Jdi na obsah Jdi na menu
 


Juncker se pokloní odkazu příživníka Marxe ‒ Mgr. Bc. Jan Kopal

4. 2. 2018

Socialisté a bolševici všech odstínů si letos 4. května připomenou 200 let od narození velkého "myslitele", příživníka a parazita Karla Marxe (1818-1883). Toho experta na kapitál, který by bez pomoci slušného fabrikanta Bedřicha Engelse a jeho majetku dávno bídně zašel o hladu a zatuchlostí ve špíně.
Nepřekvapí, že mezi uctívači a nositeli odkazu Karla Marxe se v německém Trevíru vyskytne také hlavní potentát neomarxistického nesmyslu jménem Evropská unie, Jean-Claude Juncker, který slavnostně zahájí výstavu věnovanou právě Marxovi.
Možná by nebylo od věci si připomenout také Marxův "kladný" poměr k Čechům, o kterých mluvil jako o „reakční verbeži“, jež zatvrzele klade odpor nastolení zářné utopisticko-socialistické budoucnosti (a dějiny se nám opakují).
Nejlépe podstatu Marxova zvrhlého světonázoru ilustruje následující výrok: „Všeobecná válka rozdrtí slovanské spojenectví a zcela vyhladí tyto národy, že i jejich samotná jména budou zapomenuta… Vyhladí nejen reakční třídy a dynastie, ale zničí také tyto naprosto reakční rasy… A to bude skutečným krokem vpřed."
Muže, který pronesl tyto výroky, může uctívat pouze masochista nebo zločinec, že pane Junckere!

Mgr. Bc. Jan Kopal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

imunologie

(thinius@seznam.cz , 6. 2. 2018 13:18)

Doporučuji autorovi a jeho blizkým návštěvu ve Vien /Wien
May 2018