Jdi na obsah Jdi na menu
 


„Tady je Krakonošovo! Byli jsme tu dřív!“

1. 7. 2017

V sobotu 24. června se v Liberci za účasti desítek posluchačů uskutečnila přednáška pod názvem „Máme se bát islámu?“. Přednášejícími byli: bývalý diplomat a lídr pražské kandidátky SPD pro sněmovní volby Mgr. Jiří Kobza a člen Rozhodčí komise SPD Robert Brunclík.

mame-se-bat-islamu.jpg

Podstata islámu spočívá dle Mgr. Jiřího Kobzy v tom, že se nejedná o náboženství, ale o ideologii. Jeho vznik spadá do doby přelomu 6. a 7. století. Zatímco se Evropa filozoficky a kulturně vyvíjela, islám ustrnul v této epoše se všemi aspekty z tohoto faktu vyplývajícími.

Posvátná kniha všech muslimů, Korán, má v podstatě dvě části: první představuje marketingový projekt, kde je vše krásné a mírumilovné; v druhé, prováděcí části se otevřeně operuje s džihádem (svatou válkou proti nevěřícím) a vražděním odpůrců. Jedno z návodných doporučení pro muslimy mimo jiné praví: „Dívejte se nepřátelům do očí s úsměvem na rtech a nenávistí v srdci.“ Na podobné pokrytecké bázi fungují další triky k verbování konvertitů k islámu.

Prakticky jsou muslimové již 1400 let ve válce s křesťanským světem, jehož jsme my nedílnou součástí (křesťanství je součást našeho kulturního dědictví). Odvolání války bez Mohameda není možné. Vše ostatní je jen propaganda a fabulace.

Na rozdíl od nás muslimové počítají čas na generace. Organizují se a populačně množí, až vytvoří skupinu, disponující nezanedbatelnou volební silou. (Viděli jsme ve francouzských prezidentských volbách, kde muslimové podpořili Macrona). Není nezajímavé se ptát, kdo to všechno financuje. Proč třeba Saúdská Arábie nabízí stavbu 200 mešit v Německu?

Poučme se z vývoje v Evropě, kde pro nás mohou být mementem Francie a Německo. Země, kde již existují nekontrolovatelné islámské enklávy. Například v Německu Turci, usazení ve 3. Generaci, neznají slovo německy, mají svá kina, knihovny, prádelny. U nás zatím ničím podobným nedisponují a je jen na nás, zda něco podobného dovolíme.

Už i v Praze vznikají islámské opěrné body s prodejnami kebabů (Novotného lávka, Politických vězňů). Z každého kebabu jde část financí na podporu džihádistů, které podporujeme sami proti sobě. Na toto téma zpracoval Mgr. Kobza analýzu již v roce 2014. Tyto teze zveřejnil Tomio Okamura v roce 2015 a byla z toho několik dnů trvající mediální bouře, kdy některé věci musel Mgr. Kobza vysvětlovat i na policii.

Většina uprchlíků z islámských zemí nejsou udření taťkové od rodin, ale zdraví a mladí muži v plné síle, kteří pouze odložili uniformy Islámského státu. Cesta jednoho emigranta stojí 10 000 eur. Riziko představují nejen z bezpečnostního hlediska, ale i proto, že uprchlíci sem mohou zavléci řadu infekčních chorob, které byly už v našem světě vymýceny.

Existuje také srovnání islámu s nacismem, jež provedla advokátka JUDr. Klára Samková. Patří k málo známým historickým faktům, že 3 nacistické divize SS byly složeny výlučně z muslimů. Už v 10. století zavedl kalifa Umar zákony omezující jinověrce; ve srovnání s nimi byly Norimberské zákony pouze slabý odvar.

Musíme se učit znát pravdu. Nebojíme se, protože jsme Češi. Jsme-li slabí, počkejme, až nabudeme sil, a bojujme jako lvi. Víme, že ke konfliktu stejně jednou dojde. Můžeme si vybrat podmínky a sami určit, kdy a kde se utkáme. Jsou země, které si umí udělat pořádek. Takovou zemí je Rusko a v jeho čele prezident Putin. My se nechceme dožít doby, kdy by místo Ještědu stála mešita.

Každopádně islámu nevěříme. Nedovolme mu vytvářet další a další opěrné body. Islámu se musíme postavit především ideologicky a být silní jako oni. Pracovat plně na poli demokracie a usilovat o změnu legislativy: uzavřít hranice a znovu zavést trestný čin nedovoleného překročení státních hranic. Je potřeba postavit islám mimo zákon.

Motivace představitelů SPD k mobilizaci do boje proti Islámu spočívá v občanské zodpovědnosti nejen za tuto zemi, ale i za naše děti a děti našich dětí. Národu ve skepsi se snáze vládne (Havlovy teze o „blbé náladě“). Proto je třeba lidem dodávat odvahu a říkat jim pravdu.

Stanovisko SPD k islámu nejlépe Mgr. Jiří Kobza shrnul slovy: „Tady je Krakonošovo! Byli jsme tu dřív!“

Foto: autor

Mgr. Bc. Jan Kopal

img_20170624_102556.jpg

img_20170624_110352.jpg

img_20170624_113014.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář