Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdechovský, Zdechovský… Co mi to jen říká?

23. 7. 2023

Motto: „Zdechovský je dlouhodobě známý [tím], že těch závitů v hlavě moc nemá.“ (Čtenář „rychlý CZEXIT“,PL 16. 7. 2023, 11:51:22)

Až jednou, v klidnější budoucnosti, pojme některý z našich publicistů nebo politologů úmysl napsat obsáhlé pojednání o hlouposti českých polistopadových politiků, jistě nezapomene jednu kapitolu věnovat lidoveckému europoslanci Mgr. et Mgr. et Mgr. Tomáši ZDECHOVSKÉMU. Již jeho titul před jménem, jímž se honosí ve Wikipedii, svědčí o tom, že máme co do činění s jedním z mnoha stále ještě nedoceněných „ředitelů zeměkoule“. Podobných, několikanásobných „magorů“ máme v naší politice tolik, že bychom je mohli vidlemi přehazovat z jedné hromady na druhou.

Působení jmenovaného „černoprdelnického“ zoufalce v naší politice sleduji dlouhá léta. Všechno nasvědčuje tomu, že si ho lidovci pěstují „na semeno“, aby mohli svou stranu obnovit poté, kdy skončí na politickém hřbitově. Bude to podobný „experiment“ jako s vyhynulým nosorožcem bílým: nebude se to odehrávat v zoologické zahradě, nýbrž v ústředním stranickém sekretariátu KDU-ČSL na Karlově náměstí v Praze. Nepochybuji o tom, že to nebude dlouho trvat – a „černoprdelníci“ skončí podobně jako „socani“ nebo komunisté. Na to by nezabrala ani pohádková „živá voda“.

Kromě výše uvedené charakteristiky ještě jeden postřeh čtenáře z diskuse na internetu. Ten napsal o T. Zdechovském, kterému se na internetu přezdívá „Zdechlina“, že je „darmožrout, chameleon, trubec, darebák a hlavně bonzák.“ (Čtenář „motor“, PL 16. 7. 2023, 12:34:21) – A další soudí: „Pokud je někdo pitomý, tak je to zcela určitě Zdechovský.“ (Čtenář „Sancho Panza“, PL 16. 7.2023,13:04:17) – Čtenářka Alena F. píše: „Úchylný je především Zdechovský.“ (PL 16. 7. 2023, 12:47:40) – A čtenář „Občan Franta“ dodává: „Zdechovský je komik k pohledání. Jednou budou hlody tohoto hlupáka dávat v televizi v zábavném programu.“ (PL 16. 7. 2023, 12:49:06) Když to tak porovnávám s tím, co jsem v minulosti o tomto „géniovi“ od „černoprdelníků“ napsal já, byl to z mé strany jen slabý „čajíček“. (Viz odkazy na články na konci tohoto příspěvku.)

Výše uvedenými reakcemi čtenářů jsem trochu „předběhl“ to, čeho se týká můj aktuální článek. Je motivován zatím posledním politickým prohlášením této lidovecké „hlásné trouby“. Europoslanec T. Zdechovský totiž ve vysílání televize CNN Prima News, kam ho nepochopitelně, navzdory jeho „toxickým“ názorům, neustále zvou, prohlásil v reakci na stanovisko exprezidenta V. Klause (v rozhovoru pro MF Dnes), který uvedl, že „součástí konfliktu na Ukrajině je také Západ v čele s USA a Rusko [prý] bylo k válce vyprovokováno“. (CNN Prima News, 15. 7. 2023, 11:45)

Zdechovský na to zareagoval naprosto neadekvátně. Ve zmíněné televizi, v níž má zřejmě propachtovanou židli vedle moderátora/moderátorky, prohlásil na adresu V. Klause st. toto: „Tento názor absolutně odmítám a považuji ho za naprosto pitomý – jako názory, že má Ukrajina složit zbraně. (…) K tomu nás může vyprovokovat jen úchylnost celého ruského režimu.“ O tomto výroku nás informuje článek s titulkem Vyprovokované Rusko? Naprosto pitomý názor, vzkazuje Klausovi Zdechovský. (PL 16. 7. 2023, 11:40)

Taky si říkáte to, co já? Co má nějaký bezvýznamný lidovecký „tlučhuba“, který ničemu nerozumí, ale montuje se úplně do všeho, co vzkazovat přes média bývalé hlavě státu? To už je doopravdy na „pěst“. Názory politiků této dvouprocentní strany přece již dávno nikoho nezajímají – kromě jejich rodinných příslušníků. Ti se pochopitelně obávají toho, z čeho budou žít a platit hypotéky, až tito chorobně domýšliví „troubové“ po příštích volbách skončí na Úřadu práce. Brzy tam poputuje i M. Jurečka. Jistě ho tam čeká „milé“ přivítání.)

Nejrůznějších „pošahaných“ názorů a mediálních výkřiků od zmíněného europoslance, kterého jeho rodná strana, KDU-ČSL, nominovala do čela kandidátky pro volby do Evropského parlamentu (EP) na rok 2024, bylo již tolik, že se v tom každý běžný občan a volič musí „ztrácet“. Často se jedná o zcela protichůdné a nelogické nápady.

Tím docela nedávným byla „pochvala“ T. Zdechovského pro USA za to, že budou dodávat na Ukrajinu „kazetové bomby“, aby se tím zvýšil počet padlých ruských vojáků. Tomuto hloupému názoru, proti němuž se postavil K. Schwarzenberg z koaliční TOP 09, ochotně přitakal známý vesnický podvodník a spoluorganizátor falešných (fiktivních) oslav údajného 700. výročí obce Strání na Uherskobrodsku z roku 2018 – poslanec O. Benešík (KDU-ČSL).

O bezcharakternosti některých politiků „kolaborantské“ KDU-ČSL si po tomto extempore udělá názor každý volič sám. Pak se nelze divit tomu, že „černoprdelníky“ nikdo nevolí a volit nebude. Je to již „mrtvá“ strana, byť v lednu 2023 vykazovala stále ještě 19 796 členů. U „socanů“ je tomu jinak. Tam členové pochopili, že je konec a že již žádná „koryta“ ani „korýtka“ či „krmítka“ nebudou. Proto ze strany masově odcházejí. Lidovci to stále ještě nepochopili, ale i oni brzy dospějí ke stejnému závěru. Škoda, že se nezeptali T. Petříčka (SOCDEM). Ten by jim to vysvětlil.

Přes výše uvedená fakta bych T. Zdechovskému nerad křivdil. Je to totiž typický „stařec“ z generace „Husákových dětí“. Pro tyto „výpěstky“ z období tzv. normalizace byl typický nejen bezbřehý oportunismus, ohebná páteř a v hlavě „vymeteno“. S tím se pojí další „výdobytky“ normalizační éry: politická schizofrenie, selektivní ztráta paměti a ochota sloužit komukoliv, kdo něco nabídne. S těmito jedinci, kteří se „zasekli“ v čase, nás žádná budoucnost nečeká. Dogmatismus „mladých starců“ se tak dostává do příkrého kontrastu s moudrostí těch starců skutečných, neboť moudrost přichází až s věkem a spolu se získanými zkušenostmi.

Ve chvíli, kdy píšu tento článek, dočítám se na internetu o tom, že zmíněný exposlanec K. Schwarzenberg (TOP 09) prohlásil o situaci na Ukrajině toto: „Musíme být připraveni na jednání s Ruskem.“ (Echo24.cz, 16. 7.2023)

To je ovšem něco úplně jiného, než slyšíme od ostatních politiků Fialovy koalice SPOLU. Zároveň to znamená, že tato „teoretická“ koalice již dávno „nekope“ do stejného míče a proti témuž politickému soupeři, nýbrž tak činí každý politik sám za sebe. Právě o tom jsou nejnovější výroky politiků KDU-ČSL. Každý z nich dnes bojuje „svůj boj“ o záchranu. O to, zda v politice zůstane (pod stejnou hlavičkou nebo na kandidátce někoho jiného), či nikoliv.  Premiéra P. Fialu do toho „mače“ nepočítám, Ten se jistě zase schovává někde v Brně. Vyleze na světlo Boží, až bude po všem.

zdechovsky-a-orban.jpg

●●●

Připomenutí některých názorů a kauz T. Zdechovského

S pomocí internetu, který má tu výhodu, že si všechno „pamatuje“, se nyní pokusím připomenout něco z bohaté minulosti mediálních výstupů, v nichž figuruje tento lidovecký europoslanec. Vzpomenu alespoň některé „hlášky“ za posledního půl roku, jimiž T. Zdechovský rozčeřil stojaté vody našeho politického rybníka, který už mnoho let zapáchá, protože do něho nepřitéká žádná nová, čerstvá voda. Brzy se ten rybník promění v ošklivě páchnoucí žumpu, pokrytou žabincem a zarostlou rákosím. Zdechovského výroků je již v této chvíli tolik, že by vydaly na mnohasvazkový bestseller, jenž by se dal opatřit titulem: „Když T. Zdechovský „prášil“…“ Omezím se proto na novinové titulky (jsou vytištěny tučně) a k nim připojím krátký komentář.

─────

Zdechovský varoval poslankyni ANO: Pokud lidé vtrhnou do Sněmovny, vyhází vás z oken všechny (PL, 16. 7. 2023, 13:17).

Tento výrok zazněl na CNN Prima News v pořadu „Partie Plus“, kde kromě Zdechovského byla hostem i poslankyně ANO 2011 M. Balaštíková. Europoslanec T. Zdechovský tam prohlásil toto: Přestaňte tady dělat pro lidi politický kolotoč, pouť skončila. Pokud občané vtrhnou do Poslanecké sněmovny, tak vás z těch oken vyhážou všechny. Bez ohledu na koalici a opozici.“

S tímto názorem vřele souhlasím. Takový „realismus“ jsem nicméně od jalového „mluvky“ Zdechovského ani nečekal. Nejenže je vyházejí všechny, ale bude nutno uspořádat předčasné volby, do kterých se nikomu nechce. Po nich totiž dojde k totálnímu překreslení politické „mapy“: ze současných poslanců se tam již neobjeví nikdo.

─────

Snaha zastavit klesající preference a odvrátit blamáž. Zdechovský má jasno o protestu Grety u europarlamentu (Forum24, 11. 7. 2023).

Na adresu ekologické aktivistky Grety Thunbergové europoslanec T. Zdechovský řekl deníku „Forum24“ ve Štrasburku toto: „Je to taková snaha zastavit klesající preference této skupiny (= zelených europoslanců) a odvrátit velikou blamáž, kterou připravili společně s Fransem Timmermansem, která se týká zákonů ke Green Dealu. A ty jsou nerealistické.“

Pokud se někdo domníval, že tento politik má na mysli dlouhodobě klesající preference jeho „rodné strany“, KDU-ČSL (2-3 %), tak v tomto případě o ně nejde. V příštích volbách u nás o ně naopak půjde v prvé řadě. Proto se KDU-ČSL již znovu do EP nedostane.

─────

Rajchl přirovnal Černochovou k Biľakovi. Strana PRO je pátou kolonou Ruska, reaguje Zdechovský (Forum24, 18. 5. 2023).

Řeč je o Dohodě o obranné spolupráci mezi ČR a USA. Předseda strany PRO J. Rajchl o tomto dokumentu prohlásil toto: „Já osobně skutečně tento dokument vidím jako vázací akt. Já osobně tvrdím, že paní Černochová se postavila bok po boku Vasilu Biľakovi“ (= signatář tzv. zvacího dopisu ze srpna 1968).

Na jeho výrok reagoval europoslanec T. Zdechovský těmito slovy: „HNUS! Pokud někdo pochyboval o tom, že je strana PRO pátou kolonou Ruska, tak nemusí. Ruské zájmy až na prvním místě.“

Pikantní na výrocích tohoto typu je fakt, že to byl právě lidovecký ministr zdravotnictví a někdejší předseda ČSL (před r. 1989), Dr. h. c. Josef Plojhar, kdo si získal proslulost tím, že byl schopen porazit v konzumaci vodky i zkušené a zasloužilé veterány Velké vlastenecké války. Proto mu sovětští soudruzi dali přezdívku: „Rudý pop“.

─────

● Hádka v koalici o migraci: Nahráváte převaděčům, řekl Zdechovský. Pirát Peksa nechápal (CNN Prima News, 10. 6. 2023, 20:01)

V pořadu 360º na CNN Prima News europoslanec T. Zdechovský řekl: „Nikdy jsem neviděl na naší pětikoalici, že bychom takový mandát projednávali. Myslím, že Vít Rakušan překročil mandát vlády České republiky. Ta dohoda není dobrá ani dotažená… Dohoda navíc nahrává na smeč různým populistům.“

Pirátský europoslanec M. Peksa mu na to odpověděl: „Ten výsledek je velkým kompromisem a myslím si, že skutečně všichni zúčastnění velmi ustoupili ze svých pozic. (…) Chovejme se pozitivně a nedělejme si naschvály.“

─────

Rvačka před kamerami. Ve vládě je „krtek“. Zdechovský ukázal Pirátům dveře. Tím to neskončilo (Parlamentní listy, 23. 4. 2023, 14:19)

V pořadu „Partie Terezie Tománkové“ na CNN Prima News T. Zdechovský uvedl, že Piráti vynáší z vlády některé informace: „Já jsem to řekl úplně na rovinu. Nesnáším, když z vlády unikají jakékoli dokumenty., Všichni ministři dostali návrhy zalepené v obálce a já jsem se od jednoho zdroje dozvěděl, že Blesk tyto dokumenty dostal tak, jak jsem řekl.“

─────

Zdechovský prozradil, kdo vypustil dokumenty o DPH. Ať vypadne z koalice, nebral si servítky (CNN Prima News, 14. 4. 2023, 22:19)

V pořadu 360º na CNN Prima News označil europoslanec T. Zdechovský za viníky poprasku kolem analytických propočtů daní Piráty: „Chci jednoznačně říct, že ten, kdo nechce být v koalici, ať z ní vypadne.“

Na to reagoval předseda Pirátů I. Bartoš těmito slovy: „Začít kampaň do eurovoleb lží není zrovna šťastné. Panu Zdechovskému lze doporučit, že pokud chce být znovu zvolen, měl by se spíše věnovat reálné práci pro občany, jako to dělají Piráti.“

Zdá se, že Zdechovský je doopravdy taková lidovecká „děvečka pro všechno“: rád se vyjadřuje ke všemu, i když tomu moc nerozumí. K rozhodování ho raději nikdo nepouští, protože to by nedopadlo dobře. Ukazuje se, že napětí mezi lidovci a Piráty se díky nervozitě Zdechovského, kterého nikdo nechce na společné kandidátce, den ode dne roste.

─────

zdechovsky-jako-vojak.jpg

„Za jeden den by byl Zdechovský pryč.“ Rajchl se namíchnul. Lynčování Bulíře už je moc (Parlamentní listy, 17. 32. 2023, 10:19)

Jedná se o jeden z nejdramatičtějších příběhů, do nichž se T. Zdechovský zapletl. Hlavní postavou této kauzy je Matouš Bulíř, ukrajinský dobrovolník, který podal svědectví o tom, jak to vypadá na Ukrajině. Pak se na něj sesypali obhájci Fialy a  Černochové (včetně T. Zdechovského) jako sršni. Div ho neuštípali. Bulíř vyzval Zdechovského, aby na Ukrajinu odjel – jako on. Se zlou se však potázal.

Zdechovský o tom napsal na sociálních sítích toto: „Tak to dlouho netrvalo a pravda o panu Bulířovi je venku. Vystřelil si jednou. A machruje, jak bojuje na výchově Ukrajiny.“ (Twitter, 15. 3. 2023, 11:28) Později k tomu ještě pisatel doplnil tento dodatek: „Pan Bulíř na Ukrajině tvrdil, že má 13 let zkušeností v bezpečnostních složkách. Tak ho vzali naši kluci na střelnici a on ani nedokázal správně chytnout zbraň. A to už nemluvím o dalších lžích, které šířil o západní technice, kterou prý neviděl… nikde totiž nebyl.“ (Twitter, 15. 3. 2023, 12:04)

Na sociálních sítích se následně objevila informace o tom, že Zdechovský nechal údajně „na dálku“ Bulíře zlynčovat tak brutálně, že místo videa raději zveřejnili jen obrázek. Autorkou snad nejvýmluvnějšího textu byla Lea Sojková, která svůj příspěvek opatřila titulkem: „Český europoslanec si objednal vraždu Čecha na Ukrajině.“ V něm mimo jiné uvádí: „Lidovecká ulhaná, srabácká zdechlina si objednala v krajním případě zabití českého dobrovolníka, bojujícího na Ukrajině.“ (PL, 17. 3. 2023, 10:13) Z jakých podkladů autorka čerpala, není jasné. Nicméně – po nějaké době svůj příspěvek smazala. Přesto tím Zdechovského „vytočila“ do té míry, že na ni podal trestní oznámení. I kdyby z toho byla jen desetina pravdy, je to pořádná ostuda. Ale Zdechovský je již zvyklý nosit „z ostudy kabát“. Ve skříni má těch slušivých kabátů několik.

K celému případu M. Bulíře se nakonec vyjádřil i předseda strany PRO J. Rajchl. Jeho příspěvek na Facebooku stojí za zveřejnění v nezkrácené podobě: „Internetem dnes hýbe kauza Matouše Bulíře. Zcela férově přiznávám, že jsme spolu neměli dobré vztahy – on věřil na vojenskou pomoc Ukrajině, já nikoliv. Dost tvrdě jsme se o to přeli. Nicméně nikdy bych mu nepřál jakoukoliv újmu na zdraví, či dokonce fyzický lynč, tak jako „morální velikán“ Tomáš Zdechovský. – Co konkrétně mu Matouš Bulíř provedl, že se tento hrdina z Bruselu, který se umí v maskáčích leda fotit, tak raduje nad jeho zbitím? – Inu, jel na Ukrajinu a vyzval Zdechovského a Cempera, aby udělali to samé. A také řekl pravdu – tedy to, že tam žádná západní technika nedorazila a že ani žádné miliardy poskytnuté z EU (a tedy i z našich kapes) jaksi nejsou na frontě vidět. To si dovolil na pana europoslance dost, že? – Patrně proto radostně sdílel obrázek zbitého Matouše a evidentně se u toho dobře bavil. Dosáhl tak zcela nové úrovně morálního dna. Pan Zdechovský nám naprosto jasně dokázal, že pokud někdo schvaluje páchání násilí vůči svému názorovému oponentovi, respektive se z něj nepokrytě raduje, tak jsou to reprezentanti současné vládní koalice, nikoliv my. – Ve standardní demokracii, ke které se pan Zdechovský tak rád hlásí, by jej média za tento přešlap během 24 hodin donutila k odstoupení. U nás bude mainstream samozřejmě alibisticky mlčet. Proto potřebujeme změnu. Čím dřív, tím líp.“ (PL, 17. 3. 2023, 10:13)

─────

● Britský list řeší Zdechovského cestu do Bahrajnu (Novinky.cz, 14. 12. 2022, 17:50).

Europoslanec T. Zdechovský (KDU-ČSL) čelí podle britského listu The Guardian otázkám kvůli své cestě do Bahrajnu v souvislosti s tím, že je jedním ze spoluautorů návrhu rezoluce o tamním politickém vězni A. Chavídžim, jenž si odpykává doživotní trest za účast v protivládních protestech v roce 2011.

K tomu T. Zdechovský novinářům řekl: „Kolegové (= z Evropského parlamentu) se snaží vyvolat bouři ve sklenici vody.“ Z toho plyne, že se jedná o stížnost europoslanců, kteří považují Zdechovského chování za nevhodné a nepřiměřené. Já bych mu doporučil, aby se věnoval raději problémům, kvůli nimž ho čeští voliči poslali do EP.

Připomenu ještě, že v minulosti se T. Zdechovský rovněž zajímal o jinou vězeňkyni – českou pašeračku drog, kterou zadrželi a věznili v Pákistánu – T. Hlůškovou. Ta byla mezitím propuštěna do ČR. Škoda, že si Zdechovský nevzal tuto „hvězdu“ jako svou bruselskou sekretářku. Byla by to „dvojka“ k pohledání!

─────

Okamura je hloupý ruský kolaborant, zaútočil europoslanec Zdechovský. Šéf SPD se po katastrofálním rozhovoru v televizi musel bránit na Twitteru (Pravda24, 5. 12. 2022).

Jednalo se opět o debatu politiků v pořadu „Partie“ na CNN Prima News, kde byli oponenty jihočeský hejtman M. Kuba (ODS) a šéf SPD T. Okamura. K choulostivému tématu, jakým je výcvik ukrajinských vojáků na našem území, řekl Okamura následující: „A já tady žádný cizí vojáky nechci. Ani zleva, ani zprava, ani z východu, ani ze západu.“

Nicméně – nezůstalo jen u protiargumentů M. Kuby. Na Twitteru se přidal i T. Zdechovský, který se cítí být povolán vyjadřovat se úplně ke všemu: Kdo tohoto „kašpárka“ stále drží v politice, to se dozvíme ve chvíli, až v ní skončí. Vždyť těm „černoprdelníkům“ škodí tak moc, že je už nikdo nevolí. Jen není jasné, čeho chce dosáhnout svým neustálým obtěžováním televizních diváků a čtenářů na sociálních sítích? Copak to ten „trouba“ stále ještě nepochopil?

K této televizní debatě napsal Zdechovský dvě „výživné“ věty: „Naprosto skvělá ukázka hlouposti Tomia a jeho flastenectví. Aneb jak ruskému kolaborantovi došly argumenty.“ (Twitter, 4. 12.2022, 18:15)

─────

Zdechovský o zákulisí výběru na Hrad: Nerudovou chtěla rad: Nerudovou chtěla Pekarová. Fischer na to nemá (CNN Prima News, 4. 12. 2022, 5:31).

Řekněte mi: Co to musí být za „pastraničku“, v níž kdejaký čičmunda kecá úplně do všeho? Že na to „Pasáček vepřů“ nestačí, to vědí všichni kromě tohoto hloupého traktoristy z Rokytnice u Přerova. Proč se ale má ke všemu, doslova ke každému „prdu“, vyjadřovat pologramotný T. Zdechovský, který se neostýchá mluvit nespisnou češtinou i před televizními kamerami, aniž by to vadilo příslušnému moderátorovi/moderátorce, to doopravdy nechápu. Propustit na hodinu by měli toho, kdo tam tohoto „exota“ pustí. Má CNN Prima News nějakého šéfa, nebo si tam „šéfují“ ti nekompetentní redaktoři sami – jako v ČT?

V rozhovoru pro televizi CNN Prima News okomentoval zmíněný europoslanec rovněž vyhlídky kandidátů na funkci prezidenta republiky – měsíc před prvním kolem této volby. Zároveň přiznal, že kromě P. Fialy není nikdo schopen Babiše porazit. (O tom, jak osudově se mýlil, svědčí zvolení gen. P. Pavla prezidentem republiky ve druhém kole.) Vždy dobře informovaný europoslanec T. Zdechovský prozradil i něco ze zákulisí prezidentských voleb a přípravy na ně. Přitom on sám kritizuje, když druzí politici něco „vynášejí“ z vlády nebo ze stranických sekretariátů ven: novinářům a občanům.

V rozhovoru s redaktorkou D. Šamanovou europoslanec T. Zdechovský řekl: „Jediný kandidát, který připadal v úvahu, byl Petr Fiala. Ten by byl schopen porazit Andreje Babiše. (…) Padlo jeho jméno, ale Petr Fiala to vyloučil. I další pokusy zůstaly nevyslyšené, tak jsme se pak ani nesnažili.“ Zdechovský rovněž prozradil, že ve druhém kole bude volit P. Pavla. Jak vyplynulo ze souvislostí, je to kvůli jeho zklamání z P. Fischera, kterého lidovci sami prosazovali. Na adresu tohoto kandidáta zaznělo několik kritických slov. „V KDU-ČSL má Pavel Fischer obrovskou podporu, ale říkám, nechci rozdělovat. Mám s Pavlem Fischerem osobní zkušenost, kdy jsme mu pomáhali, a pak k nám nepřišel do senátního klubu. Vycházím z této osobní zkušenosti.“ No – co k tomu říci? Asi mu nepomáhali dost, že ano?

Z „útrob“ koalice SPOLU Zdechovský ještě prozradil, že P. Pavel byl kandidátem části TOP 09 a části ODS. Naproti tomu D. Nerudovou prý prosazovala M. Pekarová. V době přípravy na tyto volby byl velkým problémem liknavý postup vlády k řešení energetické krize. Kvůli J. Síkelovi se prý tehdy pohlíželo na Fialovu vládu jako na velmi neschopnou. To ovšem není žádná novinka: ona totiž neschopná byla od samého začátku a je i nadále. Dosavadní vývoj to přesvědčivě dokazuje, a to navzdory občasným záchvatům sebechvály z úst premiéra P. Fialy, které nám ochotně a v mnoha reprízách zprostředkovává Česká televize.

Už aby ta vláda „fialového hnusu“ skončila! Je nejvyšší čas!

16. 7. 2023

‒ RJ ‒

─────

Seznam vyobrazení:

1. T. Zdechovský a maďarský premiér V. Orbán v r. 2018.

2. T. Zdechovský jako voják; kurs pro aktivní zálohy absolvoval v době „covidové uzávěry“ v r. 2020.

─────

Odkaz na další články o europoslanci T. Zdechovském:

https://www.i-sn.cz/clanky/sn-c.-6-2020/europoslanec-tomas-zdechovsky-neumi-cesky-.html

https://www.i-sn.cz/clanky/sn-c.-6-2020/co-delat--kdyz-se-k-m.-horakove-hlasi----troubove----.html

https://www.i-sn.cz/clanky/sn-c.-11-2019/---predcasna-ejakulace----europoslance-t.-zdechovskeho.html

https://www.i-sn.cz/clanky/sn-c.-7-2019/zdechovsky-chce-bojovat-proti-podvodum-.html

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář