Jdi na obsah Jdi na menu
 


Budeme ušetřeni, nebo podvedeni? – Ing. Vladimír Veselý

9. 3. 2016

Uprchlická krize cloumá světem. U nás je klid. Tedy relativní. Většina lidí očekává, že to nějak dopadne a nepříjemnosti se jim vyhnou. Je to mylné očekávání, ale současná generace už je taková. Přímo vyžaduje, aby byla k činnosti donucena, to už pak prý jde všechno mnohem snadněji. Tak to alespoň tvrdí moje dcera, která je jinak perfektní: činorodá, zodpovědná, učenlivá, workoholik. Do budoucna se však moc dívat nechce, jistě ke své škodě. Ono to také není nic radostného. Kdekdo, včetně proroků, neslibuje jim a jejich potomkům nic pěkného.

Kdo věří sdělovacím prostředkům a politikům, má celkem pohodlný život. Pokud neprojde branou globálního kapitalismu do reality… Migrantská vlna se nám, pravda, zatím trochu vyhýbá, ale to nebude asi na dlouho. I když je nutné počítat s tím, že nás naši politici podvedou (co je také možné očekávat od člověka, který si vynucuje premiérskou funkci nereálnou soudní cestou?). I bez toho je mnoho cestiček, jak k nám nelegální imigranty víceméně legálně dostat. Jednou z nich je jejich ubytování v nemovitostech, které vlastní, nebo budou vlastnit cizinci. Neměli bychom proto podporovat prodej výrobních a jinak výdělečných zařízení cizincům nejen z ekonomických a strategických důvodů, ale i proto, že budou importovat běžence jako své potencionální zaměstnance. Tomu nelze legálně dost dobře zabránit, snad jen tím, že by musel ubytovatel prokázat, že je za ně plně odpovědný, jako za své občany. Nelze však zabránit tomu (čímž se zřejmě tak navedení imigranti chlubili) že nad Evropany zvítězí vagínami svých žen, protože děti, které porodí na území naší republiky, jsou českými občany. S mnoha právy, ale zatím žádnými povinnostmi. Omezit to lze snad jen neprodáváním našich nemovitostí cizincům. Vláda jim ale zajisté prodá, co bude moci, včetně nových bytů, na které jim nejspíše poskytne nevratné půjčky. Jistě ne na lichvářský úrok 9,9%, jak to inzeruje Home kredit jako velice výhodné pro naše občany.

Takovou taktiku si již vyzkoušeli strůjci celého stěhování národů. Po rozpoutání nepokojů a občanských válek v zemích, jejichž území, ale hlavně nerostné bohatství se jim líbí, rozbombardují jejich nemovitosti. Místní obyvatelé, stresováni válkou, zřejmě rádi prodají své nemovitosti a pozemky lacino cizincům a podlehnou falešným slibům, že se za utržené peníze mohou snadno dostat do bohatých evropských zemí. Tam jsou prý toužebně očekáváni, protože Evropa vymírá. Poskytne jim proto zdarma byt a zaměstnání, nebo dávky pro život ve svých zemích. V této růžově vylíčené budoucnosti imigrantům je jaksi nepovšimnuto, že vlastně prodali svou zemi, kterou jejich mužové zbaběle odmítli bránit, se vším jejím bohatstvím cizím spekulantům. A navíc poskytli „krycí štít“ pro infiltraci bojovníků Islámského státu. Ti se tak bez boje dostali do Evropy, kde se odpojí a v ilegalitě srocují k útoku na ni.

Z tohoto hlediska vypadají plány, které někdo připojil jako diskusi za můj článek o „vykopání hrobu“, jako nereálné Siónské protokoly už mnohem reálněji. Ba dokonce jako „pracovní“ plán, jehož jednotlivé body zaprodaní politici, krytí mocenskými organizacemi jejich států, poslušně plní, bez ohledu na strasti svých občanů, jejichž zájmy mají bránit. Lze pak pochopit i zdánlivě nelogické jednání politiků, věřících, že se jim nic nemůže stát. Ani za vlastizradu, kterou jejich jednání v mnohých bodech je. Onen teoretický hrob kopají svému státu s tou vírou, že se jim nic nestane. Ten hrob je však v pořadí již druhý, protože ten první byl použit pro demokracii a zasypán, aniž by se někomu z vladařů něco stalo, nebo aby byl volán k odpovědnosti.

A tak jdeme, dosud živí, podvedení, neexistující demokracií neustále obalamucovaní, ke genocidě předurčení evropští občané vstříc své, někým zlovolně naplánované, neradostné budoucnosti. Odevzdaně, jako Karáfiátovi Broučci ‒ vstříc svému zmrznutí.

Svět se mění. Dobro a Zlo se prý nemá oddělovat, co pro jedny je zlé, je pro jiné dobré. Člověk má prý mít absolutní svobodu, na silnicích jezdit po pravé i levé straně, jak se komu líbí. Nikdo nesmí být v ničem omezován! Jeden může spekulací škrtem pera vydělat miliardy, druhý za poctivou práci téměř nic. Populační exploze je nutné řešit válkou, protože na té se dá vydělat. Jako na každém lidském utrpení. Bílí lidé a křesťané smí být vyhubeni. Lidé, jako většina tvorů v přírodě, mají žít v hejnech a stádech a jeho okraje poskytovat k obživě jiných. Tak se má žít. Alláh je velký, Jehova ještě větší. Ale na boha Peníze jsou všichni krátcí. Však už jsem někde četl prohlášení, že Bůh není potřeba, protože peníze jsou silnější.

Dnes je spíše reálné vyhnat Turky do Německa a místo nich nabrat utečence. Ovšem ne zadarmo! Vždyť manipulovat s lidmi je tak snadné! A tak se nejspíše dočkáme toho, že pokud se Obamovi nepodaří zničit Ameriku, udělá to ta dáma s věčně rozevlátými ústy a vytřeštěnýma očima (nebude-li se Trump zdát náhodou vhodnější jako náš Babiš). Turci v Německu si odhlasují Angelu, Ergodan posílí ISISem původní Turecko a vezme si zpátky své Turky i s Německem a celou Evropou. U nás Zeman po volbách opět jmenuje Sobotku premiérem a Stropnického vojáci budou na hranicích pečovat o to, aby se běženci nezranili o žiletkový drát. Společně se pak budeme starat o jejich pohodlí a obživu, aby se jim u nás líbilo.

Na závěr už nelze nic jiného, než si poplakat nad tím svým reálným hrobem, protože to je zřejmě to, co nás čeká a nemine…

8. 3. 2016

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Cenzurováno-smazáno16.3.16 0:35 OBNOVENO:19.3.2016Izrael ve volbách a vzdělání -volby13.3.2016....

(SN-cenzurní oddělení, 19. 3. 2016 13:49)

Cenzurováno-smazáno16.3.16 0:35 OBNOVENO:19.3.2016 Izrael ve volbách a vzdělání - volby 13.3.2016 v Německu- fakta ke čtení a kultuře - (košer Links a Czech educational Jewish site www.tiferet.cz, 16. 3. 2016 0:35)
Masorti around the world:
Masorti responsa:
www.responsafortoday.com
Masorti Olami:
www.masortiworld.org
Masorti in Israel:
www.masorti.org
Conservative yeshiva in Jerusalem:
www.conservativeyeshiva.org
Fuchsberg center for Conservative Judaism in Jerusalem/
United Synagogue of Conservative Judaism:
www.uscj.org
Marom- international web:
www.masortiworld.org/marom
Jewish Theological Seminary:
www.jtsa.edu

KOSHER RESTAURANT
DINITZ- BILKOVA 12
www.dinitz.cz

Czech Jewish websites:
Federation of Jewish communities:
www.fzo.cz
Prague Jewish Center:
www.kehilaprag.cz
Bejt Simcha – reform Jewish community in Prague:
www.bejtsimcha.cz
Bejt Praha – open Jewish community in Prague:
www.bejt-praha.cz
Chabad Praha:
www.chabad.cz
Czech union of Jewish youth:
www.cuzm.cz
Jewish museum in Prague:
www.jewishmuseum.cz
Bejt Elend – afternoon Jewish school:
www.bejtelend.cz
Prague Lauder school:
www.lauder.cz
Czech educational Jewish site:
www.tiferet.cz
Kosher food online:
www.kosherfoodonline.eu

co vadí a co bylo smazáno/ cenzurováno 16.3.2016 a obnoveno 17.3.2016

(SN, 17. 3. 2016 22:51)

Izrael a konečné řešení arabské otázky-opakování matka moudrosti-Ahnefrau - (Merkel-Halik – Havel / (z lavičky V.H.), 16. 3. 2016 10:03)
Velký Izrael a konečné řešení arabské otázky - opakování matka moudrosti - Ahnefrau - Mnozí naši bratři nemají jasno, jak velký má v budoucnu být Izrael. Kam až mají sahat hranice naší Svaté země? Jistěže Izrael v budoucnu nebude zahrnovat jen ten maličký kousek území, který mu patří dnes, ale musí být mnohem větší. Židovský lid potřebuje svůj životní prostor a hranice Izraele se musí rozšiřovat do všech světových stran. Jak má být naše země v budoucnu velká je popsáno v Talmudu, kde se píše, že Izrael se má rozkládat od Nilu k Eufratu. Ano, celé tohle obrovské území svěřil Bůh nám a je na nás a na našich potomcích, abychom ho ovládli a osídlili. A dnešní vláda Izraele se podle toho důsledně řídí, o čemž svědčí všechny války, které Izrael vedl za šedesát let své existence. Když jsem byl v Izraeli, byl jsem se podívat v budově Kneesetu a nad vchodem jsem spatřil nápis: „Izrael se bude rozkládat od Nilu po Eufrat“. Problémem může být, že na tomto území žije přes sto milionů Arabů a je otázka co s nimi. Dříve se plánovalo že musejí být vyhlazení, nakonec s pomocí amerických jaderných zbraní by nebyl problém vymazat Araby z tváře země a poté, co by radioaktivita poklesla, by jejich země mohla být obsazena naší armádou a kolonizována. Poté co se však ve Francii dostal k moci náš vůdce Nicolas Sarkozy se tyto plány změnily. Sarkozy spolu s německou kancléřskou Angelou Merkel vymysleli, chytřejší řešení, a to založení Unie pro Středomoří (fr. Union pour la Méditerranée), což je podle wikipedie „seskupení států Evropské unie a všech ostatních států u Středozemního moře, které bylo založeno 13. července 2008 francouzským prezidentem Nicolasem Sarkozym. Ten původně zamýšlel její existenci jako alternativu k tureckému členství v Evropské unii, kde by Turecko tvořilo páteř nové Středozemní unie. Z této představy bylo upuštěno v březnu 2008. Poté, co bylo Turecku garantováno, že tento projekt nebude alternativou tureckého členství v EU, přijalo Turecko pozvánku ke spolupráci.“
Tak zní alespoň oficiální verze pro hloupé gojímy. Skutečnost je však jiná. Věřte milí bratři, že do deseti či dvaceti let bude schengenský prostor rozšířen na všechny země Unie pro Středomoří. Poté bude moci každý občan Turecka, Sýrie, Egypta, Maroka i dalších zemí volně cestovat po celé Evropě a dokonce se tam i usadit. Arabové a Turci budou mít v Evropě stejná práva, jaká dnes mají občané zemí EU. Nemusím jistě dlouze vysvětlovat, k čemu to povede. Desítky milionů Arabu odejdou do Evropy a Blízký východ se vylidní. Ti, kteří nebudou chtít odejít dobrovolně, vyžene naše armáda za Nil, respektive za Eufrat a na celém obrovském území, zahrnujícím východní část Egypta, celou Sýrii, Jordánsko, Libanon a západní část Iráku nezůstane jediný Arab. Věřte, že po odchodu většiny mladých mužů do Evropy, se tyto státy nedokáží ubránit proti našim armádám a vyhnání zbytku obyvatel bude snadné. Izrael tak konečně dostane území, které našemu lidu věnoval Bůh.
Pro nás evropské Židy však vyvstává otázka, jak se nám bude žít v Evropě, kde třetinu obyvatel budou tvořit Arabové. Ujišťuji vás, že se nám bude žít lépe než dnes. Rozeštveme původní obyvatelstvo Evropy a nové přistěhovalce proti sobě a jak se říká, když se dva perou, třetí se směje. Evropské obyvatelstvo rozdělené mezi Evropany a Araby se bude navzájem nenávidět a my jim budeme vládnout. Budeme neutrální a budeme hrát úlohu prostředníka mezi gojímy a muslimy. Arabové v Palestině, Egyptě či Sýrii jsou naši nepřátelé, ale jejich soukmenovci v Evropě jsou naši přátelé a spojenci. Až se Sarkozymu a Merkelové podaří zaplavit Evropskou Unii Araby, pak my, vyvolený židovský národ nebudeme vládnout jen Blízkému Východu a USA, ale i celé Evropě!