Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skutečné a fiktivní dějiny … - Miroslav Müller

27. 6. 2011

 

Dovolte mi upozornit na to, co každý ví, čím každý přemýšlející člověk žije. Označením „přemýšlející“ myslím jedince, uvažující o sobě, o své životní cestě, o výběru svého řemesla, povolání. Tedy: co každý ví? Každý přece zná své osobní osudy a životní cesty, svou osobní paměť. Je sám sobě svědkem, pozorovatelem a také automaticky hodnotitelem. Absolutní banalita!

A nyní opak! Zde se chci zastavit u „souostroví“ pojmů, jako je dobro, zlo, etika, svědomí. Název, slovo „Svědomí“ také použil čsl. politický vězeň a pak uprchlík zpoza železné opony na druhou stranu Milo Komínek pro vydávání politického časopisu stejného jména v Kanadě „Conscience – Svědomí“. Po smrti vydavatele Milo Komínka Wikipedie vydává tento časopis jeho paní se spolupracovníky. Obrovskou výhodou pro pochopení čsl. dějin je návrat rodiny Milo Komínka do roztrhávaného, unitárního Československa a zaznamenávání rozbití mnoha tradic v přímém přenosu z pohledu aktivního novináře, myslitele a letitého politického vězně komunistů, který měl to štěstí, že se dožil dne svého propuštění z vězení, našel pak slušnou manželku a stačil „zmizet“ za železnou oponu ještě před srpnovou okupací SSSR 21. 8. 1968.

Rodina se naštěstí sešla v exilu a po „šmirglu“ či „sametu“ se přestěhovala domů – na Ostravsko.

Svázané ročníky Svědomí jsou jedním z nejlepších pramenů k poznání skutečných dějin. Myslím i ty „malé“, osobní dějiny, každodenní osobní zkušenost každého jednotlivce a jeho rodiny. Skutečnosti, události, děje jsou fakta a jsou neměnné, avšak jejich výklad a naše vlastní hodnocení podléhá obyčejnému procesu stárnutí, zkreslování a zapomínání. Jedinců s dobrou či fenomenální pamětí je minimum, ale psaný text trvá od hliněných tabulek, přes nápisy tesané do kamene, přes papyry, oslí kůže – až po dnešní noviny, časopisy a knihy, přes jejich moderní rozšíření světem fotografie statické i dynamické (filmu), světa zachycování obrazů. I dokumentů, které zachycují zvuk, od voskových válečků, Edisonova fonografu, kdy stačilo podobně natlouci hřebíčky do dřevěných válečků (tehdy zvaných flašinet či orchestrion) – jako první programy světa počítačů… Přes pokrok boje „stejnosměrných“ a „střídavých“ vynálezců distribuce elektřiny a dalších spotřebičů o prodej nejrůznějších vymyšleností cesta naší civilizace šla přímočaře do světa řemesel i výroby a vojenství – války.

U války bych se chtěl více zastavit a zdůraznit podvojnost všech zde uvedených technických vymožeností. Z více hledisek. Představme si restauraci v době před Prométheem, který podle řeckých bájí a tradic přinesl lidem oheň. V lepším případě by vyzval hostinský hosta, že když chce čerstvé maso na paprice, půjde se na sousední opice, a kde si natrhá papriky, mu ukáže… V horším případě naivní host v hospodě „Pokrok“ (nic není vymyšleno, vše existovalo!) byl umlácen sekeromlatem a podáván rodině hostinského s čerstvými paprikami. Po vynálezu využití ohně dodnes svědčí mnozí misionáři v zemích Nového světa, že jejich bratři a sestry v Kristu byli ubiti a snědeni. To vše ve 20. století – století pokroku a humanity a ve jméně „pokroku“…

Jako vnuk si pamatuji šeptandu svých prarodičů o tom, že „bolševici v Rusku jedí děti“. Teprve později bylo uvedeno, jak k podobným situacím docházelo: ve válkou zbídačelých územích, kde vojska vyrabovala všechny potraviny, přeživší lidé jedli mršiny… I lidské. Je to i případ Petrohradu, když byl přejmenován na Leningrad. Hitler se rozhodl město obklíčit a nebombardovat, jen vyhladovět. Seriózní svědectví z té doby popisují, že velká část hlady zemřelých v Leningradu při pohřbívání byla lehčí o okrájené maso…

Ohavné téma, svědčící o tom, kam děsivá bída lidí může vést. A naposledy připomínka z tohoto „ohavného soudku“, ze soudobých „lidských“ dějin načal přibližně dvoutýdenní židovský festival Devět bran, který vede rodina zesnulého Arnošta Lustiga, letos zemřelého, který se do dějin zapsal svým nesmrtelným vyprávěním o tom, jak prý v koncentráku v Osvětimi vařili Židům polévku ze Židů…

 

Mýty a lži versus pravda

V úvodu jsem vyzdvihl absolutní prioritu osobních zkušeností a znalostí, získaných od rodiny a pak čtením úplně všeho, co každý přečetl ve svém životě. A v našem 20. a 21. století také toho, co mohl člověk slyšet a vidět jako dokument v rádiu, v televizi, ve filmu – a nyní i na internetu. Moderní záznamy lze archivovat a jsou tedy dostupné, pokud nebyly cenzurovány či zničeny.

Naštěstí lze jako „dokumenty“ vytvořit výroky veselých kmotrů, profesionálních humoristů, recesistů a srandistů, jako byl arcisrandista a neúnavný vypravěč vtipů a humorných příhod i historek, zesnulý spisovatel Arnošt Lustig, od něhož máme v archivech České televize zaznamenanou i onu výše zmíněnou příhodu.

Festival Devět bran je významnou, letitou akcí židovské kultury. A je třeba podporovat fakt, že dílo Arnošta Lustiga je stále připomínáno. Dodnes! Chci jen upozornit, že tento výrok veselého kmotra „koncentráčnického“ humoru je základem vážně míněných politických mýtů a lží. Jde o popírání toho, co se v dobových zařízeních, jako byla Osvětim, skutečně dělo.

Proto jsem zde připomněl rozsáhlé svědecké dílo politického vězně komunistických koncentráků, Milo Komínka, který nejen přispíval do krajanských novin, nýbrž i vytvořil dokumentární pramen pro svědectví o hrůzách komunismu – časopis „Conscience/Svědomí“ a doplnil je životopisnou knihou „I pod oblohou je peklo“. Pamětníci znají jeho vystoupení v kanadské soukromé televizi MacLean Hunter Cable TV 10 v Torontu (Kanada) z edice „Profily významných exilových osobností“… Mám na mysli vysílání v kabelové TV 10 v lednu a únoru 1992, kdy si Dr. Josef Čermák povídal ve studiu s Milo Komínkem. Člen Nového divadla v Torontu Tomáš Mašek také přečetl několik ukázek z Komínkovy knihy „I pod oblohou je peklo“…

Zanedlouho budeme mít od této zvláštní doby, kdy se vydavatel „Svědomí“ Milo Komínek rozhodl pro exil i domov zopakovat své „soukromé“ životní zkušenosti a publikovat je doma v Kanadě a pak ve staronovém domově – v Československu. Ovšem Československo bylo po 29. 12. 1989, kdy úřad prezidenta ČSSR převzal Václav Havel, za pomoci jeho kolegů z kruhu okolo bývalé StB rozbito, a to právě v průběhu roku 1992.

Silvestrovský opilecký mumraj za bouchání šampaňského a třeskotu střepů lahví, osvětlovaný petardami a ohňostroji o půlnoci 31. 12. 1992, se stal zrozením nového státu, respektive dvou. Jako Afrodita se zrodila z pěny, tak se Česká republika a Slovenská republika zrodily také z pivní pěny a bublinek silvestrovského šampaňského… Stačilo 20 let střízlivění „sametem“ opíjené československé veřejnosti než vystřízlivěla? Kdo pochopil?

Je tu někdo, kdo pochopil, že velkolepý mumraj, který nastal po 17. 11. 1989, je jen součástí těžko zapomenutelného festivalu, obdoby Devíti bran, hraného nejméně 3 500 let ± 100 či 200 let?

Odpověď zní: ano. Je tu přece sborník „Conscience/Svědomí“ a celá řada přispěvatelů, autorů jak časových, tak nadčasových. Zde, v roce 2011, chci připomenout dílo rodiny letitých politických vězňů Dolejších. Miroslav a Josef Dolejší prošli redakcí „Svědomí“ v době přesídlení redakce do Československa a jeho zbytků. Vše vyšlo… Vše je minulostí, ale živou!

Je tomu už dlouhých 10 let, co zemřel Miroslav Dolejší. Jako 19 let vězněný komunisty byl propuštěn nevyléčitelně nemocný rakovinou následkem práce v komunistických uranových dolech a let týrání v kriminálech. Dožil se „sametového“ převratu, spojeného s událostmi 17. 11. 1989. Téma podivného „šmirglu“ či „sametu“ (jako libo) jej tak zaujalo, že celou situaci podrobil zkoumání dle svých zkušeností a svědomí. Svého svědomí, podloženého těžko sdělitelnými osobními zkušenostmi: Za pomoci jím prostudovaných dobových dokumentů, které jsem zde poctivě zmínil (počínaje sumerskými hliněnými tabulkami a konče tehdy dobovým tiskem a TV zprávami), za pomoci svého bystrého intelektu a výborné paměti – složil toto sametové „puzzle“, podivnou skládačku pádu „železné opony“, do knihy Analýza 17. 11. 1989.

Jen zde opět připomeňme, že Václav Havel a jemu věrní proti němu (= Miroslavu Dolejšímu) rozpoutali soudní štvanici, která pak rozštěpila nejen organizaci politických vězňů (Konfederaci politických vězňů – KPV), ale celou československou veřejnost. Na známé, osvědčené „korouhvičky“ a „sameťáčky – a na „hledače pravdy“.

Dovolte mi předložit výsledek 20leté verifikace správnosti „Analýzy 17. 11. 1989“ a začněme tím, že dáme veřejnosti k dispozici text „Analýzy“, označený za správný Dr. Josefem Dolejším, bratrem nezapomenutelného Miroslava Dolejšího. Naleznete jej v rubrice Dokumenty doby.

14. 6. 2011

Miroslav Müller

 


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

www.CervenaCerna.cz

(Andy, 18. 3. 2013 18:37)

Čest práci. Nedávno vznikla novinka z oblasti online výdělků, velice snadná na pochopení :-) Pro mě to je skvělá možnost výdělku a je to naprosto super. Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak to dojím, co to jde.. Přečtěte si to taky na www.CervenaCerna.cz

pracovní poznámky, důkazy - nové

(Muller, 30. 6. 2011 18:24)

http://www.ulozto.cz/966908/barbara-marciniak-zip
http://www.olgabufkova.cz/files/duchovni/Barbara_Marciniak-Zeme-Uceni_Plejadanu.pdf

http://lifebibles-zivotnibible.blogspot.com/2011/01/poslove-usvitu-barbara-marciniak.html
Plejáďané a já jsme oficiálně protnuli své světy v Athénách, 18. května 1988. Asi tři týdny jsem cestovala s živou metafyzickou skupinkou po chrámech v Egyptě a v Řecku. Začali jsme Velkou pyramidou, procházeli jsem víry minulosti, nevinní a naivní jako děti, očarovaní záhadami uloženými v mlčenlivých kamenech. Zájezd končil návštěvou Akropole a Delf, a když jsme se pak loučili v hotelovém baru, něco mě přimělo, abych navázala spojení tím, že půjdu do svého pokoje, mlčky usednu a budu si představovat, že jsem znovu v Královské síni Velké pyramidy. Vzpomínám si, jak mě ta myšlenka inspirovala - cítila jsem, že odpovídá chvíli a duchu celého výletu.

Od promlouvání k vám si slibujeme, že rozšíříte svou definici reality, avšak nikdy neberte věci doslova. Vždy sledujte větší spirálu, kterou chceme vytvořit a která vám umožní vidět větší obraz. Nikdy se nezastavujte tam, kde definujeme nějakou myšlenku, protože my jsme zde prostě proto, abychom otevřeli vaše paradigmata a otřásli vašimi mřížemi, abyste začali nacházet aktivaci skutečného vědění, pravého vědění, které je uloženo ve vás. Tam jsou veškeré údaje a my jsme přišli, abychom je ve vás probudili.
Chceme vám předkládat myšlenky k úvaze. Chceme vás povzbuzovat, abyste neulpívali na jedné myšlence a abyste přijali i to, co váháte přijmout nebo čeho se bojíte. Uvědomte si, že když čelíte takzvaným temným či stinným stránkám v sobě, vytváříte tak příležitost k osvobození pro všechny zúčastněné. Tak se vracíme k první a poslední zásadě: myšlení tvoří. Ať se octnete v jakékoli situaci, dostala vás do ní síla vašeho myšlení. A je to také ničím nedotčená víra, že myšlení tvoří, která promění vaši zkušenost a planetární existenci.
Doporučujeme vám, abyste položili pár otázek každému, kdo hýří definicemi a vykládá vám absolutní pravdy

Barbara Mariciniaková je „přijímač“ neboli médium mezinárodní pověsti a pochází ze Severní Karolíny. Začala „přijímat“ v květnu roku 1988 v Athénách, v závěru třítýdenního poznávacího zájezdu po Egyptě a Řecku. Během této cesty dostala impuls znovu v tomto životě prožít jisté chrámy a energeticky nabitá místa - Velkou pyramidu v Gíze a Delfy.
Od té doby vede kurzy a workshopy po celých Spojených státech a organizuje zájezdy na posvátná energeticky nabitá místa, jako jsou Peru, Mexiko, Egypt, Řecko, Bali a Austrálie. Je přesvědčena, že tato místa jsou spojnicemi s energetickými víry, které uchovávají vědění vyšší mysli, vyšší idey, a že Země v současné době usiluje o své znovuzrození.

http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=579

http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=581
http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=582
http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=659
http://ee.dunres.sk/clanky.php?id=1718

pracovní poznámky, důkazy - nové(2)

(Muller, 30. 6. 2011 19:00)

http://www.matrix-2012.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=804:barbara-marciniak-psobeni-plejad-2&catid=87:duchovno&Itemid=363
Za vlády 18. dynastie v Egyptě se Hebrejci stali nositeli Nibiruánské inteligence, jak to můžeme vidět ze samotného názvu, který v hebrejštině zní „Ibri.“ Egypťané je nazývali „Hibiru.“ Izraelité sami sebe nazývali „Mojžíšovými vybranými lidmi,“ a já Digitária jsem si jich vážil, protože poznali, že Nibiru a Země jsou jedním tělem. Vážili jsme si jich protože si uvědomovali, že bylo potřeba tyto dvě těla propojit a vnést na Zemi archetyp Nibiru, stejně jako si vážíme Egypťanů, že na Zemi přinášejí archetyp Síria. Používání hvězdného archetypu, že skupina je základem rodů a klanů, to je způsob života přírodních lidí, kteří se takto spojují s hvězdami. Každá hvězda, nebo planeta má své jisté vzory chování a své víry, a abychom mohli projevovat archetypy těch míst, musíme dát těmto vzorům možnost se projevit. Vážím si Hebrejců, protože poznali svoji touhu po světě Akhenatona, ale já, Digitária jsem zde nyní proto abych vás informoval, že archetypem Hebrejců je Nibiru, nikoliv Sírius. Když Illuru převzal moc, Síriané nebyli spojeni s Akhenatonem! Vím, že toto je důležitá zpráva pro všechny, kdo se identifikujete s touto formou, protože vím, že milujete Sírianskou 6D posvátnou geometrii protože obdivujete Kabalu, alchymii a magické umění.

http://www.ulozto.cz/3177773/poslove-usvitu-barbara-marciniak-avi
http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/ufo-a-vesmirni-lide/svetelna-rodina---barbara-marciniak.html
http://knihy.hledajici.cz/detail.php?id=8635&action=kniha&ssearch=sv%25ECteln%25E1%2520rodina

PM041 - Poslové úsvitu (učení Plejáďanů)
F2079 - Cesta posílení -Plejádská moudrost pro svět chaosu
PM051 - Země - klíče k živé knihovně
NE017 - 2012 Apokalypsa v přímém přenosu
NE016 - 2012 Zlatá brána otevřena
PE054 - Do ráje projdeš peklem,díl 2, Konec předpeklí ráje
Ivo Wiesner, Jiří Maria Mašek Nakladatelství: Jiří Mašek 2008
http://knihy.hledajici.cz/detail.php?id=966&action=autor

http://www.novadoba.estranky.cz/clanky/ufo-a-vesmirni-lide/svetelna-rodina---barbara-marciniak.html

http://www.123people.com/s/barbara+marciniak
http://www.123people.com/ext/frm?ti=personensuche%20telefonbuch&search_term=barbara%20marciniak&search_country=US&st=suche%20nach%20personen&target_url=http%3A%2F%2Fwww.chetsnow.com%2Fbarbara.html
Sedona, Arizona March 26 - 27, 2011 SPACE IS STILL AVAILABLE AT DOOR
http://www.mylife.com/people-search/barbara-marciniak
http://www.uloz.to/5396355/marciniak-barbara-nositele-svitani-rtf
http://mp3skull.com/mp3/barbara_marciniak.html
http://www.cez-okno.net/clanok/spolocnost-krajiny-narody/barbara-marciniak-poslove-usvitu-12-cz-titulky
http://www.videomix.cz/videa/marciniak/
http://cs.mt.com/cz/cs/home/products/Laboratory_Analytics_Browse/Product_Family_Browse_titrators_main.html

http://www.spiritual-frontiers.com/pdf/2003_02mailer.pdf
http://www.bahaistudies.net/asma/pleiadians.pdf
http://www.downloadfree.net/121/dl/barbara+marciniak.html
http://www.direto.cz/Vyhledat/Cesta-posileni-MARCINIAK-Barbara/

http://www.reunion.com/barbaramarciniak/
http://lifebibles-zivotnibible.blogspot.com/2011/01/plejadske-klice-k-zive-knihovne-barbara.html
Barbara Marciniak - Plejádské klíče k Živé knihovně
Překlad Vlasta Hájková 1996

SLOVO PRĚKLADATELKY

Překlad této knihy byl vytvořen v dubnu a květnu 1996. Samotná kniha vyšla ve Spojených státech v roce 1994. Způsob vyjadřování a skladba vět se může mnohým zdát přinejmenším nezvyklá. Není to jen tím, že má znalost angličtiny není právě perfektní, nýbrž hlavně tím, že jsem přesvědčena, že toto je právě způsob, jímž k nám Plejáďané záměrně mluví. Kniha není určena k povrchnímu čtení, což je způsob logické mysli. Logickou myslí se toto učení chápat nedá a tak i způsob vyjadřování je na mnoha místech předkládán spíše mysli duchovní.
melyx

pracovní poznámky, důkazy - nové(3)

(Muller, 30. 6. 2011 19:19)

Vlasta Hájková
Novina 80
463 02 Kryštofovo Údolí
http://lifebibles-zivotnibible.blogspot.com/2011/01/plejadske-klice-k-zive-knihovne-barbara.html
Barbara Marciniak - Plejádské klíče k Živé knihovně 1996

Ti kteří věří, že vlastní a řídí vaši planetu jsou zamilovaní do síly a drží se při síle skrze vytváření frekvence strachu a chaosu. Je to prostě způsob kterým jednají a způsob který je učí o síle jejich vlastní existence. Stále vám budeme připomínat, že všechny věci jsou Prvotní Stvořitel, takže všechny síly které potkáváte jsou Prvotním Stvořitelem potkávajícím sama sebe a hledajícím jak sám sobě porozumět. Prvotní Stvořitel hledá harmonii a hledá účel který mají opačné síly energie. Je výborné na toto myslet. Když udržujete vědomou pozornost, koncept ve kterém jsou všechny věci jedno, řízené a vybírané různými aspekty já a víte, že všechny věci jsou výsledkem myšlenky hledající jak pochopit a rozvinout sama sebe, pak se vymaníte z prostor „prádelen“ a vcházíte do hry, kde se hraje s míčem.

http://www.svet-nadeje.cz/svetnadeje/eshop/0/0/5/377-CESTA-POSILENI-Marciniak-Barbara
http://www.timeangel.estranky.cz/clanky/b-marciniak-a-plejadane/zemeprvni.html
Za posledních půl milionu let sídlily na Zemi civilizace z různých hvězdných systémů, což bylo součástí původního programu Knihovny. Každá se objevovala v různém časovém období, prostupujíce kontrolní silové pole které chránilo Zemi a činilo ji jako knihovnu nepřístupnou. Tyto civilizace kvetly 500 let, 5000 let, 10 000 let, dokud síly které planetu vlastnily je nějak nevypudily nebo nezničily. Tyto civilizace zde nemohly zakotvit a tak jenom zanechaly nit nebo stopy v žebříčku dění jako součást mistrovského plánu.

Až bude dostatečný počet lidí umět přečíst stopy těchto civilizací, pak bude porozuměno klíčům jenž Země drží pro harmonickou kosmickou existenci. Egypťané, Inkové, Balinezané, Rekové, Tibeťané, Sumerové, Přírodní Američané, Mayové, Aborigejci a mnoho, mnoho jiných prostých lidí přispívá svými klíči k pochopení celé nebeské pointy. Jestliže současní lidé dokáží číst stopy a navazovat vlákna zanechaná kulturami, jednou budou opět svobodní a budou Zemi vlastnit. Každá kultura byla nějakým způsobem schopna nahlížet do knihovny a byla schopna zapustit svou civilizaci do ochranného hvězdného spojení ...
http://www.timeangel.estranky.cz/clanky/b-marciniak-a-plejadane/zemeprvni.html

pracovní poznámky, důkazy - nové(4)

(Muller, 30. 6. 2011 19:30)

pracovní poznámky, důkazy - nové(4)

pokračování fakta:
http://www.timeangel.estranky.cz/clanky/b-marciniak-a-plejadane/zemeprvni.html
Pravíme: "Fajn, není tohle zajímavé? Naši předkové měli v hrsti toto místo po aeony let a v tom je klíč který hledáme a který nevidíme, ačkoliv ho máme přímo před nosem." Je to zajímavý způsob jak se věci udržují v realitách. Také používáme podobných strategií abychom Vás nalákali do skutečností ve kterých můžete potkat sami sebe, takže si můžete umožnit změnit své životy a celý tento vesmír.

Přicházíme z budoucnosti a hledáme v koridorech času. Je to náš úkol. Z pravděpodobné budoucnosti z níž přicházíme jako Plejáďané, zamýšlíme změnit minulost. Máme v úmyslu změnit pravděpodobnou budoucnost se kterou jednáme, neboť tato pravděpodobná budoucnost v jednom směru, kterým se váš vesmír nyní pohybuje, je naplněna tyranií. Toto je zóna svobodné vůle a vesmír svobodné vůle a to znamená že je zde všechno dovolené. V tomto konkrétním experimentu jsou všechny věci Prvotním Stvořitelem. V tomto světě duality Vám připomínáme, že stín označuje kde je světlo. Jděte za slunečného dne na procházku a dívejte se co dělají stíny. Doslova i symbolicky začněte studovat svůj svět a uvidíte, že váš svět k Vám po celý čas mluví. Země je absolutně zázračné místo v existenci, protože je naplněna díky lidským tělům příběhem vesmíru. Člověk byl pojatý tímto způsobem kvůli živé knihovně.

....
Živá knihovna není prostě jen historická nahrávka. Je to soubor veškerého vědění skrze který může být cokoliv stvořeno. V životních formách na Zemi jsou uloženy formule a Plány o tom jak se mají rozvíjet všechny druhy realit. Ostatní knihovny umístěné v různých úsecích vesmíru ukládají své znalosti do světelných forem nebo souborů molekul které by jste nikdy nepochopily. Tvořiví bohové naplánovali pro každé z dvanácti center samostatné,unikátní skladiště znalostí. Je to proto aby byla chráněna celistvost knihoven, každá je živá svým vlastním způsobem. Z perspektivy budoucnosti jsou knihovny ztraceny a nyní je potřeba aby byly odhaleny a otevřeny. V ideálním případě vytváří každá z těchto knihoven elektromagnetický shluk, který umožňuje ohromný posun v uvědomění. Všech dvanáct pohromadě vytvářejí příležitost aby nastala nová harmonie pro celou existenci, tak jak ji vnímáte.

Měli by jste to pojímat asi takhle: Kdyby bylo všech dvanáct knihoven, jichž jste součástí, aktivováno na plnou kapacitu, vytvářely by v prostoru gigantický nástroj, který by spojoval sám sebe skrze vědomé paprsky energie. Tento nástroj by mohl změnit směr koridorů času a kompletně změnit budoucnost vesmíru prostě tím, že by zrušil svou přítomnost ve které to začalo, bez jakékoliv anihilace.

Vaše části z mnoha, mnoha různých světů a bodů pohledu jsou tímto pověřeny. Některé z kontaktů které nyní máte jsou z jiné části vašeho já, části která potřebuje aby potkala Vaší verzi sama sebe, tak aby vytvořila smysl celého tohoto multidimenzionálního experimentování, který je zamýšlen aby připravil smysl spojení pro budoucnost.
...
pokračování (5) dále...

pracovní poznámky, důkazy - nové(5)

(Muller, 30. 6. 2011 19:48)

Fungujeme jako vrátní, s velkou opatrností dovolujeme vstup jistým energiím, neboť máme v plánu změnit vzdálenou budoucnost tím že změníme velmi vzdálenou minulost. Jste současně umístěni na všech těchto místech, hrajíce tam svou roli. Souhlasili jsme že budeme stimulátory a vašimi energetickými "usnadňovači" v mnoha rozdílných realitách ve kterých jste umístěni. Vaše verze jsou rovněž umístěny v některé z ostatních knihoven ve vesmíru a vy tam rovněž fungujete jako předáci systémů.

Kdybychom brali svou práci příliš vážně, byl by s námi konec, stejně jako s Vámi. Všichni bychom se minuli svou příčinou.

Re: pracovní poznámky, důkazy - nové

(severní čechy-, 30. 10. 2011 18:45)

důraz klade na doly v severních čechách ten,kdo moudře staví do jedné řady mne,moje důkazy o ne právě nejlepších konexích mé povahové mezi-článkové řetězující reaktivní báze,kdy se jedinec neorganizovaně a přesto solidárně může dožít i mnohé ne agresivní formy zvláštní nové generační /bez metafory-prosím!/ lidského mezi-článku,kdy tělo a mysl odporuje do té míry,že sebe odpoutává a na místo této jest dosazena chemická reakce -lidsky a pozemsky přeložena--dej si vodpych,kámo,já to zvládám sama.

spatjewa- máš vůni majoránky,viz/fakt fetuješ taky?/

(galina-, 30. 10. 2011 18:38)

má rodinná krize se projevuje ne-mluvou a pohrdavými gesty a vražednými pohledy mnoho let,kdy jsem odmítla už dělat ze sebe vola!

oslové a reportéři-

(paní Barbara Marciniak-, 30. 10. 2011 18:36)

tak by se v globále dal nazvat její varující signál-vše bude na etapy rozmeteno do posledního detailu-kdy se rodina rozpadá už nyní v prach a bezmocnost lidskou-a za tyto atributy je možno poděkovat nejen nynější i dřívější politické sféře , ale jest třeba brát v úvahu i nauku o chování v poctivé rodině,kdy sebe sama napřed musí jedinec odpovědně převychovat...

ve své postavě náctiletého už ne-

(malý bobeš-, 30. 10. 2011 18:31)

ale v věku od --do seti let má žádosti jen malé,téměř nulové,a jiní v jeho věku-siluška a miládka byly děti,které vytvořil státní zaměstnanec typu úředník,pohrdavě a beze citlivosti k lidem,kteří potřebují finanční i citové zázemí..

i na konci světa žijí lidé-

(dolanská-, 30. 10. 2011 18:25)

a mají srdce,a mají i inteligenci hodnou toho,aby pracovali na světovém dění,co se politické séry dotýká a to velmi hbitě a navíc-jan masaryk je nejen pojem,ale také silný duchem.

1.1.2011 - film - kdo hlídá 9 bran

(B., 27. 6. 2011 18:19)

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread656265/pg1
http://www.moderni-dejiny.cz/clanek-zemrel-milo-kominek-1170/

25. května zemřel v nemocnici ve Frýdku-Místku milý, vzácný a odvážný člověk Milo Komínek, akrobatický pilot, parašutista, odbojář, politický vězeň komunistického režimu číslo 8503, spisovatel, novinář, vydavatel a šéfredaktor časopisu Svědomí/Conscience. 25.05. 2010
http://www.facebook.com/pages/Milo-Kom%C3%ADnek/119544441394397

http://www.svedomi.cz/podoblohou/kom_seznam_spoluveznu.htm

http://www.svedomi.cz/podoblohou/kom_k14_leopoldov_pevnost_ztracenych.htm
http://www.jaroslavmachacek.com/files/komunisticka-chatra.html
http://hedvicek.blog.cz/1005

http://streit.blog.idnes.cz/c/118032/Zemrel-Pan-vedouci-kancelare-Ivan-Medek-Havlovo-spatne-svedomi.html

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread656265/pg1
Stránku „Milo Komínek“ na Wikipedii bohužel nemáme Hledat „Milo Komínek“ v jiných článcích.
Hledat „Milo Komínek“ ve Wikislovníku, našem sesterském výkladovém slovníku. …ale můžete ji napsat! Stránku „Milo Komínek“ na Wikipedii bohužel nemáme …ale můžete ji napsat!

http://www.huliq.com/10282/ufo-believer-and-little-prince-author-believed-have-been-taken
Little Prince author was a UFO hunter

“Saint-Exupéry may have drawn inspiration for The Little Prince from both his flying experiences and his friends who were somewhat infamous in France for believing in what we now call unidentified flying objects (UFOs),” explained Fernandez while pointing to a 1930’s era text at Powell’s that shows Saint-Exupéry with Rene and Francine Fouere.

svědectví letců, jako Milo Komínek nebo Saint-Exupéry jsou věčná!