Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hořké medicíny (85. část) - Ing. Antonín Bělohoubek

4. 1. 2013

NEZBLOUDIL jsi ani NEKŘIVDÍŠ A NEPŘEHÁNÍŠ, když konstatuješ, že:

1. „Pouhé“ SMIŘOVÁNÍ SE s bujením zvráceností a zlotřilostí politických i nepolitických bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH. SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

2. SMIŘOVÁNÍ SE s bujením lží o demokracii při pokračování LŽIDEMOKRACIE bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH. SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

3. SMIŘOVÁNÍ SE s degradací na tvora duševně nezpůsobilého spolurozhodovat o všech podstatných věcech POCTIVÝMI referendy bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH. SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

4. SMIŘOVÁNÍ SE s ignorováním ZÁKLADNÍHO zákona demokracie (tj. POCTIVÉHO respektování většiny ze VŠECH oprávněných voličů) bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH. SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

5. SMIŘOVÁNÍ SE s NEPLATNOSTÍ voleb (tj. voleb s účastí menší než PADESÁT procent ze VŠECH oprávněných voličů) bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH. SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

6. SMIŘOVÁNÍ SE s obsazováním vysokých funkcí zločinci a šílenci MNOHONÁSOBNÝMI, až CHOROBNĚ bažícími po nezasloužené (tj. ŠPINAVÉ) moci, nezasloužených (tj. ŠPINAVÝCH) penězích i nezasloužené (tj. ŠPINAVÉ) slávě, bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH. SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

7. SMIŘOVÁNÍ SE s výběrem pro vysoké funkce MIMO jedince, POCTIVĚ usilující o POCTIVÁ referenda ohledně všech podstatných věcí, bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH; SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

8. SMIŘOVÁNÍ SE s ignorováním politické u nepolitické ZÁVAZNOSTI předraze zaplacené zásady „Už nikdy ne jako ovce!“ bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH. SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

9. SMIŘOVÁNÍ SE s tím, že ze SKORO VŠECH nádherných dětí DODNES vyrůstají politicky i nepoliticky špinaví a hloupí podlidé, zločinci a šílenci MNOHONÁSOBNÍ, bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH. SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

10. SMIŘOVÁNÍ SE s UMLČOVÁNÍM pronikavých myslitelů a poctivých buřičů bylo, je a bude zločinem z NEJPUSTOŠIVĚJŠÍCH. SÁM se jím kdekdo zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

ZÁVĚR: SMIŘOVÁNÍM SE s příslušností ke lžidemokratům se kdekdo SÁM zbavil a zbaví práva na pokračování svého prašivého života!

Zatvrzele popírat uvedená konstatování mohli a mohou jen netvoři, mající duševně MNOHEM blíže k odporným živočichům než k SILÁKŮM v ohledu intelektuálním i mravním!

Ing. Antonín Bělohoubek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář