Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eskalace válečné hysterie – Ing. Vladimír Veselý

11. 5. 2015

V článku „Přežijeme?“ jsem si postěžoval na stupňující se tlak na vyvolání válečných útrap a malé úsilí řadových lidí v Evropě bránit se mu. Narušilo to jenom Holandsko, které zintenzivňuje úsilí pro zpřísnění imigrační politiky pro nebezpečné imigranty („Gratulace a sláva lidu a vládě Holandska.pdf“ – nutno „vygůglit“, se zobrazením jsou potíže). Zato úsilí „S USA na věčné časy“ se překážky nekladou. Jen Hájkův Protiproud bije hlava nehlava. Je to zřejmě součást předvolební kampaně jeho šéfa, tentokrát užitečná. Není ovšem sám. Pár těch, kteří nehodlají kolaborovat s mocipány, se bouří. Je to však velmi nerovný boj, téměř jako za totálních komunistů. Anální horolezci mají totální podporu a na „rekvalifikačních kurzech“ v Americe měli zřejmě dobré školitele i materiální podporu. A možná i praktickou „aktualizaci mozkových programů“.

Hrozby se však lavinovitě zhoršují. Už nejde jenom o to, vypůjčit si od MMF, abychom mohli půjčit Řecku, nebo o devalvaci koruny jako moderní způsob,  jak okrást spořitele, či úsilí být aktivní válečnou stranou ve světovém konfliktu. Teď už jde o přežití. To je zatím poněkud nadnesené, ale Itálie počítá prý s potřebou miliardy eur na podporu imigrantů. Naši politici se hodlají zúčastnit velkých akcí NATO a nakoupit další Gripeny, utratit miliardy za modernizaci armády, případně obnovit povinnou vojenskou službu, či vzít ženy do armády jako v Izraeli. Poláci také koketují s účastí na válečných dobrodružstvích, tedy alespoň jejich politici. Dragounská jízda kontra motocyklová demonstrace nenechávají nikoho bádat nad orientací většiny evropských vlád. I u nás jsou štědré dotace na úpravy životního prostředí a horečné stavby – ale pro koho? Pro náš český lid to asi všechno není. Vždyť už teď v tramvaji mluví česky málem jen reproduktor, oznamující stanice. A nejsou to jen turisté.

Také na internetu je cítit tvrdá cenzura. Jakákoli zmínka proti mainstreamu je nedostupná (viz výše o Holandsku). Hackeři ve vládních službách jsou skutečně zdatní a výkonní. Kdyby svoje znalosti použili třeba na vybudování kvitovací sítě pro poradní referenda, jak píši na mé stránce (www.volny.cz/ingvesely), na kterou už mě nechtějí pustit vkládat, protože by to mohlo prý poškodit můj počítač, mohla by taková kontrola výkonu  vlády být mnohem bližší demokracii jako skutečné vlády lidu. Nebo  bychom alespoň nebyli tak blízko totalitě. Ta, uskutečňovaná praktikami Velkého bratra, dusí jakoukoli vzpouru proti mainstreamu. Snad proto se vám místo ní objeví jen zpráva, že tato stránka není dostupná nebo že internetové spojení se ztratilo. Internet je  jeho hlásnou troubou a tvůrce toho, co je žádáno, aby si lidé mysleli. Lze tam, pravda, „vyzobat“ i zrnka pravdy, chce to však zkušenost a spoustu práce i přemýšlení. Na to běžný občan nemá tradičně čas ani chuť, a proto platí, že kdo má média, má pravdu. Protože tam jsou předkládány problémy už vyřešené. Ovšem „správným“ způsobem. 

Prostředků, které jsou používány, je mnoho. Počínaje výběrem pořadů od několika set dílů pokračujících seriálů s tématicky i technicky podprahovými účinky, přes blokování „nevhodných“ zpráv a témat, až po přímou kontrolu komunikace majitelů mobilních telefonů, počítačů a prakticky všech druhů komunikací na sdělovacích sítích. Jejich dostupnost je pro technicky znalé téměř otevřená a žádný způsob šifrování nebo utajení není nepřekonatelný. Příkladem budiž odposlouchávaní vojenských zpráv za WWII (ENIGMA) nebo odposlech hovorů státníků. Velký bratr dnes odposlouchává a přímo nebo elektronicky výběrem pomocí klíčových slov kontroluje téměř veškerou komunikaci na Zemi. Množství už není problém. Má tak dohled nad všemi „problémovými“ (pro ně) obyvateli Země. Jejich adresy si zjišťuje doručováním výhodných, nebo dárků zdarma – k vám domů. Kromě dohledu pak vytváří praktické překážky cestou znesnadnění, nebo přímo znemožnění takové komunikace. Složitost dnešních telefonů a počítačů jim dává možnost proniknout softwarově do používaných přístrojů a nastavit jejich programy tak, aby onu cenzuru vytvářely samy. Ty pak prakticky nelze odstranit, protože antivirové programy proti tomu imunizují. Já jsem dokonce osobně přesvědčen, že se do našich počítačů dostávají spolu s aktualizacemi programů (i antivirových), které jsou pro příjem otevřené. Téměř dvě stovky aktualizací Windows také o něčem vypovídá, nejen to, že Bill Gates je počítán mezi rádoby Velké bratry.

Takže jsme sešněrováni ve své demokracii, kde se hlasitější kritici nedočkávají dlouhého života. Kde jsme „krmeni“ šlichtou doporučené svobody, která svobodou vlastně není, zprávami o vraždách, válkách a terorismu,  abychom si zvykli, svobodou slova (ne už svobodou věty nebo publikace, protože slovem se toho mnoho neřekne). To, co nás čeká, může být také superholocaust těch, kteří odmítají bezmeznou podřízenost a redukci na zmíněných pět set milionů pro jejich obsluhu (Georgijské kameny – pomník, který nechali zřejmě postavit rádoby světovládci v Georgii – http://www.radioliberty.com/stones.htm). 

 Ono politické dusno, ne nepodobné tomu, které jsem v raném mládí měl možnost poznat před WWII, netoužím prožívat znovu. Byl bych velice rád, aby horní řádky skončily jen jako výzva a strašení. A spoře se objevující aktivity, kterých se už pro svůj věk nemohu zúčastňovat, dosáhly svého cíle. Jsou to blaničtí rytíři, jejichž činnost se zatím podařilo oligarchům utlumit, či zlikvidovat. Ale objevují se stále častěji na celém světě a jsou jistou nadějí, že se  těch devadesát pět procent obyvatel Země může dočkat i bez válek a utrpení skutečně lepšího života, než je ten, který nám oligarchové jen slibují.

8. 5. 2015

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

New Dawn,uz otevrene pise o valce mezi Cinou & Ruskem a ovsem USA.

(Robert, 16. 5. 2015 13:54)

Nadpis clanku mluvi sam za sebe "US Plan `First Strike`Nuclear Attacck on Russia& China"cili,USA by pouzilo vyhody prekvapiveho utoku s nuklearnimi zbranemi na Rusko a Cinu.
V posledni dobe,kdy dolar je zkoruplovana mena ,USA vydali na zbrojeni 695,7 bilionu,statistika rika,ze Rusko dalo na zbrojeni 120 bilionu,proto neni divu ,ze i v Cechach mnozi poslanci chteji zvysit castku na zbrojeni, prakticky, cely svet uz pocita s valkou,jako nevyhnutelnou moznosti.Dalsi cast New Down,ze USA ma na 800 ruznych vojenskych zakladen, prakticky tato sit zahrnuje na 100 ruznych zemi, oproti tomu, Rusko nema zadne zakladny, ackoliv z jinych pramenu vime o zakladne v Indii, celkem asi sesti mistech, ale to neni zdaleka to co USA, jez je zastoupeno i Indickym mori a jinde, take se v ramci oteplovani tlaci di polarnich oblasti.Samozrejme,ze vsemocny tisk poukazuje na ruskou agresi na Ukrajine, ale, dukaz chybi,coz, svetovym pomatencum nevadi, nic je nemuze vyvest z rovnovahy,natolik jsou sebou jisti. Je dokonce vydana mapa na rok 2050 s takzvanymi "Megaregions" z pouziti pameti,drive, "Severni aliance"Kanada,USA a Mexiko s novou menou "Ameriko". Takze,grandiosni plany,radobyvladcu sveta,muzou zkoncut jinak,nez si elita sveta dokaze predstavit i hluboko v podzemi ve svych bunkrech.