Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za farářem P. Josef Toufarem… – Miroslav Müller

28. 2. 2012

Připomeňme si, prosím, jeho památku, a to tichou vzpomínkou a nejlépe tichým pálením svící na dvou hrobech tohoto mučedníka komunismu – v Ďáblicích i v Číhošti!

Bylo by dobré dát jen zlomek svíček z toho množství, co hlupáci, kteří nechápou Analýzu 17. 11. 1989 Miroslava Dolejšího ani rozsáhlé dílo čsl. exilu a jeho obětí boje proti komunismu a totalitám vůbec, dávají dílu nějakých ufonů, kryjících se jednou za nacisty a podruhé za komunisty, či nyní diktaturu lichvářů a exekutorů, pod ochranou justice (jako je náš velevážený vrchní státní zástupce VSZ Praha, velezajímavý JUDr. Rampula a jeho Mostecká uhelná a tisíce podobných případů). V každém lístku pražské dopravy platíte výpalné někam od Mount Everestu MUDr. Pavla Béma až po Bahamy a nyní jihoafrickou rekreaci pana Krejčíře a jemu podobných. Vše pod ochranou letounů CASA, zajišťovaných veletoky peněz na předražené Pandury – skrze afghánské Pandury vlády Charty 77, zastoupené zde dvojicí Vondra–Kubice…

Dost ufonské reality a hnusu dnešní doby, kterou nám skrze Václava Havla a jeho vykladačky (profesorku Šiklovou a její kolegyni exministryni USA) závidí muller-11-knihovna-havla.jpgokolní vesmír. A jeho tajné služby, užívající UFO a ufonské ovládání davů, udělaly pokus, jak zvelebit odkaz Václava Havla skrze moře svíček do voskového muzea. Muzea voskových figur, kde nad hlavou voskového Václava Havla spatří svatozář z obřího voskového srdce dárců svíček a vosku. Nyní je vystaveno u Národního divadla, kde to tehdy začalo a fámou s mrtvým Martinem Šmídem pokračovalo…

A jen na okraj: Nedávno, ve sněhové metelici, bylo ve zprávách, že nedaleko od působiště mučedníka katolické církve a faráře P. Josef Toufara nějaká paní vystoupila z autobusu a nedošla pár kroků domů. Umrzla.

Vím, že na mou výzvu „Přijďte se masově poklonit na skutečný hrob Otce faráře Toufara do Ďáblic, či na jeho symbolický hrob v Číhošti!“ podle toho, jak to má kdo daleko, bude prázdno, nebo jen pár svíček… NEVADÍ!

Ale vzpomeňte, že byl obětí komunistů, reicinovské StB, Slánského mordparty, tedy spíše mordovací party. A díky Svobodným novinám jsem mohl dokázat, že jde jasně o ufonskou vraždu, a to zásluhou perfektního pochopení a muller-05-vasicek-mimozemstane.jpgřízení reality v „komunistickém“ Československu skrze lid, lidovou demokracii a její „volené“ zástupce – politické strany, stranické sekretariáty řídící poslance a jejich ochranky – tajné i veřejné policie a justici. Na základě tajných spisů, jako byla Bible, židovské traktáty a židovské tradované příkazy. Realita vlády ufonů lidem nepřátelských, stejných, kteří kdysi kvetoucí planetu Mars změnili v poušť, když začali zvyšováním ceny vodného a stočného a prodejem výroby marsovského piva židovským velkopodnikatelům! Ti pak vodu prodali někam do Andromedy k rochnění krokodýlům – egyptským šéfům a bohům.

23. 2. 2012

Miroslav Müller

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář