Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přepište dějiny! ‒ Mgr. Bc. Jan Kopal

8. 10. 2017

Po emotivním a napínavém sportovním utkání zakončuje komentátor příval svých slov zvoláním: "Přepište dějiny!" V tomto kontextu má takový výkřik své opodstatnění.
Tento módní trend se v poslední době zalíbil také kavárně, a to nejen pražské, ale i té washingtonské.
V USA se tak zvesela kácí pomníky konfederačním generálům, po léta uctívaným v jižních státech, cenzurují se "rasistické" filmy a nepohodlní akademici upadají do klatby. Do budoucna proběhne čistka i mezi prezidenty. Uvidíme, kolik jich novodobí kádrováci ve jménu politické korektnosti odsoudí k věčnému zapomnění. Hollywood přetočí filmy s náležitým procentním zastoupením černochů, Asiatů, žen a homosexuálů. Ve výsledku bude alespoň jeden římský senátor černoch, alespoň jeden anglický panovník Asiat a minimálně jeden z rozhněvaných mužů bude žena. Jedině Ernst Röhm je optikou politické korektnosti v pořádku a mužem na svém místě. A že vše bylo doopravdy jinak? Nebuďme hnidopiši, koho to zajímá!
Oblíbenou mantrou pražské kavárny je uměle vytvořený obraz Čechů coby národa zbabělců, udavačů a zrádců, kteří ochotně a na počkání kolaborují se všemi totalitními ideologiemi. Co na tom, že Češi srdnatě bojovali v obou světových válkách, účastnili se a umírali v odboji po stovkách a tisících. A většina národa, která nebojovala, alespoň ze srdce nenáviděla Němce, poslouchala londýnský rozhlas, sabotovala výrobu, odznáček Národního souručenství nosila hlavou dolu (písmena SN - čti Smrt Němcům) a ve skříních přechovávala busty TGM a Beneše a stočené československé vlajky ukrývala za trámy na půdách.
Ze všeho shora uvedeného je patrně jasné, že koncept přepisování dějin se zakládá na lži a vše, co je založeno na lži, je odsouzeno k nezdaru a musí se zhroutit jako domeček z karet. PRAVDA VÍTĚZÍ!

Mgr. Bc. Jan Kopal

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář