vláda zahajuje systematické odebírání svobod za účelem nastolení Nového světového řádu. Američané, uzavíráni do militarizovaných distriktů, se stali populací zralou pro tyranskou vládu.

Šíření strachu, terorismus, policejní stát, stanné právo, válka, zatýkání, internace, hlad, oprese, násilí, odpor – to jsou nové termíny, kterými Američané nyní definují svou existenci. Soused je obracen proti sousedu, a hodnota dolaru klesá k nule, zásoby potravin jsou vypleněny, a každý je podezřelý z terorismu. Lidé jsou zatýkáni, ztrácejí se, jsou napadáni biozbraněmi, podezřelí z dissentu jsou veřejně popravováni. Jsou i řeči o koncentračních táborech na americké půdě.
Takové je pozadí příběhu odboje, který se rozvíjí. Americké milice se připravují pro partyzánskou válku. Z armády masově utíkají zběhové, aby se jako praví vlastenci shromáždili kolem Ústavy a bránili svobodu. Připravují státní povstání proti federálním silám, a dobře vědí, že to bude naposledy v historii, kdy utlačovaní budou schopni organizovaného odporu.

Je to doba přechodu, přesunů spojenectví, masového probouzení i masových poprav. Je to bouře