Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petr Cibulka v Historii.cs (ČT 19. 5. 2012) – Miroslav Müller

20. 6. 2012

Málokdy zlomyslný režisér událostí všedních dnů, čas, nastaví tak podivně zrcadlo naší ještě podivnější přítomnosti, jako se to stalo v těchto dnech. Česká „veřejnoprávní“ televize (ČT) má z minulých dob řadu „zapomenutých pořadů“, které usilují o informování veřejnosti a snaží se „držet“ vysokou, akademickou úroveň. I slušnost…

Dne 19. 5. 2012, v podivnou sobotu, začalo v ranním programu ČT propírání „mayského“ případu (= konec světa roku 2012) MUDr. Ratha, zatčeného v roli jednoho z nejhlavnějších předáků soc. dem. a též poslance Parlamentu ČR za ČSSD. Tuto stranu „zdobil“ po svém příchodu z ODS a dotáhl to na hejtmana Středočeského kraje. Pokračovalo to přidáváním podrobností ze sejfů zatčeného policisty (14. 5. 2012), některého z řady poradců „Fandy“ Mrázka. Toho, který byl zastřelen ve svém zámečku nad Tempem v Praze 4. Nyní se pan Šlachta, vrchní policajt protikorupční policie ČR, dal v ČT v této souvislosti slyšet, že v archivu tohoto kriminalisty, který řídil kriminální službu u našich jednotek armády zachraňujících demokracii v Afghánistánu, jsou data o korupci stovek policistů ČR a jejich pomocníků i firem, ČOI atd.

Naštěstí do tohoto světa křivých posudků, podvodů v akademické sféře „tržních“ doktorů, bakalářů, magistrů až po profesory a různé PhD. (= doktory věd) etc. typu plzeňských práv jsme nahlédli za mého průvodcování novinkami v evropských dotacích. Zde na elektřinu z „obnovitelných zdrojů“ (viz text Jak se staví „ufonská elektrárna v SN č. 3/2012).

V tomto opozičně-smluvním projektu ODS a ČSSD za pomoci zesmluvnělýchj-andel-1-1-.jpg KSČ a sekundování benešovské a středočeské KDU-ČSL (neplést si někdejší křesťany vyznávající Krista a Boha, nyní už jen sv. Kšeft a jeho tržní apoštoly) vidíme to, co pan Petr Cibulka, někdejší vydavatel Analýzy 17. 11. 1989 Miroslava Dolejšího, onoho slavného vydání s předmluvou PhDr. Miroslava Sládka, za peníze (světe, div se!) Václava Havla. Havel pomohl Petru Cibulkovi, jak mohl, avšak následně se krutě pohádali o peníze (tržbu za vydání Analýzy M. Dolejšího). V soudním procesu o „prase a hovado“ hájil Petra Cibulku velmi slušný člověk, byť blízký židovství, JUDr. Ing. Jaroslav Anděl. (Poznámka č. 1) Ten byl pak vážně zraněn autem v nemocnici na Vinohradech. Při couvání „někdo“ srazil chodce, advokáta chudých a předsedu exilového sdružení Čechoslováků ve Švýcarsku… A pak Dr. Ing. J. Anděl krátce nato zemřel. Za co? Jen za to, že jako slušný, exilový politik, navíc ve slušném Švýcarsku (!), nekomunista a letitý člen čsl. protikomunistického odboje a odporu, razil pravidlo: „Co bylo nacisty a komunisty ukradeno, musí být vráceno!“ Tedy: i církvi, hlavně římskokatolické.

Petr Cibulka dostal v České televizi dne 19. 5. 2012 mnoho prostoru a byl vyzván ke shrnutí svého programu, který se primárně opírá o švýcarské a americké zvyky, kodifikované v těchto zemích. Tedy: demokracie, přímá demokracie, volba kdekoho, šerifem počínaje a nejvyššími „panáky“, jako je prezident, konče. A odvolatelnost politiků jako axiom číslo 1. Pokud je někdo zvolen, ale chová se jako „čeští“ politici, musí být snadné jej odvolat…

Osud, Prozřetelnost, fatum, Kristus. Buddha, Tao, Krišna či „Klaus“ dělají fantastické kotrmelce a nastavují ona již zmíněná zrcadla. Ráno 19. 5. 2012 totiž začalo lkaní plaček v Motolském krematoriu nad urnami politických vězňů, ubitých a popravených v padesátých letech 20. století. To bylo objeveno „hrdiny z KPV“ prý teprve v roce 1999. Jako by v roce 1994 nevyšel článek „Anabáze s lidskými kostmi po Praze“ v Kudláčkově Českém deníku (za tiché pomoci právě JUDr. Ing. J. Anděla, (Poznámka č. 2) budiž mu nebe nakloněno) s podpisem Ing. Milana Štorka. Dodal jsem k tomuto j-andel-2-1-.jpgčlánku řadu důkazů. Zde byl primární důkaz o nezákonné likvidaci, pálení mrtvol bez papírů v Motole (sic!), zcela klausovsky, tržně… Tak, jak se to dělo od 50. let do roku 1999 (a možná dodnes)!

Byl jsem za to pak krutě mučen Policií ČR a uprchl jsem do Norska, kde jsem získal „papíry“ utečence, uprchlíka… Zkorumpovaní „muklové“ z KPV už tehdy, v letech 1993-1994, mohli vše dohledat, ale přistoupili na P. Tigridem navrženou „tlustou čáru“, kterou za Tigrida odhlásal nějaký inženýr ekonomie (VŠE Praha) a kandidát na Nobelovu cenu za ekonomii. Tu ve Švédsku nikdy tento „inženýr-nobelista“ (Klaus) nikdy nedostal (natož v roce 1994!). Podle P. Cibulky jde však vždy jen o agenty GRU a KGB, kteří zde vedou válku, financovanou z prodeje drog a z korupce. Vše ukazuje (dle Cibulky) kyvadlo a paravědy, jako v EZO.tv. Pravda a ezoterika!

Petr Cibulka utrpěl nyní „finanční“ ztrátu paměti (od Ratha, Dienstbiera?). Zapomněl, že kdysi vydal Analýzu 17. 11. 1989 M. Dolejšího, která jasně ukazuje pozadí změn „sametu“! Později to Dr. Ing. B. A. Kobliha doplnil a Analýzu zařadil do „Operace Golgota“! (Poznámka č. 3) Moje maličkost Analýzu a Golgotu doplnila o identitu šéfů (tedy: V. Havlem, P. Cibulkou s kyvadlem), a to díky pochopení díla Miltona Williama Coopera, US špiona, který promluvil, jak za US předáky jsou obyčejní zločinci: z vesmíru. A jak „kývají“ ufoni kyvadlem. A je to!

19. 5. 2012

Miroslav Müller

 

Popisky:

JUDr. Ing. J. Anděl hovoří na demonstraci u pomníku sv. Václava dne 1. 6. 2005. Na červeném transparentu v pozadí je nápis: „Komunistická strana je zločinecké organizace.“ (Foto: Free.cz, 16. 6. 2012)

 

Poznámky:

1. Exkluzivní rozhovor s JUDr. Jaroslavem Andělem (v rámci kampaně před senátními volbami na podzim 1996) – viz SN č. 10/1996, str. 3; tamtéž na str. 4 otištěn Andělův článek „Problém sudetských Němců“.

2. Velmi cenná je rozsáhlá stať J. Anděla nazvaná „Problém sudetských Němců“ (otevřený dopis reagující na tzv. Česko-německou deklaraci) – viz SN č. 2/1997, str. 3 a 7.

3. Operace Golgota, SN č. 6/1998, příloha, str. IV – viz rubrika „SN v PDF ke stažení“ (SN č. 6/1998)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

JUDr Jar. Anděl - moje století !

(Eda Seibert, 24. 7. 2012 2:33)

Výborný rozbor Problém sudet. Němců - můžu napsat můj přítel, znali jsme se od r. 95 a mnohokrát jsem ho ve Vršovicích v suterénu navštívil - by měl být vystaven v parlamentu. Snad by se naši posranci zorientovali. Tedy alespoň ti, co umí číst...

doplňky literatury

(Muller, 22. 6. 2012 17:40)

http://www.volny.cz/ingvesely/GOLGOTA.HTM

http://www.volny.cz/ingvesely/PF1999.HTM

http://www.manta.com/c/mmc1w4l/denni-hlasatel-publishing-co-inc
Denni Hlasatel Publishing Co Inc
Czechoslovak Daily Herald
5905 W 26th Street, Cicero, IL 60804
http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/sn98021538/marc/

http://chroniclingamerica.loc.gov/lccn/sn98021538/
http://www.loc.gov/index.html
Welcome Message from the Librarian of Congress

The Library of Congress is the nation's oldest federal cultural institution and serves as the research arm of Congress. It is also the largest library in the world, with millions of books, recordings, photographs, maps and manuscripts in its collections.

The Library's mission is to support the Congress in fulfilling its constitutional duties and to further the progress of knowledge and creativity for the benefit of the American people.

As Librarian of Congress, I oversee the many thousands of dedicated staff who acquire, catalog, preserve, and make available library collections within our three buildings on Capitol Hill and over the Internet. I am pleased that you are visiting our Web site today, and I invite you return to it often.

Sincerely,
James H. Billington
Librarian of Congress

http://business.highbeam.com/company-profiles/info/c1577988/czechoslovak-society-of-america
http://www.iarelative.com/cz1933/czslopress.htm

http://szcpv.org/08/kosovo52.html
http://szcpv.org/04/podvod.html
http://szcpv.org/04/gfp.html
http://szcpv.org/04/pravo.html

atd...