Jdi na obsah Jdi na menu
 


Za to měl již dávno sedět. A spolu s ním i P. Fiala

23. 3. 2023

Motto: „Ukrajinci těm českejm prasatům neberou vůbec nic. Já bych dal všechno Ukrajincům a nic Čechům. (…) Bezcenný nevděčný Češi.“ (P. Novotný)

Začnu citací z článku J. Rajchla, v němž reaguje na jeden z odpudivých výroků vyhlášeného sprosťáka Pavla Novotného, kterého si obyvatelé Řeporyjí znovu zvolili starostou této městské části hlavního města Prahy. Nevím, zda to víc vypovídá o tomto nevychovaném ubožákovi, nebo o duševním mrzáctví všech Řeporyjců. Nejspíš o obojím.

Rajchl píše: „Řeporyjský frustrát Pavel Novotný vám všem na venkově vzkazuje, že jste tupí, bezohlední a naivní kreténi, se kterými si to za 14 dnů vyřídí.“ A předseda strany PRO pokračuje: „Pavel Novotný opovrhuje vesnicí. Já zase nemám nejmenší respekt pro pseudointelektuály, kteří si hrají na něco, čím by chtěli být, ale nikdy nebudou.“ (pravyprostor.net, 17. 1. 2023)

Není snad v této zemi nikdo, kdo by již nezaregistroval nejrůznější sprostoty z úst tohoto hulváta a nezdvořáka, který je členem ODS a s nímž se „kamarádí“ i osoby, u nichž je to na pováženou. To platí zejména o předsedovi ODS a momentálním premiérovi P. Fialovi. (V jiné zemi by to byl důvod k okamžité rezignaci tohoto politika.) K návštěvě Řeporyjí se nechal ještě před zvolením do funkce prezidenta republiky zlákat i gen. P. Pavel. Být na jeho místě, moc bych si to rozmýšlel, protože tuto ostudu mu už nikdo „neodpáře“.

U Fialy je to v podstatě jedno. Tento ignorant, který si natahal do své vlády takový „hnůj“, jako je M. Jurečka, V. Rakušan, V. Válek, P. Blažek či J. Černochová, si již víc ublížit nemůže. Nebýt těchto existencí, musel by dávno podat demisi. To ho stejně nemine, protože s tímto „materiálem“ se jednoduše vládnout nedá. Konec se blíží, ale Fialova „partička“ na horní palubě Titaniku stále ještě tancuje. A stejně nesoudní muzikanti jí k tomu tanci vyhrávají. Ke dnu půjdou společně.

─────

Nejrůznějších kontroverzních výroků P. Novotného je již za poslední roky tolik, že se to ani nedá spočítat. Vypadá to na pokus zapsat se do Guinnessovy knihy rekordů, ať to stojí cokoliv. Vedle osobních invektiv vůči některým politikům zaujal tento notorický sprosťák v těchto dnech svým videem, kterým se baví na internetu tisíce diváků.

O těch „nejvýživnějších“ výrocích (spíše by se slušelo napsat: zoufalých výkřicích) informovalo několik zpravodajských webů. Vybral jsem si dva z nich. Na webu pravyprostor.net byl dne 9. 3. 2023 zveřejněn výběr z těch nejodpornějších „hlášek“ P. Novotného, a to v článku pod titulkem: Novotný: Vystřílet každého Čecha a válku na ně! Prasata líný, národ udavačů!“.

Zde jsou ony výroky, za něž by měl být tento „hrdina“ postaven před soud. Stalo by se tak v kterékoli jiné zemi, kde se dodržují zákony a kde existuje právní stát. (Novotný se v předmětném videu záměrně stylizuje do role „muže z lidu“, který používá nespisovnou češtinu, aby to bylo přesvědčivější. Chybějící interpunkční čárky dokreslují mimo jiné nízkou úroveň vzdělání tohoto individua, s nímž se kamarádí známý brněnský pseudointelektuál P. Fiala.)

● „Zkurvenej českej národ nevděčnej by potřeboval válku! Válku pro Čechy! Nenažraný zkurvený zmrdy český, prasata nevděčný! Vystřílet vás ty vole! Bezcenný mrdky! Makam furt na vás, zkurvený Čechy! K čemu vy jste? Jste akorát paraziti! Ty vole já bych vás poslal do války, vy kundy! Češi jsou nejhorší národ! Horší než Poláci, horší než Ukrajinci. Českej plebs by měl klečet na kolenou a děkovat panu profesoru Fialovi. Nevděčná banda českých zmrdů! Prasata český ty vole nevděčný, udavačský, zkurvenej národ.“

● „Češi by potřebovali válku. Vás Čechy v noci vyhnat z baráku, zabít děti, ženu podříznout vole, zapálit vám barák, a nakopat do tý prdele. Jsou to proruský filcky, ano, já bych je věšel.“

● „Jsem slavnej. Mám peníze. Mám všechno, co vy nemáte. Děkuji Bohu za to, že jsem se narodil bystrý. Já bych chtěl válku. Chtěl bych válku proti Rusku. Ukrajinci těm českejm prasatům neberou vůbec nic. Já bych dal všechno Ukrajincům a nic Čechům. Lidi jako já se maj’ vždycky dobře. Bezcenný nevděčný Češi.“

● „Všichni ti, co si dovolili srovnávat pana generála Petra Pavla s kýmkoliv, ti nastříkali Český republice sperma do držky.“ (pravyprostor.net, 9. 3. 2023)

Tolik ze studnice „moudrosti“ řeporyjského hulváta P. Novotného. Ten poslední výrok bych adresoval jeho otci, který se jistě (potají) za svého syna musí stydět. Škoda jen, že ho denně preventivně nefackoval, aby z něho vychoval slušného člověka. Teď už to nenapraví. Baviči Petře Novotný, sorry jako!

─────

Internetový deník „Parlamentní listy“ zveřejnil na základě asi pětiminutového videa jednotlivé výroky (včetně času, kdy zazněly na této nahrávce):

● 0.06 – „vy jste kurvy, vystřílet vás, bezcenný mrdky z útesu, lidi jako jste vy házeli z útesu“;

● 0.30 – „makám furt na vás, zkurvený Čechy“;

● 0.40 – „k čemu vy jste, jste úplný paraziti“;

● 0.50 – „já bych vás poslal do války, vy kurvy“;

● 1.10 – „Češi jsou nejhorší národ“;

● 1.17 – „tenhle českej plebs by měl klečet na kolenou a děkovat panu profesoru Fialovi“;

● 1.33 – „nevděčná banda českých zmrdů“;

● 1.40 ‒ „jsou to proruské filcky … já bych je věšel“;

● 2.00 – „prasata český nevděčný, udavačský, zkurvenej národ“;

● 2.12 – „Češi by potřebovali válku“;

● 2.15 – „vás Čechy v noci vyhnat z baráku, zabít dítě, ženu podříznout, zapálit vám barák a nakopat vás do tý prdele, abyste pochopili, co to je válka … národ nevděčných prasat“;

● 4.15 – „já bych chtěl válku, já bych chtěl vyhlásit válku Rusku“;

● 4.35 – „já bych dal všechno Ukrajincům a nic Čechům“. (PL, 21. 3. 2023, 8:04)

─────

Taky se vám ty ohavné výplody chorého mozku tohoto „génia“ a „ředitele zeměkoule“ P. Novotného nelíbí? Třebaže již bylo na tohoto komunálního politika z Řeporyjí, který bez ostychu předvádí své hulvátství i v ruské televizi, podáno několik trestních oznámení, naše orgány činné v trestním řízení nejspíš nemají čas, aby to řešily. Musely by k tomu přibrat i tak choulostivé kauzy, jako bylo producírování ukrajinských provokatérů se symboly nacismu po Václavském náměstí v Praze, nebo vyšetřování organizátorů „Bandera party“ v Plzni. Do toho se dnes nikomu nechce, protože je to politicky „tenký led“. „Náckové“ z Fialovy koalice přece nepůjdou proti svým soukmenovcům, že ano?

Ustanovení našeho Trestního zákoníku si s těmito výroky P. Novotného jistě poradí. Tipuji to tak na pět let vězení „natvrdo“. A kdyby ani to nestačilo, čeští vlastenci (nikoli „flastenci“) už se postarají o to, aby tomuto provokatérovi a zbytečnému člověku napravili hlavu a poučili ho o tom, v čem se celý život mýlil.

23. 3. 2023

‒ RJ ‒

Řeporyjec Pavel Novotný a jeho „kámoši“

fiala-a-novotny.jpg

pavel-a-novotny.jpg

Popisek: Pane premiére a pane prezidente! Není Vám hanba „kamarádit se“ s touto „žumpou“, která dělá již mnoho let ostudu jak své obci, tak i ODS a celé naší zemi? Pokud se nestydíte, měli byste začít! V opačném případě jsou všechna Vaše prohlášení pro média jen mlácením prázdné slámy. Jsou to jen slova do větru, kterým už příště nikdo věřit nebude. Nestačí se jen klanět u sochy TGM. Je třeba podle jeho zásad žít!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář