Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozdě bycha honit… – Ing. Vladimír Veselý

26. 4. 2016

To je další české přísloví, mnohokrát použité. Tentokrát se hodí na Německo, kde „zaspali“ nejen vládní činitelé, a zejména „mutti Angela“, a zcela nezodpovědně (na její příkaz?) vnitřní i vnější obrana německého státu. Teď si sypou popel na hlavu, že to nezvládli tím, že neuzavřeli hranice a nedůsledně kontrolovali běžence. Většina z běženců totiž neměla vůbec doklady a mnozí měli popálené prsty, aby nemohli být identifikováni podle jejich otisků. Do otevřené náruče „mutti“ byli přijímáni jen podle jejich vymyšlených údajů, mnozí se spoustou peněz v kapsách, vypůjčeným malým dítětem na ruce a drahým mobilem v kapse. Pravda, sice beze zbraně, ale ty za nimi šly v zásilce potravin, kterou jim zabavili řečtí celníci. Malé dítě by jim nevěřilo, Gehlenovi potomci zřejmě ano.

Pašování islámských bojovníků tedy běželo jako podle dobře sestaveného plánu a většina z nich mizela z ubytoven (pro úřady) neznámo kam. Že podle instrukcí do Švédska, do Hamburku a na letiště do Bruselu, to jsme se dozvěděli později. Nicméně podloudné machinace s běženci neustávají. Zejména s Turky, jichž je už Německo plné. Než se policie poučí ze svých chyb, bude jich ještě víc. A tak etničtí Němci budou brzy menšinou. „Mutti“ s tím pro příští volby asi počítá, ale spoléhá spíše na své protektory. Nějaká funkce v „turkoněmecké alianci“ by se pro ni jistě našla. Ona však plánuje asi postoupit mnohem výš. Jen aby nešlápla do prázdna. Muslimové jsou milí, jen pokud jsou v menšině. Pak kamenují a řežou hlavy. A ti třetí, k nimž se veřejně přihlásila, se pak smějí.

Osobně nevěřím tomu, že je Angela Merkelová nějak příbuzná s Adolfem Hitlerem, ale Němcům samotným dělá škody téměř větší než on. A to ještě není konec. Její spolupráce s údajným šéfem Islámského státu, jinak tureckým prezidentem Erdoganem, může nenávratně poškodit nejen Němce samé, ale celou Evropu. Nechápu sebevražednou pasivitu Němců i ostatních Evropanů, mezi něž ještě stále patříme. Ta musí být něčím navozena a zajisté také je. Chemtrails jsou prvními podezřelými, ale nejsou to prostředky jediné. „Tiché zbraně“, na které se nástupem televize a výpočetní techniky přešlo, jsou ještě záludnější, i když nezabíjejí přímo. Najdou vás ale všude a nepoznáte, zda lžou, anebo vás polopravdou vedou na špatnou cestu. K tomu snadná cenzura a viry, nějaká ta „spanilá jízda“ či atentát ‒ a mediální maglajz je hotov. Zcela dezorientovaný občan je na světě. Připraven zachraňovat potřebné i lumpy. A oběsit toho, na nějž ukáže soudce Lynch (nebo strýček Sam).

Nechci tím říci, že bychom neměli pomáhat opravdu potřebným, ale pomáhat „vykukům“ se nevyplácí.  S tím už máme přece dlouholeté zkušenosti. A těch „vykuků“ je mezi běženci nemalý počet. Zbytek mohou být naši budoucí vrazi. Oni se tím ani netají a my je v tom ještě podporujeme. Jako by nestačily problémy, které už máme. Zdaleka nežijeme v demokracii, ale v totalitě. Politici, kteří se díky naší pasivitě „zamontovali“ do výnosných funkcí, nás „berou na hůl“ kamkoli se podíváš. Nejen inflací, což je vžitá zlodějna, na kterou doplácí především slušní střadatelé. (Spotřebitelský košík podražil za naší „svobody“ na mnohem víc než desetinásobek – jen voda v Praze z původních šedesáti haléřů za kubík podražila na víc než šedesát korun). Platy, pravda, také trochu stoupají, ale vklady na stáří ne! „Zelená stokoruna“ ještě něco platila, ta dnešní už jsou drobné. Takže jsme vydáni na milost a nemilost našich politiků a bankéřů, kteří si ulévají vklady do „Panama papers“, nebo do „Čapích hnízd“. Řekl bych, že platy politiků a státních funkcionářů jsou dostatečně veliké, aby si nemuseli přivydělávat vedlejšími „kšefty“. A dobře vykonávaná funkce vrcholného úředníka jistě zabere celou pracovní dobu. Vedlejší zaměstnání a funkce by jim proto měly být zakázány.

Stejně tak si myslím, že ve státních funkcích by neměli být zaměstnáváni lidé s cizí státní příslušností, protože dvěma pánům nelze dobře sloužit (pro zkušenosti není třeba chodit daleko). Myslím, že jako občané, kteří si své vládní úředníky dobře platíme, máme právo od nich požadovat, aby pracovali pro nás a nevytvářeli z našeho státu „banánovou republiku“. Nenechat je, aby rozkrádali výsledky úsilí našich lidí a tolerovali to i jiným. Aby podporovali snadné a spekulativní zisky i jejich propagaci (reklama: „čtyři studenti objevili, jak vydělávat miliony“ vyskakuje jistě i vám). Stejně tak i propagaci násilí. Aby nevedli náš národ do záhuby. Morální i hmotné.

Také soukromá podnikatelská činnost vládních činitelů je nežádoucí, protože pak se věnují především jí. Ať už tím, že si vytvářejí příhodnější podmínky pro vlastní podnikání, nebo za nemalé „všimné“ je přihrají jiným. Vždy je to na náš úkor. Dopadá to tak, že za dopis platíme už třináct korun, tramvaj na půl hodiny korun čtyřiadvacet. Vymizely v autobusech dělnické týdenní jízdenky do zaměstnání a jiné výhody. Za cestu do zaměstnání platíme i sto korun denně. Šikula či šmejd si ale může vydělat škrtem pera stovky milionů, či dokonce miliard a nikdo se ho neptá, kolik je v tom jeho vlastní práce a kolik švindl. A za co se vymáhá například těch tři sta milionů korun?

To není všechno, co mě trápí. Chlubíme se, že jsme se zbavili totality jedné strany, ale nějak přehlížíme, že jsme vpluli do ještě horší totality lidské chamtivosti. Že se novým bohem stal zisk, mnohem bezohlednější k člověku, než byl kdysi nabubřelý komunistický funkcionář. Zdůrazňuji to „nabubřelý“, protože i mezi komunisty se našli slušní lidé. Chamtivci jsou ale vždy a všude. To se ukazuje teď na všech stranách. Ať už v mezinárodní politice, nebo v „globální“ ekonomice. Zisk se získává i přes mrtvoly. Nejen v „horkých“ válkách, ale i v těch obchodních. Velmi zřetelné je to například ve zdravotnictví, zejména na něj navázaného farmaceutického průmyslu, které někdy postupuje podle systému: „nebude-li nemoc, nebudou zisky za předražené léky“. Je proto přímo alergický na často úspěšné léčitelské metody. Zejména elixír mládí je pro ně jako červený hadr. Podobně v dopravě je utlumován vývoj elektrických aut, protože by klesly zisky naftařských společností. A tak bez ohledu na životní prostředí a jeho dopad na člověka je udržován trend vysokého zisku podle pravidla „Keep your Line“ – drž si svou úroveň a neměň své zvyky v neprospěch dodavatelů. Když na to nemáš, půjčíme ti. Vrátíš nám to dvakrát.

To je jen můj výkřik do tmy, já vím. Ale celý život jsem poctivě pracoval, kus práce je za mnou vidět. Téměř dvacet let se bez nároku na odměnu snažím hledat a ukazovat lepší cestu v našich novinách, bohužel bez výrazného úspěchu. Nechci urazit, ale někdy dávám za pravdu drsnému mottu z vojny, které se hodí i na sluníčkáře: „Říkej volovi, že je vůl, když on ti stejně nerozumí! (A když ti porozumí, tak tě kopne!)“. Je to však moje prokletí a nemohu se jej jen tak vzdát. Moje sluníčko je spokojený občan, živící se svou vlastní prací a nečiní jiným, co nechce, aby oni činili jemu.

Ono poddávat se násilí znamená říkat si o další. A potom také třeba i „pozdě bycha honit“.

20. 4. 2016

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Je politika „Lidového domu“ navázaná na globalistické „socialisty“/ NEOMARXISTY – ve vleku entit....

(Archivář-Kocka Cyber Gamer, kočka domácí i ET kočka „ufonská“ z přátel kocoura Mikeše, 30. 4. 2016 10:50)

Je politika „Lidového domu“ navázaná na globalistické „socialisty“ NEOMARXISTY – ve vleku nepozemských „mimozemských“ entit připravující znova eugenické zásahy a masové čištění od příliš inteligentních populací, jako jsou hledači pravdy o Bibli? - Erich von Däniken otevřel Pandořinu skříňku s pravdou. O nás samotných, že žít ve lži se nevyplácí. Bláboly povinného dějepisu máme my starší za ssebou, renomovaní historici, hodní toho jména varují, že zase – před ssebou! Štvanice proti knihám, autorům a vězení pro myšlenky. Spalování knih i s jejich autory teprve přijde. Nyní se jen budou ničit knihy pana Bartoše. Co je v nich tak „škodlivého“? Jaká pravda rozzuřila Babišo- Sobotko- Zemanovské čínsko-sovětské „české“ policajty vedené Ovčáčkem a a Minářem či jak se ten ubohý spolek řízený z Pekingu a z Měsíce jmenuje? Z Měsíce? Ano! Ano - „bude líp!“ Bude líp, když budete znát pravdu, obyčejnou biblickou pravdu, kde Erich von Däniken si dal práci číst Bibli a přemýšlet o ní. Začalo to hledáním správného překladu, co je vlastně v originálu (Bible a řady dalších svatých knih!). To se ovšem nesmí říkat, psát a publikovat, musí být užívána „historická věda, a theologická tradice. Podobní „grygaři“ / Sysifové rádi vysvětlí co je (podobná!) věda. Jako soudruh Grygar za komunistů. Stačí si ty knížky číst! Vydané za „komunistů“ či za socialismu – tedy před 17.11. 1989. Ty bolševické urážky pana E. Dänikena, kde jej obviňuje jako všichni bolševici světa, ze stejného: že spekuluje! Spekuluje, ve významu hledání otázek stavění vědecké hypotézy! Na podobné bláboly „vědců“ typu pana Grygara, kde jim nesmíme zpochybňovat erudici, vědomosti, jen charakter(!) lze namítnout, že jen plují v dobře dotovaném finančním proudu mlčení a zákazu publikování informací o UFO, ufonech a nepozemském /mimozemském/ životě. Kde máme důkazy, že UFO a ET, ufoni – nepozemšťané, život ve vesmíru existuje? Výborná důkaz je řada dokumentů „Vetřelci dávnověku“, kde je nutné se soustředit na obrázky,- dokumenty památek, sbírkových předmětů v muzeích a názory obyčejných kvalitních řemeslníků, co je možné v současné době vyrobit a postavit „naší“ soudobou technologií a co je nemožné. Do toho zapadá hezký seriál „Vetřelci na Měsíci. Dávám přehled několika odkazů a vážím si ing. dr. Koblihy, že toto téma otevřel v jeho „Konec věku příběhů“. Nedotáhl věc do konce, tak jen tolik, že i v seriálu,i v „konci věku příběhů“ je přetřeno „politickou korektností“, kde se trvdí, jako autor pan ing. Veselý, že chce ufony na stůl! Jenže ty bláboly „výkladů je třeba vyhodit a prohlížet si důkazy z muzeí, máme je v Náprstkově muzeu, jen se do depozitářů dostane málokdo! Více - http://zoom.iprima.cz/porady/vetrelci-na-mesici - www.youtube.com/watch?v=uMU8RedWHTI - www.youtube.com/watch?v=c4MBQMi7tK4 - Mimozemšťané na měsíci Odhalená pravda 2014 - Kocka Cyber Gamer - http://uloz.to/xf1DS72D/vetrelci-na-mesici-full-hd-avi - http://ulozto.sk/xK7Djxb5/vetrelci-na-mesici-2014-1-cast-by-mirek0077-mkv https://en.wikipedia.org/wiki/Ancient_Aliens#Series_overview - Mikeš a ET/ufonská Mikeška: „ Hezký zbytek dne, posílám odkaz na zajímavý díl seriálu Vetřelci Dávnověku. Celý seriál je velmi zajímavý a dozvíme se v něm, že bohové jsou návštěvníci z jiného světa.Tento díl pojednává také o tom o čem se zde na orgonetu také psalo. O Morgelonově nemoci, morgelonech a epidemiích historie, které byly mimozemského původu. Třeba někoho inspiruji ke shlédnutí, pokud někdo tento seriál ještě neviděl či nesleduje. Odkaz na 7 díl III. řady: http://play.iprima.cz/zahady-konspirace/vetrelci-davnoveku-iii-7.....

Předsedu strany Národní demokracie Adama B. Bartoše ve čtvrtek zadržela policie

(Josefa Švejková, bojovnice Svobodovy armády, nositelka Leninova řádu. Bojovnice za mír a Čapí hnízdo, 29. 4. 2016 8:50)

8. dubna 2016 20:33, aktualizováno 20:53- Předsedu strany Národní demokracie Adama B. Bartoše ve čtvrtek zadržela policie. Tvrdí to místopředseda strany Luke Belson, policie však zásah nepotvrdila. Bartoše soud už v březnu odsoudil za antisemitské výroky k podmínce a pravděpodobně je také podezřelý z nenávistných výroků na protiislámské demonstraci. Adama B. Bartoše zadržela policie i na březnové demonstraci proti islamizaci. Zadržení zřejmě souvisí s Bartošovou politickou a publikační činností, uvedl Belson na webu Národní demokracie. Policisté podle něj provedli domovní prohlídky v Bartošově bytě a v kanceláři strany. „Krátce po zadržení byl předseda Národní demokracie převezen na služebnu policie na Zbraslavi, kde byl vyslýchán v souvislosti se svou publikační a politickou činností,“ napsal Belson. Z Bartošova bytu policisté podle něj odváželi knihy, dokumenty, datové nosiče a elektroniku a později také dokumenty z kanceláře strany. Právní zástupce strany Miroslav Timura uvedl, že ještě přesně neví, kvůli čemu byl Bartoš zadržen, a k případu se více nechtěl vyjadřovat. Postup policie označil Belson za protiprávní. Jedná se podle něj o útok na politické svobody občanů. „V tuto chvíli nevíme, zda a kdy bude náš předseda propuštěn, ale aktuální informace, které máme k dispozici, nasvědčují tomu, že by mohl být převezen do cely na Praze 2 a strávit v ní dnešní noc,“ doplnil. Mluvčí pražské policie Jan Daněk zásah nepotvrdil. Bartošovo vyjádření redakce serveru iDNES.cz shání, předseda ND však nebere telefon. Činy Bartoše a Národní demokracie již policie vyšetřovala několikrát. V poslední době prověřuje například plakáty strany s hesly k současné uprchlické krizi. Strana na nich třeba vyzývá ke „střelbě do černého“. Bartoš je také pravděpodobně vyšetřován kvůli podněcování k nenávisti vůči skupině obyvatel na březnové demonstraci proti islámu . Bartoš i bývalý místopředseda Národní demokracie Ladislav Zemánek také byli v březnu u soudu nepravomocně potrestáni roční podmínkou za jejich loňské počínání u pomníčku Anežky Hrůzové, zavražděné v roce 1899. U hrobu Bartoš se Zemánkem zanechali ceduli, na niž mimo jiné napsali: „Židovská otázka nebyla dosud uspokojivě vyřešena.“ Z vraždy Hrůzové byl obviněn a poté odsouzen Žid Leopold Hilsner. Proti následné vlně antisemitismu, známé jako „hilsneriáda“, bojoval i Tomáš Garrigue Masaryk -Dílo:Je autorem několika knih a od roku 2014 provozuje také Nakladatelství Adam Benjamin Bartoš. V tomto nakladatelství vydal většinu svých děl (není-li uvedeno jinak): Obřezaná republika. Chystá se v ČR nový Izrael? (2014, Bodyart Press, ISBN 978-80-87525-24-1) - Zpověď. Jsem antisemita? (2014, ISBN 978-80-905861-0-9) -Obřezaná republika. Díl I. T. G. Masaryk a Židé (2014, ISBN 978-80-905861-2-3) - Klukova dobrodružství. 7 pohádek na dobrou noc (2014, ISBN 978-80-905861-1-6), spoluautor: Kristián Adam Bartoš - Národní demokracie 2014: sborník textů k 1. výročí založení Národní demokracie (2015, ISBN 978-80-905861-3-0), editor - Obřezaná republika. Díl II. První republika a Židé (připravováno k vydání) ...Brněnský radní Michal Doležel (Žít Brno) na něj v té souvislosti podal trestní oznámení pro podněcování a vybízení k rasové nesnášenlivosti. Před Vánocemi téhož roku jihlavští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení a obvinili Bartoše i jeho spolustraníka Ladislava Zemánka.V březnu 2016 byla podána obžaloba a jihlavský soud rozhodl (zatím nepravomocně) formou trestního příkazu bez hlavního líčení o vině obou. Bartoš oznámil, že proti rozhodnutí podá odpor.....

Bych a Gulag: Tisková konference:Tisková zpráva k projektům mapujícím Gulag a represe vůči čs.občanům....

(© Copyright gulag.cz-Marťan z Kuchajdy a info@gulag.cz, tel.: +420 725 787 527, 28. 4. 2016 11:57)

Marťan z Kuchajdy a info@gulag.cz, tel.: +420 725 787 527- Tisková konference: Tisková zpráva k projektům mapujícím Gulag a represe vůči čs. občanům v SSSR- Tisková zpráva k projektům mapujícím Gulag a represe vůči čs. občanům v SSSR- email: info@gulag.cz, tel.: +420 725 787 527 © Copyright gulag.cz, Sdružení Archipelag 2013 - 2015. All rights reserved. Designed & Developed by Pavel Blažek více in: ww.youtube.com/watch?v= Igo0pxjN3Z4 Ach jo… :-((Neumím sem dát aktivní odkazy, tak odkaz vyber (zamodři) a dej vyhledat googlem…:-) ac24.cz/zpravy-ze-sveta /7256-zverejnene-video-ze-vcerejsi-demonstrace-ukazuje-sokujici-tvar-taktiky-nemecke-policie-ktera-ve-skutecnosti-obklicila-demonstranty -Něco podobného dříve bylo u nás… www.youtube.com/watch? v=0VQCa5ATW04 -Co uprchlíci očekávají v Německu…? www.youtube.com/watch?v=PiwiCKe_s38 -Požadavky Islámu ve Francii…
www.youtube.com/watch?v=m3_eXJUe398 Tohle je Islám…
www.youtube.com/watch?v=ztYGlmmD-e4&feature=iv&src_vid=m3_eXJUe398&annotation_id=annotation_1208104347 -Dokument o Islámu z Prahy… http://gloria.tv/?media=596554&language=cmurv3vAUzX Chemtrails – vypouští na nás letadla jedy…???
www.stream.cz/adost/10003558-zluta-smrt Jooo postřiky řepky…
www.stream.cz/adost/10004222-zluta-smrt-2
www.stream.cz/adost/10008527-zluta-smrt-4#nejnovejsi Postřiky pestycidy
www.youtube.com/watch?v=fRjbri5d1cg Debatní klub – o Islámu
www.youtube.com/watch?v=kXWNLqMv0No Islám – tři debaty – Islám, Křesťanství, Židovství atd… www.youtube.com/watch?v=7l50F7NNUyk Demonstrace proti Islámu 12.2015,Václavák
www.youtube.com/watch?v=BYQ_zcKXNdw Islamizace, příznivci uprchlíků by věšeli vlastence.
www.youtube.com/watch?v=qHSXn5SRpXE Islamizace, máme se na co těšit…:-(((( https://www.youtube.com/watch?v=SS0zfWY73TM Islamizace- Máte slovo,1.2015. Ukazuje se kam to vede…
https://www.youtube.com/watch?v=XgFqAOWIr3A Islamizace- Máte slovo,září. -Teď se to ukazuje…
https://www.youtube.com/watch?v=-2aKvjq5qeY Uprchlíci – Jestli je 1/3 pravda, tak je to průser!
www.youtube.com/watch?v=ot6IlqMueiM Uprchlíci v Německu.Tohle nám tají…
www.youtube.com/watch?v=q_iK7pslv44 Mírumilovný islám…
www.stream.cz/islam-v-cr/10007957-lukas-lhotan-byvaly-muslim#nejnovejsi Muslimové u nás. www.email.cz/download/i/0E2UrtwEe3vQPjkl39T70H5cwczcSZ22E1fw9yK7QvgNMeWDlY0B0E_i0STb7l0wVvrpPNs/Imigranti%20sp%C3%ADc%C3%AD%20na%20hrobech%20-%20Kulturn%C3%AD%20obohacen%C3%AD.mp4 Takto ti inženýři a doktoři pustupují do Evropy….
www.youtube.com/watch?v=hox0ouKcMDg Tohle je Islám… Bývalá islámka vypráví. www.youtube.com/watch?v=1Bxj1r7BbJg Tohle je také Islám… www.youtube.com/watch?v=Im0IisZ77QI Islám a jeho vývoj a šíření. www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LXrnprlMyB8 Export demokracie made in USA www.i-noviny.cz/hydepark/o-libyi-jinyma-ocima#.VjvJELcvfIX Proč zlikvidovat Libyi… www.youtube.com/watch?v=cE338BVvX0w Proč musel Kaddáfí zemřít… www.youtube.com/watch?v=ht_k2RKAWGs Proč byla zlikvidovaná Libye… www.youtube.com/watch?v=AGl7MUxs0jA V Libyi bylo dobře… www.youtube.com/watch?v=rKQ7zNRo-E4 Na tom něco bude… www.stream.cz/zpravy/10008006-obcane-prahy-vs-nepoctivi-taxikari-na-kazdeho-jiny-metr

Kontext

(palo, 28. 4. 2016 11:37)

Nedávno jsem objevil tento "globální kontext":

https://www.bing.com/search?q=Angela+Merkelová+a+ponorky

http://uloz.to/hledej?q=Klimov