Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hořké medicíny (64. část) - Ing. Antonín Bělohoubek

6. 4. 2011

• Přinejmenším pro toho lepšího v tobě i ve tvých současnících to NENÍ marnost nad marnost, když zaznamenáváš to, k čemu ses poctivě domyslel a dotrpěl při svévoli a zvůli komunistů i lžidemokratů!

• NEDAT SE umlčet svévolí a zvůlí zlotřilých vládců, to STOJÍ za velikou námahu duševní i fyzickou!

• Propůjčit se ke „ztvárnění“ postav ve výtvoru jménem „Odcházení“ z pera lžidemokratického sedmilháře a kuplíře, to mohli a mohou jen lžidemokratičtí PROSTITUTI a lžidemokratické PROSTITUTKY!

• Orgie lžidemokratických LŽÍ a sprostých sebechvál v podobě „Odcházení“ z pera V. Havla PATŘÍ do blázince politického i nepolitického (jímž byl, je a bude snad napořád NEJEN smrdutý čecháčkovský žabinec)!

• NENÍ ještě v dohledu čas, kdy bude přísně trestána také LŽIDEMOKRATICKÁ pornografie a prostituce i LŽIDEMOKRATICKÉ kuplířství!

NEKŘIVDÍŠ A NEPŘEHÁNÍŠ, když připomínáš, že lžidemokratičtí normalizátoři a kuplíři V. Havel a V. Klaus DOKÁZALI miliony svých současníků zpitomět a pokřivit až po ignorování politické i nepolitické ZÁVAZNOSTI předraze zaplacené zásady „Už nikdy ne jako ovce!“. NEMAJÍ PRÁVO na pokračování svého mnohonásobně prašivého života!

Ing. Antonín Bělohoubek