Jdi na obsah Jdi na menu
 


Před branami Mordoru - Bc. Jan Kopal

1. 3. 2011

Pravdoláskařský šaman Tomáš Halík zavelel k útoku, ale nevšiml si, armády Mordoru se již delší dobu nacházejí nejen v defenzívě, ale přímo na pokraji porážky. Tak dlouho líčili a stražili past na Ladislava Bátoru, až se do ní nakonec sami chytili. Šakalímu vytí se podobají nářky radikální feministky (feminicky) Marksové a rádoby politologa (spíše směšného brepty) Doležala, kteří reagují na to, že se prezident republiky Václav Klaus přidal na stranu proskribovaného Bátory a plně se přihlásil k myšlenkám D.O.S.T.u a jeho předsedy.

Je evidentní, že začíná vznikat silná fronta, která je připravena havlismu a všem jeho odstínům a přisluhovačům nejen odporovat, ale i svést s nimi rozhodující bitvu. Mnoho dosud přihlížejících vstává z laviček diváků, rozcvičují se a oblékají dresy i výzbroj na straně odporu proti politické korektnosti, NGOismu, feminismu, lžihumanismu a kosmopolitnímu europeismu. Co zaseli, to i sklidí! A na úrodu nemusí ani čekat do švestek.
Nejkrásnější na tom všem je, že pravdoláskaři mají strach nejen v očích a cejch porážky vypálený na čele. Čítankovým příkladem je sám Tomáš Halík, který se po ránu chvástá a nešetří silnými slovy. Když je mu hozena rukavice a má se večer účastnit televizní debaty s Ladislavem Bátorou, zbaběle odmítá a posílá za sebe maskota české polistopadové (pseudo)sociologie Jiřinu Šiklovou, známější především pracemi ve stylu dopisy vnučce a chronickým organizováním výzev v duchu nepolitické politiky. Na to, aby bylo jasné, že duel Bátora – Šiklová skončí pořádným a nefalšovaným výpraskem havlistů, nemusí být člověk prognostik, ba ani biotronik.
Každý vřed či nádor časem dospěje do stádia, kdy pro životaschopný organismus není vyhnutí: podlehnout, nebo se jej chirurgickým řezem zbavit. V našem případě to vypadá na tu druhou variantu.

Bc. Jan Kopal

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mrkněte

(iva, 28. 3. 2013 12:13)

Buďte zdrávi. Všichni mluví o tom, že se objevila nová forma přivýdělku, velice snadná na pochopení! Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a jsem tím fascinována :) Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu :) A tohle všechno znám z www.Cervena-Cerna.cz

Praha,Kateřinská 18 - dílna mimozemšťanů okolo V.Havla

(info - U.S.A., 4. 3. 2011 18:48)

„Máme pět mimozemšťanů v Utahu.“

Těmito pěti slovy řekl Weinbrenner všechno: mimozemská přítomnost je realitou a je předmětem zakrývání. Někdy v minulosti vláda obnovila pozůstatky havarovaných trosek a zajistila bytosti. Je jich (přinejmenším) pět. Těchto pět bytostí je skladováno a bezpečně střeženo v nějakém zařízení v Utahu.
Weinbrenner mluví o mrtvých mimozemšťanech, kteří jsou skladováni vládou v Utahu. Weinbrenner odešel do důchodu jako velitel letecké základny v Brooks. V Brooks je domov prestižní Letecké školy pro leteckou a kosmickou medicínu. Během té doby Weinbrenner vedl studium fyzických účinků letu (a pádů) na těla pilotů a jejich letecké posádky. Weinbrenner měl jistě profesionální zájem a předchozí zkušenost s mrtvými těly, která spadla při leteckých nehodách.
atd, tvrdí svědek VOJÁK USA...
http://www.exopolitika.cz/news/je-dugway-mistem-kde-se-skladuji-mimozemska-tela-/

A jak chtějí zabít pana Bohumila Vejtasu v predchozim textu pro pana J.Kopala i zde platne.
http://www.i-sn.cz/clanky/sn-c.-2-2011/havlofasismus-v-akci---bc.-jan-kopal.html

Pane Kopale, Havel je obycejny UFON nebo nejaky UFO robot, vrah - nyni zarizeny na vyvrazdeni rodiny VEJTASOVY.....Takova je pravda o Havlovi, Siklove a jejich sefech, hnijicich ve formalinu...

Zdravim INFO

Praha,Kateřinská 18 - dílna mimozemšťanů okolo V.Havla(2)

(INFO, 4. 3. 2011 19:21)

http://www.ahaonline.cz/clanek/musite-vedet/55806/bohumil-vejtasa-61-drzi-v-sachu-miliardare-bakalu.html
Bohumil Vejtasa (61): Drží v šachu miliardáře Bakalu!
http://www.ahaonline.cz/galerie/56297
„Havlovi jsem napsal dopis, že když se zajímá o lidská práva, mělo by ho zajímat i to, co se děje v jeho jménu. Nějaká asistentka mi odpověděla, že pana Havla zajímají lidská práva v zemích, kde jsou porušována. A to prý už Česká republika není.“

Knihovna Václava Havla
Byla založena po vzoru prezidentských knihoven v USA, aby sloužila k dokumentaci, výzkumu a propagaci Havlova života, díla a myšlenek. Její pracovníci shromažďují dostupné materiály, které se Havla jakkoliv týkají – textové materiály, vzpomínky pamětníků, fotografie, zvukové nahrávky, videa či knihy. Sdružení zatím sídlí v pražské Kateřinské ulici, chtělo by se však přestěhovat do reprezentativních prostor na Loretánském náměstí.
http://m.ihned.cz/c4-10005650-37989340-700000_ekodetail-veci-prisne-neverejne
Krycí jméno Filip
Na Bártovo působení vzpomíná i Bohumil Vejtasa, zastupitel Prahy 1 a předseda opoziční Strany občanské sebeobrany (SOS), jenž s VV spolupracoval v letech 2003 až 2005. Byl i desetiprocentním podílníkem vydavatelství Věci veřejné (dnes Vydavatelství Pražan).
"Čtu zrovna knížku Kmotr Mrázek II. a ve Věcech veřejných to chodilo podobně. O Bártově roli se nesmělo mluvit, měl proto krycí jméno Filip," řekl Bohumil Vejtasa.
V Bártově bytě se prý konaly schůzky straníků, kde se hodnotily výsledky práce. "Jako ve firmě. Šlo o vymývání mozků. Bylo jasné, že ho politika fascinuje, ale přesto jsem měl dojem, že je jen převodovou pákou, že peníze na projekt možná plynou z Ruska," popisuje politik SOS.
Vejtasa musel podle svých slov podepsat závazek mlčenlivosti se sankcí jednoho milionu korun. Partaj už jej po něm soudně vymáhala, žalobu však nakonec stáhla a Bohumil Vejtasa se s ní nyní soudí o dvanáct tisíc korun za advokáta.
"Víc říkat nebudu, protože mám rád svou bezpečnost," dodává.
http://db.aktualne.centrum.cz/volby/2008/senatni/senatori/vejtasa-bohumil/

Bohumil Vejtasa - SOSPHA

Profese:poradce Rok narození:1950
Web: http://www.sospraha.cz/
Senátorem:ne
Politická kariéra:Bohumil Vejtasa je členem SOS Praha.
.. .Bohumil Vejtasa a dům na Loretánské náměstí 2, kde bydlí a kde má být Knihovna foto: František Vlček, Lidové noviny ...
http://www.lidovky.cz/havlove-knihovne-brani-posledni-najemnik-budou-me-muset-zastrelit-rika-1nz-/ln_domov.asp?c=A110302_105147_ln_domov_spa

Havlově knihovně brání poslední nájemník. Budou mě muset zastřelit ...
http://www.lidovky.cz/foto.asp?r=ln_domov&c=A110302_105147_ln_domov_spa
Spor o terasu s puškou v ruce
O Vejtasovi v souvislosti s jeho bytem média psala už v minulosti. V roce 1997 se totiž dostal do sporu s tehdejším nájemníkem bytu po Haně Benešové, generálním ředitelem Sazky Alešem Hušákem.
Spor o terasu s puškou v ruce

Celý příběh začal na zasedání pražského zastupitelstva 8. listopadu 2004. Tehdejší starosta Vladimír Vihan prohlásil o opozičním zastupiteli Bohumilu Vejtasovi, že "chápe jeho bývalé zaměstnání StB". Vejtasa pak dal starostu k soudu. Má totiž dvě čistá lustrační osvědčení. "Pracoval jsem pouze u výpočetní stanice Veřejné bezpečnosti," brání se Bohumil Vejtasa. Soud s Vihanem vyhrál, uspěl i později u odvolacího soudu.

http://www.mojecelebrity.cz/clanek/bohumil-vejtasa-61-drzi-v-sachu-miliardare-bakalu-171247
http://www.firmy-lide.cz/ing-bohumil-vejtasa-1351551.html
Místo podnikání: Loretánské náměstí 108/2
118 00 Praha 1 - Hradčany
http://www.rzp.cz/cgi-bin/aps_cacheWEB.sh?VSS_SERV=ZVWSBJFND&Action=Search&PRESVYBER=0&PODLE=subjekt&ICO=40769143&VYPIS=1

Identifikační číslo: 40769143
Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Ing. Bohumil VEJTASA
Datum narození:26.02.1950