Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stop žvanivým slimejšům v Babišově vládě!

19. 9. 2018

Kauza syrských sirotků se stala příležitostí k tomu, aby nejrůznější politické „nuly“ dávaly na odiv svou nebetyčnou hloupost a bezcharakternost. Nejnověji se k těmto „gigantům“, kteří jinak nezvládají svou práci, za niž berou nekřesťanskou odměnu z peněz daňových poplatníků, zařadil „nestavitel dálnic“ – ministr dopravy v Babišově vládě – Ing. Daniel Ťok, prototyp tlučhuby, za kterým nejsou vidět žádné pracovní výsledky.

Nelze se proto divit tomu, že první Babišova vláda se ze zpětného pohledu nutně jeví jako docela pracovitá parta lidí, kteří aspoň o své práci něco věděli. Po odchodu Stropnického, Pelikána, Hünera, Šmída a Šlechtové zůstaly v druhé Babišově vládě jen samé užvaněné nuly nebo nekompetentní „podržtaškové“ typu V. Adama, kteří Babišovi odkývají cokoliv – třeba i 3. světovou válku.

Když jsem si dnes přečetl na internetu Ťokův žvást o syrských sirotcích, udělalo se mi od žaludku nevolno. Tento nekompetentní hlupák, za nímž po čtyřech letech úřadování ve vládě nebyl vidět žádný výsledek, si osobuje právo vyjadřovat se k věcem, o kterých nic neví a jež ani nesouvisí s náplní jeho ministerské práce.

Kdyby nestrkal nos do věcí, které mu nepřísluší řešit ani komentovat, možná by si našel i trochu času na skutečnou práci na svém ministerstvu. Babiš udělal velkou chybu, že si tohoto nýmanda ve vládě ponechal. Upřímně: asi ani na výběr moc neměl, protože do toho jeho politického panoptika se nikdo nehrnul. Nakonec by veškerou práci za neschopné ministry musel dělat Babiš sám. Podobně jako teď dělá volební kampaň za naprosto neznámé kandidáty, kteří jsou stejnými nulami jako Ťok.

Pane premiére Babiši, očekávám od Vás, že se zachováte jako chlap a že ministr D. Ťok dostane s okamžitou platností „padáka“. Tento nemorální člověk svým nekompetentním vyjádřením o syrských sirotcích jen opakovaně prokázal, že je neschopným žvanilem a navíc morální hyenou.

Jsem přesvědčen o tom, že naše země na tom není ještě tak zle, abychom museli mít ve vládě někoho, kdo dává okázale na odiv své duševní mrzáctví. Půjde-li Vaše vláda směrem, který „vykolíkoval“ Ťok, bude muset brzy podat demisi. Obávám se, že to bude mnohem dříve, než jsem ve svých článcích Vašemu kabinetu předpovídal. Pokud chcete Váši vládu udržet při životě aspoň do Silvestra, pošlete Ťoka ke všem čertům ještě dnes!

19. 9. 2018

PhDr. Rostislav Janošík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář