Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lidovcům již manželství gayů nevadí?

29. 5. 2022

Kdo si toho dosud ještě nestačil všimnout, po dnešku se mu jistě v hlavě „rozsvítilo“. U politiků prohnilé partaje lidovců, která v minulosti, ale i v současnosti kráčela a kráčí vždy s tím, kdo je momentálně u moci, se znovu potvrdila platnost staré známé zásady: „Kam vítr, tam plášť.“ Hlavně, že jsme u koryt a že nám chutná! Občas si u toho zamlaskáme a spokojeně zachrochtáme…

gay-manzelstvi.jpgNejen pětiprocentní „Piráti“, ale nyní také zástupci tříprocentní KDU-ČSL jsou kvůli dobře placeným funkcím ve Fialově vládě ochotni skousnout cokoliv, co bylo ještě včera v rozporu s jejich už tak „děravým“ politickým programem. „Piráti“ jen mírní svůj radikalismus s tím, jak se zabydlují v horních patrech politiky. Dnes už jim nevadí někdejší „tuneláři“ z ODS ani další osoby, které byly před volbami v r. 2017 vyobrazeny na jejich volebním autobuse. Dávno, dávno tomu. Mezitím si však nestačili všimnout, že jim hrozí vypadnutí z celostátní politiky a letos na podzim reálný neúspěch (= „výprask“) v komunálních volbách. Jejich zastoupení na radnicích měst a obcí je velmi slabé a brzy nemusí být žádné.

U lidovců je situace mnohem horší. Vzhledem k tomu, že se nejedná o „sezónní“ stranu typu „Pirátů“, může KDU-ČSL již na podzim utrpět „historický“ debakl, jaký se tady neodehrál v celé stoleté historii této strany. Již teď je tato zbytečná a nevolitelná partaj díky neschopnému vedení v čele s M. Jurečkou odsouzena k nezdaru ve všech příštích volbách. Proto můžeme téměř denně vidět nejrůznější chaotické politické kroky, např. v otázce manželství pro stejnopohlavní páry. Bude zajímavé sledovat, jak se „popasují“ s problémem „manželství pro všechny“ nebo s „polyamorií“. To jsou politické „lahůdky“, které pro Fialův vládní „slepenec“ přichystali právě „Piráti“. Nicméně i tady platí: Když se jedná o koryta, musí jít všechny politické principy a zásady stranou!

Jurečkovo vedení KDU-ČSL nám jen názorně předvádí, co jsou „černoprdelníci“ zač. Dostali se sice podvodem (díky účelové úpravě volebního zákona) do Poslanecké sněmovny (PS), ale dalších voleb se již sotva zúčastní: prostě tady nebudou. Nikdo je totiž nevolí a při zachování pětiprocentní hranice pro vstup do PS se tam již znovu nedostanou. „Rychetského fintu“ nebude možno zopakovat, protože lež dokáže oklamat člověka jen jednou. Muselo by se jednat o totálního blba-voliče, kdyby se tak stalo opakovaně. Lidovci to dobře vědí, a proto zkoušejí nejrůznější triky, jak si prodloužit pohodlný život za peníze daňových poplatníků. Přesto: politickou smrt se ještě nikomu na světě nepodařilo přežít. Nepodaří se to ani „kouzelníkům“ z KDU-ČSL.

Dnešní informaci o případné podpoře manželství pro gaye ze strany lidovců nemůže nikoho překvapit. (iDNES.cz, 25. 5. 2022, 11:01) O lidovcích je přece dobře známo, že se kvůli korytům ochotně spojí třeba i s ďáblem, jen když budou znovu „u toho“. Podobně jako kdysi bývali pod vedením ThDr. Josefa Plojhara v komunistické Národní frontě. Koryta jsou holt koryta. S tím se nic dělat nedá. Vlastně dá: příště tyto politické „chameleony“ nevolit. Již nikdy a nikam!

Zdravím černoprdelnické „myslitele“ do paláce Charitas! Nebožtík J. Lux by z nich měl radost. Ve lhaní, podvádění a křiváctví to byli vždycky „mistři nad mistry“. Jen se divím P. Fialovi, že si tyto beznadějně provařené politické figurky natahal do své vlády. Jistě od té doby již pochopil, že s takovým „materiálem“ se dlouho vládnout nedá. Popřejme proto P. Fialovi odvahu, aby již brzy podal demisi! Tato země to potřebuje jako sůl. Pánbůh to vidí a nenechá to bez trestu!

25. 5. 2022

‒ RJ ‒

─────

P. S.

Prohnilá partaj lidovců míří na smetiště dějin

O bezzásadovosti a duševním mrzáctví současného vedení KDU-ČSL jsem v posledních letech psal mnohokrát. Kdo tu změnu nestačil postřehnout, tomu je třeba to říci popravdě: Někdejší strana katolíků, zejména obyvatel našich malých měst a vesnic, již dávno žádné křesťanské principy nehájí. Jediné, co tyto politiky zajímá, jsou jejich koryta a to, aby u nich mohli spokojeně chrochtat ještě další léta.

A protože je už nikdo nevolí, budou to spolu s TOP 09, další tříprocentní stranou Fialova „slepence“, muset zařídit tak, aby byl vyměněn „lid“. Proto se bude v příštích měsících „hrát“ s kartou korespondenčních voleb. Bude to další kapitola příběhu s podvodnými volbami z podzimu 2021. Pozor na to, vážení voliči! Abyste se po příštích volbách zase nedivili – jako po těch loňských!

25. 5. 2022

‒ RJ ‒

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář