Jdi na obsah Jdi na menu
 


Božské město – František Růžička

16. 9. 2015

Na náměstí Přemysla Otakara II. se v rámci jubilea 750. výročí založení města konala jedna z mnoha různých akcí. O této sobotě se však jednalo o dárek, který pro město a jeho obyvatele připravila ve spolupráci s magistrátem společnost Robert Bosch.

Připomeňme v úvodu, že firma Bosch v ČR se skládá ze šesti společností a zaměstnává přes 7 tisíc pracovníků. Dokumentace uvádí, že celkový obrat dosáhl částky 1 300 mil. eur. Bosch Group je vedoucím mezinárodním dodavatelem technologií a služeb a dělí se do čtyř obchodních oblastí: Mobility Solutions, Průmyslová technika, Spotřební zboží, Energetika a technika budov. Při započtení prodejních a servisních partnerů je společnost Bosch zastoupena přibližně ve 150 zemích světa. V minulém roce přihlásila celosvětově přes 4 tisíce patentů. Společnost Bosch zlepšuje kvalitu života na celém světě díky výrobkům a službám, které jsou inovativní a budí pozornost i spokojenost.

Letos se společnost rozhodla připojit se formou zábavného odpoledne a večera k českobudějovickým slavnostem pod názvem „Open air koncert Bosch pro boschské město“. Byl připraven bohatý odpolední program pro rodiny s dětmi a večerní koncertní část, při kterém vystoupila zpěvačka Anna K a zahrála skupina Divokej Bill, což přilákalo velké množství diváků.

Je již tradičním českým zvykem, že při kulturních programech bývá i bohatá nabídka občerstvení, a tak není divu, že některý pohled na přítomné skupinky připomínal soutěž pod názvem: „Žere celá rodina“…

František Růžička, České Budějovice

p1290699.jpg

Atrakce pro děti

p1290697.jpg

Technické zázemí

p1290700.jpg

Servisní náklaďák

p1290704.jpg

Všem se líbilo

p1290714.jpg

Koncert Anny K

p1290732.jpg

Všem také chutnalo

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář