Jdi na obsah Jdi na menu
 


Operace Golgota – Exit – Euring. Dr. Bohumil Kobliha

28. 3. 2012

Každý uzavřený prostor, který má vstup, mívá i výstup. Divadla, koncertní síně, kina a podobná místa shromažďování mají, jak víme, cestu úniku označenu. Pro případ požáru či jiný poplach bývají nad dveřmi zelená světélka VÝCHOD – EXIT mezinárodně.

Situace EXIT se týká také vojenských a strategických politických tahů, kdy je nutno jednotky stáhnout či celou operaci ukončit jako dozrálou.

Na konci jara roku 1997 jsem dostal na stůl informaci o sovětské Operaci Golgota (viz poznámka č. 1), kterou jsem pak zvažoval v esejích „K Operaci Golgota“ z 15. června 1997 (viz poznámka č. 2) a „Stav Operace Golgota v roce 2008“ z 30. července 2008 (viz pozn. č. 3).

Pro toho, kdo nečetl či pozapomněl, stručně shrňme: „Operace Golgota“ byl plán, který navrhl sovětský „prezident“ Jurij Andropov pro oživení socialismu a de facto pro záchranu hlavních jeho postulátů a idejí. Plán pak propracoval generál KGB Michail Petrovič Ljubimov v letech 1983–1984. Dle plánu socialismus byl Operací naoko obětován a umožněn nástup dravému, zcela neregulovanému kapitalismu. To proto, aby se kapitalismus ve všech zemích socialismu zdiskreditoval. Nejen to, ale také proto, aby kapitalismus bez jakýchkoliv obav ze „strašidla komunismu“ (viz Marxův Komunistický manifest, 1848) mohl kořistit, jak se bankéřům světa zlíbí a zachce. Dnes víme, že Andropovův plán měl svůj merit a uspěl.

K jeho úspěchu přispěli zejména lidé, kterým se dnes na Západě říká „ruští oligarchové“, a nepřímo bankéři světa – Rothschildové. Nejvýraznější z nich, jak se neustále v tisku usvědčujeme, jsou olejoví magnáti, miliardáři B. Berezovskij, R. Abramovič (blahobytníci v Anglii) a M. Chodorkovskij (bručící v Rusku, leč se snem na ruské prezidentské křeslo). Jak je to s angažmá Rothschildů? Ti těmto sovětským „chudákům“, leč stejné krevní skupiny, poskytli enormní půjčky na zakoupení sovětských národních statků v privatizaci. Bez nich by se Operace Golgota nemohla rozjet naplno, a tedy i to zřejmě předvídala a dovolila.

Ovšem následkem projektu se dostavilo obecné zoufalství, které postihlo nejen země SSSR, ale i bývalé sovětské satelity. Přijetí bankéřského životního stylu západního světa nás nejen ohromilo, ale občansky ochromilo. Je morální a správné, aby miliardáři, ať cizí, či národní, tyli z bohatství národních surovinových zdrojů a pracovitosti občanů – a utráceli horentně v cizině? Bídu, která nastala, vyjádřil nedávno specificky, jadrně a jednoduše pro nás, Čechy, básník a zpěvák Jiří Suchý povzdechem:

„Jsem rád, že jsme se zbavili socialismu, ale že kapitalismus bude tak strašný, jsem netušil…“ Tak nějak, že. Všichni se stále učíme.

Ovšem máme se snad těšit na písničky à la „starý svět se ztrácí, soutěžíme v práci, bude nám všem líp a líp“ či „zítra se bude tančit všude“? Těžko.

Před jakýmkoliv rozumným si budeme muset vytrpět bezpochyby ještě mnoho nerozumného a velmi nepříjemného.

Jisté je, že tak jak Rusko a Čína „dovolily“ pád Saddáma v Iráku a Kaddáfího v Libyi, tak se nyní vzepřeli USA a jejich satelitům v záležitosti Sýrie. Patrně jim nebude lhostejný útok USA-Izrael na Írán, dojde-li k němu. Rusko se nenechá totálně obklíčit. Spolu s Čínou také nedovolí Západu uloupit íránskou naftu. Vždyť víme a už v eseji „Námořní bitva“ z 9. června 2008 jsme si nasvítili situaci a co se na svět chystá. Velkokrádeže zdrojů válkami.

USA si vybudovaly absolutní nadvládu nad všemi oceány světa. Se svými čtrnácti mateřskými letadlovými loďmi (MLL) s nukleárním arzenálem (či minimálně dvanácti, počítáme-li, že něco musí být v rezervách, opravě atp.) jsou teoreticky nepřemožitelní. Musíme k nim přece přičíst nejméně dvanáct „bitevních grup“. To představuje flotily fregat, torpédoborců, ponorek a armádu několika set tisíc personálu, letectva a námořní pěchoty, vyzbrojených k invazím všude. V minulém roce poslalo US Navy značné síly do Jihočínského moře a jistě to není jen „ukázání vlajky“, jak se zde říká. Vybudování strategických US vojenských základen bylo v roce 2011 dovoleno dokonce i australskou vládou!

Je patrné, že Rusko ani Čína na jakékoliv ohrožení nečekají nepřipraveni. Vždyť ruské námořní síly/ponorky jsou už od roku 2001 vybaveny torpédoraketami typu Granit, určenými zejména proti MLL.

Za sražením ponorky Kursk, která jich mohla nést/měla (?) 22 (slovy: dvacet dva), nemohl nebýt značný zájem USA získat jejich technické parametry. Všichni pamatujeme, jaké reje okolo vytažení „havarované“ ponorky byly. To bylo před deseti lety!

Dnes ponorky typu Kursk jsou zdokonaleny a Granity jsou také jistě ještě pokročilejší. Už v roce 2001 měly dolet přes tři sta mil! I když nebyly nikde bitevně použity, není myslím možné vsázet na kartu, že by byly neúčinné a bez afektu. Je na panu náčelníku branných sil US admirálu Mullenovi, aby si tohle spočítal. Víme, že právě v současné době poslal do Perského zálivu MLL Abraham Lincoln, aby posílila US Pátou flotilu (bojovou grupu), a zasáhla v případě uzavření Hormuzu Íránem. Bude tato MLL prvým terčem Granitu?

Po neúspěchu s odzbrojením letecké kapacity Sýrie tzv. Svobodnou syrskou armádou (FSA), což mělo umožnit izraelským leteckým silám neohrožovaný přelet k likvidování atomových laboratoří Íránu, a po porážce FSA v Baba Amr na předměstí Homsu můžeme očekávat cokoliv (viz dále 5. 3. 2012).

Volba Vladimíra Putina na prezidentské křeslo Kremlu 4. 3. 2012 pro nové šestileté období může znamenat nejen novou pozitivní éru pro Ruskou federaci, ale musí být brána vážně i pro další vývoj světa. Dle Putinova impresivního projevu po zvolení každý musí počítat s tím, že Operace Golgota je skončena. Nastal praktický EXIT. Ruský medvěd s sebou již nenechá mávat tak ani tak, ať se prolhaná mašinérie západních masmédií snaží, jak chce a o co chce. Jejich kvílení o „tyranu“ Putinovi je už jen trapné…

5. 3. 2012 se premiér Izraele Netanjahu s prezidentem Obamou ve Washingtonu nedohodli, zda a kdy bombardovat íránské laboratoře pro obohacování uranu. „Nebezpečí íránské bomby“ je samozřejmě jen záminkou a předehrou k dobytí zdrojů černého tekutého zlata, podobně jako „bomba Saddámova“. Izrael má v Perském zálivu tři své ponorky, vyzbrojené vhodnými raketami. Odváží se Izrael rozškrtnout bitvu nyní a sám, a tak vtáhnout USA do války? V USA je dost lidí, jako senátor John McCain, kteří válku podporují. Vždyť už v roce 2006 (!) prezident George W. Bush vojenský útok proti Íránu plánoval (viz The Sunday Times z 9. 4. 2008, str. 13).

8. 3. 2012

Euring. Dr. Bohumil Kobliha

Poznámky:

  1. Operace Golgota – viz rubrika „Dokumenty doby“ (Operace Golgota)

  2. SN č. 6/1998, příloha, str. IV – viz rubrika „SN v PDF ke stažení“ (SN č. 6/1998)

  3. SN č. 3/2008, str. 7-8 – viz rubrika „SN v PDF ke stažení“ (SN č. 3/2008)


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mám pravdu nebo se hluboce mýlím?

(Muller, 16. 6. 2012 22:50)

Vážený pane doktore Kobliho,
včera v pátek 15.6. 12 jsem dosáhl určitého pokroku v jednání s autorem nahrávek
http://www.exopolitika.cz/news/exopolitics-congress-2012-prague/
panem režisérem, spisovatelem a publicistou Igorem Chaunem. Navíc jsem si při studiu jeho filmových a TV prací, které prodal jako určitý výběr svých činností, uvědomil, že byl režisérem i Pošty pro Tebe, kam jsem 2.2.2007 pozval tu paní pilotku a vám napsal o něco o přání štěstí ve zlé ekonomice, k finanční síle psát a vydávat č t e n é knihy. Viz bolid půlnoc OO:OO.OOhod ze 4. na 5.2. 2007 - bolid "Hodonín" - já jej pracovně nazval ČEJČ" - podle přesného směru průmětu dopadu těch asi 500kg materiálu, z nichž se dosud nic nenašlo v okruhu TGM a nikde jinde! Dodnes. Záznam z letiště Ruzyně, kde bolid zářil jako slunce a to o půlnoci a v Praze!!! - mám někde v archivu a je v Akademii věd...

Nyní je tu myšlenkový problém:
Operace Golgota a Analýza 17.11.1989 hezky hrají do sebe. Je tu i dílo M.W.Coopera a dalších, kteří psali podobně, zabývali se podstatou událostí, jejich režií - zákulisními režiséry. Režiséry politických událostí! Ufony!

Ta naše dohoda je hledat zafinancování pro převedení záznamů ufologického Kongresu 2012 na CD či DVD a tím poskytnou veřejnosti, tedy i Vám a dalším... Zkusit to seriosně vydat.

jakož i podklady k otázce: je to vše podvod, šalba, klam a mistrné hejble tajných služeb? Že by?

Nebo hovoří samotné peklo a přilétli čerti? Bibličtí čerti, "naši" ufoni, ET, mimozemšťané... ""Návštěvníci".
A závěr: tvrdím, že Analýza, Operace Golgota a události za ní a okolí ní patří jako základ i do moderní ufologie, neboť ta síla, centralizace vědomostí a znalostí má jiná civilizace, jiná civilizace velmi dobré technologie, které určitě zatím ve fyzice nemáme napsány. Viz i přednášky v Praze 2012 a několik mých úvah ve SN. Dá-li Bůh dokončím seriál počínající ČÍHOŠTÍ přes Katyň a smrt polského předáka Solidarity a pozdějšího předního činovníka ""svobodného""Polska až po vzetí na věčnost V. Havla za divných okolností, o kterých se zatím nehovoří...
Více později.


Knihy o pravdě, jak to tu je!

Děkuji za PRAVDU

(Dana Rašínová, 6. 4. 2012 11:44)

Vážený pane Kobliho,

děkuji Vám za obohacující a dle mého názoru pravdivý článek.
Zdar a mnoho čtenářů Svobodným novinám!

Stav situace

(M-I-5-SIL, 4. 4. 2012 16:05)

Když vezmeme v potaz, že zrovna dnešním dnem USA nadobro vyslala první vojenské posili k Austrálii, aby tak posílila svůj vliv v Tichomoří, je zcela jasné o jakou hru zde jde. Ostatně Čína nezůstává pozadu a zbrojí samozřejmně také.
Co se temných záměrů rodu Rothschieldu týče - doporučuji přečíst knihu Synagoga Satanova - je zde vepsána historie a vznik rodu a s tím, jak naplno podporoval tento rod světové války a vládce: včetně Napoleona a Adolfa Hitlera! člověku běhá mráz po zádech, když si přečte - co Vše mají oni nasvědomí v celé historii lidstva společně se svými noshledy současné Bildeberg Group nemluvě o možné spolupráci s Temnými mimozemskými entitami z kosmu, ale to by byla zas jiná kapitola.

golgota-literatura

(x, 3. 4. 2012 16:42)

http://www.volny.cz/ingvesely/GOLGOTA.HTM

http://www.lidovky.cz/petr-kratochvil-mejte-se-ja-odchazim-d77-/lide.asp?c=A120228_140809_lide_spa

Sešli jsme se v jeho vile Elinka v Jevanech, kde s rodinou bydlí a kterou si plánuje ponechat i po odchodu za oceán. V domě, jenž byl konspirační vilou KGB i StB, bydlel tu Che Guevara, vrah Trockého i maminka sovětského prezidenta Andropova, mluvil bez jakýchkoliv zábran.

Petr Kratochvíl: Mějte se, já odcházím
Rozhovor 16. února 2012 14:10
Petr Kratochvíl se rozhodl poskytnout poslední rozhovor. Komerční producent, umělecký ředitel a zakladatel černého divadla TA FANTASTIKA totiž natrvalo odchází z Čech.

radekf.net/fe/view.php?file=pulpan-shd/zkracene/petaSSSR.doc
SSSR - od strategie urychlení k protikrizovému programu

www.svedomi.cz/.../on0505_rof_o_knize_vsechno_bylo_jinak_suvo..

pravda o pozadí SSSR je hlubší...

(exopolitika, 3. 4. 2012 16:20)

Iva Dobrovská, exopolitika
Takže tu máme "boha", který, kdyby byl náhodou tím jediným a univerzálním, byl by nositelem přinejmenším dosti zneklidňující myšlenky o jeho vztahu k lidstvu: vybere si jeden lid a pak ho nutí k tomu, aby vyhladil všechny ostatní, pakliže by byli překážkou na cestě za dosažením jeho cílů. Naštěstí ale víme, že tomu tak není: neboť zjišťujeme, že se jednalo o jednoho malého lokálního pána. Jeho malost a slabost ho donutily, aby vydal kruté a nelidské rozkazy, jak nyní uvidíme: nezbytnost uchovat si moc převládala nad vším ostatním.

Více zde: http://www.exopolitika.cz/news/mojzisuv-tchan-a-yahweh-jahve-jehova-/