Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední slova - PhDr. Josef Dolejší

30. 6. 2011

„Vládnou nám obyčejní podvodníci, kteří buď uprchli z ordinací doktorům a psychiatrům, nebo se včas nedostali do kriminálu.“

(Imre Kertesz, nositel Nobelovy ceny roku 2002)

Není již vážně o čem psát. Všechno, co zažíváme, bylo přesně popsáno a zveřejněno počátkem roku 1990 (M. Dolejší: Analýza 17. listopadu). Nepopsatelný smrad, který vychází z domácího politického chrchle, slizu a zelenofialového flusu, sahajícího nám už po pás, je zbytečné popisovat. Každý ho cítí, jen „vyvolení“ mají dokonalé respirátory (zatím!).

Co se státem, v němž 75 procent národního majetku patří zahraničnímu kapitálu (nadnárodní finanční oligarchii), přímo či nepřímo věrchuškám MMF a Světové banky? Původně nezadlužený stát dnes hospodaří s neuvěřitelným dluhem 4 biliony korun. Jen na úrocích platí ročně 55 miliard a bere si další a další úvěry. Peníze jsme prý my, „nevyvolení“, údajně prožrali! Zmizela podstatná část ze 107 tun měnového zlata. Miliardářské korupční zisky našich parazitujících „bílých koní“, stavících si za naše peníze heliporty u svých luxusních sídel, stejně jako milionové odměny a odstupné věrným poskokům a ouřadům na všech ministerstvech, se nám rovněž jako dluh připočítávají k dobru.  

Co s národem, který „nemá vůli být národem“ (M. Dolejší), dobrovolně se vzdal suverenity a stal se mentálně mdlým ovčanstvem volícím stále stejnou politickou lůzu – lidský póvl, který tato společnost vyprodukovala za poslední půlstoletí? Ostatně postačí, když naše „vyvolené“ pokaždé zvolí jen oněch 25 000 úředně registrovaných „občanů“ zbavených svéprávnosti – hlas jako hlas! Co se zkorumpovanou společností, počínaje nekvalifikovanou vládou psychopatů a deprivantů, parazitickými poslanci a konče tzv. opozicí, dokonce údajně „levicovou“, s uspokojením masturbující statisícovými příjmy a jistotou, že na stavu věcí nic nezmění, leda k horšímu? Co se sněmovnou produkující jen plané žvásty ve stylu televizních bavičů a s logikou báby Blažkové? Co s lékaři, kteří jdou houfně za dobře placenými politickými posty, nebo chtivě nastavují ruku pro tři pětky od babky na franckách, která má 5000 Kč důchodu a 800 Kč dává měsíčně za léky?! Co s patologickou „elitou“ v podobě soudců, bankéřů a státních úředníků vyššího ranku?

Nevyjímaje z toho ani církve, zejména jejich státem vydržované hierarchie, parazitující povždy na světské moci, zvláště v případě, kdy jí poskytují debilizující ideologii. Církve Kristovy, chtivé bezohledně, lačně a nenasytně obrovských restitucí a finančních kompenzací, které tuto k bídě spějící společnost srazí definitivně na kolena. Nejsvatější z církví pak u nás dodatkem zplodila takové slizouny, jako jsou superkřesťan Kalousek, různá geneticky povadlá knížata s viditelným syndromem progresivní demence, prince a kalibrované hochštaplery nejpodivnějších predikátů, vzájemně stmelených zhovadilou PRAVDOU A LÁSKOU! Je to právě příživnická církevní hierarchie, která svým prostřednictvím umožňuje politickým psychopatům dovolávat se Boha a tím Všemohoucího degraduje na blbce, zlodějského gaunera, případně válečného zločince.

Jde o stav metastázující rakoviny! Vládne marasmus debilis formou zrůdné demokratury – korporativního fašismu. Řada ovčanů si vůbec neuvědomuje, že důsledky zločinů modrých či oranžových vlád jsou již NENAPRAVITELNÉ a NEVRATNÉ! Někteří stále ještě věří, že se v nedaleké budoucnosti budou mít přeci jenom lépe. Nebudou!

Jak jsme, nikoliv bez osobních obětí, zjistili po jednadvaceti letech intenzivního popisování PRAVÉHO STAVU VĚCÍ a zveřejňování reálných prognóz, ovčany nelze za daných podmínek odovcovat! Je nutné ponechat věcem v onom líbezném českém „hajzlu“ (J. J. kníže Schwarzenberg), jejich osudový průběh. NIKDO nemůže tvrdit, že nebyl včas informován a důrazně VAROVÁN před nadcházejícími událostmi, a to již od počátku roku 1990!

Jistě, budou nepokoje a stávky, na našem postavení v globalizovaném světě to ovšem pod hrozbou „humanitárního bombardování“ ničeho nezmění. Plodem této situace bude jen stupňující se mezilidská NENÁVIST! Příhodný čas ke změnám byl již promarněn! Hrdinů je u nás mnoho, hrdinský čin však žádný!

Těm, kteří si přeci jen chtějí zachovat lidskou integritu a důstojnost, lze jedině doporučit vyhnout se s hygienickou důkladností každému přímému či nepřímému kontaktu s vládnoucími kretény a jejich zombiemi či prostituty na všech společenských úrovních. Odolat destruktivnímu (debilizujícímu) vlivu masmediálních sračkometů, tj. televize, rozhlasu a provládních tiskovin. Minimalizovat kontakt s nejtupějším ovčanstvem, zpravidla příznivci politických stran zastoupených v parlamentu a pravdoláskovských církví. Kontaktem s nimi se násobí debilizace – duševní zmrzačení a destrukce osobnosti.

Nepředběhne-li hnilobný proces u nás katastrofální válečná exploze na Předním východě, většina ovčanstva se posléze spokojí s postavením státu jako sudetoněmecké provincie. Někteří „vyvolení“ z ní budou dokonce profitovat! Dostatek zkušeností už máme z dob Protektorátu Böhmen und Mähren. Až na drobné zádrhele to tehdy klapalo jako hodinky. Němci znovu zavedou pořádek do toho českého chlívku. Mnozí čeští „vlastenci“ spolu se soukmenovci jim v tom už razí cestu!

Nuže, hurá, vstříc šťastným zítřkům! Stěžovat si můžeme leda sami na sebe!

Poznámka: Ovčané  (ovce) jsou na rozdíl od občanů lidé bez vlastní vůle, manipulovaní (debilizovaní) vládnoucí „elitou“ a neschopní rozhodnout o svém vlastním osudu.

29. 6. 2011                                                                                    

PhDr. Josef Dolejší

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Šance

(jana, 18. 3. 2013 11:54)

Buďte zdrávi. Mezi čtenáři se právě šíří nová možnost, jak vydělávat z domova, jak pro ženy, tak pro pány.. Už od začátku ledna si takto sama přivydělávám a fakt mě to nadchlo. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak beru takové peníze bez práce! Je to z návodu www.CervenaCerna.cz

dobrý stát popsaný v knize

(Muller, 30. 6. 2011 17:47)

Dobrý stát je popsaný v knize

http://www.nakladatelstvi-futura.cz/eshop/zbozi/20/kdo-byli-inkove
Kdo byli Inkové? ing.Miloš Vajkrt

autor popisuje jak hledal odpovědi na obyčejné otázky a musel se odebrat na místo - do Jižní a Střední Ameriky a našel odpovědi, kupodivu totožné se sdělením Miroslava Dolejšího v Analýze 17.11.1989 i PhDr. Josefa Dolejšího - zde. Pravdu nejde utajit a kniha má velké množství fotografií stejných objektů, které zveřejnil ze svých cest i Erich von Däniken a nyní ing. Vajkrt. A co je podstatou poznání světa Ameriky?

""Řada ovčanů si vůbec neuvědomuje, že důsledky zločinů modrých či oranžových vlád jsou již NENAPRAVITELNÉ a NEVRATNÉ! Někteří stále ještě věří, že se v nedaleké budoucnosti budou mít přeci jenom lépe. Nebudou!"" Dopadnou totiž jako indiáni - budou vyvražděni...

Muller