Jdi na obsah Jdi na menu
 


SN č. 5/2011 v PDF

2. 6. 2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Text vážně nebo legrace a mystifikace?

(Muller, 24. 6. 2011 22:26)

Nositelé svítání

Plejáďané, původní autoři této knihy, jsou kolektivem mimozemšťanů z hvězdného systému PLEJÁDY. Od 18. května 1988 mluví k lidem skrze Barbaru Marciniak. Říkají, že byli počati, nebo koncipováni při harmonickém sbíhání planety Země, jenž se dělo v roce 1987 a narodili se, nebo začali na Zemi působit o devět měsíců později v Athénách. Kolektiv Plejáďanů se původně skládal ze sedmdesáti pěti až sta jednotlivých entit – existencí. Nyní si často říkají Plejáďané Plus, vzhledem k energiím dalších mimozemšťanů, kteří se k nim přidali z jiných hvězdných systémů.
Učení Plejáďanů může být přirovnáno k šamanistickému učením z pradávných dob, k tomu pravěkému tělu vědomí, které sloužilo jako prostředník mezi fyzickými a duchovními říšemi, vedouce lidi k odhalení pravdy o sobě samých ve světě paradoxů, posouvajících se paradigmat a duchovna.

Barbara Marciniak je mezinárodně známým vesmírným kanálem ze Severní Karolíny. Se svou činností začala v květnu 1988 v Athénách na konci své třítýdenní cesty po starověkých památkách Egypta a Řecka. Na tomto výletě prožila Barbara vzpomínky na události ve starodávných chrámech a na posvátných místech, na nichž dnes stojí Velká Pyramida v Gize, chrámy kolem Nilu, Akropolis v Athénách a Delfy.
Od té doby vede Barbara semináře a pracovní sezení po celých Spojených Státech. Navštěvuje posvátná místa v Peru, Mexiku, Egyptě, Řecku, na Bali a v Austrálii. Cítí, že samotná tato místa mají spojení s energetickými víry, které udržují vědění vyšší mysli, vyšší ideu, že Země v této době hledá jak se znovu přetvořit.
Barbara cítí, že její zkušenosti s Plejáďany jsou darem s neocenitelnou hodnotou. Její práce ji spojuje s příležitostí získat osobní, celkovou a kosmickou transformaci a je za to obrovsky vděčna.

Máte-li zájem o audiokazety s nahrávkami jejích kontaktů s Plejáďany nebo o cokoliv jiného spojeného s její osobou, kontaktujte prosím:

Bold Connections
P.O. BOX 6521
Raleigh, NC 27628
USA





Překlad této knihy byl vytvořen v září a říjnu 1995 a časové údaje v textu jsou přizpůsobeny tomuto období, neboť údaje k sestavení této knihy byly přijímány během let 1988 – 1990. Samotná kniha vyšla ve Spojených Státech v roce 1992.
Způsob vyjadřování a skladba vět se může mnohým zdát přinejmenším nezvyklá. Není to jen tím, že má znalost angličtiny není právě perfektní, nýbrž hlavně tím, že jsem přesvědčena, že toto je právě způsob, jímž k nám Plejáďané záměrně mluví. Kniha není určena k povrchnímu čtení, což je způsob logické mysli. Logickou myslí se toto učení chápat nedá a tak i způsob vyjadřování je na mnoha místech předkládán spíše mysli duchovní.

V případě, že budete chtít prokonzultovat nějaké části textu nebo tématu této knihy, kontaktujte prosím překladatele:

Vlasta Hájková
Novina 80
463 02 Kryštofovo Údolí
http://home.tiscali.cz/~cz150188/
a pak po létech toto:
http://www.exopolitika.cz/news/iii-svetova-valka-pratelsti-a-nepratelsti-mimozemstane/

nebo http://oaksumperk.cz/index.php?p=billy-meier
http://liborcermak.blog.idnes.cz/c/120268/Veri-seriozni-zahadolog-tzv-kontakterum.html
http://www.matrix-2001.cz/autor/820-alex-collier/
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/3613-pohled-andromedanu-na-galaktickou-historii-3/

co když:
Delfíni a velryby
V naší galaxii jsou uznávaní jako zvířata schopná citu. Jsou vynikající filosofové a básníci. A my si myslíme, že jsou jen velké, němé ryby, ale patrně jsou naprosto úžasné, úžasní savci. Mnoho starých ras je obdivuje kvůli jejich krásným písním a vyprávění příběhů. Mají legendární příběhy o velrybím snu, který je památkou rasy kytovců. Tak vypráví příběhy o svém rodu, které nazývají „velrybím snem“. Pokud lidé na Zemi tyto druhy vyhubí, nebudou již v galaxii existovat...

LIDSKÉ TVÁŘE K ZAMYŠLENÍ

(Muller, 24. 6. 2011 21:51)

Dovoluji si ctěné veřejnosti předložit k zamyšlení řadu tváří, které už možná někde viděli či jim podobné osoby. Nemusí mít tak výstřední šaty a jezdit tramvají ve skafandru... To jedete třeba metrem a někdo má obrovský problém se neudeřit o tyč k držení se. Neboť je to přece basketbalista, že a má 220cm, že? Jede zrovna rodina košíkářů...

Nikdy se vám to nestalo? Ten cestující byl asi z jiného města a nebyl na tu překážku v podobě tyče zvyklý? Ale toto přesně jistě každý někdy viděl, jakož i ty typy, o které se podělím: autorská práva viz internet -
http://www.ludmilka.estranky.cz/clanky/vesmir-a-vesmirane/plejadane.html
respektive: http://carusell.cz/ Helena Zavadilová

Helena Zavadilová žije v České republice ve Zlíně a je autorkou sedmi duchovních nauk, které přijímá pod názvem Učení světla Ježíše Krista. Jsou to: Kineziologie světla, Fenomén světla, Meditace světla, Konstelace světla, Labyrinty světla, Děti světla a Světy světla.
http://www.youtube.com/watch?v=gOHR2zjcAcU
http://diskuse.transformace333.cz/tag/poselstvi-plejadanu
je povídání také o výlevu z ropné havárie v Mexickém zálivu!

To je zajímavé, že je to podobné jiným varováním, včetně těch ze SN!
Několik měsíců v zimě a na jaře plundrují USA silné bouře, sněhové záplavy a z nich vodní záplavy z tání. a tronáda. U nás přišlo tronádo do Pardubic na 1. letní den 2011. Plejáďané žijící zde mají pravdu?
Clý život je o učení se, vzkazují nebešťané, nikoli o kšeftu a ohromadění financí a prebend - a to a další věci si poslechněte od Kiesha Crowther Malá babička a její poselství . . .ale to vlastně říká Ježíš Kristus v evangeliu , ale málokdy pan farář!

Či z podobného soudku:
http://www.novoucestou.cz/content/pusobeni_plejadanu.pdf
- jsou to jen nesmysly, tak typické pro bezbřehý internet?
http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/ufo-a-vesmirni-lide/holograficke-alien-invasion-a-plejadanu-zasah.html
http://dewrri.blog.cz/1006/zajimave-video-plejadane
a co podivná slova:
"většina Et, mimozemšťanů je zde pro vaše utrpení"- ale o těch přece píšeme, organizátoři rozbití Rakouska, Československa a nyní škrtání ČR...

A Et mimozemská myšlenka, "chceme vám předkládat otázky k přemýšlení..." nezní příliš pozemsky a jako ze Svobodných novin?

Muller 24.06.2011 na sv. Jana