Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zachraňují nás? ‒ František Růžička

19. 4. 2020

Čas je čas. Nikdo jej nezastaví. Jsme v roce 2020, situace naprosto odlišná. Ale poučili jsme se vždy z vývoje historických událostí? I těch „běžných“, míjejících nás zcela bez povšimnutí? Spíše ale hlubokého zamyšlení, dedukcí a hlavně vyvození potřebných a veledůležitých opatření.

S přibývajícím věkem a narůstajícími zdravotními potížemi se (možná i proti vlastní vůli) více zabývám otázkou likvidace nejrůznějších písemností. Přiznám se, že někdy jsem až překvapený, cože se „tehdy“ událo, jak to probíhalo a co to přineslo. Dobrého či zlého. Nebo nijakého, což bude asi trefa přímo do černého. Posuďte sami!

Dokument z listopadu roku 2009 – „Baxteriáda půl roku dopředu, úžasná předvídavost, že?“ Firma Baxter si podala patent na vakcínu proti prasečí chřipce více než půl roku před jejím vypuknutím. Obdivuhodná předvídavost! Zajímavá je i chronologie událostí:

● 28. srpna 2008 si firma Baxter registruje u amerického patentového úřadu pod číslem US2009/0060950 A1 patent na několik vakcín, mezi nimi i vakcínu proti prasečí chřipce.

● 27. února 2009 kanadské noviny Toronto Sun informují o úniku smrtelné kombinace ptačí a lidské chřipky v laboratořích firmy Baxter.

● 18. března 2009 jsou hlášena první onemocnění prasečí chřipkou ve třech oblastech Mexika a u sedmi občanů USA.

● 25. dubna 2009 obviňuje rakouská novinářka Jane Burgemeister WHO z masové vraždy, obviňuje také firmu Baxter z předchozího selhání s ptačí chřipkou.

● 30. dubna 2009 zveřejňuje konzervativní EU portál přehled konspiračních teorií od Michala Semína.

● 3. května 2009 schválila odstupující Topolánkova vláda nákup 12 milionů vakcín od firmy Baxter.

● 5. května 2009 informuje MF Dnes, že virus začal být doručován firmám ke zkoumání, Baxter má prý náskok díky „lepší technologii“.

● 7. května 2009 sdělil odborný zdravotnický server Medical Tribune, že kanadští vědci přečetli genom viru mexické prasečí chřipky.

● 13. května 2009 se ředitelka české kanceláře Světové zdravotnické organizace (WHO) vyhne přímé odpovědi na to, proč WHO vůbec spolupracuje s firmou Baxter po výše zmíněném skandálu.

● 11. června 2009 vyhlašuje WHO pandemii, poprvé po 40 letech.

● 16. července 2009 zpravodajský server Aktuálně.cz zveřejní varovnou zprávu, že na podzim bude v ČR dva miliony nakažených prasečí chřipkou.

● 17. července 2009 tiskové agentury oznamují, že výroba vakcíny v závodě firmy Baxter v Bohumili u Kolína jede na plné pecky…!!otaznik.png

Ještě pořád si někdo myslí, že farmaceutické firmy lidstvo opravdu zachraňují…???

Tolik z roku 2009 (od spolupracovnice Hlasu svědomí Marie Vaněčkové). Všichni víme, že teď máme rok 2020. A všichni (snad) také dobře víme, jak na tom právě jsme… Byly, nebo jsou, všechny ty „poplašné“ zprávy jen pouhou spekulací, malováním čerta na zeď, záškodnickou a pomlouvačnou konspirací? Jak to bylo s těmi vojenskými hrami v Číně? Jak se ten virus C19 mohl tak náhle ‒ z ničeho nic ‒ rozletět po celé planetě? Můžeme se ptát i u nás doma. Jak to, že se i přes veškerá opatření a nařízení v tolika případech projevil právě v zařízeních, kde přebývají ti nejvíce ohroženi, tedy ti, o které se musíme co nejvíce a nejlépe starat a je chránit…(tak je to veřejně prezentováno)???

František Růžička, České Budějovice (Hlas svědomí)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář