Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejen „agrofertizace“, ale i „slovakizace“ ČR

17. 10. 2021

V článku „Noví kádrováci již povstali…“ (SN č. 10/2021, vloženo 15. 10. 2021, ZDE) jsem odkazoval na svůj text, v němž jsem před více než dvěma lety psal o „agrofertizaci“ a „slovakizaci“. Aby nevznikly pochybnosti o tom, že jsem si to snad vymyslel, odkazuji zájemce na můj starší článek nazvaný „Politické střípky z Babišistánu (březen-květen 2019)“, kde se o této problematice píše, a to v části s podtitulkem: Plíživá „slovakizace“ a „agrofertizace“ ČR pokračuje… (SN č. 5/2019, vloženo 5. 5. 2019, ZDE).

Odkazuji na tento text proto, aby bylo jasno, že „agrofertizace“ jde ruku v ruce se „slovakizací“. V článku jsou vysvětleny i historické a politické okolnosti, za nichž u nás ke „slovakizaci“ docházelo. K otázce Slováků, které k nám „natahal“ v době tzv. normalizace G. Husák, nebyli naši polistopadoví politici ochotni ani schopni postavit se čelem a vyřešit tento problém tak, jak je logické: návratem těchto politických poskoků a dobrodruhů, kteří sloužili vlastizrádci Husákovi a byli „pátou kolonou“ Moskvy, zpátky na Slovensko. Místo toho tady máme další vlnu přistěhovalců ze Slovenska, které sem „natahal“ A. Babiš. Přesnější by bylo napsat: táhnou se sem za vyhlídkou lepšího života, než jaký by měli na Slovensku. To však nikoho neopravňuje k tomu, aby v této, českému národu škodlivé, politice pokračoval.

Věřme, že po volební porážce A. Babiše, najde „opozice“ dost odvahy k tomu, aby Slováky poslala zpátky domů. Od M. Pekarové-Adamové tuto odvahu nečekejme! Postavit se čelem k problémům může pouze takový politik, který má jasno v hlavě a jemuž nechybí odvaha vzniklé problémy řešit. Proto ani od jedné z „koalic“ nic nečekám. Jsou to zbabělci, političtí impotenti a osoby zcela nekompetentní.

16. 10. 2021

‒ RJ ‒

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Po tom, co Babiš obrátil, plakat po něm nebudu

(Falka, 20. 10. 2021 8:03)

Nechápu ho! S hradní partou byl dřív kamarád a teď ji chce likvidovat (a tím i prezidenta?) Hlavně nechápu to, jak chce teď přitvrzovat v opatřeních proti tomu zatracenému covidu, který je podvod na lidi, jaký tu ještě nebyl!

Nebuďte zaujatý vůči Slovákům

(Falka, 18. 10. 2021 9:09)

- stejně jako v ostatních národech, i u nich jsou prospěchářští zmetkové. V současné době jsou na Slovensku u vesla a u nás nastupují.
Myslím, že po Andreji Babišovi budeme ještě "plakat".