Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 3. – svátek má Miroslav – Ing. Vladimír Veselý

11. 3. 2012

dolejsi-miroslav-01.jpgPři této příležitosti nemůžeme zapomenout, že jedním z Miroslavů byl také Miroslav Dolejší, autor Analýzy 17. listopadu a mnoha děl dalších. Od jeho smrti uplynulo již téměř jedenáct let, ve kterých se postupně naplňují jeho předpovědi o nedobrých způsobech a záměrech s lidstvem této Země. Zabýval se touto tématikou léta a vyneslo mu to bohužel jen devatenáct let vězení a téměř nic opravdu dobrého. Ukazoval lidem cestu, ale podle vžitých zvyklostí v tomto slzavém údolí sklidil málo uznání. Až na nepříliš velkou skupinu lidí, kteří dovedli pochopit jeho dílo a kteří si jej za to nesmírně vážili. Včetně mne.

Ve Wikipedii se dočtete, že kromě známé Analýzy napsal také rozsáhlejší studii pod pseudonymem Robert Helebrandt, kterou naleznete pod názvem „Knížata zloby“ ve webovém vyhledávači. I tam je mnoho postřehů o tom, kam je tlačen svět a stojí za to si ji přečíst. Zejména v dnešní době, kdy naše současná civilizace tvrdě pracuje na své záhubě.

Miroslavovi Dolejšímu nelze než poděkovat za jeho práci a oběti pro své spoluobčany a věnovat mu při jeho svátku alespoň vřelou vzpomínku. Jeho další osobní přátelé se ke mně jistě připojí.

6. 3. 2012

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

www.neocipuj-se.cz

(Ivo A. Benda, 18. 6. 2015 18:55)

www.evakuace-lidstva.cz
www.co-jist.cz

revoluce a kdo za nimi stojí

(x, 3. 4. 2012 16:35)

http://pravda.blatna.cz/ruska-revoluce.html
K osvětlení role sionistů v bývalém SSSR slouží též výňatek z knihy Můj otec Berija ve Stalinově Kremlu, od Serge Beriji (nakladatelství DITA Praha 2003):

Z obsáhlé knihy STALIN od Montefiore (Praha 2004):

z knihy Larisy Vasiljevové (Moskva 1993, Praha 1996) - Ženy Kremlu:
J. Andropov, vedoucí KGB a po smrti Brežněva generální tajemník ÚVKS, měl matku i manželku Židovku..." Tolik z knihy Ženy Kremlu .

in memoriam Dolejší + pravdu nejde(trvale) utajit

(Muller, 13. 3. 2012 12:09)

http://www.stream.cz/slavnedny/668264-13-brezen-den-kdy-tisice-lidi-videly-ufo
Internet je plný podobných zpráv, jako zde maličký výběr. Jde o nesmysly, fámy, klam a lest? Jenže internet je plný i dalších informací, kde 1+1 mohou být 2. I když dobří matematici dokáží, že 1+1 nemusí zcela dvě, buď něco chybí nebo přebývá... Nechybí složit podobné poctivé informace se světem UFO, ufonů a Bible se současnou politikou? A rok či stovka let sem tam... Např: http://www.ulozto.cz/xRcsBXf/r-helebrandt-protokoly-sionskych-mudrcu-pdf

13. 3. 2012 - Případ zvaný „Světla z Phoenixu“ z roku 1997 se považuje za unikátní v tom smyslu, že „neidentifikovaný létající předmět“ (tedy takzvané UFO) potvrdily nezávisle na sobě tisíce svědků. Hodnověrnost svědectví ještě zvýšil samotný guvernér státu Arizona Fife Symington, který sice hned po události záležitost obracel v žert (viz reportáž), ale po skončení svého mandátu v roce 2007 promluvil otevřeně a bez zábran. I on prý tehdy záhadná světla na obloze viděl a přišla mu „jako z jiného světa“. Před občany ale prý nechtěl vyvolávat paniku, protože stejně pro ně neměl žádné logické vysvětlení.

Autor: Martin Krušina, střih: Jiří Novák

http://www.uloz.to/xiPztah/robert-helebrandt-kniezata-zloby-protokoly-sionskych-mudrcov-odlisna-verzia-2-sk-pdf

http://www.novinky.cz/koktejl/214382-ufo-vydesilo-ve-dne-desitky-lidi-primo-na-manhattanu.html
pondělí 18. října 2010, 15:56 - New York

Trojice neidentifikovaných létajících objektů, tedy UFO, se proháněla po obloze nad New Yorkem ve dne a způsobila na místě obrovský poprask. Desítky lidí ze čtvrti Chelsea se zastavovaly na ulicích a objekty sledovaly, fotily a natáčely.

Někteří lidé se domnívali, že jde o balóny, jiní vtipkovali, že je to asi Superman. Nouzová linka obdržela během několika minut desítky telefonátů od vyděšených lidí, kteří UFO spatřili.

Zástupci města nedokázali ani po několika dnech vysvětlit, co přesně oblohu nad New Yorkem brázdilo.

http://www.scribd.com/doc/8695414/Robert-Helebrandt-Knieata-zloby-Protokoly-sionskych-mudrcov

z textu: ...Jestvujú dve verzie: v prológu k Protokolom uverejneným Gottfriedom zur Beek, popisuje ich odhalenie autor takto:V roku 1897, v dňoch 29. až 31. augusta sa konal v Bazileji Sionistický kongres za predsedania Theodora Herzla,fejetonistu viedenského časopisu ”Neue Freie Presse”. Ruská vláda, ktorá tušila, že na kongrese sa nebudú prerokúvaťiba bezvýznamné veci, prikázala vtedajšiemu náčelníkovi ruskej tajnej zahraničnej služby, aby toto zasadnutie sledoval.Tento náčelník - Račkovski vyslal svojho spravodajcu, ktorý podplatil posla, odvážajúceho akýsi tajný dokument zoskončeného kongresu do slobodumurárskej lóže ”U vychádzajúceho slnka” vo Frankfurte nad Mohanom. Podplatenýposol prerušil v dopredu dohodnutej stanici cestu na jednu noc a počas tejto noci bol francúzsky text Protokolov opísanýa odoslaný na ministerstvo vnútra do Petrohradu. Jeden opis sa dostal do rúk Jiřímu Butinovi. Neskôr dal Alexander Nikolajevič Suchotin, šľachtický maršál a vodca černigovskej šľachty, profesorovi Sergejovi Alexandrovičovi Nilusovi jeden opis na posúdenie. Odkiaľ ho Suchotin získal, nie je známe.Podľa Bergmeistra, svedkom tohto posolstva bol syn profesora Nilusa, ktorý zomrel v roku 1930. Sergej SergejevičNilus, ktorého vyhľadal Bergmeister v Paríži a ktorý sa listom zo dňa 24. marca 1936 zaviazal prísahou, že sa zúčastniltoho, keď v roku 1901 maršál major Suchotin onen rukopis odovzdával otcovi.

vidíme, že jde v prvé řadě o souvislost s územím pádu "bolidu" Tunguzka...známém jako tunguzský meteorit. Vozili sem podobné instrukce a jednou jim to nevyšlo? Kolikrát jim to ještě nevyjde?

2) in memoriam Dolejší + pravdu nejde(trvale) utajit

(Muller, 13. 3. 2012 12:26)

a prameny?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Tungusk%C3%A1_ud%C3%A1lost
Tunguská událost či tunguská katastrofa (též psáno s přídavným jménem tunguzská) byl mimořádně silný výbuch, ke kterému došlo 30. června 1908 v prostoru centrální Sibiře, v dnešním Krasnojarském kraji. Výbuch je připisován výbuchu přiletivšího kosmického tělesa ve výšce asi 5 až 10 km nad zemským povrchem. Exploze byla natolik silná, že v oblasti přibližně 2000 km² vyvrátila a přelámala kolem 60 milionů stromů[1] a zvuk výbuchu byl slyšitelný do vzdálenosti 1000 km.[zdroj?] V oblasti exploze nebyl nikdy nalezen žádný odpovídající meteorit.[1] Přesto se pro vybuchnuvší těleso někdy používá název tunguský meteorit

atd.
http://www.novinky.cz/koktejl/169813-mimozemstane-pry-zachranili-zemi-odstrelili-tunguzsky-meteorit.html
...Může to znít velmi šíleně, ale teorie ruského vědce Jurije Lavbina stojí přinejmenším za vyslechnutí. Lavbin se domnívá, že Zemi zachránili v roce 1908 od totální devastace mimozemšťané....

a kteří už tehdy odstřelili realizátory toho podivného programu knížat zloby, stejných jako zde a nyní maluje odvážný řidič autobusu, pan Smetana - aby šel do kriminálu za pravdu o politicích, jak je vidí lidé skrze jejich auru a čakry i čachry - i s tykadélky a ufonskýma dlouhýma "oslíma "ušima? ((viz i Karel Havlíček Borovský a jeho těžké osudy a "domácí" věznění v Brixenu když už tehdy veršoval o politicích s dlouhýma (ufonskýma...) ušima.))

Je pravda tak jednoduchá, že vložením programu pod krycím programátorskýcm názvem "VÍTĚZSTVÍ PRAVDY A LÁSKY" se provádí program mimozemských, ufonských lží skrze zde maskované Knížata zloby"?

i
podobné informace, že prý: "Až po několika letech se na místo dopadu vesmírného tělesa vydala skupina sibiřských vědců. Ta podrobně prohledala i břehy blízké řeky a našla v ní křemenné tabulky, které podle Lavbina na Zemi běžně neexistují." - na nějakých hodně nehořlavých destičkách z křemene byly vyryté nějaké tajné informace, a tak dále bez předložení destiček !!! - se podívejme na to v češtině - díky překladatelům - na to co asi na křemenech bylo. Máme to na papíře, latinkou, a nyní už i na internetu. Viz o knížatech zloby z pera myslitele Helebrandta...

Jen přemýšlet a nenchat se mlátit do hlavy, že pravda je trestná!



3) in memoriam Dolejší + pravdu nejde(trvale) utajit

(Muller, 13. 3. 2012 12:46)

A co bylo v Americe, USA v roce 1897?
http://www.ufocasebook.com/Aurora.html
... The Aurora, Texas Crash of 1897 The state of Texas has always been called the "big state." This expression applies to many things, but is especially true regarding "tall tales." I have heard them all of my life, and sometimes it is difficult to separate truth from fiction.
Such is the case with one story that comes from the small town of Aurora.

The town's history book labels the community as "the town that almost wasn't," and that expression is directly related to the legend of a spaceship crashing into a windmill, and the burial of a small alien creature found in the aftermath.

This event has become the most important news story to ever come out of this small Texas city. Aurora was designated a "historical site" by the State of Texas.

The year was 1897, and this was the year of the "great airships" reports in the United States. As the story goes, it was on April 17, 1897, that a slow moving space ship crashed into a windmill, bursting into pieces.

As the debris was searched through, supposedly the body of a small alien was discovered.

Originally the alien pilot was dubbed the "Martian pilot."

atd. Byl to také účastník sjezdu (i v roce 1897) i jiny jako byly události zde po 1989 - a událostí okolo "knížat zloby"?

Pro ty, kteří si porovnají události podle úvah pana Helebrandta u typické "UFO encyklopedie" http://www.bibleufo.com/ufos7.htm

je o čem přemýšlet: viz -
Historical Sightings
1897 - 1899
1897
• Canada, British Columbia: Two Canadian fishermen in saw a pear-shaped craft flying south –wards
• Canada, Winnipeg: A mysterious airship flew over Winnipeg, the capital of Canada's Manitoba province, in full view of many citizens for a full fifteen minutes." "The strange visitor" approached from the west, following the Assiniboine River. After passing over St. Boniface Hospital, the UFO veered sharply to the north and "was lost from view" as it flew toward the town of Stony Mountain. From the Vancouver, B.C. News-Advertiser, Saturday May 1.
• USA, Arkansas, Homan: Capt. James Hooton was hunting in the vicinity of Homan when he heard the noise of a steam engine and found an object in a clearing. It looked like a cylinder with pointed ends, lateral wheels, and horizontal blade over it. Hooton spoke with a man who wore dark glasses and walked behind the craft. There were three or four occupants. The witness was told this was indeed "The Airship" and that it used compressed air for propulsion. Hooton saw the wheels spin as the craft rose and flew away.
• USA, Arkansas, Hot Springs: Two policemen, Sumpter and McLenore, were riding northwest of Hot Springs when they saw a bright light in the sky. About 7 km farther they saw the light again coming down to the ground. One km farther the horses refused to walk. Two men were seen carrying lights. The lawmen took their rifles, called the strangers, and were told that they crossed the country with a flying craft. The silhouette of the machine, about 2O m long, could be seen in the clearing. There was a woman with an umbrella nearby. It was raining, and the younger of the men was filling a large container with water. The elder man had a beard and suggested that the policemen fly with them "to a place where it does not rain." The same witness went back through the same spot 40 min later and found nothing.
• USA, Arkansas, McKinney Bayou: Judge Lawrence A.Byrne of Texarkana, Arkansas, was surveying a tract of land when he saw a peculiar object anchored on the ground. "It was manned by three men who spoke a foreign language, but judging from their looks one would take them to be Japs."