Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zbláznil se svět, nebo jen já? – Ing. Vladimír Veselý

28. 10. 2020

Možná že oba. Dokonce každý jiným směrem. Já bych rád za sebe předpokládal pokrok kupředu, k lepším zítřkům. Skutečností je však návrat ke starým (i neosvědčeným) praktikám. Světem bloumá pandemie viru, prý uniklého z laboratoře. Jeho používání ale připomíná spíše bič na lidi, na jehož prásknutí by se měli všichni okamžitě řadit do bojových útvarů proti těm, kdo by chtěli škodit našim (prý) vyvoleným vládním útvarům, kteří nejlépe vědí, jak spolehlivě člověka samého vycepovat tak, aby se už nepřemnožoval, nebouřil, ale na slovo poslouchal své velitele. Na zapísknutí popadl své peníze a utíkal s nimi do kapes vlády (u nás do Čapího hnízda)! A nebrblal vůči ostudné inflaci.

Orwellova Farma zvířat už dávno není vzorem, je zastaralá. Dnes jsou k dispozici jiné, mnohem vyspělejší způsoby. Je to především čipování, očkování a jiné prostředky, které dokáží mnohem víc. Například šmírováním adres různými zásilkami zdarma na sdělenou adresu a jiné. Zainteresovaní se pak chlubí, že vás znají lépe než vaše manželka. Obrovský objekt Billa Gatese v Austrálii, napěchovaný paměťovou technikou je prý určen právě k tomuto účelu. Hackeři se ve vašem počítači procházejí jako doma a mažou, či připisují, co se jim líbí. Ba dokonce vydírají nechutným a bezohledným způsobem kdekoho, včetně pro společnost důležité organizace. Zejména Windows platí daň za svou operativnost. Antiviry také nejsou vždy bez viny. Prohledávat váš počítač je jejich práce, tak proč si občas nezahřešit, že?

Vrátím-li se k diskutování různých světových pandemií, nemohu přehlédnout, že podobné prostředky byly použity už mnohokrát. Ať už to jsou chřipky, mory, či jiné hromadně šířené smrtelné nemoci, jsou to zpravidla prostředky uměle vyrobené k vyhubení části lidstva. Jen málo jich vzniklo samovolně nebo sebeobranou přírody, od níž to bylo „odkoukáno“. Člověk je tvor učenlivý, zejména v tom, jak škodit jiným ve svůj prospěch. A jsme u jádra věci. Svět se nezbláznil: koná jen podle své přirozenosti! A přirozeností člověka je šplhat vzhůru po zádech jiných! Dovedeno teď k dokonalosti na celém světě.

Bohatých je nyní na světě až příliš a světovláda se prodražuje. Její získávání ohrožuje i jejich vlastní Zemi, byť zdánlivě jen jednotlivce či jejich vlastní národ. Navíc mezi řádky stále více prosakuje, že jsme možná jako celek majetkem zákulisních majitelů, kteří nemusí být dokonce ani z naší planety, a bojují (pomocí ziskuchtivých kolaborantů z našich řad) o nadvládu nad ní. Přičteme-li k tomu i vlastní přírodní obranu Země a její problémy, jsme doma. Tedy za kulminačním bodem s nemožností návratu. Problémem už je, kdy vznikne z naší Země další Mars, či planeta pro život příznivější než zdevastovaná naše domovina.

Zatím však máme jen výhled na nárůst negramotných spoluobčanů, který po uvažovaném uzavření škol a jejich nahrazení výukou doma musí neodvratně vzniknout. Nicméně i to lze k věci využít. Angela Merkelová si jistě ráda převezme opuštěné školy i s kuchyněmi pro imigranty jako protiúčet za nabídnutá nemocniční lůžka pro pacienty s Coronavirem-19. Ty nám sem při té příležitosti jistě vnutí. Jak je budeme živit, nevím, protože naše země je značně potravinově nesoběstačnou, naše úrodná pole jsou zastavěna skladišti montážních dílů aut. Řada podniků, potřebných pro soběstačnost, byla nuceně zlikvidována, takže obnovit původní hospodářství není prakticky možné. Navíc se objevuje stále víc zpráv o tom, že současná pandemie byla již plánována jako výnosný obchod dva tři roky předem. Dokonce i s Rothschild v Americe patentoval několik let předtím vakcínu pro boj s ní. To nemůže dobře dopadnout.

Tato krajně nepříznivá prognóza nemá bohužel už lepší alternativu. Nechci jmenovat ty, kteří to vše způsobili, však je sami znáte, ale je to nejspíše práce živoucího člověka, který svou moudrost měl použít zcela jinak. A mohli jsme se mít všichni líp.

23. 10. 2020

Ing. Vladimír Veselý

 

P. S.

Viděl jsem kousek ze soutěže Grand Prix v Los Angeles 27. října 2020. Stupidita hledání nejlepší dvojice krasobruslařů v Americe před prázdným, pouze namalovaným obecenstvem v hledišti včetně děkování jim mi vyrazila dech. Dnes už tedy vím, kdo se zbláznil.

V. V.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář