Jdi na obsah Jdi na menu
 


Když Miloš Zeman soudruhům pohraničníkům píše… - Jiří Padevět

27. 6. 2017

Ještě stručně k propagandistickému excesu hlavy státu, kdyby někdo nepochopil hloubku hnusu.

Od jara 1945 se dral v Československu k moci brutální komunistický režim, reprezentovaný partou bezskrupulózních srp-a-kladivo.jpgparchantů, postrkovaných jejich chlebodárci z Moskvy. Když se moci v únoru 1948 chopil moci definitivně, postupně pozabíjel, ponížil nebo vyhnal ze země intelektuály, politické protivníky včetně demokratické levice, kněží a církevní hodnostáře, sedláky a nakonec i dělníky.

Komunisté postupně ovládli armádu, policii, soudnictví, školství, zemědělství i kulturu a rozvrátili všechno tak, že jizvy jsou patrné dodnes. Nakonec hnusný bolševický režim zadrátoval hranice, vycvičil pohraničníky a jejich čokly k zabíjení lidí, kteří chtěli komunistický ráj opustit, a položil k těm drátům ještě nášlapné miny.

pohranicnici-se-psem.jpg

Po pádu komunismu a odstranění drátů, zátarasů a min vznikl spolek, který nostalgicky a ve lži vzpomíná, jak střežil tábor pokroku a míru a jak u toho beztrestně zabíjel lidi, jejichž jediným proviněním bylo, že chtěli žít jinde. Ohání se tehdejší zákonností a dodržováním rozkazů velmi podobně, jako se stejnými kecy oháněli dozorci nacistických dratene-zatarasy-na-hranicich.jpgkoncentračních táborů a ostrostřelci z Einsatzgruppen, vraždící všechny jiné na Ukrajině.

Tento spolek, nostalgicky vzpomínající na možnost beztrestně vraždit a překrucující českou historii, pozdravil prezident demokratického státu, tedy České republiky dopisem a poděkoval mu za střežení historické pravdy. Je rok 2017, ne rok 1953.

(www.pravyprostor.cz, 13. 6. 2017)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář