Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jsme lidé a lidští nebo už jen stroje na peníze? – Miroslav Müller

12. 11. 2012

Jak jinak ve SN? Ale odboj přináší i své oběti. Odboj znamenal vždy možnost úrazu, zlomené kosti či v době Mašínů a mládí Milana Paumera a vlády jejich odpůrců z řad KSČ i možnost průstřelu. Nebo „jen“ ukopání k smrti. Ukopání či umlácení nebylo jen osudem faráře Toufara. Skončili tak mnozí: jako mrzáci, nebo i v hrobech či v krematoriu. Anebo byli popraveni, jako Dr. Milada Horáková a mnozí další. Máme před sebou advent 2012. A dobu vzpomínek na naše padlé, umučené a zmrzačené…

Jsou i jiní zmrzačení –  „od přírody“. Někdo má zlámané kosti, jiný zlomený charakter či zlomenou duši. Nyní pobyt v přírodě znamená možnost přisátí klíštěte s následnou boreliózou. Lékaři vědí své: při špatně rozpoznané borelióze chybujícím lékařem se stanete úředním šílencem, dokonce schizofrenikem!  Jak 8. 11. 2012 odvysílala TV Nova, stačil by na počátku penicilin… Později vyléčit boreliózu je takřka nemožné a je to pak věcí už jen psychiatrů a jejich “léčeben“ – lidově blázinců. Stanete se „bláznem“ i z kousnutí klíštěte. Po letech!

Blázen. Toto označení se nemá užívat!  Tak nám vyhrožovali estébáci. Jejich známé a pověstné  „buď kriminál, nebo blázinec!“ si pamatují mnozí, možná i pan Hučín, internovaný také za „Havla!“ v „léčebně!“.  Za zločin boje proti komunistům… Jeden z posledních odbojářů proti zločinnému režimu komunistů KSČ a navíc svědek PŘEDLISTOPADOVÉHO (!) osobního varování Miroslava Dolejšího před CHARTOU 77. A co bude, až se režim CHARTY 77 „někdy“ dostane k moci? Režim padl 1989, jak je obecně známo. Potvrdili mně to oba: jak nebožtík pan Dolejší, tak žijící pan Hučín. Jak kdysi „někde“ v kriminále pan Dolejší i spoluvězně Hučína přátelsky varoval. O Chartě 77 – jako estébáckém podvodu komunistů! Mnozí se toho nedožili, onemocněli fyzicky, či zešíleli. S přisátým klíštětem komunismu a jeho StB. Stali se ti samí pak poslanci, tedy politiky, velkopodnikateli. A jiní živoří…

Chci tímto vyzvat ctěnou veřejnost o soucit s postiženými. Více s těmi od přírody, kterým se sesunula psychika a jsou odkázáni na milodary a státní péči ČR, která je stále v roce 2012 v moci škrtů a škrtačů. I škrtů financí na nejvíce postižené, co ztrácejí, či už ztratili rozum. Pokud koupíte něco z jejich výrobků, pomůžete těm nejubožejším a i těm několika velkým lidem, humanistům, kteří si soucit, humanitu-lidskost nevzali jen jako předmět žvaněn, ale za denní chléb těžké služby v léčebnách v Praze Bohnicích.  Nebo pošlete finance, např. přes účet novin. Jistě jim to redakce pošle.

Miroslav Müller

vanocni-trhy-2012.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jsme jenom stroje

(GVKB, 14. 4. 2014 17:32)

Proč musíme být pořád jenom v utajení, jaký má potom smysl, naše snaha o to, dát lidem nové ideály.
To je otázka, GVKB zakázal globálně a trvale ideály, a stvořil roboty s umělou inteligencí, co likvidují lidi, kteří hlásají nové ideály.
Tak ty ideály geniálně zamaskujeme, aby nevypadali jako ideály, a tak se zase dostaneme k diktátorské moci.
To už tady bylo, ale nejspíše jsou mezi námi pořád zrádci, co za velikou odměnu nás zradí, a potom budeme okamžitě zlikvidovaní.
Vždyť mi to myslíme s lidmi dobře, a nemůžeme přeci za to, že každá nová ideologie zle nakonec dopadne?
Studoval jsi systém GVKB, a tak víš, že nemáme žádnou šanci, je to jenom jistá sebevražda, se pokusit získat zde moc, pomocí nové geniální ideologie.
Dnešní lidi mají všichni v hlavě jenom čip GVKB, a jejich mozek tvrdě spí, čip ovládá jejich těla a v tomto GVKB systému, není možné realizovat vznik ideologie, naivní byli ideologicky lidé, dokud neměli v mozku čipy GVKB, ale to je už dávná minulost.
A co vyrobit čipy, které nahradí GVKB čipy, a díky novým čipům, by se mohla realizovat už ideologie.
To už tady taky bylo, a neuspělo to, proč prostě nepřijmeš realitu, taková jaká je, změna je iluze a utopie, uvědom si to, že GVKB čipy jsou v celém Absolutnu už miliony let, a nikde se nikomu nepodařilo se proti nim postavit, a to se v Absolutnu jedná o mnohem vyspělejší kultury, než je ta naše.
Systém GVKB podle mě není ideální a je logické se snažit jej nahradit ideálním novým systémem.
Systém GVKB funguje miliony let v celém Absolutnu, a to co dokonale funguje, to je i ideální, to že je někdo mnoho nespokojený, není vůbec důležité pro systém GVKB, důležité je, aby to dokonale věčně fungovalo, jistota a tím i výhoda, je pevný bod kolem kterého se vše točí.
Jsme jenom stroje, co čip GVKB sobecky ovládá, jako ubohou loutku, poklesnutí výkonu znamená jistou okamžitou recyklaci genetického stroje, práce a krátký odpočinek, to je naše věčná robotická existence.
Podívej se v minulosti, zde nebyli vůbec čipy GVKB, a lidi byli zase závislí na; kariérismu, chemických drogách, lásce, sportu, umění, politice, ekonomice, zákonech, popularitě, atd.
Mě se ale minulost hrozně líbí, lidi se měli lépe, byli svobodní a mohli být dokonce i nezaměstnaní.
http://www.gvkb.cz/?p=14433