Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hořké medicíny (89. část) - Ing. Antonín Bělohoubek

4. 5. 2013

• SMIŘOVÁNÍ SE s pokračováním zlotřilosti v podobě NEVYSTŘÍDÁNÍ pustošivé lžidemokracie politickou i nepolitickou BLAHODÁRNOSTÍ opravdu POCTIVÝCH referend ohledně všech podstatných věcí bylo, je a bude lžidemokratickou PROSTITUCÍ, lžidemokratickým KUPLÍŘSTVÍM, bylo, je a bude ZLOČINEM přímo ZRŮDNÝM!

• Jen pronikaví myslitelé a poctiví buřiči (tj. jen a jen lidé PŘEVZÁCNÍ) dosud DŮRAZNĚ trvali, trvají a budou trvat na VYSTŘÍDÁNÍ hodně PUSTOŠIVÉ lžidemokracie politickou i nepolitickou BLAHODÁRNOSTÍ opravdu POCTIVÝCH referend o všech podstatných věcech!

• Špinaví a hloupí POMATENCI (tj. MILIARDY našich předchůdců, současníků i následovníků) přece „MUSELI A MUSÍ“ dávat přednost PUSTOŠIVÉ lžidemokracii PŘED politickou i nepolitickou BLAHODÁRNOSTÍ opravdu POCTIVÝCH referend o všech podstatných věcech!

• Až vyrosteš v člověka VSKUTKU rozumného a mravného, pak budeš DŮRAZNĚ trvat na VYSTŘÍDÁNÍ pustošivé lžidemokracie politickou i nepolitickou BLAHODÁRNOSTÍ opravdu POCTIVÝCH referend o všech podstatných věcech!

• NESMÍŠ zapomínat na to, že člověk OPRAVDU rozumný a mravný měl a má DOŽIVOTNĚ pokračovat v úsilí o ZDOLÁVÁNÍ prašivého SMIŘOVÁNÍ SE s nevystřídáním PUSTOŠIVÉ lžidemokracie POCTIVÝMI referendy o všech podstatných věcech!

• NESMÍŠ zapomínat na to, že především SVOU vinou v ohledu intelektuálním i mravním, politickém i nepolitickém k DŮRAZNÉMU trvání na POCTIVÝCH referendech o všech podstatných věcech dodnes NEDOROSTL A NEDOROSTE SKORO NIKDO!

• Především SVOU vinou KDEKDO byl, je a bude politicky i nepoliticky odporným POMATENCEM, zločincem a šílencem MNOHONÁSOBNÝM; nebylo, není a nebude tomu tak jen u pronikavých myslitelů a poctivých buřičů, tj. jen a jen u lidí PŘEVZÁCNÝCH!

• NESMÍŠ zapomínat na to, že především SVOU vinou se politicky i nepoliticky špinaví a hloupí pomatenci, zločinci a šílenci MNOHONÁSOBNÍ řadili, řadí a budou řadit k prostitutům a prostitutkám komunistickým i lžidemokratickým!

• NEKŘIVDÍŠ A NEPŘEHÁNÍŠ, když konstatuješ, že NESMÍŠ zapomínat na to, že své současníky KŘIVIL, OHLUPOVAL A BUDE TO DĚLAT KAŽDÝ. kdo je nevybízel, nevybízí a nebude vybízet k DŮRAZNÉMU trvání na POCTIVÝCH referendech o všech podstatných věcech!

• NESMÍŠ zapomínat na to, že člověk OPRAVDU rozumný a mravný měl a má DOŽIVOTNĚ vědět, že v porovnání s POCTIVÝMI referendy o všech podstatných věcech byly, jsou a budou komunismus i lžidemokracie pustošivé v míře AŽ HRŮZNÉ!

• Naléhavým vybízením k VYSTŘÍDÁNÍ hodně PUSTOŠIVÉ lžidemokracie politicky i nepoliticky BLAHODÁRNÝMI referendy o všech podstatných věcech jsi naše současníky i následovníky obdaroval ŠTĚDŘE A DOŽIVOTNĚ!

P. S.: Uvedené pravdy mohli a mohou zatvrzele popírat jen netvoři, mající duševně MNOHEM blíže k odporným živočichům než k SILÁKŮM v ohledu intelektuálním i mravním! Zemřel bych PŘEDČASNĚ, kdybych nevyslovil také tyto pravdy!

Ing. Antonín Bělohoubek