Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vincentku, nebo slivovičku?

19. 7. 2016

Trápí-li vás tato otázka, neváhejte. Vydejte se do známých moravských lázní, kde teče obojí a kde kromě dobrého pití najdou návštěvníci, coby pacienti nebo turisté, zcela jistě dostatek kultury, pamětihodností i zdravotních procházek po širokém okolí.

Na pomezí Valašska a Slovácka se v krásném prostředí parků, léčivých pramenů a fontán léčí především nemoci dýchacích cest, oběhového a trávicího ústrojí, cukrovka, onkologická onemocnění, ale také mocně se rozšiřující cukrovka. Co si budeme povídat! Nezdravý způsob života, denní stres, nevhodný způsob stravování, nedostatek pohybu, obezita – a je to tady!

Nejen pro nemocné je zde k dispozici šest přírodních pramenů, z nichž nejznámější je právě Vincentka. V okolí je dostatek tras krásnou přírodou, ve městě se pořádají hudební festivaly, divadelní představení a nelze opomenout slavnosti otevírání pramenů, kterými se zahajuje lázeňská sezona. Řada lázeňských domů nabízí svá wellnes centra. Římské lázně lze najít v hotelu Alexandria spolu s vynikající francouzskou kuchyní. Jenže – ty ceny! Nic už není jako včera!

Při procházce můžete obdivovat překrásnou architekturu, zejména dům architekta Dušana Jurkoviče, který si zachovává ráz lidové secese. Procházka po kolonádě, posezení u dobré kávy nebo uklidňujících tónů hudby před Společenským domem, to vše patří ke krásnému lázeňskému pobytu. Víme, že se zde neléčí jen dospělí, ale také děti všech věkových kategorií. Ve specializovaných léčebnách mohou pobývat dokonce pacienti již od 1,5 roku, pochopitelně s doprovodem rodičů. O vysoké úrovni svědčí mezinárodní osvědčení za nejlepší evropskou inovaci v oblasti léčebného lázeňství, které bylo předáváno ve Vichy.

Pokud budete motorizovaní, můžete se vydat na výlet k Baťově kanálu. Ostatně i na nedalekou přehradu je to vskutku, coby kamenem dohodil. A když už jsme začali tím zdravotním pitím, pak musíme prozradit, že před dvěma roky byl slavnostně odhalen Nový Jubilejní pramen. Tak ať vám chutná a dobře tráví!

Že pořád ještě nevíte, kam se vydat. Je to jednoduché – do Luhačovic. Najdete zde i duchovní rovnováhu v nově postaveném svatostánku.

Poutník František

p1200393.jpg

Pamětní deska na novém kostele

p1200400.jpg

Část kolonády

p1200401.jpg

Nepřehlédnutelné dílo Jurkovičovo

p1200403.jpg

Nově upravené centrum

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vyskytla se tady,paradoxní situace – ve stejný časový úsek se na naší planetě nalézají jedinci se zcela

(Dana Rašínová Červenec 16, 2016 12:40 a RNDr.Jiří Grygar,CSc., 22. 7. 2016 13:51)


Boj desinformací - Bitva o Zemi a Galaxii – Drakoniány kontrolované skupiny z Orionu proti dobročinným Andromeďanům, Plejáďanům a Tau Cetianům – boj s desinformací

Redakce Exopolitika.cz - RNDr. Jiří Grygar,CSc - Vyskytla se tady, milí čtenáři, zajímavá paradoxní situace – ve stejný časový úsek se na naší planetě nalézají jedinci se zcela navzájem si odporujícími názory na možnost existence mimozemských civilizací. Na jedné straně tu máme u nás v ČR ku příkladu všeobecně respektovaného astrofyzika, pana RNDr. Jiřího Grygara, CSc., a jeho postoj, že život v kosmu se vyskytuje téměř jen ve formě bakterií – podívejte se zde v citaci z časopisu 5 plus 2, z 18. března 2016: „Jaká je tedy pravděpodobnost, že skutečně nejsme ve vesmíru sami?
Grygar: Je docela podivné, že nás takové civilizace dosud nekolonizovaly, tak jako Evropané kolonizovali téměř všechny světadíly. To je podstatou takzvaného Fermiho paradoxu: Proč na Zemi nepozorujeme tlačenice různých mimozemských expedicí, popřípadě invazních jednotek? Pravděpodobnost výskytu inteligentního života mimo naši planetu se proto nezdá být příliš veliká a je dokonce myslitelné, že je přesně rovna nule. - Takže ,,mimozemšťané“ existují tak maximálně v podobě nějakých primitivních bakterií?- Grygar: Ano, pokud život někde ve vesmíru je, tak ve většině případů bude podle mého soudu na úrovni bakterií a jednobuněčných organismů…“:…. Nordická rasa na Rigelu, po masivní infiltraci drakoniánských sil, vede zoufalou válku proti plazům a silám Šedých. Přeživší Nordičtí byli nuceni odejít z otevřené hvězdokupy Orionu a najít útočiště na měsících Jupitera ve Sluneční soustavě a v souhvězdích Siria a Prokyonu. Jiní humanoidé uprchli do vnějšího okraje systému Orionu, avšak v těsné blízkosti centrální Říše museli přenechat mnoho ze své suverenity společenství Drakoniánů (Hilar Clinton, Obama, Havel, Dientbier…. Sobotka a jeho Zemani…)

Boj desinformací - Bitva o Zemi - i o Vincentku!

(Dana Rašínová Červenec 16, 2016 12:40 a RNDr.Jiří Grygar,CSc., 22. 7. 2016 13:50)

Boj desinformací - Bitva o Zemi a Galaxii – Drakoniány kontrolované skupiny z Orionu proti dobročinným Andromeďanům, Plejáďanům a Tau Cetianům – boj s desinformací (2)
Tyto národy jsou vesměs využívány ke službě Říši podobným způsobem, jako rolníci sloužící králi nebo diktátoru, ale v mnohem větším a tragičtějším měřítku. Orionský klastr je nyní plně ovládán „Skupinou Orion/Orion Group“, která zase slouží pod vedením Říše Alfa-Drakoniánců, Rigelu, Betelgeuse, Bellatrix, Ursa Major a Ursa Minor, jakožto hlavních center orionské moci. Tyto dílčí říše Orionu spočívají všechny na šesti hvězdných systémech Orionu, které v podstatě uspěly v dobývání a podmaňování několika světů v tomto sektoru galaxie, aby nakrmili svou Říši parazitickou touhou po dobývání, kdy mnoho z těchto světů jsou planety otroků, kde žijí potomci lidských kolonistů, i když na základě jejich děsivé existence by pravděpodobně neměly být považovány za „živé“ planety. Zvěrstva drakoniánské říše Impéria Orion jsou známá po celé galaxii a vysloužila si svou pověst mezi mnoha jejich nepřáteli z Federace jako „Bezbožná šestka“. Mezi Plejáďany a Orioňany jsou vedeny zničující bitvy. Celé planety jsou zničené. Konflikt mezi Plejáďany a Orioňany se nyní soustředí na planetě Zemi, kvůli její strategické poloze a zdrojům, což hraje ústřední roli v galaktické historii a je klíčem k úspěchu, nebo neúspěchu obou stran. - Siriané, z nichž mnozí jsou potomky uprchlíků z Rigelu v Orionu, začínají dlouhou historii mezihvězdného konfliktu s Orioňany (Orionity) ve sporném sektoru vesmíru, hvězdokupě v bezprostřední blízkosti Slunce, obsahující přibližně 21 hvězdných systémů – nositelů života, s 287 obydlenými světy. Ustupující drakoniánsko-orionská armáda s bitevními loděmi, přes 80,5 km (50 mil; ???) dlouhá, opouští Sirius B podsvětelnou rychlostí, v zájmu zachování třídimenzionální integrity. (Je jednodušší cestovat v třídimenzionální realitě, než cestovat prostřednictvím překročení rychlosti světla a vracet se zpátky do třetí dimenze z módu jiné dimenze). Více a relativně dopodrobna o cestování prostorem a časem naleznete také v knize „Poselství Plejáďanů“ od Billyho Meiera: www.databazeknih.cz/knihy/poselstvi-plejadanu-290980- Jejich cílem je Sluneční soustava, kde mají v úmyslu pomoci prosadit elektronickou diktaturu – Nový světový řád, za pomoci lidských agentů Drakonsko-Orioňanské a Sirius B aliance, kteří jsou členy mezinárodního bankovního bratrství, jež se usadilo na Zemi na jejich základnách: Brdy, Pražský hrad – OVČÁČKŮV SKLEP- dále to jsou Pine Gap v Austrálii- M.A.L.T.A. – základna německé společnosti Thule v Alsasko-Lotrinsku v Německu- a základna „New Berlin“ v oblasti Nového Švábska v Antarktidě. (tam to ohlídá hrdina Mikeš!) -Více zde – 3-krát varování před čipovou totalitou: http://ceskoaktualne.cz/2016/05/zpravy-z-domova/uz-je-tady-prvni-lide-v-cesku-maji-dobrovolne-v-tele-cip-plati-s-nim-za-kafe-oteviraji-dvere/