Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zez Plzně – František Růžička

11. 5. 2016

Z doby svého „vojenského mládí“ mnohým z nás utkvívá vzpomínka na různá poznávací znamení v řeči mladých mužů z jednotlivých oblastí republiky, nasazených bránit svou vlast. Jednoznační byli nejen „Ostravaci“, hutoráci (Východňári), nebo Brňáci, co jezdili šalinou a lochčili se tomu, ale také ti, co byli „zez Plzně“. Záměrně vynechávám horkokrevné „katona Toth“.

No a kdo z Plzeňáků (nejen) by neznal světoznámý pivovarský mok Pilsner Urquell, osvoboditele generála Pattona, plzeňskou Škodovku a nebo z dnešní doby i sportovní oddíly, úspěšně působící v nejvyšší hokejové a fotbalové soutěži.

Z doby dávnější i současné nás spojuje rakouský architekt (brněnský rodák), teoretik, propagátor moderního nedekorativního tvaru, který již před První světovou válkou předznamenal styl funkcionalismu. Je znám jako autor prostorové koncepce individuálního domu – viz vila v Montreux, dům francouzského básníka Tristana Tzary na pařížském Montmartru, vila Steinerova ve Vídni nebo Müllerova vila v Praze na Ořechovce.

Architekt Adolf Loos (1870–1933) je jedním z nejvýznamnějších středoevropských architektů první třetiny minulého století, spoluzakladatel světové puristické architektury, charakteristické čistými hranolovými tvary, absencí ornamentů, jednoduchou, funkcí určenou formou s ušlechtilými materiály. V roce 1907 získal první zakázku v Plzni a s různě dlouhými přestávkami zde působil až do své smrti. Jeho klientelu tvořili především bohatí podnikatelé z prostředí zdejšího židovského obyvatelstva. Vytvořil pro ně kromě dostaveb domů nejméně 13 bytových interiérů, z nichž se osm zachovalo do dnešní doby. Podle odborníků je tento soubor nesmírně cenný v kontextu celé evropské architektury 20. století.

Víme, že Plzeň byla v roce 2015 Evropským hlavním městem kultury a pro své návštěvníky připravila bohatou nabídku. Jednu z nabídek i nadále představují prohlídkové trasy „Loosovy interiéry v Plzni“. První z tras návštěvníky zavádí do bytu Krausových (Bendova 10) a Voglových (Klatovská 12). Druhá trasa do domu Brumelových (Husova 58). Třetí do Semlerovy rezidence (Klatovská 110). Výjimečně jsou ještě přístupné: byt rodiny Huga Semlera (Klatovská 19) a apartmán Richarda Hirsche (Plachého 6). Další dva byty (Klatovská 140, náměstí Republiky 22) jsou veřejnosti nepřístupné. Do přístupných objektů jsou komentované prohlídky, objednávky a další podrobnosti lze najít na webových stránkách.

● Čerstvě zrekonstruovanou a zpřístupněnou je Semlerova rezidence, pozoruhodná důsledným využitím takzvaného „raumplanu“, kdy prostor domu není členěn do jednotlivých podlaží, ale spočívá v různém postavení výšek jednotlivých místností. Veliký obývák je obložen vzácnými dřevy a položené parkety jsou z makassarského ebenu, což je jedno z nejvzácnějších dřev vůbec. V kuchyni se dochoval původní vestavěný nábytek. Tyto interiéry navrhl Loosův žák a spolupracovník H. Kulka. Dům nyní spravuje Západočeská galerie s cílem vybudovat zde badatelské centrum architektury regionu.

● V bytě Krausových je návštěvník ohromen rozlehlým salonem a jídelnou s protilehlými zrcadlovými stěnami. Zvláštním způsobem je řešena ložnice s dosud funkčními vestavěnými skříněmi, toaletními stolky či tajným trezorem. K zajímavostem jistě patří velkoplošná fotografie slavného pana architekta hned ve vstupní části chodby. V bytě je možné konat různé kulturní akce.

● Byt dětského lékaře Vogla má dvě zachovalé místnosti – salon a jídelnu s vestavěným nábytkem, dřevěnými a travertinovými obklady stěn, krbem s mramorovým obkladem. Dovybavení tvoří přesné repliky původního nábytku.

● Nejzachovalejším Loosovým objektem je dvougenerační apartmá domu Brummelových, jehož přestavbu Loos dokončil v roce 1929. Tato budova přečkala válečné bombardování nedaleké Škodovky i snahy socialistických úřadů o její zboření v 80. letech. K dispozici je prohlídka pěti pokojů, replika provensálského krbu, freska rakouského malíře Aignera, imitující výhled do italské krajiny. Jídelna je zdobena dýhou z kořene kanadského topolu. Dům získal v restituci synovec původních majitelů a zpřístupnil jej veřejnosti.

●● Informace pro zájemce: vstupné od 140 do 240 Kč. A máte-li vážný zájem vstoupit do manželského svazku, můžete tak učinit zcela netradičním způsobem právě v bytě Krausových. Pronájem místa konání obřadu činí čtyři tisíce. Musíte tak ale učinit s dostatečným časovým předstihem pro rezervaci.

František Růžička, České Budějovice

p1320527.jpg

Velkoplošné foto pana architekta A. Loose

p1320531.jpg

Ložnice Krausových

p1320532.jpg

Bendova 10, byt se zelenými okny

p1320542.jpg

Salon bytu Vogelových

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Izrael oslavuje narodeniny a spomína

( kíšaP a Lubomír Stejskal – šeboB/00:00 /OO, 18. 5. 2016 17:34)

Izrael si připomíná v pondělí 68. výročí vyhlášení nezávislosti. Podle židovského datování. Vyhlášen byl v Tel Avivu 14. 5., tedy 5. ijaru, který letos připadá na 12. května. Znovuzrozený stát musel od prvních hodin čelit vojenskému nájezdu okolních arabských zemí, které odmítly plán OSN na rozdělení britské mandátní Palestiny na stát pro palestinské Araby a stát pro palestinské a (v souladu s Balfourovou deklarací) diasporní Židy. Tato skutečnost je dostatečně známá. Vyplývá z ni ovšem jistý morální závazek, morální povinnost. Dni nezávislosti předchází Den vzpomínek. Vzpomínek na všechny, kdo položili životy v boji za nezávislý židovský stát nebo se stali oběťmi teroru. Pieta je tak věnována nejen vojákům, ale i civilistům. Oba svátky tvoří spojené nádoby. Izraelci se radují z existence svého státu, současně ale se smutkem v srdci vzpomínají na ty, kdo zaplatili cenu nejvyšší, aby jeho existenci bylo možné uhájit. Tato definice neplatí tak docela pro ty obyvatele, kteří přišli o život během teroristických akcí zavilých nepřátel Izraele, ale jejich oběť je ceněna stejně jako oběť vojáků padlých při obraně Země izraelské. Statistika padlých a zavražděných nemá svůj počátek ve Válce za nezávislost 1948-1949, jak se někdy uvádí, ale docela jindy. Datuje se od roku 1860, kdy bylo Židům poprvé umožněno usazovat se ve své vlasti mimo hranice jeruzalémského Starého města. K letošnímu Dni vzpomínek (na oběti válek a teroru) je na seznamu padlých a zavražděných 23 tisíc 447 jmen. Od loňska jich přibylo 59 a dalších pět desítek zdravotně postižených veteránů (v důsledku zranění) Obranného vojska Izraele (IDF) zemřelo na následky tohoto postižení. Ještě tři čísla, vztahující se ke Dni vzpomínek. Počet pozůstalých čítá 17 038 občanů státu, z toho je 4966 vdov po vojácích IDF a 2141 sirotků. Shodou okolností si v těchto dnech připomínáme i v ČR, na Slovensku a jinde v Evropě oběti, které způsobila druhá světová válka. Možná nám to pomůže lépe porozumět izraelskému Dni vzpomínek, který logicky předchází Dni nezávislosti – a v žádném případě nejde o pouhý pietní formalismus. V Izraeli je až příliš mnoho rodin, kterých se Den vzpomínek přímo či alespoň nepřímo týká. Úcta k těm, kdo přišli o život v boji nebo při teroristických masakrech je tudíž opravdová. Lubomír Stejskal Máj 12, 2016 00:00

Bilderberg 2016 oficiálně vyhlášen: Dráždany 9.-12.6.

(Jan Korál , 18. 5. 2016 17:24)

Bilderberg, Evropa/EU, New World Order - slider_hotel-taschenbergpalais-kempinski-dresden-auenansicht-tag Na oficiální webové stránce setkání skupiny Bilderberg se před pár dny objevilo místo, kde se bude toto setkání politiků, představitelů korporací, globalistických thinktanků, médií, vojenských, bezpečnostních vzdělávacích institucí, evropských královských rodin, apod. Jedná se o Drážďany, což doposud nejblíže hranicím Čech od r. 1954, kdy tato setkání za zavřenými dveřmi probíhají. Minule bylo v Rakousku, předtím v Dánsku a předtím v Anglii. Dříve se konference střídaly mezi Evropou a Severní Amerikou, ale nyní se koná už počtvrté za sebou v Evropě. Místo konání ukazuje vždy na to, že globalisté dávají nějaký zvláštní důraz na zemi, ve které se koná a je třeba tomu věnovat mimořádnou pozornost. Jak se letos zachovají mainstreamová média u nás nebo v sousedním Německu? Budou o tom informovat. Vzhledem k tomu, že jsem se účastnil demonstrací demonstrantů proti NWO a Bilderbergu v r. 2011 ve Švýcarsku a v r. 2013 v Anglii, tak mohu potvrdit, že se vždy jedná o mimořádný zážitek. Jedná se především o úžasnou pozitivní atmosféru při setkáních s informovanými, vzdělanými, otevřenými lidmi z celého světa, kteří chápou, že je potřeba zastavit vládu samozvané globalistické vrchnosti nad západní civilizací. Vzhledem k blízkosti je to skvělá příležitost vypravit v letošním roce k této události z České republiky větší skupinu, než kdy dříve a nahradit tak naše prolhaná a cenuzurující mainstreamová média. Přidáte se? Jedná se konkrétně o Hotel Taschenbergpalais Kempinski v Drážďanech - O letošním setkání Bilderbergu informuje Luke Rudkowski z WeAreChange.org ve svém videu: BREAKING: Bilderberg Meeting Location and Date Confirmed Published on Apr 8, 2016 www.youtube.com/watch?v=zJA5XMCb6K0 - In this video Luke Rudkowski covered the breaking news of the Bilderberg Group announcing the location and date of this year's secretive meeting. We go over the lies in the offical bilderberg group press release, its contradictions and its history. Support our trip to Bilderberg to shed light on the real power structure in this - Luke Rudkowski upozorňuje na následující důležitý detail: Na letošní konferenci nejsou upřesněny žádné programové body, což je mimořádně neobvyklé, protože u předchozích pozvánek vždy nějaké body, o kterých se mělo jednat, byly. Znamená to snad, že se bude jednat o něčem mimořádně důležitém, o čem nemáme vědět pokud možno vůbec nic? Dále vypráví o tom, jak bezpečnostní opatření všech těchto setkání jdou na vrub daňových poplatníků hostitelského státu a o minulých zážitcích při pokusech dostat se do blízkosti jednání Bilderbergu a především o mimořádných bezpečnostních opatřeních, se kterými se setkal nejen on. Podívejte se na další informace o skupině Bilderberg: http://www.nwoo.org/category/bilderberg-new-world-order/ - Vydáno: 11.4.2016 v 13.54 Autor: Jan Korál

pomoc

(šekiM, 18. 5. 2016 16:33)

Veškerým vším a jiným parazitům držících se prorezlého a pelichajícího kožichu
arktického kocoura od Borotína, Husic i Horusic je jakákoliv pomoc zcela neúčinná. Tomu už nepomůže ani Vlastenecká fronta...

My pozemšťané potřebujeme veškerou pomoc, která je nám dostupná–podporuji Kocoura Mikeše v tažení za obnovu Antarktidy a Hrusi

(kosmonaut lodi Apollo dr. Brian O'Leary 14. září 2005 , 18. 5. 2016 12:55)

My pozemšťané potřebujeme veškerou pomoc, která je nám dostupná – podporuji Kocoura Mikeše v tažení za obnovu Antarktidy a Hrusic a jejich okolí i za pomoci Severských entit – mimozemských..... nejen z Nových Hrusic! - My pozemšťané potřebujeme veškerou pomoc, která je nám dostupná. Tak proč bychom neměli tento jev přijmout takový, jaký je, zahloubat se nad tímto zázrakem a odložit stranou všechny naše kulturní rozdíly? Potřebných změn jsme schopni dosáhnout pouze tak, že rozšíříme naše poznatky a vědomosti a podnikneme patřičné politické kroky. Právě v tom je přednost dr. Greera. V mnoha ohledech nám fenomén UFO říká víc o nás samých než o našich tajemných návštěvnících. Zrcadlo, které nám oni nastavují, je poněkud děsivé, ale i plné naděje; pokud se zaposloucháme do slov dr. Greera. Například jím založený fond Space Energy Access Systems (SEAS) podporuje vynálezce, kteří přicházejí s revolučními energetickými technologiemi, jež mohou světu poskytnout čistou, levnou a decentralizovanou energii, čímž urychlují konec věku ropy, uhlí a atomového jádra, a tím pádem i konec lidmi způsobeného znečištění planety a klimatických změn. My v New Energy Movement (Hnutí za novou energii) úzce spolupracujeme se SEAS a dalšími organizacemi, obhajujeme důležitost technologií, které umožňují získávat nové energie a které jsou nyní tlačeny do kouta mocnými zájmovými skupinami. Ten večer, kdy jsem se poprvé setkal s dr. Greerem, mi jeden z pořadatelů akce věnoval samolepku na auto. Bylo na ní napsáno: „Pravda vás může osvobodit, nejdřív vás však pořádně naštve." Pokud se odhodláme přijmout věci tak, jak jsou, a nebudeme popírat strašlivé okolnosti, ve kterých žijeme, pak budeme moci nalézt řešení a možná budeme mít šanci jako jeden celek, jedna civilizace. Tato odvážná práce není podnikem na jeden týden. Během posledních dekád bylo mnoho pokrokových vědců zastrašeno, zavražděno nebo jinak umlčeno pomocí přívalu dezinformací a osobních útoků. Dr. Greer to všechno, k našemu dobru, přečkal. Tato kniha může být tím nejdůležitějším, co jste kdy četli. Je v ní plno transcendentních pravd. Je to volání po akci, která přinese změnu paradigmatu - z pozemské tyranie na pokojnou, udržitelnou a vesmírnou komunitu.
kosmonaut lodi Apollo dr. Brian O'Leary 14. září 2005

Petice proti Mikešovi a Petice proti skupině Ortel v Počátkách (1)

(Amalie Blbá, Počátecká 7, Praha 4 a Petiční výbor, 18. 5. 2016 12:03)

Amalie Blbá, Počátecká 7, Praha 4 a Petiční výbor ve složení: Hana Bednářová ml., Horní 38, Počátky 394 64 a Hana Veronika Konvalinková, Palackého náměstí 24, Počátky 394 64 - Petice proti Mikešovi a Petice proti skupině Ortel v Počátkách (1)
Ta oDporná hnusná kočičí potvora Mikeš z Hrusic vyhlásila válku svatému Rusku a jejich věrchušce bolševiků a židovských podnikatelů. Ať žije Izrael a jeho přátelé v Rusku! Více zákaz Ferdinanda Peroutky, známého fašisty, co byl jako arcižidovský slouha vězněn německým nacistickým režimem Adolfa Hitlera a pak sloužil imperialistům a fašistům jako ředitel rádia Svobodná Evropa, když Miloš Zeman hrdině bojoval po boku bolševiků a židodobolševiků za socialismus krásnější - v KSČ(Komunistické straně Československa). A nyní pod Ovčáčkem „Halo novbiny“ jak jinak znova v čele má filipa! S Vojtou Filipem v čele a také nyní už i s Pekingem na věčné časy a nikdy jinak! Připojte se k petici a pak si přihlašte si na protest zájezd do Izraele! Zdraví Amalie Blbá, Počátecká 7, Praha 4 - Petice proti pořádání koncertu skupiny Ortel v Počátkách- Petice podle § 1 zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním- Petiční výbor zastupuje Hana Veronika Konvalinková, Palackého náměstí 24, Počátky 394 64 -My, níže podepsaní, požadujeme zrušení koncertu skupiny Ortel, který se má uskutečnit v městské Sokolovně 4. září 2015. Texty skupiny Ortel hraničí s extremismem a vyzýváním k rasové a jiné nesnášenlivosti. Povaha vystoupení skupiny Ortel je zcela v rozporu s kulturou, která byla městem Počátky dosud podporována a realizována. Na koncerty skupiny přijíždí skupiny fanoušků, u kterých se lze důvodně obávat o vyvolávání konfliktů a poškozování majetku. Proto požadujeme vypovězení nájemní smlouvy a zabránění konání koncertu skupiny Ortel v městských prostorách. V kontextu událostí, kdy Ortel původně pozvalo samo Kulturní zařízení města Počátky a poté samo požádalo frontmana této skupiny, aby koncert pořádal jako fyzická osoba, je pro nás jakákoliv podpora koncertu (pronájem městské Sokolovny) nepřijatelná. Koncert bude i nadále mediálně spojován s pořadatelstvím města Počátky, které je podle vyjádření samotného Tomáše Ortela ( Hnídka) prvním městem, které si skupinu pozvalo. Písně skupiny Ortel nejsou uváděny ani ve veřejnoprávních médiích. Tomáš Ortel (frontman skupiny), byl členem otevřeně neonacistické hudební skupiny Conflict 88 = Heil Hitler). Současně tak byla jedna ze skladeb skupiny Ortel (Hadr, 2007) použita dnes již zakázanou Dělnickou stranou jako její hymna. Ačkoliv dnešní působení skupiny Ortel není oficiálně považováno za hranicí zákona, je jejich propojení na extrémní pravicové skupiny jednoznačné. Na koncertech skupiny Ortel jsou uváděny i některé písně skupiny Conflict 88 ( zdroj: youtube). V rámci aktivit extrémně pravicových skupin koncerty a obdobné hudební produkce zaujímaly vždy stěžejní místo. Tyto akce představují ideální příležitost pro setkávání přívrženců příslušného ideologického proudu, případně pro získávání nových členů, šíření informací a navazování kontaktů se spřátelenými, obdobně smýšlejícími jednotlivci a v neposlední řadě také financování politických aktivit a dalších projektů. Hudba se specifickým obsahem (tzv. White Power Music) je pojítkem a tmelícím prvkem extremistických subjektů v ČR ( zdroj: Zpráva o extremismu na území ČR v roce 2014, MV ČR)

Petice proti Mikešovi a Petice proti skupině Ortel v Počátkách (2)

(Amalie Blbá,Počátecká 7,Praha4 a Petiční výbor ve složení: Hana Bednářová ml., Horní 38,Počátky394 64a Hana Veronika, 18. 5. 2016 12:01)

Amalie Blbá, Počátecká 7, Praha 4 a Petiční výbor ve složení: Hana Bednářová ml., Horní 38, Počátky 394 64 a Hana Veronika Konvalinková, Palackého náměstí 24, Počátky 394 64

Petice proti Mikešovi a Petice proti skupině Ortel v Počátkách (2)
Chceme upozornit, že proti vystoupení skupiny Ortel v Počátkách se postavil také předseda Senátu Parlamentu České republiky Milan Štěch (ČSSD) a senátor Václav Láska ( SZ) a přidávají se další významné osobnosti veřejného života. My níže podepsaní proto vyjadřujeme nesouhlas, aby město tyto aktivity jakkoliv podporovalo a to ani formou umožnění konání koncertu skupiny Ortel v prostorách vlastněných městem Počátky. několik příkladů textů skupiny Ortel a Conflict 88:... Probuďte se válečníci, v naší Český zemi, Sražte hvězdu šesticípou, co chce zářit na nebi, Probuďte se válečníci, bílý Evropy, sražte konečně na kolena, ty židovský psy. ... Conflict 88, Sionismus, 1994... Tak si k větvím zaskočím pro cigaret pár kousek vedle jehněčím voní kebaby stán. Černoch mi pak za rohem slevu vnucuje v bordelu kde asiatka gatě stahuje. . . . Moji drazí přátelé zvědavě se ptám.Kolik barev na těle ještě nepotkám!Kde se berou,odkud jsou? A kam spěje má zem?V Čechách jsem se narodil, ale jsem tu cizincem. … Ortel, Cizinec, 2014 ... Cítím se podveden, když ti, co vedou zem, Diskutovat chtěj s arabským vrahem. Xenofobní strach bije na poplach Řeknu jen pár vět "Nechci multi-kulti svět!" ... Ortel, Mešita, 2013 Snad jsou všichni slepí a nekoukaj očima oni nevidí, nebo nechtěj vidět tuhle špínu pod rukama Proč já bych měl zpívat o lásce a o mládí vždyť my hnijem v naší zemi v absolutním bezpráví Pomsta chutná za studena poslechni si radu mou s horkou hlavou neuspěješ ani s pěstí sevřenou dokud se lid neprobudí nenalezne řešení kanály se budou ztrácet a rozkrádat lešení Problém to je kamaráde to ví každá prabába do gheta ať se podívá celá ta naše vláda integrace nepomáhá ani rady z Bruselu celej tenhle problém spěje do velkýho průseru Zakážeme diskuze a přejmenujem jejich kmen na úřadech jednat s romem nikoliv už s cikánem tímhle veršem dostal povel policejní aparát ukončete produkci já z megafonu slyším řvát Možná už si nezazpívám, nedokončím myšlenku zastaví mě zavřou v cele, řeknou mi jen holenku kdybys hubu neotvíral nebyl bys na kolenou a nedřepěl v kriminále, kde už Čech je menšinou Ortel, Problém, 2010 ... Jsou to jen páni, co bez přestání z dělníčka hadr dělaj na vytírání zkoušej ho mačkat, dokud z něj kape, já budu ten, co na krk jim šlápne těm nadutým volům synáčkům prasat, do leštěnejch stolů své jméno chci napsat sedřený ruce, sevřený v pěsti, už nebudou zvonit klíči na náměstí... Hadr, 2007, použito jako hymna zakázané Dělnické Strany. Petiční výbor ve složení: Hana Bednářová ml., Horní 38, Počátky 394 64.

Prohlášení Vlastenecké fronty k politickému pronásledování Adama B. Bartoše a Národní demokracie

(Vlastenecká fronta a ANO- pobočka Borotín, U Krausů, 15. 5. 2016 3:32)

Publikováno 12.5.2016 - Dne 28. dubna tohoto roku došlo k zatčení Adama B. Bartoše, který skončil v policejní cele, jeho manželka s dětmi byly vyhnány z jejich bytu, který byl prošmírován politickou policií. Ten samý den byl politickou policií přepaden a prošmírován sekretariát Národní demokracie. Na obou místech razií politická policie zabavila knihy, noviny, písemnosti, elektroniku a mnoho dalších věcí. Stávající korupčnicko-lokajský politický systém se totiž stejně jako jeho rudí předchůdci bojí písemného a mluveného slova odporu proti svému zločinnému a vlastizrádnému vládnutí. Toto vše se stalo bez řádné pozornosti médií, které se jindy pasují do hlídacích psů demokracie. Zahraničním kapitálem vlastněná média nebo média přímo držená v moci člena panující vlastizrádné vlády pomáhají udržovat režimu ticho o jeho zločinech.K této perzekuci (ABB a ND) dochází na zjevnou objednávku všemocných židovských kruhů, kterým se nelíbí, co o nich říká a vydává. Ve své neskonalé drzosti zaštítěny svojí vylhanou vyvoleností se cítí pověřeny rozhodovat o tom, co smíme a nesmíme číst, vydávat, říkat či poslouchat. Rozhodovat o tom, jak a o čem se budou učit naše děti. Nedokážeme si představit, že by se např. dějepis v izraelských školách vyučoval podle osnov připravených a schválených českou biskupskou konferencí. Ale u nás je jejich vliv účinný a neomezený. Tito představitelé národa nám národnostně, kulturně, nábožensky a civilizačně naprosto cizího v naší zemi určují složení vlády a parlamentu, obsah tiskovin a vysílání i rozhodnutí soudu a policie. Rozhodují i o tom, kdo a za co bude obviněn a uvězněn a která politická síla bude postihována. Přes náš odpor k těmto snahám musíme vyjádřit i svoji obavu, velmi neradi bychom se dočkali toho, že určitá skupina lidí z našeho národa pobouřena drzostí židovských mocenských kruhů by prováděla nějaká násilná řešení. Každé násilí oni dokáží využít ve svůj prospěch a to dopadá na nevinné. To, čeho se však nejvíce bojí, a to přímo jako čert kříže, je odhalování jejich mocichtivosti, historických i současných zločinů stejně jako odhalování toho, s jakou talmudsko-rasistickou nenávistí přistupují k nám. V tomto odhalování musí být i přes jejich šikanování pokračováno a díky patří všem, kteří toto odhalování konají. V Praze 10. května 2016 Za Vlasteneckou frontuMartin Kadlečík, předseda - David Macháček - Jan Skácel
ANO- pobočka Borotín, U Krausů: - "Stejně jako NSDAP byla v počátcích financována židovskými oligarchy, tak židovskými oligarchy byl organizován světový židovský Kongres. Z toho jsou i zápisky "Z mrtvého domu": - Tedy titulem, který je na indexu, je kniha s názvem ‚Protokoly siónských mudrců‘. V knize je popisován plán Bohem vyvoleného židovského národa k ovládnutí světa. Podle mainstreamového podání se jedná o knihu primitivních smyšlenek z produkce carské tajné policie. V knize se mimo jiné dočteme, že Židé prostřednictvím svého kapitálu chtějí ovládnout západní média. Dnes můžeme při použití elektronického vyhledávače na internetu zjistit, že Židé skutečně západní masmédia kontrolují. Náhoda? Možná, v každém případě díky masmediím je Evropa plná mohamedánů. Kdyby informace o Islámu nebyly hlavním informačním proudem cenzurované, v Evropě by asi nikdy nevyrostla jediná mešita, nikdy by pravděpodobně v Evropě nevznikly muslimské komunity. Dnes bohužel hrozí, že opět potečou potoky krve. Proč by tedy skutečný humanista neměl zveřejňovat informace, které by mohly vést k rozklíčování hrozícího násilného problému?" Čapí hnízdo nedáme, to je raději zbouráme! Bratr baBIS není ořezávátko!