Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kombinací „nepráce“ a obstrukcí vstříc novým volbám!

17. 1. 2022

Dlouhé, mnohahodinové jednání PS, které dne 12. 1. 2022 předcházelo hlasování o důvěře vládě P. Fialy, bylo docela dobrou příležitostí prohlédnout si osazenstvo nedávno zvolené Sněmovny. Je tam skoro polovina nových tváří, i když přehlédnout nelze ani okoukané obličeje (lépe: ksichty) některých „zasmrádlých“ politiků, kteří už měli dávno skončit u výrobní linky kdesi ve fabrice nebo jako krmiči dobytka.

Všelijakých vyžírek a dalších trapných, neužitečných jedinců byl náš parlament vždycky plný. Tomu také odpovídaly žalostné pracovní výsledky našich tzv. zákonodárců. Hlavně ty legislativní zmetky, které PS chrlila a stále chrlí jako na běžícím pásu. A také stovky „nedodělků“, jež pokaždé na konci volebního období „spadnou pod stůl“.

Ano, taková byla a takovou zůstává i nadále Poslanecká sněmovna. Kdybychom měli svého O. Cromwella, byli by dávno tito líní a neskonale namyšlení poslanci vyhnáni na ulici a někteří z nich by zbytek života strávili ve vězení. My si však hrajeme na „demokracii“ a podle toho to také u nás vypadá. TGM by hořce zaplakal, kam až jsme to přivedli.

Mnozí z našich občanů, unavených již z covidu-19, se těšili, že po hlasování o důvěře pro novou vládu konečně zavládne v naší zemi klid a mír a že se přece jen dočkají oněch slibovaných ZMĚN. Namísto toho se však objevila nová hrozba, s níž nikdo nepočítal. Nikoli nějaká další, ještě rafinovanější pandemie, nýbrž hrozba ryze politická.

Jak totiž ukázaly výsledky onoho hlasování a pokračujícího projednávání legislativních návrhů nové Sněmovny, místo parlamentní selanky jsme se dostali do mimořádně nebezpečné situace: fakticky nám hrozí zablokování parlamentu. To po nějaké době povede až k paralyzování činnosti vlády a následně k vyvolání předčasných voleb.

Upřímně: dalo se to čekat. Po podvodu s volbami bude asi nejrozumnější jít k volebním urnám znovu – tentokrát bez podvodů. Již den po získání důvěry (14. 1. 2022) prohrála vládní koalice první hlasování s opozicí. Důvod je k neuvěření: „vítězové“ byli svým úspěchem opojeni natolik, že zapomněli přijít do práce!

[U normálního zaměstnavatele by dostali „áčko“ – a při opakované absenci „padáka“. (Nikoli „zlatý“ padák, nýbrž vyhazov, aby bylo jasno.) Jenže: naši zákonodárci se domnívají, že mají jakási zvláštní privilegia – jako kdysi ve středověku mívala šlechta. Bohužel – šlechtictví bylo u nás zrušeno hned po vzniku ČSR v r. 1918 díky TGM. Zdá se však, že někteří z našich politiků o tom nevědí. Podobně jako nevědí, že v té Sněmovně sedí proto, aby schvalovali zákony a ty pak sami také dodržovali. Bohužel ‒ ani to se u nás moc nedaří plnit. Ukazuje se, že naše „demokracie“ je totálně prohnilá – skrz naskrz.]

Možná si řeknete: to tedy brzy! S něčím takovým se dlouho vládnout nedá. I to má své důvody: Fiala je nebývale slabý lídr (maskuje to údajnou slušností a vlídností) a měl být již dávno v čele ODS vystřídán nějaký „střihounem“. Jak známo, „sralbotkové“ se nikdy dlouho u moci neudrželi. Stačí se podívat, jak dopadl Petr Nečas nebo Bohuš z Telnice.

Uběhl jen jeden den od vyslovení důvěry Fialově vládě – a už víme, jak to s těmi slibovanými „změnami“ nových vládců je. Do práce se přestane chodit a přednost dostanou soukromé byznysové zájmy těch přičinlivějších. Ke slovu přijdou i prodloužené víkendy dalších sněmovních „vykuků“. Máme tři měsíce po volbách: teď už nám ten plebs do toho kecat nebude. A basta!

Je škoda, že již tak krátce po hlasování vyšla pravda najevo. S tím se nová koalice udrží u moci jen pár týdnů. Až to lidi přestane bavit, vezmou Sněmovnu i Strakovu akademii útokem a ty „příživníky“ vyházejí z oken ven. Bude to v pořadí Čtvrtá pražská defenestrace. Nepodceňoval bych to. Stačí se podívat na nespokojené obyvatele Kazachstánu, kteří si to s těmi svými mocipány taky přišli vyřídit stručně a ručně. Češi jsou sice mírumilovní, ale ani oni si nenechají na hlavě štípat dříví od takových „nemehel“, jako jsou P. Fiala a ten jeho spolek nýmandů, kteří ani neumí pořádně anglicky.

Ví to snad každý z nás: Naše Poslanecká sněmovna není výkvětem společnosti. Je spíše jejím „odpadkovým košem“, na který nemůžeme být pyšní. Proto je třeba, abychom se pokusili změnit tyto neutěšené poměry. Jedinou cestou jsou nové, nezmanipulované volby, v nichž každý politický subjekt bude kandidovat samostatně – sám za sebe. Tím se vyhneme podvodům a manipulacím, které doprovázely volby z října 2021. Koalice se nikdy v minulosti neuzavíraly před volbami, ale až po nich – na základě dosažených výsledků. Tak by to mělo zůstat i do budoucna. Poté, kdy padne Fialova vláda.

Je nejvyšší čas poslat do důchodu rovněž justičního manipulátora – exkomunistu P. Rychetského. Není žádný důvod, proč bychom si měli tohoto přestárlého mudrlanta dál vydržovat z peněz daňových poplatníků. Každý z nás je nahraditelný. O Rychetském to platí dvojnásob. Pokud se nudí, ať se pořídí psa, aby měl s kým chodit na procházky. Nebo může místo hloupého žvanění pěstovat kytičky. To bude mnohem užitečnější než jeho pokračující, destruktivní působení v justici. Napáchal již mnoho zla: počínaje kauzou J. Bartončíka a konče paskvilem volebního zákona, který umožnil podvodníkům z tzv. opozice vyhrát v říjnu 2021 volby.

Čerti v pekle již roztápějí kotel, v němž se bude tento havlistický politický komediant vařit a smažit – až do skonání věků. Společnost mu tam budou dělat pánbíčkáři z KDU-ČSL a uctívači knížete pána z Orlíku z TOP 09.

Pavle Rychetský, zmizte! Taková individua končila ve středověku vždy na hranici poté, kdy byla vyvržena z lůna církve.

16. 1. 2022

‒ RJ ‒

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Udělejte další krok

(Falka, 17. 1. 2022 10:32)

Souhlasím s Vámi a myslím, že je třeba toto perfektní hodnocení poslat jak do sněmovny, tak i justičnímu manipulátorovi Rychetskému.