Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč se mocní bojí Tomia Okamury? - Mgr. Bc. Jan Kopal

25. 9. 2017

I když by se podle presstitů z mediálního maistreamu, kteří se řídí heslem „ignorovat, bojkotovat a zamlčovat“, mohl zdát opak, tak jediné vlastenecké a lidové hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury raketově posiluje a jeho obliba ho může katapultovat mezi nejsilnější politické formace v zemi.

To vše pod vedením kdysi odepisovaného politika: důvod k přepsání učebnic politologie. Navíc při nezanedbatelném faktu, že hnutí je budováno zdola a nemá nouzi o nadšené a entuzianismem sršící aktivisty, podporovatele, sponzory a pevnou členskou základnu. A to v časech, kdy politici nepožívají valné všeobecné vážnosti a imitovat je už nechtějí ani lidoví baviči a komici (např. Zdeněk Izer).

Pryč je doba mediálního bojkotu. Dnes už Babišovy hlásné trouby (Mladá fronta Dnes a Lidové noviny) přiznávají SPD jisté parlamentní zastoupení a pasují ho do role „černého koně“ voleb. Prolhaná a manipulující Česká televize zve krajské lídry SPD do televizních debat jako na běžícím pásu a předsedu hnutí do „Událostí, komentářů“, protože se bojí další nehorázné blamáže (viz Brexit, Trumpovo vítězství).
Havloidní žumpa jménem Respekt zatím sbírá kompromitující materiál a chystá velkou reportáž o pozadí volební kampaně. Špinit a pomlouvat začínají také úslužné Lidové noviny a další servery, kterým přijde vhod historka ufňukaného lidoveckého floutka o tom, kterak ho zlí Okamurovi příznivci napadli a zmlátili. Že se všechno odehrálo zcela naopak, to laskavé a mírumilovné čtenáře zajímat nemusí.
Vládnoucí politické a finanční elity mají strach o své postavení. Jejich celosvětové panství se otřásá v základech. Nastupuje éra politiků, které reprezentují jména Trump, Wilders, Le Penová, Farage, Orbán, Kaczyński... Počet naštvaných a rozlobených běžných občanů každým dnem narůstá. Je jen otázkou času, kdy se přihlásí o navrácení politické moci do rukou skutečného suveréna - lidu příslušné země. U nás je ideálním reprezentantem právě těchto lidí Tomio Okamura a jeho SPD.

Kdy jindy, nežli teď. Kdo jiný, nežli my! Osud vlasti je v našich rukou! Nepromarněme šanci na změnu!
Mgr. Bc. Jan Kopal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář