Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hrob bude brzy vykopán… – Ing. Vladimír Veselý

11. 2. 2016

„Sluníčkáři“ se činí. Jejich podpora ze strany orgánů státu evidentně sílí a nelogičnost jejich úvah dosahuje nebetyčných výšek. Bez uzardění vám tvrdí, že lékem na přelidněnost Země je nejspíše migrantská vlna, a nikoli „zwei kinder system“ v Německu. Jinak že vymře na úbytě. „Muttti“ Merkel balancuje na tenkém ledě, byvši asi vydatně podporována onou v minulém článku zmíněnou „pistolí u spánku“. Tou by mohl být údajný „kancléřský akt“, popsaný na videu https://www.youtube.com/watch?v=228mPHMkGEw, který jsem raději minule neuvedl, protože je z ruského zdroje a jinak neověřený, takže napadnutelný. Vysvětlil by však mnohé z počinů těch podporovatelů proamerické a proti vlastním občanům jdoucí politiky. Její důsledky jsou barvitě popsány na https://www.youtube.com/watch?v=Y-P8buZ5ivM, nebo https://www.youtube.com/watch?v=1TaKW3Tkwrs, případně multikulturní obohacení na https://www.youtube.com/watch?v=FJrVIC2hUek a mnoha jiných. Pokud se vám ovšem neobrazí jen povzbudivá zpráva, že tato stránka je nedostupná, zakázaná, nebo že nastala neznámá chyba. Nemohu všechny uvádět, abych nebyl kamenován „sluníčkáři“ se státní podporou.

Snad ale mohu ještě uvést názorně, jak se na současnou situaci dívají normální lidé ve světě. K nám totiž přišel tento „oběžník“ až z Austrálie:

P O Z O R ! ! ! !

V Evropě začala válka ...

● Dnešní zpráva převzata z deníku Al Ahram mluví za všechno.● Turecký novinář Mehmet Akhul přinesl autentické svědectví o plánech a jejich realizaci přímo z centra bojů takzvaného Islámského státu z oblasti střední Sýrie. Rok a půl tam působil pod jménem Mohamed Akhe jako bojovník tzv. Islámského státu (kalifátu). Sám označuje tzv. Islámský stát (ISIS) jako podvod řízený zahraniční tajnou službou. Ve vedení ISIS jsou lidé trénováni v zahraničí a někteří dokonce i takoví, co byli už zatčeni americkými vojsky v Iráku a později propuštěni. Jejich identita je poměrně málo známá a těžko zjistitelná. Uprchlická krize je podle Akhula organizovanou, připravovanou ISIS na převezení armád ISIS do Evropy. Všechny akce s dětmi a ženami jsou zastírací manévr, který má uklidnit veřejné mínění v Evropě a zvednout vlnu solidarity. Cílem mají být samozřejmě nejvyspělejší ekonomiky EU. Bojovníci ISIS mezi sebou komunikují prostřednictvím mobilních GSM telefonů v síti Spojených arabských emirátů Etisalat, které mají zaplacené přímo z ISIS. Tím je také vyřešena záhada, jak mohli takzvaní chudí uprchlíci komunikovat mezi sebou z moderních smartphonů celé týdny v roamingovém režimu, přičemž neměli peníze údajně na nic. Příkazy a velení jdou přes velitele skupin, které tvoří převážně obyvatelé Sýrie a Iráku a jedna skupina je vedena třemi muži za předpokladu, že jsou na jednom místě. Proto se takzvaní uprchlíci domáhali sami  [toho, aby mohli] rozhodova,t kde budou umístěni. Jejich taktika má začít takzvanou guerillovou válkou, což je v podstatě partyzánský způsob boje, a to bráněním veřejnému pořádku, infiltrací domácího obyvatelstva a kontaktem s již žijícími skupinami v EU. Toto je důkaz, že celý systém v EU je reprezentován zrádci, jako Merkelová, Hollande, Junckers, Faymann a ostatní, [kteří] totálně zradili Evropu a nechali ji nepřipravenou na totální válku vedenou zvnitřku. Akhul podrobně popsal organizační strukturu bojovníků tzv. Islámského státu (kalifátu) (ISIS) v Evropě. Takzvaní uprchlíci z válečných oblastí jsou ve skutečnosti bojovníci ISIS, maskovaní rodinami a dětmi, kteří navazují kontakty s již existujícími strukturami, které v Evropě již působí.

„Válka v Evropě se začala,“ prohlásil operační důstojník policejního velitelství v jižním Hesensku po rozsáhlé akci odhalující rozsáhlou síť muslimských vojenských struktur v Německu. „Toto je výsledek ranní mimořádné porady ředitelství tří sousedních spolkových zemí,“ dodal. Jeho britští kolegové podnikli po Akhulově svědectví operativní zásah, odhalující síť muslimských partyzánů v oblasti Midlands. Připravovali teroristické útoky a sabotážní akce po celé zemi, což má být začátek přenesení bojů z Blízkého východu do Evropy. Jak Akhul uvádí ve svém příspěvku v Al Ahram z dnešního rána, tzv. uprchlíci komunikují většinou přes dubajského operátora firmy Etisalat, která do dnešního oběda zablokovala několik desítek tisíc účtů, jež komunikovaly neustále jen a výhradně přes roamingové partnery v Evropě. Kontrola a odposlouchávání telefonátů začalo policejními orgány v německé spolkové zemi Hesensko, kde je nejvíce teroristických buněk, i ve Velké Británii. Podle svědectví Akhula je v Evropě odhadem více než 45 tisíc bojovníků ISIS, z nichž je přibližně 80 % aktivních. Ostatní se skrývají nebo jsou mimo kontrolu velitelů ISIS. „Maďarská armáda je ve stavu pohotovosti a připravena na násilný zásah v případě narušení hranic,“ prohlásil premiér Orbán. Mehmet Akhul je momentálně (situace v 18:30) na policejním ředitelství v Ammánu a podle mluvčího policejního ředitelství se stále neví, kdy a za jakých okolností bude propuštěn. Informace čerpáme ze zdrojů ammánské pobočky Al Jazeera i od spolupracovníků v Káhiře a Ammánu. 24 leden v 22:00 ●POSÍLEJTE DÁL, AŤ TO VÍ CO NEJVÍC LIDÍ!!! ●DO EVROPY NEJDOU ŽÁDNÍ ZOUFALÍ IMIGRANTI, PRCHAJÍCÍ PŘED VÁLKOU, ALE OTROKÁŘI A VRAZI NÁS, NAŠICH DĚTÍ A NAŠICH VNOUČAT!!!●

Je vidět, že svět na nám nakloněné straně se na věci dívá dosti reálně. Alespoň z hlediska nás, kteří v tom musíme žít. Politici nás nepodpoří, naopak rozhodují proti nám. Bránit se nemáme čím, protože my, chudáci, darujeme své zbraně bohaté Americe, pro niž je to zastaralé smetí a ráda to asi přenechá jako válečnou kořist rebelům, kteří je mohou použít i proti nám. Nakonec budeme asi nuceni požádat naše nimrody, aby jako domobrana (lepší forma milicí) chránili brokovnicemi, nabitými nezabíjejícími ptačími broky, naše hranice. Ale to už by mohlo vést až k občanské válce. A tu pochopitelně nechceme. Zato vládu, která by nebyla cizácká nebo cizině zaprodaná, ano.

Nekopejme si proto svůj hrob, ale bojujme alespoň zatím ne zcela zakázanou občanskou neposlušností! Zatím, než bude i ta u nás hrdelním zločinem.

10. 2. 2016

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář