Jdi na obsah Jdi na menu
 


EU není posvátná kráva ‒ Mgr. Bc. Jan Kopal

9. 10. 2017

Prezidentův tiskový mluvčí Jiří Ovčáček si vzal na Twitteru na paškál Evropskou unii a přirovnal ji ke Třetí říši. Učinil tak v souvislosti se zákazem Tuzemáku, kterým nás v těchto dnech Brusel oblažil.
Okamžitě se na něj snesla smršť negativních a nenávistných ohlasů z mediálního světa (zahraničního i tuzemského mainstreamového), pozadu nezůstala ani většina českých servilně roztřesených a orosených politiků. Jako jeden z mála, kdo se k této štvanici nepřidal a naopak dal Jiřímu Ovčáčkovi za pravdu, byl neohrožený lídr lidového a vlasteneckého hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Tomio Okamura. Holt ‒ politiků s odvahou a koulemi, aby jeden pohledal...
Kritika Evropské unie je v takovém případě nejen legitimní, ale také plně opodstatněná. EU není žádné božstvo, ba ani posvátná kráva, i když mnozí z eurovládců nás jejím prostřednictvím dojí a uzurpují si naše práva a svobody. Skutečná a zrůdná podstata EU osciluje mezi RVHP a nacistickou vizí jednotné Evropy. Je jen otázkou času, kdy se napříč svobodnými národními státy zmobilizuje aktivní odpor, který s touto hydrou v základech otřese.

Mgr. Bc. Jan Kopal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář