Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proklínání (15. část) - Ing. Antonín Bělohoubek

7. 7. 2011

Povinnost počínat si rozumně a mravně kdekoho unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ!

1a. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že lidé vskutku úctyhodní měli, mají a budou mít nejen právo, ale také povinnost opakovaně PROKLÍNAT kreatury, které byly, jsou a budou především SVOU vinou zpitomělé a pokřivené až po zatvrzelé popírání skutečnosti, že až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost VÝRAZNÉMU mohutnění své vůle k pravdě a dobru, ke spravedlnosti a ušlechtilé kráse PŘED její obludně velkou zakrnělostí! (Zemřel bych PŘEDČASNĚ, kdybych nevyslovil také tuto pravdu!)

1b. NESMÍŠ slevovat z konstatování, že to je také TVOJE vina a hanba, když KDEKDO neproklíná kreatury, zatvrzele popírající skutečnost, že až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost VÝRAZNÉMU mohutnění své vůle k pravdě a dobru, ke spravedlnosti a ušlechtilé kráse PŘED její obludně velkou zakrnělostí!

1c. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že NIKDO nemohl a nemůže říkat právem, že udělal dost pro to, aby KDEKDO proklínal kreatury, zatvrzele popírající skutečnost, že až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost VÝRAZNÉMU mohutnění své vůle k pravdě a dobru, ke spravedlnosti a ušlechtilé kráse PŘED její obludně velkou zakrnělostí!

2. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost počínání poctivému, odvážnému a statečnému PŘED sprostou vychytralostí, sprostým přikrčenectvím a sprostou prodejností!

3. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost úsilí o STRMÝ duševní růst PŘED nejrůznějšími podobami duševního lenošení!

4. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost burácet proti tomu, že ze SKORO VŠEČH nádherných dětí dodnes vyrůstají politicky i nepoliticky odporní podlidé!

5. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost hořkým pravdám PŘED nasládlým lhaním!

6. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost trvat DŮRAZNĚ na častém přístupu do škol i masmédií pro zmíněné myslitele a buřiče!

7. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost intenzivnímu vyhledávání a důkladnému osvojování si pravd KLÍČOVÝCH pro život jednotlivce i celé společnosti PŘED hltáním kdejakého braku!

8. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost trvat DŮRAZNĚ na poctivých referendech o všech podstatných věcech!

9. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost úsilí vyrůst v SILÁKY v ohledu intelektuálním i mravním PŘED konzumentským obžerstvím!

10. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost trvat DŮRAZNĚ na zákazu VŠECH lžidemokratických (tj. zločineckých) stran!

11. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost počínání rozumnému a mravnému PŘED libováním si ve kdejakém blbství i kdejaké špíně!

12. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost BURÁCET proti bujení politické i pelešnické pornografie a prostituce, politickému i pelešnickému kuplířství!

13. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost počínání ušlechtilému PŘED otročením špinavci a hlupákovi v sobě!

14. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost trvat DŮRAZNĚ na dodržování ZÁKLADNÍHO zákona demokracie, tj. poctivého respektování vůle většiny ze VŠECH oprávněných voličů!

15. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost blahodárné nespokojenosti se sebou PŘED pustošivou domýšlivostí!

16. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ A DĚSÍ povinnost trvat DŮRAZNĚ na vyhánění vládnoucích zločinců ze všech významných funkcí, na ZABAVOVÁNÍ jimi nakradeného i naparazitovaného majetku!

17. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ A DĚSÍ povinnost dávat přednost následování SILÁKŮ v ohledu intelektuálním i mravním PŘED příslušností k odporným netvorům!

18. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost BURÁCET proti bažení po nezasloužené moci, nezasloužených penězích i nezasloužené slávě!

19. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost intenzivně vyhledávat a důkladně si osvojovat pravdy KLÍČOVÉ pro život jednotlivce i celé společnosti!

20. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost tvrdému útočení proti zločincům politickým i nepolitickým PŘED tupou spokojeností!

21. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost PŘÍSNÉ spravedlnosti vůči kdečemu i kdekomu PŘED nijak nepodmíněnou (tj. znemravňující) shovívavostí!

22. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost PROKLÍNAT netvory, ignorující politickou i nepolitickou ZÁVAZNOST předraze zaplacené zásady: „Už nikdy ne jako ovce“!

23. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost BURÁCET proti smiřování se s životem v podobě napůl odporné frašky a napůl odporné tragédie!

24. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost PROKLÍNAT netvory, smiřující se s odměňováním zločinců a šílenců mnohonásobných i funkcemi nejvyššími!

25. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost podporovat v míře CO NEJVĚTŠÍ úsilí o radikální redukci pustošivých zlotřilostí!

26. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost PROKLÍNAT netvory, parazitující na jejich politickém i nepolitickém blbství a politické i nepolitické špíně!

27. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost respektovat to, že „náš“ život NENÍ jen náš, že měl a má patřit PŘEDEVŠÍM úsilí o radikální redukci pustošivých zlotřilostí!

28. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost PROKLÍNAT netvory, smiřující se s bujením zvráceností a zlotřilostí politických i nepolitických!

29. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímí ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost DĚLAT to, co dělat rozhodně máme, a také NEDĚLAT to, co najisto dělat nemáme!

30. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost odčiňovat v míře CO NEJVĚTŠÍ svá těžká provinění politická i nepolitická!

31. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost dávat přednost tvrdě útočit proti mnohonásobným zločincům a šílencům PŘED „poklidným soužitím“ i s nimi!

32. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost PROKLÍNAT výrazné podílníky na bujení zvráceností a zlotřilostí politických i nepolitických (a tím také na tom, že naše planeta je napořád velikým BLÁZINCEM v obou zmíněných ohledech)!

33. NEZBLOUDIL jsi, když konstatuješ, že (…) až mezi PRONIKAVÉ MYSLITELE A POCTIVÉ BUŘIČE ses vzepjal poznáním, že špinavé a hloupé podlidi unavuje, ba přímo ZMÁHÁ I DĚSÍ povinnost PROKLÍNAT netvory, smiřující se s pokračováním smrdutého UHNÍVÁNÍ svého prašivého života!

Ing. Antonín Bělohoubek