Jdi na obsah Jdi na menu
 


110 let od narození Václava Černého – Ing. Antonín Bělohoubek

4. 3. 2015

PATŘÍ SE připomenout, že 26. března roku 2015 to bude 110 let od narození Václava vaclav-cerny.jpgČERNÉHO, tj. MYSLITELE A BUŘIČE Z NEJVÝZNAMNĚJŠÍCH! A PATŘÍ SE připomenout také to, že smrdutý čecháčkovský žabinec je dodnes:

1. PLNÝ individuí, AŽ CHOROBNĚ bažících po NEZASLOUŽENÉ moci, NEZASLOUŽENÝCH penězích i NEZASLOUŽENÉ slávě!

2. PLNÝ lžidemokratických zvráceností a zlotřilostí intelektuálních i mravních, politických i nepolitických!

3. PLNÝ lžidemokratických PROSTITUTŮ A PROSTITUTEK, KUPLÍŘŮ A KUPLÍŘEK!

4. VYSTŘÍDÁNÍ pustošivé lžidemokracie politickou i nepolitickou BLAHODÁRNOSTÍ opravdu POCTIVÝCH referend ohledně všech PODSTATNÝCH věcí v dohledu ještě NENÍ!

5. PRONIKAVÍ MYSLITELÉ A POCTIVÍ BUŘIČI to VĚDĚLI, VĚDÍ A BUDOU VĚDĚT!

6. Při poměřování PŘÍSNOU spravedlností vůči KDEKOMU, KDEČEMU I SOBĚ samotnému BUDEŠ vědět, že to JE důvod k radosti AŽ JÁSAVÉ, když můžeš PRÁVEM opakovat, že jsi nejen odchovancem, ale také POKRAČOVATELEM Václava ČERNÉHO, a to v ohledu intelektuálním i mravním, politickém i nepolitickém!

7. Při poměřování PŘÍSNOU spravedlností vůči KDEKOMU, KDEČEMU I SOBĚ samotnému BUDEŠ vědět, že KAŽDÝ, komu bylo, je bude LHOSTEJNÉ úsilí o VYSTŘÍDÁNÍ pustošivé lžidemokracie politickou i nepolitickou BLAHODÁRNOSTÍ opravdu POCTIVÝCH referend ohledně všech PODSTATNÝCH věcí, ten se PROPADAT HANBOU, protože BYL, JE A BUDE VÝRAZNÝM PODÍLNÍKEM na BUJENÍ ZVRÁCENOSTÍ A ZLOTŘILOSTÍ intelektuálních i mravních, politických i nepolitických, tj. BYL, JE A BUDE ZLOČINCEM A ŠÍLENCEM MNOHONÁSOBNÝM!

Ing. Antonín Bělohoubek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář