Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hrob bude brzy vykopán… – Ing. Vladimír Veselý

11. 2. 2016

„Sluníčkáři“ se činí. Jejich podpora ze strany orgánů státu evidentně sílí a nelogičnost jejich úvah dosahuje nebetyčných výšek. Bez uzardění vám tvrdí, že lékem na přelidněnost Země je nejspíše migrantská vlna, a nikoli „zwei kinder system“ v Německu. Jinak že vymře na úbytě. „Muttti“ Merkel balancuje na tenkém ledě, byvši asi vydatně podporována onou v minulém článku zmíněnou „pistolí u spánku“. Tou by mohl být údajný „kancléřský akt“, popsaný na videu https://www.youtube.com/watch?v=228mPHMkGEw, který jsem raději minule neuvedl, protože je z ruského zdroje a jinak neověřený, takže napadnutelný. Vysvětlil by však mnohé z počinů těch podporovatelů proamerické a proti vlastním občanům jdoucí politiky. Její důsledky jsou barvitě popsány na https://www.youtube.com/watch?v=Y-P8buZ5ivM, nebo https://www.youtube.com/watch?v=1TaKW3Tkwrs, případně multikulturní obohacení na https://www.youtube.com/watch?v=FJrVIC2hUek a mnoha jiných. Pokud se vám ovšem neobrazí jen povzbudivá zpráva, že tato stránka je nedostupná, zakázaná, nebo že nastala neznámá chyba. Nemohu všechny uvádět, abych nebyl kamenován „sluníčkáři“ se státní podporou.

Snad ale mohu ještě uvést názorně, jak se na současnou situaci dívají normální lidé ve světě. K nám totiž přišel tento „oběžník“ až z Austrálie:

P O Z O R ! ! ! !

V Evropě začala válka ...

● Dnešní zpráva převzata z deníku Al Ahram mluví za všechno.● Turecký novinář Mehmet Akhul přinesl autentické svědectví o plánech a jejich realizaci přímo z centra bojů takzvaného Islámského státu z oblasti střední Sýrie. Rok a půl tam působil pod jménem Mohamed Akhe jako bojovník tzv. Islámského státu (kalifátu). Sám označuje tzv. Islámský stát (ISIS) jako podvod řízený zahraniční tajnou službou. Ve vedení ISIS jsou lidé trénováni v zahraničí a někteří dokonce i takoví, co byli už zatčeni americkými vojsky v Iráku a později propuštěni. Jejich identita je poměrně málo známá a těžko zjistitelná. Uprchlická krize je podle Akhula organizovanou, připravovanou ISIS na převezení armád ISIS do Evropy. Všechny akce s dětmi a ženami jsou zastírací manévr, který má uklidnit veřejné mínění v Evropě a zvednout vlnu solidarity. Cílem mají být samozřejmě nejvyspělejší ekonomiky EU. Bojovníci ISIS mezi sebou komunikují prostřednictvím mobilních GSM telefonů v síti Spojených arabských emirátů Etisalat, které mají zaplacené přímo z ISIS. Tím je také vyřešena záhada, jak mohli takzvaní chudí uprchlíci komunikovat mezi sebou z moderních smartphonů celé týdny v roamingovém režimu, přičemž neměli peníze údajně na nic. Příkazy a velení jdou přes velitele skupin, které tvoří převážně obyvatelé Sýrie a Iráku a jedna skupina je vedena třemi muži za předpokladu, že jsou na jednom místě. Proto se takzvaní uprchlíci domáhali sami  [toho, aby mohli] rozhodova,t kde budou umístěni. Jejich taktika má začít takzvanou guerillovou válkou, což je v podstatě partyzánský způsob boje, a to bráněním veřejnému pořádku, infiltrací domácího obyvatelstva a kontaktem s již žijícími skupinami v EU. Toto je důkaz, že celý systém v EU je reprezentován zrádci, jako Merkelová, Hollande, Junckers, Faymann a ostatní, [kteří] totálně zradili Evropu a nechali ji nepřipravenou na totální válku vedenou zvnitřku. Akhul podrobně popsal organizační strukturu bojovníků tzv. Islámského státu (kalifátu) (ISIS) v Evropě. Takzvaní uprchlíci z válečných oblastí jsou ve skutečnosti bojovníci ISIS, maskovaní rodinami a dětmi, kteří navazují kontakty s již existujícími strukturami, které v Evropě již působí.

„Válka v Evropě se začala,“ prohlásil operační důstojník policejního velitelství v jižním Hesensku po rozsáhlé akci odhalující rozsáhlou síť muslimských vojenských struktur v Německu. „Toto je výsledek ranní mimořádné porady ředitelství tří sousedních spolkových zemí,“ dodal. Jeho britští kolegové podnikli po Akhulově svědectví operativní zásah, odhalující síť muslimských partyzánů v oblasti Midlands. Připravovali teroristické útoky a sabotážní akce po celé zemi, což má být začátek přenesení bojů z Blízkého východu do Evropy. Jak Akhul uvádí ve svém příspěvku v Al Ahram z dnešního rána, tzv. uprchlíci komunikují většinou přes dubajského operátora firmy Etisalat, která do dnešního oběda zablokovala několik desítek tisíc účtů, jež komunikovaly neustále jen a výhradně přes roamingové partnery v Evropě. Kontrola a odposlouchávání telefonátů začalo policejními orgány v německé spolkové zemi Hesensko, kde je nejvíce teroristických buněk, i ve Velké Británii. Podle svědectví Akhula je v Evropě odhadem více než 45 tisíc bojovníků ISIS, z nichž je přibližně 80 % aktivních. Ostatní se skrývají nebo jsou mimo kontrolu velitelů ISIS. „Maďarská armáda je ve stavu pohotovosti a připravena na násilný zásah v případě narušení hranic,“ prohlásil premiér Orbán. Mehmet Akhul je momentálně (situace v 18:30) na policejním ředitelství v Ammánu a podle mluvčího policejního ředitelství se stále neví, kdy a za jakých okolností bude propuštěn. Informace čerpáme ze zdrojů ammánské pobočky Al Jazeera i od spolupracovníků v Káhiře a Ammánu. 24 leden v 22:00 ●POSÍLEJTE DÁL, AŤ TO VÍ CO NEJVÍC LIDÍ!!! ●DO EVROPY NEJDOU ŽÁDNÍ ZOUFALÍ IMIGRANTI, PRCHAJÍCÍ PŘED VÁLKOU, ALE OTROKÁŘI A VRAZI NÁS, NAŠICH DĚTÍ A NAŠICH VNOUČAT!!!●

Je vidět, že svět na nám nakloněné straně se na věci dívá dosti reálně. Alespoň z hlediska nás, kteří v tom musíme žít. Politici nás nepodpoří, naopak rozhodují proti nám. Bránit se nemáme čím, protože my, chudáci, darujeme své zbraně bohaté Americe, pro niž je to zastaralé smetí a ráda to asi přenechá jako válečnou kořist rebelům, kteří je mohou použít i proti nám. Nakonec budeme asi nuceni požádat naše nimrody, aby jako domobrana (lepší forma milicí) chránili brokovnicemi, nabitými nezabíjejícími ptačími broky, naše hranice. Ale to už by mohlo vést až k občanské válce. A tu pochopitelně nechceme. Zato vládu, která by nebyla cizácká nebo cizině zaprodaná, ano.

Nekopejme si proto svůj hrob, ale bojujme alespoň zatím ne zcela zakázanou občanskou neposlušností! Zatím, než bude i ta u nás hrdelním zločinem.

10. 2. 2016

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

„Re: ""Víš vůbec něco o "Rukopisech"???""-ano, že je to okolo samý chaos a švindl!-Víš co??? , 27. 2. 2016 9:23

(§§§ Budeš spasitel, 1. 3. 2016 15:05)

(1)„Re: ""Víš vůbec něco o "Rukopisech"???""-ano, že je to okolo samý chaos a švindl!-(Víš co??? , 27. 2. 2016 9:23)-!A víš Ty vůbec co???? - Tak kandiduj do parlamentu nebo si pořiď kalašnikov. Jistě pak to bude bez chaosu a švindlu.... §§§ Budeš spasitel.!- může napsat zapšklý idiot, který si myslí, že zkorumpovaný parlament hluboce zakořeněný v Kalousko/ Zemano-Havlárně opozičně zesmluvnělé s Klausem, a jeho amnestovanými zločinci něco vyřeší... Tak raději témata „nesporná“ jako záhady rukopisů.... Jenže je tu problém zdraví fyzického, mentálního a kulturního. Raději se vrátit k technice, k moderním laboratorním měřením, kam rukopisy patří. Do laboratoří! Ne do rukou blbů a filosofů. Dnes jsou tak moderní metody, zejména genetické analyzy, že lze vypátrat i jméno osla, z jehož kůže rukopisy jsou! Horší, je to s šířením viru Zika, který má alzeheimrovské účinky a šíří se sexuálně, dle odborníků u mužů je třeba nejméně 9 měsíců i déle chráněného styku či „mít smůlu“..... pokud nechceme virus šířit. Žena? Prasata naopak. Pouští sem davy promořené fantastickou sbírkou všelijakých baktérií, parazitů malých i velkých a zejména virů střevních baktérií, tak exotických, že Brehmův život zvířat je proti nim nic .... Co dělat, jak si zvýšit imunitu? Jak se léčit? Náhoda přeje připravenému. Náhodný objev, povšimnutí si Petra Šedého, skutečného inženýra s bohatými zkušenostmi z čsl. bolševického a zejméan havlovského průmyslu /český není skoro žádný.... natož český výzkum. Tak si všiml významného uzdravujícího účinku rezonančních a rychloběžných parních motorů a motorků a strojků, užitečných při výrobě elektřiny. Šlo o náhodu,a z komerčních důvodů se už vše zase utajuje? Jen jinde trochu pravdy, z let, kdy česká veřejnost mohla mít fakta přímo, než zakážou internet, a dají takovu cenu za odběr elektřiny za jistič, že se …. jak to napsat slušně.... „Víš co??? - všechno ví a zná, jistě nám dá článeček, příspěvek, jak léčí oscilace parních strojků a co na to seriosní lékaři a hlavně data NAROZENÍ A ÚMRTÍ. Všiml jsem si v jiném příspěvku, že projektant a tvůrce střely V1 přes těžké životní podmínky, válku, bombsardování, stres, věznění a šikanu v USAi v poválečném okupovaném Německu se SE DOŽiL „JEN něco PŘES 90 LET... TAK MÁLO? A co fakta:
http://parnimotory.cz/prevzato-temer-10-000-otacek-parniho-motorku/ - Převzato: Test rezonance membrány Pan Stanislav Pena boduje › Převzato: Téměř 10 000 otáček parního motor(k)u
Z archivu TV PRIMA - 26. 11. 21.00 – Tajné zbraně nacistů - Během druhé světové války se nacistickým inženýrům podařilo vyvinout zbraně, které patří k tomu nejvyspělejšímu arzenálu na světě. Během necelého desetiletí se díky tomu technologie posunula neuvěřitelně dopředu. Tajné zbraně nacistů se však už akce nedočkaly. Těsně před koncem války se Hitlerovi vývojáři zaměřili na zázračný arzenál, jenž by dokázal zvrátit nepříznivý vývoj války. Šlo o tak neuvěřitelné a zvláštní projekty, že by navždy změnily způsob válčení. Kvůli jejich realizace bylo spotřebováno velké množství omezených prostředků, takže je možné, že tyto projekty uspíšily porážku nacistického Německa.

„Re: ""Víš vůbec něco o "Rukopisech"???""-ano, že je to okolo samý chaos a švindl!(2)

(ReA – RE: (Víš co??? , 27. 2. 2016 9:23) , 1. 3. 2016 15:03)

(2) Dokumentární film Tajné zbraně nacistů představuje fascinující podrobnosti Hitlerových zázračných zbraní od kolosálních tanků přes sebevražedné bombardéry až po historicky první naváděné střely. Některé z nich se o desetiletí později znovu vynořily ve výzbroji vítězných mocností.
http://plarmy.org/cad/galerie/2011/Dohnal%20Luk%C3%A1%C5%A1/Popis.pdf luke.dohnal@gmail.com www.youtube.com/watch?v=k8a-97nEcuc - Vysoke otácky - Stanislav Solc - Published on Sep 27, 2012 - parní motor Petra Šedého www.youtube.com/watch?v=ybdPdK06H8s Oscilační parní strojek - Plnouparou.cz http://www.paromanie.cz/konstrukce/rezonator.html - Rezonátor - Rezonátor je jedno ze zařízení, které má přímo klíčový výzmam v efektivnosti a účinnosti provozu. U parních strojů klasické koncepce je výskyt rezonance považován něco jako čert v nebi, či anděl v pekle. Konstruktéři se tomuto stavu víceméně snažili zabránit. Není se co divit. Podle zkušeností "klasika" v rezonanci povětšinou vybuchla. Dynamika tlaků v tomto režimu je pro mne zatím mimo chápání. Pro malý stroj a použité materiály je ale možné stroj v rezonanci používat. To dokázal p. P.Šedý již v reálu. Reference jsou zatím příznivé a popsán je i stav pozitivní regenerace organismu obsluhy. Problém by snad mohl být s ultrahlukem, jako vedlejším jevem u rezonátoru. Rezonance dosáhneme na určitých otačkách parního motoru a odpovídající délce vnitřně hladké trubky na výfuku. Souvisí s tím i váha pístu, objem páry mezi pístem a volným koncem rezonátoru, váha páry v tomto objemu a průřezy na ventilu. Osobně elegantnější se mi jeví prvotní pokus s různě dlouhými přívody páry. Parní motor do rezonance musíme ale "přetočit". Dva ověřené způsoby jsou za prvé např rozbruskou, či jiným externím motorem o odpovídajících maximálních otáčkách, za druhé řízeným setrvačníkem. Blíže je řízený setrvačník popsán v kapitole: http://www.paromanie.cz/konstrukce/setrvacnik.html K pokusům se doporučuje namontovat mezi kotel a motor ventil s bioregulací. Jedná se o ventil, který v otevřené poloze drží obsluha. Pokud obsluha odpadne, ventil automaticky uzavře vstup páry do motoru. Tím si pojistíme nedefinované stavy. :-) Upozorňuji, že o rezonanci u parního motoru víme zoufale málo.
Kdo se opravdu činí ohledně výzkumu rezonátorů, je p. ing. Milan Řehoř z VOŠ a SPŠ Ždár nad Sázavou se svými studenty. Student David Kolář a jeho Ekologická parní elektrocentrála jako první zčeřila akademickou hladinu na soutěži Enersol 2011. Dobrá je ta diskuze pod tím. Hodně lidí vůbec neví o čem je řeč! http://zpravy.idnes.cz/student-sestavil-ekologicky-parni-motor-jednou-by-mohl-zasobovat-byt-1ez-/domaci.aspx?c=A110428_1574937_jihlava-zpravy_bor Další prací je REZONANCE PŘI „VÝROBĚ“ ENERGIE, MECHANICKÁ REZONANCE PÍSTOVÉHO PARNÍHO MOTORU Miloslava Smutky /www1.fs.cvut.cz/stretech/2012/sbornik/163.pdf Tihle chlapci z Vysočiny zcela jistě ještě překvapí.

Izrael a konečné řešení arabské otázky

(Mutti - Ahnefrau, 14. 2. 2016 20:52)

Velký Izrael a konečné řešení arabské otázky - opakování matka moudrosti - Ahnefrau
Mnozí naši bratři nemají jasno, jak velký má v budoucnu být Izrael. Kam až mají sahat hranice naší Svaté země? Jistěže Izrael v budoucnu nebude zahrnovat jen ten maličký kousek území, který mu patří dnes, ale musí být mnohem větší. Židovský lid potřebuje svůj životní prostor a hranice Izraele se musí rozšiřovat do všech světových stran. Jak má být naše země v budoucnu velká je popsáno v Talmudu, kde se píše, že Izrael se má rozkládat od Nilu k Eufratu. Ano, celé tohle obrovské území svěřil Bůh nám a je na nás a na našich potomcích, abychom ho ovládli a osídlili. A dnešní vláda Izraele se podle toho důsledně řídí, o čemž svědčí všechny války, které Izrael vedl za šedesát let své existence. Když jsem byl v Izraeli, byl jsem se podívat v budově Kneesetu a nad vchodem jsem spatřil nápis: „Izrael se bude rozkládat od Nilu po Eufrat“. Problémem může být, že na tomto území žije přes sto milionů Arabů a je otázka co s nimi. Dříve se plánovalo že musejí být vyhlazení, nakonec s pomocí amerických jaderných zbraní by nebyl problém vymazat Araby z tváře země a poté, co by radioaktivita poklesla, by jejich země mohla být obsazena naší armádou a kolonizována. Poté co se však ve Francii dostal k moci náš vůdce Nicolas Sarkozy se tyto plány změnily. Sarkozy spolu s německou kancléřskou Angelou Merkel vymysleli, chytřejší řešení, a to založení Unie pro Středomoří (fr. Union pour la Méditerranée), což je podle wikipedie „seskupení států Evropské unie a všech ostatních států u Středozemního moře, které bylo založeno 13. července 2008 francouzským prezidentem Nicolasem Sarkozym. Ten původně zamýšlel její existenci jako alternativu k tureckému členství v Evropské unii, kde by Turecko tvořilo páteř nové Středozemní unie. Z této představy bylo upuštěno v březnu 2008. Poté, co bylo Turecku garantováno, že tento projekt nebude alternativou tureckého členství v EU, přijalo Turecko pozvánku ke spolupráci.“
Tak zní alespoň oficiální verze pro hloupé gojímy. Skutečnost je však jiná. Věřte milí bratři, že do deseti či dvaceti let bude schengenský prostor rozšířen na všechny země Unie pro Středomoří. Poté bude moci každý občan Turecka, Sýrie, Egypta, Maroka i dalších zemí volně cestovat po celé Evropě a dokonce se tam i usadit. Arabové a Turci budou mít v Evropě stejná práva, jaká dnes mají občané zemí EU. Nemusím jistě dlouze vysvětlovat, k čemu to povede. Desítky milionů Arabu odejdou do Evropy a Blízký východ se vylidní. Ti, kteří nebudou chtít odejít dobrovolně, vyžene naše armáda za Nil, respektive za Eufrat a na celém obrovském území, zahrnujícím východní část Egypta, celou Sýrii, Jordánsko, Libanon a západní část Iráku nezůstane jediný Arab. Věřte, že po odchodu většiny mladých mužů do Evropy, se tyto státy nedokáží ubránit proti našim armádám a vyhnání zbytku obyvatel bude snadné. Izrael tak konečně dostane území, které našemu lidu věnoval Bůh.
Pro nás evropské Židy však vyvstává otázka, jak se nám bude žít v Evropě, kde třetinu obyvatel budou tvořit Arabové. Ujišťuji vás, že se nám bude žít lépe než dnes. Rozeštveme původní obyvatelstvo Evropy a nové přistěhovalce proti sobě a jak se říká, když se dva perou, třetí se směje. Evropské obyvatelstvo rozdělené mezi Evropany a Araby se bude navzájem nenávidět a my jim budeme vládnout. Budeme neutrální a budeme hrát úlohu prostředníka mezi gojímy a muslimy. Arabové v Palestině, Egyptě či Sýrii jsou naši nepřátelé, ale jejich soukmenovci v Evropě jsou naši přátelé a spojenci. Až se Sarkozymu a Merkelové podaří zaplavit Evropskou Unii Araby, pak my, vyvolený židovský národ nebudeme vládnout jen Blízkému Východu a USA, ale i celé Evropě!

Re: Izrael a konečné řešení arabské otázky

(Mutti Ahnefrau, 26. 2. 2016 13:28)

Uvedený text je nová verze Siónských protokolů, které se obvykle považují za podvrh. Je to však plán práce sionistů (Chazarů), kteří se schovali pod křídla judaismu a dodnes touží po moci a uloupení majetku celému světu. To se jim zatím nepodařilo, ale oni nezoufají. Ač byli pro kruté jednání vyhnáni z jejich původní říše mezi Kaspickým a Aralským mořem, převážně do severní Evropy, neustále lkají nad ztrátou svého postavení. Snaží se vrátit a vytvořit Velký Izrael jako domovinu o níž věří, že ji dostali od svého Boha. Tentokrát už ne na koních a ostrými meči, ale neméně nebezpečnou zbraní – penězi. Přitom příliš nespěchají, ale o to urputněji budují své vedoucí pozice v ostatní lidské společnosti, takže jí v podstatě už vládnou. Oni při své krutosti však touží zbytek světa zotročit na úroveň zvířat. K tomu se cítí být vyvoleni a o to ošizeni všichni toho rodu. Bohužel na úkor pověsti původních, historických Židů.
Tomu zřejmě věří a slouží i vykonavatelé dnešní zdánlivě nesmyslné světové politiky, jejichž jednání do toho perfektně zapadá. Ať už Barak Obama (po otci muslim, který v poslední době velice zestárl, nebo byl vyměněn), který se snaží zničit Ameriku, nebo s ním spolupracující tvůrci a podporovatelé imigrační vlny vylidnit střední východ a spolu s tureckými hordami revitalizovanými v ISIS dostat na kolena Evropu. Nebo ji přeměnit na zásobárnu pro Velký Izrael. Evropané se sice konečně probouzejí ze své přehumanizované formy, ale mohou už jen bycha honit. Pátá kolona Chazarů má obsazeny všechny rozhodující posty ve zbytku občanské společnosti, takže se už nelze dovolat spravedlnosti. Zákony píší zpravidla vítězové, včetně výsledků voleb. Takže můžeme očekávat, že uspěje Hillary, Merkel (i s naším Sobotkou a ostatními), Holland, Erdogan a ostatní a ještě dostanou možná cenu míru. My si můžeme jít kopat ten hrob, jak s píše v článku Vladimíra Veselého.
Je tady ale ještě malá naděje. Na internetu, zcela bez povšimnutí většiny sdělovacích prostředků se objevilo video o jednání Putin – Obama o řešení syrské otázky zastavením bojů (http://www.prvopodstata.com/2016/02/23/neodkladne-prohlaseni-v-v-putina-celemu-svetu/).
To by mohlo obrátit vývoj světové politiky žádanějším směrem. Naděje umírá poslední a tak věřme, že věci se možná v dobré obrátí. Uvidíme.

Yes, We can!-Šéfka německé AfD vyzvala Merkelovou k r ezignaci: „Merkelová, odstupte. Vy to zvládnete,“

(Frauke Petry-Hannover, AfA-Kocourkov-ČT24, 22. 2. 2016 9:50)

Yes, We can!-Šéfka německé AfD vyzvala Merkelovou k r ezignaci: „Merkelová, odstupte. Vy to zvládnete,“ -
Šéfka německé AfD vyzvala Merkelovou k rezignaci - Aktualizováno -28. 11. 2015 – Hannover- Šéfka německé euroskeptické a protiimigrační strany Alternativa pro Německo (AfD) Frauke Petryová vyzvala kancléřku Angelu Merkelovou k rezignaci za to, že otevřela dveře dokořán masové migraci. Na sjezdu v Hannoveru Petryová prohlásila, že díky stoupající veřejné podpoře má její strana šanci na úspěch ve spolkových zemích i na vstup do Spolkového sněmu.
„Merkelová, odstupte. Vy to zvládnete,“ řekla Petryová s ironickým odkazem na kancléřčino prohlášení „My to zvládneme“. Tím se Merkelová snažila přesvědčit Němce i ostatní evropské země, že se Německo bez problémů vypořádá s přílivem migrantů, jichž se v letošním roce očekává zhruba jeden milion. Petryová rozhodnutí Merkelové hromadně vpouštět do země migranty označila za nedemokratické.
Popularita AfD stoupá- AfD se po nedávném vnitřním boji o moc takřka rozpadla, nyní ale její popularita stoupá díky nespokojenosti Němců s masovou migrací a obavám z bezpečnostních následků současné politiky. Podle průzkumu společnosti Insa z minulého týdne (ŘÍJEN/ LISTOPAD 2015!)- ÚNOR 2015 již 15%(?)by AfD volilo 10,5 procenta Němců, a byla by tak třetí nejsilnější stranou v zemi. AfD může využít rozporů mezi vládnoucími konzervativci, řadě z nichž se totiž politika Merkelové nelíbí. Petryová spolu s ekonomem Jörgem Meuthenem převzala vedení AfD poté, co v červenci odstoupil dosavadní předseda Bernd Lucke. Ten stranu v roce 2013 zakládal s programem zaměřeným na kritiku záchranných balíků eurozóny. Nelíbilo se mu ale, že v ní začaly převažovat protiimigrační tendence. Po jeho odchodu ukazovaly průzkumy volební potenciál AfD kolem tří procent. Po změně vedení začala německá média a politici označovat AfD za xenofobní. - AfD v roce 2013 těsně neprošla do Spolkového sněmu. V následujícím roce však uspěla v evropských volbách i v zemských volbách v Sasku, Durynsku a Braniborsku. AfD představila program, jímž chce výrazně snížit počet migrantů směřujících do Německa a ukončit chaos v azylových řízeních. Vyzývá k odmítání azylu Syřanům a Iráčanům, kteří přicházejí z táborů v bezpečných zemích, jako je Turecko, a chce důsledně odmítat žadatele o azyl, kteří nemohou doložit totožnost. Nekontrolovaný příliv uchazečů o azyl zvýšil v Německu riziko teroristických útoků, uvedla Petryová. Mezi migranty jsou radikálové z IS, připustila německá rozvědka - Šéf německé kontrarozvědky Hans-Georg Maassen tento týden připustil, že mezi migranty přicházejícími do Evropy jsou i radikálové z takzvaného Islámského státu. 70 až 80 procent migrantů podle něj tvoří mladí muži od 16 do 35 let, přičemž řada z nich zažila válku, někteří bojovali za IS a někteří mají příkaz k boji. Vládu o omezení počtu přicházejících běženců do země požádali tento týden i němečtí židé. Mnoho uprchlíků podle nich pochází z kultur, ve kterých je pevně zakořeněna nenávist k židům a netolerance k dalším skupinám obyvatelstva.
Autor ČT24

Mráz přichází z Německa (...3) 20.2.2016

(neviditelná kočka i pes-Aleš Valenta/KTK, 20. 2. 2016 21:55)

…..např. připomenutý J. Meuthen – se k tradici CDU výslovně hlásí. Kandidát na bádensko-württemberského ministerského předsedu označuje ve svém předvolebním spotu AfD za konzervativně liberální a občanskou stranu středu, stranu „rozumných lidí“. Povšimněme si přitom, jak se úzkostlivě vyhýbá pojmu „pravice“, který by nepochybně obnovené „CDU“ příslušel, jenže byl médii tak důkladně zkompromitován, že se stal fakticky nepoužitelným. V Německu je dnes možno být jen nalevo nebo ve středu, protože vpravo se rozkládá jen páchnoucí bažina rasismu, fašismu a xenofobie. Podobné, byť většinou v méně vyhrocené podobě, je to ostatně i v dalších západoevropských zemích.
.... Tedy dobu, předcházející marxismem ovlivněné kulturní revoluci v německé politice, jež přinesla razantní obrat k multikulturalismu, feminismu, ekologismu, propagaci homosexuality a k politické korektnosti, provázený dramatickým rozkladem rodiny, autority, národního cítění a dalších tradičních, namnoze z křesťanství čerpajících hodnot. Bylo to v Kohlově éře v první polovině devadesátých let minulého století, kdy se CDU s nemalým úspěchem pokoušela
o razantní restrikci imigrace a prosadila dodnes platnou novelu azylového ustanovení v německé ústavě, která působí těžkou hlavu obhájcům nekontrolovaného přílivu uprchlíků. Levicovým žurnalistům se ona doba promítá do představy starého srozumitelného světa, v němž vládli „starší bílí muži“ respektující tradiční hodnoty, zatímco dnes udává v CDU tón liberální žena, „multikulti“ nakloněná nekatolička. Svět ovládaný bílými muži je podle Spiegelu nenávratně ztracený, zaniklý jednak pod náporem vítězného ideálu ženské rovnosti, jednak pohřbený pod tsunami globalizace, jež přinesla vzestup východních kultur a
národů.
Perspektivy německé politiky jsou pochmurné. S pokračujícím přívalem imigrantů bude zřejmě pokračovat pozvolná demontáž demokratických parlamentních procedur a právního státu. AfD hraje o čas, ale elity mají všechny trumfy v rukách. Podle průzkumů jsou ztráty hlavních stran za poslední rok malé (CDU 6-7 %, SPD 1-2 %), média až na několik málo výjimek jsou pevně v rukou liberálních elit, masová občanská neposlušnost je krajně nepravděpodobná. Každý den přichází do země dalších několik tisíc potenciálních spojenců a budoucích voličů vládních stran. Je vůbec myslitelná velká protivládní demonstrace před
spolkovým sněmem v Berlíně, pevné baště rudozelené ideologie, kde žije 17-18 % cizinců, z toho většina muslimů, a kde jsou celé čtvrti jako Kreuzberg a Neukölln islámskou zónou? Po letošních zemských volbách bude AfD zastoupena v 8 ze 16 spolkových zemí, přičemž šance, že by v zvítězila ve volbách do spolkového sněmu v roce 2017, je nevelká. Snad jedině německý Bataclan by mohl rozhodujícím způsobem změnit konfiguraci politické scény v SRN.
Každá velmoc inklinuje k prosazování svých politických řádů ve svém okolí. Ze všech sousedů Německa je „merkelizací“, jak lze označit současné neuvěřitelné politické poměry v Německu, ohrožena nejvíce Česká republika. Sveřepou snahu Merkelové islamizovat středovýchodní Evropu – nejnovější strategií je dovoz kontingentů migrantů přímo z Turecka – je nutno chápat jako výraz otevřeně nepřátelské politiky vůči České republice a celé střední Evropě, jež má být z vůle Berlína a Bruselu kolonizována masami muslimů. Visegrád je proti obrovskému tlaku z Berlína jen chabou obranou, i když je nutno využít všech možností,
které toto uskupení v rámci EU skýtá. Rozhodující bude nakonec vždy postoj české vlády. Současný kabinet svou loňskou kapitulací před „demokraticky“ odhlasovanými kvótami v Bruselu, jakož i v prosinci zahájeným „strategickým dialogem“ s Německem ukázal, že české země před mrazem z Berlína není schopen ubránit. Ve světle této skutečnosti je zřejmé, že v roce 2017 nás čekají nejdůležitější parlamentní volby od roku 1990.

Mráz přichází z Německa (2) 20.2.2016

(neviditelná kočka i pes - Aleš Valenta/KTK, 20. 2. 2016 21:36)

…....protože nepravd a manipulací už bylo příliš mnoho. Na druhou stranu se však elity mohly obávat, zejména po silvestrovské noci muslimského násilí a následných úředních a mediálních lží, daleko většího propadu důvěryhodnosti vlády a Merkelové osobně. Slabá účast na protipřistěhovaleckých demonstracích 6. února ale prozradila trvající mimořádně vysokou pasivitu a strach většiny Němců podílet se na čemkoli, co směřuje politicky „doprava“ - jde tu nepochybně o důsledek mnohaleté účinné multikulturní a politickokorektní převýchovy populace. Ruku na srdce: skutečnost, že za celý jeden rok trvání katastrofální protiněmecké politiky Merkelové se v zemi neuskutečnila jedna jediná skutečně mohutná protestní demonstrace, je za dané situace obrovským úspěchem jejího kabinetu. Před březnovými volbami do zemských sněmů v Bádensku-Württembersku, Porýní-Falci a Sasku-Anhaltsku politická atmosféra v Německu vůčihledě houstne. Politické, mediální, kulturní i hospodářské elity zahájily proti konkurenční politické straně Alternativa pro Německo (AfD) kampaň, jež svým rozsahem a agresivitou zdaleka překonává vše, na co byli Němci v posledních desetiletích zvyklí. Příčina je nabíledni. Vládní strany zavlekly svou sebevražednou migrační politikou zemi do hluboké politické krize, z níž jakés takés východisko nabízí jedině AfD, a to jako součást snahy o zásadní revizi dosavadní německé politiky včetně sféry evropské integrace. AfD požaduje kromě nového přistěhovaleckého zákona mj. odchod Německa z eurozóny, obnovení pravomocí národních parlamentů a návrat ke koncepci Evropy suverénních států, což se z hlediska německého nekompromisně proevropského establishmentu rovná vyhlášení války. Jakmile tedy začal rychlý růst preferencí AfD, elity už nemohly otálet. Režimní mediální kanóny byly naládovány nejtěžším kalibrem a levicoví aktivisté se dali do díla.
Zfanatizované „antifašistické“ bojůvky Antifa se přitom neštítí ani takových metod, jako jsou fyzické útoky na účastníky protivládních demonstrací či ničení a pálení propagačních materiálů AfD, jak si postěžovala jednička na její bádensko-württemberské kandidátce, profesor Jörg Meuthen. Sílí cenzura na internetu (v poslední době byl zablokován např. kritický portál Anonymus), nakladatelství a noviny ukončují spolupráci s nepohodlnými autory. Elitami zvláště nenáviděný Compact. Magazin für Souveränität byl vyřazen z prodeje dvou největších potravinových řetězců v Německu EDEKA a REWE a zmizel rovněž z prodejních pultů knihkupeckých obchodů Thalia. Množí se případy útoků na kritiky vládní imigrační politiky jako např. na lipského právního vědce Thomase Rauschera, jemuž vedení univerzity vytklo „netolerantní a vůči cizincům nepřátelské smýšlení“. Příčinou byly jeho výroky o nutnosti obrany bílého muže, když jeho kultura zaniká, nebo o „záškodnických bandách Arabů a Afričanů“ za silvestrovské noci. Přímo lavina útoků vůči AfD se zvedla po zkresleném a z kontextu vytrženém výroku její spolupředsedkyně Frauke Petry o potřebě chránit hranice proti uprchlíkům v případě nutnosti i za pomoci zbraní. Média několik týdnů děsila Němce historkami o straně, jež hodlá na hranicích střílet po nebohých ženách a dětech ze Sýrie. .....

Mráz přichází z Německa (1) 20.2.2016

(neviditelná kočka i pes-Aleš Valenta/KTK, 20. 2. 2016 21:25)

Před březnovými volbami do zemských sněmů v Bádensku-Württembersku, Porýní-Falci a Sasku-Anhaltsku politická atmosféra v Německu vůčihledě houstne. Politické, mediální, kulturní i hospodářské elity zahájily proti konkurenční politické straně Alternativa pro Německo (AfD) kampaň, jež svým rozsahem a agresivitou zdaleka překonává vše, na co byli Němci v posledních desetiletích zvyklí. Příčina je nabíledni. Vládní strany zavlekly svou sebevražednou migrační politikou zemi do hluboké politické krize, z níž jakés takés východisko nabízí jedině AfD, a to jako součást snahy o zásadní revizi dosavadní německé politiky včetně sféry evropské integrace. AfD požaduje kromě nového přistěhovaleckého zákona mj. odchod Německa z eurozóny, obnovení pravomocí národních parlamentů a návrat ke koncepci Evropy suverénních států, což se z hlediska německého nekompromisně proevropského establishmentu rovná vyhlášení války. Jakmile tedy začal rychlý růst preferencí AfD, elity už nemohly otálet. Režimní mediální kanóny byly naládovány nejtěžším kalibrem a levicoví aktivisté se dali do díla.
Zfanatizované „antifašistické“ bojůvky Antifa se přitom neštítí ani takových metod, jako jsou fyzické útoky na účastníky protivládních demonstrací či ničení a pálení propagačních materiálů AfD, jak si postěžovala jednička na její bádensko-württemberské kandidátce, profesor Jörg Meuthen. Sílí cenzura na internetu (v poslední době byl zablokován např. kritický portál Anonymus), nakladatelství a noviny ukončují spolupráci s nepohodlnými autory. Elitami zvláště nenáviděný Compact. Magazin für Souveränität byl vyřazen z prodeje dvou největších potravinových řetězců v Německu EDEKA a REWE a zmizel rovněž z prodejních pultů knihkupeckých obchodů Thalia. Množí se případy útoků na kritiky vládní imigrační politiky jako např. na lipského právního vědce Thomase Rauschera, jemuž vedení univerzity vytklo „netolerantní a vůči cizincům nepřátelské smýšlení“. Příčinou byly jeho výroky o nutnosti obrany bílého muže, když jeho kultura zaniká, nebo o „záškodnických bandách Arabů a Afričanů“ za silvestrovské noci. Přímo lavina útoků vůči AfD se zvedla po zkresleném a z kontextu vytrženém výroku její spolupředsedkyně Frauke Petry o potřebě chránit hranice proti uprchlíkům v případě nutnosti i za pomoci zbraní. Média několik týdnů děsila Němce historkami o straně, jež hodlá na hranicích střílet po nebohých ženách a dětech ze Sýrie. Pokusy uvést věci na pravou míru měly asi stejnou šanci na úspěch jako chtít od Rudého práva v roce 1978, aby uveřejnilo omluvu za pomluvy na adresu disidentů. Je třeba si uvědomit, že Petry se svým výrokem dotkla hned trojice posvátných „relikvií“ levicově liberálního mainstreamu: pacifismu, zrušení státu a neomezené lásky k cizincům. Na dvojí metr přitom 11. 2. v Die Welt upozornil Ulli Kulke: Když se loni v říjnu zelený (!) starosta Tübingen Boris Palmer vyslovil v podobném smyslu jako Petry, německý tisk zachoval ledový klid.
http://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-mraz-prichazi-z-nemecka-dzc-/p_zahranici.aspx?c=A160218_225500_p_zahranici_wag
Růst podpory AfD se však navzdory difamační kampani nezastavil a v současnosti se v uvedených zemích pohybuje na úrovni 12-13 %. Pro vládnoucí elity je to nepochybně znepokojující zjištění, odhalující mj. zřetelný pokles vlivu tradičních médií na veřejné mínění. Mnozí Němci už státním televizím a novinám typu Frankfurter Allgemeine nebo Süddeutsche Zeitung jednoduše nevěří, ....

Frauke Petry: Ich bin kein Prophet, auch da antworte ich naturwissenschaftlich:

(kocourkovští, Frauke Petry, 20. 2. 2016 18:14)

AfD: Frauke Petry über Kontrollen an den Grenzen sowie das Verhältnis ihrer Partei zu Gewalt und Rassismus - „Sie können es nicht lassen!“ -Archiv-Artikel vom Samstag, den 30.01.2016 - Von unseren Redaktionsmitgliedern Steffen Mack und Walter Serif Mannheim. Frauke Petry will den Flüchtlingszustrom an den Grenzen bremsen. Am Rande eines Wahlkampfauftritts der AfD-Chefin in Mannheim fragte unsere Zeitung, wie sie sich das vorstellt. Frauke Petry im Gespräch mit den "MM"-Redakteuren. © Tröster
Frau Petry, Sie fordern, an den Grenzen "wieder Recht und Ordnung herzustellen". Was heißt das? Frauke Petry: Wir brauchen umfassende Kontrollen, damit nicht weiter so viele unregistrierte Flüchtlinge über Österreich einreisen können. Die Grenze zu Österreich ist mehr als 800 Kilometer lang. Wie wollen Sie die durchgängig kontrollieren? - Frauke Petry (40) ist seit Juli Vorsitzende der AfD. Sie wird dem nationalkonservativen Flügel zugerechnet. Petry löste nach einem parteinternen Streit ihren Vorgänger Bernd Lucke ab, der daraufhin eine neue Partei (Alfa) gründete. Der Aufstieg der Chemikerin aus Dresden in der Politik erfolgte rasant. Als Unternehmerin verlief ihre Karriere weniger erfolgreich: Petry ging 2013 mit ihrer Firma pleite und musste Privatinsolvenz anmelden. Die Mutter von vier Kindern ist inzwischen mit dem NRW-Landesvorsitzenden Marcus Pretzell liiert. was
Zum Thema - Petry: Ich weiß genau, dass Sie mich zur Schlagzeile "Petry will Grenzzäune errichten" provozieren wollen. Wir wollen nur wissen, wie Ihr Plan aussieht. Wie sieht er aus? Petry: Wir müssen natürlich genügend Bundespolizisten einsetzen und dürfen Zurückweisungen nicht scheuen. Dies muss notfalls auch mit Grenzsicherungsanlagen durchgesetzt werden. Wie hoch sollen die Zäune sein? Petry: Sie können es nicht lassen! Schauen Sie doch mal nach Spanien. Die haben auch hohe Zäune. Was passiert, wenn ein Flüchtling über den Zaun klettert? Petry: Dann muss die Polizei den Flüchtling daran hindern, dass er deutschen Boden betritt. Und wenn er es trotzdem tut? Petry: Sie wollen mich schon wieder in eine bestimmte Richtung treiben. Noch mal: Wie soll ein Grenzpolizist in diesem Fall reagieren? Petry: Er muss den illegalen Grenzübertritt verhindern, notfalls auch von der Schusswaffe Gebrauch machen. So steht es im Gesetz. Es gibt in Deutschland ein Gesetz, das einen Schießbefehl an den Grenzen enthält? Petry: Ich habe das Wort Schießbefehl nicht benutzt. Kein Polizist will auf einen Flüchtling schießen. Ich will das auch nicht. Aber zur Ultima Ratio gehört der Einsatz von Waffengewalt. Entscheidend ist, dass wir es so weit nicht kommen lassen und über Abkommen mit Österreich und Kontrollen an EU-Außengrenzen den Flüchtlingszustrom bremsen. Apropos Gewalt: Bei einer AfD-Kundgebung in Magdeburg wurden gerade Journalisten angegriffen. Distanzieren Sie sich davon? ......

Michal Semín: Německo nad propastí. Těšínský rodák ukazuje cestu, jak migrační vlnu zastavit

(Klaus-Semin/Bystroň-KTK/Mikeš-Antarktida, 19. 2. 2016 13:27)

8. 2. 2016 16:53 - Vyšlo na protiproud.cz. - www.youtube.com/watch?v=QWdmYMmm-gc (1.díl) a www.youtube.com/watch?v=JUsLvqM41kc (2.díl)- 18. 2. 2016 16:53 - Michal Semín se ohlíží za pondělní besedou s německým opozičním politikem českého původu Petrem Bystroněm a ptá se po důvodech jeho ostrakizace v Německu i u nás. - Na pozvání konzervativní Akce D.O.S.T., ve zcela zaplněném velkém sále, s českými posluchači diskutoval představitel jediné skutečné německé opoziční strany Alternativa pro Německo (Alternative für Deustchland - AfD), těšínský rodák Petr Bystroň. Jeho pouhá přítomnost, i to, o čem přednášel, si zasluhuje pozornost hned z několika důvodů. - Německý zázrak: Teprve tři roky existující politická strana, kterou mainstream nepřestává nálepkovat jako "extrémistickou" stranu s "fašistickými tendencemi", je dnes již třetí nejsilnější formací v zemi našich západních sousedů. Už dokonce i oficiální průzkumy připouštějí, že v březnových volbách do tří zemských parlamentů překoná AfD hranici 10%. A zůstane-li v čele iracionálně se chovající politické třídy kancléřka "Mutti", předpovídají jim místní volební prognostici v celoněmeckých volbách v roce 2017 minimálně dvojnásobek. Jde o politickou formaci v Německu dosud nevídanou. Z původní pozice liberálních a umírněných kritiků společné evropské měny se po vypuknutí migrační krize transformovala ve stranu s uceleným programem s výrazně konzervativními prvky, v němž je místo i pro ochranu tradiční rodiny či německé národní identity. Stranu, jež postupně navazuje spolupráci s dalšími podobně zaměřenými uskupeními v Evropě, které chtějí zabránit masové migraci a s ní souvisejícímu unijnímu sociálnímu inženýrství. Jde o stranu (a to je další zázrak), jež si do svého čela – nota bene v Bavorsku – nezvolila politika formátu Berndta Posselta, ale skutečného "našince". - Mediální blokáda: Z výše uvedeného plyne, že i kdyby Petr Bystroň své pražské publikum pouze pozdravil a po zbytek večera si po knížecku už jen spokojeně podřimoval, zasloužilo si jeho veřejné vystoupení na české půdě mimořádnou pozornost našich médií. Což se – navzdory důkladné propagaci akce v novinářských kruzích – "kupodivu" nestalo. Proč asi? Jeden z možných důvodů se skrývá v reportáži Josefa Kopeckého, zveřejněné na iDnes. Ať ji čteme sebepečlivěji, nikde v ní nenajdeme zmínku o tom, kdo Bystroňovu přednášku organizoval. Má to svoje opodstatnění. Proč veřejnosti připomínat, že na příčiny nebezpečí, jimž dnes ve spojení s migrační krizí čelíme, poukazuje Akce D.O.S.T. již od okamžiku svého vzniku v roce 2007? Proč upozorňovat na existenci platformy, kde pod jednou střechou mohou kultivovaně diskutovat tak rozdílné osobnosti, jakými jsou Václav Klaus, Alexandr Tomský, Jana Wolfová, Adam B. Bartoš, Petr Hampl, Vít Jedlička či Petr Hájek, kam zavítají jak členové ODS, tak poslanci Úsvitu či Okamurovy Svobody a přímé demokracie? Veškeré úsilí, jež bylo vloženo do toho, aby se na konzervativní a národně orientované politické scéně dodnes nepodařilo překonat často uměle vyvolávané spory mezi jejími aktéry, přeci nesmí vyjít do ztracena! - Pologramotná zkáza - Kdo byl Bystroňově přednášce na Novotného lávce přítomen, pak již ví, že nejde o českou specialitu. Německý mediální mainstream se chová obdobně. V lepším případě selektivní informace, manipulativní titulky či inkviziční způsob vedení rozhovorů s politiky AfD. V horším případě pak naprosté mlčení. I proto v Německu, stejně jako u nás, roste počet lidí, nespokojených s tím, jak o současných událostech referují hlavní deníky, rozhlasové či televizní stanice. Vžil se pro ně zastřešující termín - "Lügenpresse", tj. lživá média. ..... V moderním Německu, dávaném za vzor právního státu, má dnes před zákonem přednost zvůle kancléřky či pouhé nařízení ministerstva vnitra. Tamní presstituti – v rozporu se zdravým rozumem – nepřestávají tvrdit, že velký počet migrantů v produktivním věku může Německo zachránit před demografickou a hospodářskou stagnací. .......(1)

Naši bratři Lužičtí Srbové v čele Německa? Aneb rozruch okolo Frauke!

(Beatrix von Storch a Frauke Petry(ová) AfD – ktk/Lužice , 18. 2. 2016 9:02)

(2) -pokračování- Petry: Gewalt geht gar nicht. Das sagen wir schon immer, da müssen wir uns nicht jedes Mal distanzieren. Auch lehnen unsere Mitglieder Gewalt ab und sind an Angriffen nicht beteiligt. Zum Thüringer AfD-Landeschef Björn Höcke: Über den meinten Sie diese Woche in einer Talkshow, er sei "sicherlich kein Rassist". . .Petry: Ja. Was bitte ist Ihre Frage? Ist jemand, der über genetisch bedingte Fortpflanzungsunterschiede zwischen Afrikanern und Europäern spricht, kein Rassist? Petry: Wir haben das einstimmig im AfD-Landesvorstand verurteilt. Herr Höcke hat eingeräumt, einen Fehler gemacht zu haben. Ich gebe zu, dass mich diese Fehler sehr ärgern. Noch mal: Ist diese Genetik-Äußerung rassistisch oder nicht? Petry: Ich bin keine Rassismus-Expertin, sondern Naturwissenschaftlerin. Und wissenschaftlich ist diese Aussage Unsinn. Also kennen Sie sich zwar mit Rassismus nicht so aus, wissen aber sicher, dass Höcke kein Rassist ist? Petry: Für mich ist entscheidend, was jemand sagt. Und ich wiederhole: Herr Höcke hat zugegeben, dass seine Äußerung ein Fehler war. Hätten Sie ihn nicht gern aus der Partei ausgeschlossen, was aber Ihr Vize Alexander Gauland verhindert hat? Petry: Das unterstellen Sie. Unsere Sitzungen im Bundesvorstand sind vertraulich, unser Beschluss zu Herrn Höcke war einstimmig. Der aus der AfD ausgetretene Europaabgeordnete Hans-Olaf Henkel bedauert inzwischen öffentlich, dass er "an der Entstehung dieses Monsters" mitgewirkt hat. Können Sie ausschließen, dass es Ihnen eines Tages ähnlich geht? Petry: Ich bin kein Prophet, auch da antworte ich naturwissenschaftlich: Parteien sind lebende Gebilde aus Tausenden Menschen, sie spiegeln das ganze Meinungsspektrum in der Bevölkerung wider. Aber ich weiß, dass die große Mehrheit der AfD eine liberal-konservative Politik will.© Mannheimer Morgen, Samstag, 30.01.2016-www.morgenweb.de/nachrichten/ politik/sie-konnen-es-nicht-lassen-1.2620328 www.prvopodstata.com/2016/02/01/sokujici-vyjadreni-blesku/ - něco přeloženo, výklad?
Více na http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-uprchlicka-krize/370908/politicka-sokovala-nemecko-policie-by-mela-mit-pravo-uprchliky-strilet.html?utm_source=blesk.cz&utm_medium=copy
Nejnověji vzbudila předsedkyně AfD Frauke Petry rozruch svým vyjádřením, že by se v případě nutnosti mělo na hranicích střílet na uprchlíky. Šéfka berlínské pobočky, místopředsedkyně a zároveň europoslankyně za AfD toto tvrzení ještě dokázala vystupňovat, ….AfD v poslední době neustále v průzkumech stoupá a dosahuje už 15 procent s vládní koalicí na 30-40 procentech. Ač to bezprostředně neohrožuje vládu, tak tato číslo AfD dávají v květnových spolkových volbách díky systému poměrného zastoupení se smíšeným členstvem kolem 70-80 (90?) křesel v německém Bundestagu. Wiki: Frauke Petryová (Petry, rozená Marquardt, * 1. červen 1975 Drážďany) je německá politička, od července 2015 předsedkyně strany Alternativa pro Německo. Frauke Petryová se narodila v Drážďanech a od roku 1989 vyrůstala ve Schwarzheide (dolnolužickosrbsky Carny Gózd) v Dolní Lužici v Braniborsku. V roce 1992 se rodina přesunula do Bergkamenu v Severním Porýní-Vestfálsku, kde Petryová odmaturovala v roce 1995 na státním gymnáziu. V letech 1995 až 1998 studovala chemii na univerzitě v Readingu, v letech 1998 až 2000 pokračovala na univerzitě v Göttingenu. Byla vdaná za evangelického faráře Svena Petryho, s kterým má čtyři děti a s kterým se rozvedla v říjnu 2015. Oficiální webová stránka http://frauke-petry.net/ a Alternative für Deutschland Landesverband Berlin Schillstraße 9 10785 Berlin E-Mail: geschaeftsstelle@afd-berlin.eu
Frank Christian Hansel E-Mail: f-c.hansel@afd-berlin.eu Telefon: +49 (0) 30-265 583 7 21-VORSITZENDE Beatrix von Storch

Disident Wolf vypráví... o Václavu Havlovi, sametovém podvodu a hyenismu chartistů

(Wolf-abbartos-Halík-Pinguins, 17. 2. 2016 16:09)

Drsná kritika Havla a Charty. Disident Wolf vypráví -31.1.2012 · by abbartos - Rozhovor s bývalým politickým vězněm a disidentem o Václavu Havlovi, sametovém podvodu a hyenismu chartistů. - Abychom vyvážili poněkud jednostranně vyznívající texty o Václavu Havlovi, které se záměrně vyhýbají jakékoli kritice, poprosili jsme o rozhovor bývalého politického vězně a disidenta Jiřího Wolfa. Ten je znám svým svědectvím, které je pro leckoho z disentu nepohodlné – svými historkami totiž boří zažité mýty o tom, že disidenti (především vůdci disentu) byli morálně bezúhonní lidé, kteří vlastními silami porazili komunismus. Pravda je totiž jako vždy poněkud jiná, než jak nám ji předkládají už přes dvě desetiletí masové sdělovací prostředky.Rozhovor byl domlouván ještě před Havlovou smrtí, ale nakonec k němu došlo až v době po exprezidentově pohřbu. Nemohl tudíž začít jinak, než Wolfovým posteskem nad kultem osobnosti, kterého jsme byli v uplynulých týdnech svědky. „Co předvedli s tou maškarádou (míněn Havlův pohřeb, pozn. red.), to byl neskutečný cirkus. Je v tom vidět rukopis bývalých komunistů. Ti, co zažili smrt Gottwalda a dalších komunistických prezidentů, ti, co si vzpomínají na tehdejší pláč a obrovské portréty – těm se okamžitě vybavilo: vrátila se komunistická léta s tou hnusnou propagandou a kultem osobnosti,“ říká pro server Prvnizpravy.cz znechuceně Jiří Wolf (více o Wolfovi pod článkem).Wolf vzpomíná, že Havel o podobně slavném konci sám často mluvíval. Tvrdíval prý, že se vidí, jak ho povezou na lafetě a jak se na to těší. „To byl jeho sen, byl to těžký megaloman“.
To, že vystavená rakev byla prázdná (jak je Wolf přesvědčen), je už podle něj spíše kuriozitka, takový malý podvůdek, dalo by se říci poslední podvod Václava Havla, byť za tento poslední už on sám opravdu nemůže.
Ovšem jedním z prvních podvodů bývalého prezidenta, za který může jednoznačně, bylo například vyhlášení velké amnestie v počátcích roku 1990, od které nedávno uběhlo 22 let. Tehdy bylo propuštěno 23 tisíc vězňů, často kriminálníků, kteří se do vězení zase brzy vrátili. Havlův podvod podle Wolfa spočíval v tom, že tito obyčejní vězni byli prohlašováni za vězně politické. „V zahraničí byli tito vězni, samozřejmě kriminálníci, vydáváni za politické vězně. Havel a jeho parta prohlásil, že každý z těchto lidí byl nespravedlivě odsouzen,“ tvrdí Wolf. „V tu dobu, když byla amnestie vyhlášena, bylo propuštěno dohromady asi 16 politických vězňů a dva nebo tři tam zůstali, které jsme ještě my dohledávali a propouštěli. Ale ve světě uvěřili tomu, že to bylo 23 tisíc politických vězňů. Naše země se tím ve světě velmi rehabilitovala. Najednou tu byl odboj, i když ve skutečnosti to byla vždy hrstka, vpodstatě 500 lidí, kteří se stále točili v kriminálech – já třikrát, Petr Cibulka taky třikrát a tak dále. A najednou se objevilo číslo 23 tisíc. .....Proto lidé Havla tak milovali, protože vlastně rehabilitoval jejich svědomí,“ říká Wolf, který si ze všech politických věznů odseděl nejdéle – 9,5 let.
„Tak jako byla sametová revoluce podvod, který vyráběla státní bezpečnost, tak i amnestii ´vyrobila´ státní bezpečnost. To všechno bylo pod jakousi kontrolou, bylo to součástí dohody,“ dodává. ..... Havel své velikosti dosáhl podvody. Tvrdil o sobě, že nikdy vědomě nelhal – ale lhal vpodstatě neustále. Samé intriky a podobně,“ uzavírá znechuceně Wolf.
Vzpomíná také, že když před 10 lety ještě pracoval na pobočce Amnesty International a hledalo se, kdo by měl být navržen na symbolickou cenu za lidská práva, nepochodil se svým návrhem. „Havel už měl tehdy spoustu doktorátů a já jsem říkal – Pavel Wonka (1953-1988, disident, politický vězeň, poslední, který zemřel ve vězení, pozn. red.) nedostal nic, ten zemřel za svoji pravdu, .....

Další šokující čísla a fakta o uprchlících v Německu i o Merkelové a o tom, co dělá.

(Petr Bystroň-AfD-www.parlamentnilisty.cz/Václav Klaus-KTK, 17. 2. 2016 12:17)

Další šokující čísla a fakta o uprchlících v Německu i o Merkelové a o tom, co dělá. Máme svědectví přímo z německých hranic. Je to ještě horší, než jste si mysleli: - www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dalsi-sokujici-cisla-a-fakta-o-uprchlicich-v-Nemecku-i-o-Merkelove-a-o-tom-co-dela-Mame-svedectvi-primo-z-nemeckych-hranic-Je-to-jeste-horsi-nez-jste-si-mysleli-422144
Další šokující čísla a fakta o uprchlících v Německu i o Merkelové a o tom, co dělá. Máme svědectví přímo z německých hranic. Je to ještě horší, než jste si mysleli 16. 2. 2016 15:49 Euroskeptická a protiimigrační Akce D.O.S.T. v pondělí uspořádala v Praze přednášku a následnou debatu s předsedou bavorské zemské organizace Alternative für Deutschland Petrem Bystroňem na téma „Německo na rozcestí: Utopí se v migrační vlně? A potopí i nás?“ Ten během přednášky i debaty zmínil řadu znepokojujících informací o migraci v Německu i o kancléřce Angele Merkelové. Další šokující čísla a fakta o uprchlících v Německu i o Merkelové a o tom, co dělá. Máme svědectví přímo z německých hranic. Je to ještě horší, než jste si mysleli - Sál byl zcela zaplněn a na setkání dorazili i exprezident Václav Klaus, jeho spolupracovníci Petr Hájek, Ladislav Jakl, Jiří Weigl a Ivo Strejček či místopředseda Úsvitu Martin Lank a Jan Volfová z Bloku proti islámu. Klaus na úvod řekl, že Bystroň bojuje na beznadějné a bezvýchodné německé scéně a byl by rád, kdyby uspěl. Euroskeptická AfD podle něj bojuje se „strašným nedemokratickým systémem, který se v Německu rozehrává“. Klaus označil Německo za pseudodemokratické. Narážel tak na fakt, že veřejné instituce i různé nevládky se snaží zamezovat setkáním a prezentacím AfD na veřejnosti. „Utopí se Německo v migrační vlně? Ano. A potopí i nás? Ano. Takže takhle rychle bych mohl zvládnout dnešní svůj příspěvek,“ zažertoval na úvod Bystroň. „Ptají se mě, jestli se bojím islámu. Nebojím. Když budeme chtít, tak se ubráníme jako v historii. Například jako v roce 1683 u Vídně,“ pokračoval Bystroň. Za loňský rok přišlo do Německa 1,5 milionu migrantů. Od začátku roku 200 tisíc- Poté již začal předkládat konkrétní fakta a čísla. Za loňský rok přišlo do Německa 1,5 milionu migrantů a 300 tisíc z nich se někde pohybuje a nikdo neví kde. Od začátku roku přišlo dalších 200 tisíc migrantů. Zhruba platí, že v zimě jich jsou tři tisíce a v létě deset tisíc denně.
Bystroň se byl s kolegy na hranicích přímo podívat. Kontrola na hranicích podle něho prakticky nefunguje. Ze 60 přechodů stojí policisté na pěti. Pouze uprchlíky převezmou a ti pak pokračují do Německa v autobusech. Policisté migranty na hranicích prakticky nijak neregistrují. A po cestě se z autobusu několik migrantů „poztrácí“ – nikdo pak neví, co byli zač a kde vůbec jsou. 70 procent migrantů nemá žádný doklad. „Když dorazí na hranice s Německem, podivuhodně doklady někde poztrácejí,“ podivil se Bystroň. Navíc většina z nich nejsou ani Syřané. Policisté porušují zákony. Podle zákona nikoho bez dokladu nemají vpustit do Německa, ale mají nařízení ministerstva vnitra. „Tak to je ten pověstný německý právní stát, kdy nařízení ministerstva je nad zákon a zákony se porušují,“ povzdechl si Bystroň.-Akce D.O.S.T.? Nemáme toho všichni dost, toho Stbácko- marxistického Stasi-merkelismu opravud dost, ba plné zuby? Nechte si je vybělit! Reklam je dost, ale pravdy málo! Díky příteli Bystroni!

Ano, nebude líp! Jsem sice staré, odřené prase, ale ne Halík. Ten dnes perlil v ČRo 2

(staré prase-Halík-KTK-FionaBarnett/PŘEKLAD-Rašín/ČRo2, 17. 2. 2016 11:14)

Chudinka moderátorka Zita Senková, se snažila, ale co světem Orwellovských prasat?: http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/tomas-halik-co-prezident-hlasa-o-rizene-invazi-uprchliku-je-ciry-nesmysl-ma-jen-vyvolat-strach-a-nenavist--1584916 - Jak to vidí 17. února 2016 v 08:30 - 17.2.2016 08:30 Host: teolog Tomáš Halík. Témata: setkání papeže Františka s pravoslavným patriarchou Kirillem, proč u nás sílí radikalismus, ... Moderuje Zita Senková...... A Halík „bloguje“: Tomáš (Halík-pro méně chápavé): Co prezident hlásá o řízené invazi uprchlíků, je čirý nesmysl! Má jen vyvolat strach a nenávist. Začíná to stejně, jako nacismus! Lidé, kteří nadšeně přikyvují, když k nim mluví takové jako Bartoš nebo Konvička, to jsou ti, kteří čekají na nového Hitlera, říká Tomáš Halík. - Obavy a strach Čechů z muslimské invaze do Evropy? To vše je podle teologa jen předzvěst vážnějších problémů. Současné protesty proti muslimům mu navíc připomínají začátky nacismu. - Vždy prý říkal, že je tady zbytečná hysterie kolem uprchlíků a opakuje to stále: „Tady přece v Evropě, Německu, Skandinávii žádní nejsou! Nejsme jeden jeden stát EU! To že staré prase lže, až se mu práší od chrochtáku, není divné. Ale co s tím má společného Mikeš v Antarktidě, přítel zvěře, jako byl Mauglí? Ví se o velké aktivitě Australanů v dobývání tajemství Antarktidy, a tady je jedno, z dílny doktora havlovsko- halikovských věd (HH – vyslovuj haha...) dr.Sally v podání soudruha Rašína – zdravovědce, záhadologa a ufologa. Více k věci: Fiona Barnett - www.exopolitika.cz/svedectvi-o-vrazdeni-deti-pri-loveckych-honech-cia-elita-satansky-kult-australie-usa-kanada-vb-francie-i-holandsko/2814 - Svědectví o vraždění dětí při loveckých honech –V útlém věku tří let byla Fiona Barnettová uvězněna uvnitř obrovské sítě pedofilů v Austrálii, kde se s dětmi obchodovalo pro sex, lovily se pro sport a kde byly také vražděny. Rozštěpování mysli malých dětí do několika osobností bylo úkolem nacistických odborníků na kontrolování mysli ze CIA na australské vojenské základně Holsworthy. Nezávislé australské zprávy (The Independent Australia News) oznámily, že její dramatické svědectví přivedlo členy komise k slzám, když hovořila před Australskou královskou komisí instituční odpovědnosti vůči pohlavnímu zneužívání dětí (Australian Royal Commission into Institutional Responses to Child Sexual Abuse). Fiona Barnettová, dále nizozemská terapeutka Toos Nijenhuisová a Jenny Hillová z Garden Grove v Kalifornii, ty všechny tvrdily, že na jejich zkušenosti s kontrolováním mysli bylo dohlíženo odborníky v ovládání mysli, .....Jejich zneužívání se zhoršilo kolem věku šesti let. „V pozdním odpoledni 28. října 1975 jsem byla odvezena na oslavu svých šestých narozenin do deštného pralesa v oblasti Kiama (Austrálie)“, řekla Barnettová. „Nápoje v sobě měly drogy. (Halík roky pracoval na drogovém oddělení blázince na Karláku....) Usnula jsem. Když jsem se probudila, byla tma a já jsem ležela nahá, tváří nahoru, s roztaženýma rukama a nohama, jež byly přivázány k piknikovému stolu. Pachatelé se ke mně jeden po druhém plížili. V dodávkových náklaďácích přijela velká skupina mužů. Nesli pušky a byla s nimi tlupa hladových dobrmanů.
Bylo mi řečeno, že tu skupinu nahých dětí, které jsou schouleny v okolí, budu mít na zodpovědnost. Měla jsem s nimi utéct a schovat je. Každé dítě, které by se mně nepodařilo schovat, by bylo zabito a sežráno psy. Něco mi namalovali na záda a na hrudník a poté nás uvolnili. …..Začali do nás střílet a všude kolem mne začaly padat děti na zem. Se ztracenou nadějí, že by se mi mohlo podařit zachránit ostatní děti, jsem se rozběhla a utíkala jsem, abych si zachránila svůj život.“..... Není lepší si číst Ladu a zejména příběhy Kocoura Mikeše, než mít před ssebou takové kraviny „Borotínských akademiků- polárníků“ – z toho „antarktického duchovna Halíka a spol. i z ČB?

1054 Strafanzeigen nach Übergriffen von Köln-po masových sexuálních útocích na Silvestra v Kolíně nad Rýnem

(Von Florian Flade, Marcel Pauly, Kristian Frigelj-Die Welt, 16. 2. 2016 20:23)

1054 Strafanzeigen nach Übergriffen von Köln - po masových sexuálních útocích na Silvestra v Kolíně nad Rýnem, počet nahlášených případů neustále roste ! (A nic!): Erstmals zeigt eine Liste der polizeilichen Vorgänge aus der Kölner Silvesternacht das ganze Ausmaß der Übergriffe. Bereits am Neujahrsmorgen lagen mehr als 100 Anzeigen vor, inzwischen mehr als 1000. Delikte und Tatzeiten in der Kölner Silvesternacht. Stand: 27.01.2016, 12 Uhr - www.welt.de/politik/deutschland/article152018368/1054-Strafanzeigen-nach-Uebergriffen-von-Koeln.html : Knapp sechs Wochen nach der Silvesternacht von Köln ist die Zahl der Anzeigen wegen der sexuellen Übergriffe auf Mädchen und Frauen rund um den Hauptbahnhof weiter gestiegen. "Uns liegen bislang 1054 Strafanzeigen vor", teilte Ulrich Bremer von der Staatsanwaltschaft Köln der "Welt" auf Anfrage mit. In knapp der Hälfte der Fälle (454) geht es demnach um sexuelle Übergriffe. Mittlerweile hat die Polizei 59 Tatverdächtige ermittelt – darunter mehrheitlich Marokkaner und Algerier. 13 Personen sitzen derzeit in Untersuchungshaft. - Der "Welt" liegt eine Liste der polizeilichen Vorgänge aus der Kölner Silvesternacht vor, anhand derer sich die Ereignisse nachträglich gut dokumentieren lassen. Darin enthalten sind auch sämtliche Strafanzeigen, die bis zum 27. Januar bei der Polizei eingegangen sind. Bis zu jenem Tag waren demnach 986 Vorfälle aktenkundig geworden – von Sexualdelikten über Diebstähle und Raub bis hin zu Körperverletzungen und Beleidigungen. Aufgelistet werden auch der mutmaßliche Tatzeitpunkt und der Tatort. // Šest týdnů po masových sexuálních útocích na Silvestra v Kolíně nad Rýnem, počet nahlášených případů neustále roste a nyní již jejich počet překročil 1000 případů. Ulrich Bremer ze státního zastupitelství Kolína nad Rýnem potvrdil německému deníku Die Welt, že doposud „obdrželi 1,054 stížností“. Téměř polovina z nich (454) jsou případy sexuálního napadení, zatímco dalších 372 jsou ohlášené krádeže. Policie identifikovala 59 podezřelých, z nichž je většina marockého a alžírského původu. Nicméně, zadrženo bylo pouze 13 lidí. Prokuratura Kolína nad Rýnem tvrdí, že mezi obžalovanými je 25 Alžířanů, 21 Maročanů, 3 Tunisané, tři Němci a dva Syřané. Mezi ně patří i nezletilí a mladiství, jakož i žadatelé o azyl a nelegální přistěhovalci. Za všechny zločiny nebyl ve skutečnosti zatím nikdo obviněn. Maročan a Alžířan půjdou 24. února k okresnímu soudu v Kolíne nad Rýnem, avšak pouze za krádež fotoaparátu.
Kocourkovští učitelé: Angela táhne. V duchu své rodné Stasi, naroubované na dohody východ-západ v duchu Václava Havla, se prokázalo, že tisíce znásilnění vlastně nebylo . Dokumentace tedy kamery a foťáky byly ukradeny, aby nedej bože nezůstaly dokumenty, fakta. Státní a firemní kamery mají pečlivě vymazané záznamy, nikdo nic neví, a jedině se otevírá štvanice na zločince. Arabské kriminálníky? Ne! Paní Dr. Frauke Petry, byla kličkováním „novinářů“ policejních provokatérů známých „ochránců ústavy“ přivedena v médiích k nešťastnému vyjádření, že při obraně hranic je možné užít zbraně vojáky a policisty, myšleno v sebeobraně. Nyní hrozí paní dr. Frauke z AfD uštvání: jako v 50. tých letech ječeli mnozí bolševici a komunisté na Horákovou „psům psí smrt“ a podobná moudra. Tak asi dají dr. Frauke z politické strany AfD popravit? A za co? Kritizuje, že Německo s 2 miliony Turků, Arabů a Afričanů je na nejlepší cestě stát se „no-go zonou“ v evropském měřítku. Afrika, nefalšovaná Afrika v kdysi kulturním Německu za vedení vládou bývalé Stasi, kterou založil soudruh, co chtěl 1945 odejít do Palesatiny, pozdějšího Izraele, a dostal úkol: proměny Německa na Izrael! Čest práci soudruhům!

Merkelová končí, propaganda je prolomena, říká šéf bavorské AfD Bystroň. A toto vzkazuje do Česka ...

(Autor: EuroZprávy.cz / mu, 16. 2. 2016 14:55)

Merkelová končí, propaganda je prolomena, říká šéf bavorské AfD Bystroň. A toto vzkazuje do Česka – více zprávy ze setkání 15.2. 2016!

Aktualizováno 01.02. 01. února 2016, 10:34 — Mnichov – Český emigrant a politik Petr Bystroň stojí v čele bavorské euroskeptické strany Alternativa pro Německo (AfD). V rozhovoru pro Týden uvedl, že podle něj německá kancléřka Angela Merkelová už brzy skončí. Promluvil také o kolínských útocích a o tom, co hrozí Česku. Jeho strana AfD, stejně jako další protiimigrantská hnutí, podle něj rostou proto, že lidé s migranty získávají osobní zkušenost. „Když dlouhodobě očerňujete nějakou skupinu, míra empatie s touto skupinou roste, pokud s ní lidé mají přímý kontakt. Před dvěma týdny zveřejnil institut Emnid průzkum, podle něhož zmíněné pravidlo funguje v případě uprchlíků obráceně. Osobní zkušenost s uprchlíky má podle šetření každý třetí Němec. Proti migraci se stavějí právě lidé, kteří s uprchlíky mají osobní zkušenost," tvrdí Bystroň a dodává, že na začátku roku 2015 se proti migraci stavělo 57 procent lidí, o rok později už je to 70 procent. Podle politika je to věc propagandy. „Tvrdila, že k nám přijíždějí lékaři z Aleppa a jaderní fyzici z Damašku. Bude stačit, když je náležitě přivítáme, dáme jim kytičku a oni se budou hezky integrovat. V osobním kontaktu ale lidé zjistili, jaká je realita," uvedl v rozhovoru šéf bavorské AfD.
Zlomovým bodem pak podle něj bylo dění v Kolíně nad Rýnem. „Ukázalo se, že informace servírované lidem po několik měsíců jsou nepravdivé. Ještě horší bylo, jak vyšlo najevo, že úřady manipulovaly realitou. Měly přikázáno podobné incidenty nezveřejňovat. To snad lidi naštvalo ještě víc. Obě dvě věci způsobily naprostou explozi. Část novinářů začala psát o migrantech o 180 stupňů jinak," popisuje situaci v Německu politik. Právě tato propaganda je podle něj teď ale prolomena a kancléřku Angelu Merkelovou prý čeká rychlý konec. „Nastal konec její éry. Kdyby se 13. března nekonaly zemské volby, Angela Merkelová by už dávno padla. Potvrzují to i moje informace přímo z předsednictva bavorské CSU. Všichni její odpůrci jen čekají na volby. Nechtějí poškodit vlastní stranu tím, že by do ní nyní vnášeli hádky. To by pro CDU/CSU znamenalo ještě větší ztráty, než budou mít teď," myslí si Bystroň.
Kancléřka podle něj neapeluije na solidaritu s uprchlíky, ale doslova okolní země vydírá. Do Česka prý migranti nechtějí, protože je Merkelová pozvala do Německa, a pořád jim nechává otebřené hranice. Připomíná, že Bavorsko už dvakrát nabídlo spolkové vládě, že hraniční přechody bude kontrolovat bavorská policie. To ale spolkové ministerstvo vnitra už dvakrát odmítlo. „V této situaci žádat sousedy, aby převzali část uprchlíků, je opravdu perverze. Co by se stalo, kdybyste na ni přistoupili? Importovali byste si všechny problémy, o nichž zatím pouze čtete. Navíc by vzrostlo napětí mezi evropskými národy," vzkazuje Bystroň směrem k Česku.

PROČ NEMÁM RÁD NATO-Srbsko musí padnout na kolena /Tato věta vyklouzla Klausu Kinkelovi 24. května 1992

(Prof.Dr.Rajko Doleček,DrSc., 15. 2. 2016 15:09)

Naše kniha „INVENTURA V 89 LETECH“ (2014) měla jako podtitul „Ve stínu Balkánu“, protože značná část událostí z té knihy se odehrávala právě na teritoriu Balkánu, v oblastech obývaných srbským národem. Případné nové vydání knihy„INVENTURA V 90 LETECH“ by mohla mít jako podtitul „Proč nemám rád NATO“, vzhledem ke kriminální činnosti NATO v roce 1999 proti Svazové Republice Jugoslávii (SRJ), kdy letectvo NATO 78 dnů a nocí BEZ povolení Radou bezpečnosti OSN Srbsko + Černou Horu (SRJ) bombardovalo, tam ničilo a zabíjelo, dokonce k navršení zločinů použilo proti SRJ i ochuzený uran.- * 1. června 1925, Praha) český lékař česko-srbského původu, profesor zaměstnaný ve Fakultní nemocnici Ostrava. Od roku 1926 žil s rodiči v Bělehradě, kde jeho otec v Jugoslávii zastupoval československý koncern ČKD. Otec byl Čech a matka Srbka z Bosny. Roku 1950 promoval na Lékařské fakultě Karlovy univerzity v Praze. Celý profesní život strávil v Ostravě, nejprve jako lékař internista-endokrinolog na KÚNZ v místní nemocnici, posléze na Fakultní nemocnici Ostrava. Od roku 1970 je nositelem titulu DrSc., od roku 1993 profesor. Zabývá se hlavně klinickou endokrinologii a obezitou, endokrinologii popálenin a polytraumat. V 70. a 80. letech proslul jako autor a moderátor popularizačních zdravotnických televizních seriálů. - Ano celý profesionální život strávil v Ostravě, nejprve jako lékař Internista – endokrinolog na KNÚZ v místní posléze na Fakultní nemocnici Ostrava. V 70. a 80. letech proslul jako autor a moderátor popularizačních zdravotnických televizních seriálů. Některé vyšly i knižně. Napsal řadu beletristických knih, během válečných událostí v Jugoslávii pak Žaluji, Necenzurované obrazy z dějin jihoslovanských bratrů, Necenzurované obrazy z dějin Kosova, Hovory s generálem Mladičem (česky i srbsky), a další. Pro děti napsal ilustrovanou knihu, jako omluvu pokusným zvířátkům Příběhy strakatého Billa. V 70. a 80. letech proslul jako autor a moderátor popularizačních zdravotnických televizních seriálů, např. Nebezpečný svět kalorií, Tajemný svět hormonů, Nemoci civilizace; některé vyšly i knižně. Napsal beletristické knihy Na cestách, Dopisy z Pontu, Požehnání nahého světce, během válečných událostí v Jugoslávii pak Žaluji, Necenzurované obrazy z dějin jihoslovanských bratrů, Necenzurované obrazy z dějin Kosova, Hovory s generálem Mladićem (česky i srbsky), a další. Doma i v zahraničí publikoval 215 odborných prací, z toho 11 monografi í (dvě v USA v roce 1969 a 1990)...... (účast v zahraničním odboji v Srbsku): Srbsko musí padnout na kolena - Tato věta vyklouzla Klausu Kinkelovi 24. května 1992 v přítomnosti novinářů. Později německý novinář pan M. Thumann napsal o této větě v německém časopise Die Zeit - Válka válečných dopisovatelů (2. září 1994): "Pravděpodobně si teprve později uvědomil (Klaus Kinkel), jak osudně připomněl smutně známou reakci císaře Wilhelma II. na zprávu německého vyslance ve Vídni v roce 1914: Se Srbskem je nutno se vypořádat co nejrychleji! .... podle hesla - K čertu s fakty, pokud mýtus o nepříteli pracuje (z knihy Srbsko musí zemřít, str. 195-197)."Možná, že pánové Kinkel, Genscher, Reissmüler a spol. jsou stále ještě zasaženi komplexem méněcennosti jako Němci, protože srbská armáda, nehledě na své obrovské ztráty, významně pomohla svým spojencům porazit Německo dvakrát v dějinách, během dvou velikých válek. ..... JAK BYLO ROZBITÍ JUGOSLÁVIE FINANCOVÁNO. Během sympozia o válce na Balkáně (Jugoslávie: minulá a nynější) v Chicagu (31. Srpen-1. září 1995), pan T.W. (Bill) Carr, spoluvydavatel publikací Defence & Foreign Affairs, uvedl některé velmi zajímavé podrobnosti o financování chorvatské ozbrojené secese v roce 1991, ve svém sdělení "Německá a americká angažovanost na Balkáně: Opatrná shoda politik států?"......Když chorvatské velvyslanectví ve Washingtonu v roce 1994 informovalo pana Carra, že nic neví o této půjčce, pan Carr jim sdělil, že jim může předvést úplnou kopii smlouvy o půjčce ("Object du Financement").

Ministerstvo vnitra nezřídí azylové zařízení v bývalých Pražských kasárnách v Benešově

(Benešov 15. února (ČTK) , 15. 2. 2016 14:38)

Benešov 15. února (ČTK) - Ministerstvo vnitra nezřídí azylové zařízení v bývalých Pražských kasárnách v Benešově. ČTK to po dnešním jednání náměstka ministra vnitra Jiřího Nováčka se starostou Benešova Petrem Hostkem (ČSSD) sdělila Lucie Nováková z ministerstva. Proti případnému vybudování střediska pro běžence se v Benešově zvedla vlna odporu, místní lidé uspořádali protestní petici, pod níž shromáždili tisíce podpisů. Město má o budovu zájem, chce v ní vytvořit sociální a startovací bydlení, což podle Novákové Hostek na schůzce s Nováčkem jasně deklaroval. O převodu kasáren na město hodlá starosta v nejbližší době jednat s ministerstvem obrany. "Ministerstvo vnitra z důvodu plánovaného projektu se sociálním zaměřením rozhodnutí obce akceptovalo a pobytové středisko v objektu bývalých Pražských kasáren nezřídí," uvedla Nováková. Podle usnesení rady Benešova i zastupitelů by bylo umístění migrantů do budovy v centru města nevhodné. Poblíž jsou mateřská, základní a střední škola a internát. Vnitro dosud informace o možném zřízení střediska pro běžence v Benešově nechtělo komentovat s odvoláním na to, že jednání s městem ještě neskončila. Téma se mezitím dostalo i do Sněmovny. Poslanec Richard Dolejš minulý týden uvedl, že ministr Milan Chovanec (oba ČSSD) rozhodl o tom, že zařízení v Benešově nebude, už na konci ledna. khj dr
Kocourkovská veřejnost: 15.2.2016 v 12:12 Hlavním nástrojem k ovládání lidí v době, kdy se neválčí, je přerozdělování peněz. Odvádíme do rozpočtu EU a do dalších lokálních rozpočtů nemalé peníze, které jsou zneužívány proti nám. Pokud nejde peníze zneužít přímo, použijí se k tomu „neziskové“ organizace, ne kterých se z veřejných rozpočtů posílají miliardy. Omezme přerozdělování a posilme tím zdravý rozum. Ze svého by nikdo nesmysly nefinancoval. Na uprchlících vydělávají elity a je jim jedno, že ohrožují vlastní zem, vlastní obyvatele. Zrušme dotace na všechny projekty, které se přiživují na menšinách, uprchlících apod. a zavládne klid a zdravý rozum. Nela Lisková ....Takže vážené dámy a pánové, tito nám ochranu života, zdraví a majetku nikdy nezajistí. Tito „makají“ pro našeho úhlavního nepřítele a půjdou tvrdě proti nám, protože právě za to jsou mimo jiné i US vrahy placeni! Brzy nastane opravdový masakr a my se musíme připravit a organizovaně mu čelit. Do Evropy bude během několika týdnů vpuštěno dalších 500 000 muslimských teroristů, toto veřejně potvrdil maďarský premiér a vlastenec Orbán! Máte pořád ještě pocit, že máme čas? Tak se zamyslete například nad tím, proč umísťují vždy běžence strategicky do menších obcí a v objektech, které jsou umístěny v blízkosti škol, školek, zdravotnických a sociálních zařízení… Odpověď je snadná, protože se pohybují kolem malých dětí, které jsou snadným cílem. A v případě, že ublíží dítěti, vzbouří se rodiče a začne to pravé peklo, na které naše vláda dle svých plánů čeká. Začne občanská válka, zabíjení, odebírání dětí od rodin a perzekuce nás rodičů, nikoli muslimských úchyláků a vrahů..... I tato cílená ignorace naši vlády vůči těmto závažným rizikům je součástí plánu na efektivnější vyvraždění evropské civilizace. Co nepůjde silou, půjde ruku v ruce se závažnými onemocněními… Jedním z úkolů Národní domobrany je efektivně informovat naše občany i o těchto nepopiratelných rizicích… Musíme se spojit s okolními státy V4 a naši spolupráci vzájemně koordinovat.

Křižácké tažení blbců: Jugoslávie, NATO a západní bludy

(Dianna Johnstone - diana.josto@yahoo.fr -KC/ Kocourkov, 15. 2. 2016 9:49)

Tuto hru mohou vyhrát pouze finančníci. A pokud prohrají, dostanou prostě další žetony do další hry od servilních vlád. Slepá ulička?
Kde to vše skončí? - Mělo by to skončit jakousi demokratickou revolucí: naprostou změnou ekonomické politiky. Ale existují velmi silné důvody, proč se to nestane. Především, ve Francii neexistuje žádné politické vedení připravené a schopné vést skutečně radikální hnutí. Mélenchon má k tomu nejblíže, ale jeho strana je nová a její základna stále malá. Radikální levice je ochromena svým chronickým sektářstvím. ..... Ale i kdyby se tak stalo, základní změně brání větší překážka: Evropská unie. EU, vytvořená na oblíbeném snu o mírové a prosperující sjednocené Evropě, se změnila na mechanismus ekonomické a sociální kontroly ve prospěch kapitálu, a obzvláště finančního kapitálu. Navíc svázaného s mocnou vojenskou aliancí, NATO. Pokud by byla ponechána své vlastní vynalézavosti, mohla by Francie experimentovat s více sociálně spravedlivým ekonomickým systémem. Ale EU tu je právě proto, aby takovým experimentům zabránila.
Anglo-saské přístupy
19. října francouzský mezinárodní televizní kanál France 24 vysílal diskusi o stávkách čtyř nefrancouzských pozorovatelů. Portugalka a Ind se pokoušeli, s mírným úspěchem, pochopit, co se děje. V kontrastu s tím se dva Anglo-američané (pařížský korespondent časopisu Times a Stephen Clarke, autor 1000 let otravování Francouzů) bavili předváděním sebeuspokojivé neschopnosti pochopit zemi, o které píší pro obživu. Jejich rychlé a snadné vysvětlení: „Francouzi vždy stávkují pro zábavu, protože je to baví.“ O něco později v programu moderátor ukázal krátký rozhovor se studentem lycea, který k problematice penzí nabídl vážné komentáře. Odmlčeli se anglo-sasové? Reakce byla okamžitá. Je smutné vidět, že 18letý mladík uvažuje o penzích, když by měl myslet na holky! Takže ať již to dělají pro zábavu, nebo místo zábavy, jsou Francouzi pro Anglo-američany, zvyklé na říkání celému světu, co má dělat, absurdní. - Dianna Johnstone je autorkou Křižácké tažení blbců: Jugoslávie, NATO a západní bludy. Kontaktovat ji můžete na mailto: diana.josto@yahoo.fr - Článek French Fury in the EU Cage vyšel 21. října na serveru counterpunch.org. Překlad L. Janda. -
No a co na tučňáci v Antarktidě? -Do Argentiny emigrovaly ovce, roky těžce zkoušené v ČR: exo/exopolitik - zoofil souložil s ovcí, ta uhynula - Zoofila, který se pro své sexuální choutky ukájel na různých druzích zvířat, zadrželi policisté z Brněnska po té, co po sexu s ním uhynula jedna z ovcí a tři její jehňata ze zemědělského družstva nedaleko Ivančic na Brněnsku. Vyšlo najevo, že 33letý muž je zaměstnancem právě tohoto družstva a mimo své úchylné sexuální potřeby žil normálním rodinným životem. pondělí 9. října 2006, 13:09 – IVANČICE- "Jeho manželský život ( i exopolitický!) nepostrádal ani svou sexuální část. Ta však pro něj byla podle všeho nedostatečná. Své sexuální potřeby si chodil uspokojovat do prostor zemědělského družstva, kde už jen pohled na zvířata, o která se staral, mu většinou poskytoval kýžené uspokojení. Muž však zašel dál a v polovině letošního roku několikrát souložil s ovcemi ustájenými v areálu," uvedl Aleš Mergental z policie pro Brno – venkov. Podle něj pak jedna z ovcí, na níž se ukájel, na místě uhynula. V důsledku toho uhynula i její tři jehňata. Další vyšetřování pak ukázalo, že v minulosti ho policisté vyšetřovali pro podezření i pro opakované soulože se slepicemi. Muž nyní čelí stíhání pro týrání zvířat, za které mu hrozí až rok vězení. Podle policistů na Brněnsku jde o ojedinělý případ, který není běžný a tak se muž ještě podrobuje náročnému vyšetření psychiatrem a psychologem.

Pozvánka:

(Předseda bavorské AfD Petr Bystroň, 14. 2. 2016 18:58)

Pozvánka: Předseda bavorské AfD Petr Bystroň vystoupí v pondělí v Praze; Hovory na pravici XVII pořádá Akce D.O.S.T.
Autor článku: -rav- • 12. 02. 2016 v 10:30

PRAHA | Občanské sdružení Akce D.O.S.T. pořádá sedmnáctý diskusní večer, který je tradičně označován jako Hovory na pravici. Host následujícího setkání bude jediný a tím bude předseda bavorské zemské organizace konzervativní politické strany Alternative für Deutschland (AfD) Petr Bystroň.
Setkání nad tématem Německo na rozcestí: „Utopí se v migrační vlně? A potopí i nás?“ se uskuteční v pondělí 15. února 2015 v 18:00 v budově ČSVTS, sál 217, Novotného lávka 5, Praha.
Po vystoupení Petra Bystroně bude následovat veřejná debata na aktuální a ožehavé téma migrační vlny. Diskusi bude řídit a večerem bude provázet předseda Akce D.O.S.T. Petr Bahník.
Hovory XVII
Čtěte dále VlasteneckeNoviny.cz: